- 19 Ocak 2014
- 329
- 90
- 123
- 35
Evt canım bnde bu son bebişimde çok üzldümçünkü iki kere kalp atışını duyp görmüştüm ama nasip dedim rabbim büyük çok şükr bi mucize daha nasip etti inş bu sağlıkla ilerlerde kucagımzda sevmk nasip olur
emsey benim için bitti canım 3 donmuşum vardı zaten ikisi kalmıştı onuda bizimki istemedi işte bu uzmn kadın doğumcu oluş api yedi tepe üni hastanesinde ama genelde kadıköy bağdat caddesinde oluyor çok iyi ve uzamn bu konuda eğer hamile kalırsan iğne yapcz demişti kan pıhtılaşmasıymış heterizogot çıkmıştı genetik kan araştırmamda genetik doktoruda dedi hamile kalmadan önce mutlaka tedavi ol diye bizde bu doktora gittik hotmon testi istemişti orda çıkmış pozitfben şaşkın tabi sanırım 3 ay bitip 4 ay olmayınca inanamıyacam korku endişe hep var bizde bu hormon testine göre ya normal denyin diyeckti yada tüp yapın diyeckti doktor ama nasip işte inş sağlıklı gebeliktr umut tüp bebek iyi demişti eşim bana bahçeci gurubunun araştırp öyle gitmeni tavsiye edrim canm bide her testinin yapılmasını iste yoksa deneme tahtası gbi yapılıyor tedavılerimz inş bu son olur seninde yavrun gelir
Anlıyorum canım seni çok zor ve gergin bir süreç bende ilk tüpte hiç bişey bilmiyordum ama ikincide herşeyi burdan öğrendim sağolsunlar ve doktora burdaki arkadaşların tedavisinden bahsettim senin oluyor dedi bana 5 güne giden embriyom olabiliyormuş ama ikinci tüpte bana 3 günlük koydu ve sordum senin oluyor onun içn aşama aşama deniyoruz dediah canım ya bende açıkçası çok tedirginim Emsey konusunda. kafam o kadar karışık ki anlatamam. internetten falanda araştırıyorum burada o kadar insan var daha olumlu sonuç yazanı görmedim. bir de bana geçen sefer transferden sonra yapmam gerekenlerle ilgili hiçbir şey söylenmedi. bende hastaneden gelip ertesi gün banyo falan yaptım. devlet hastanesinde bile tek tek herşeyi yazıyorlarmış. bu sefer konuşacağım doktorla. yani bizim öyle çok ciddi bir problemimiz yok biliyorsun. sperm sayısı az eşimin. hadi ilk deneme ilaçlar hormanlar falan da bakalım bu dondurulmuşlar ne olacak. umarım yine hayal kırıklığı yaşamamnasıl endişeliyim anlatamam. artık kısmet. 3 nisan da transferim olacak sanırım 15 nisan da test tarihim. bakalım o zamana kadar uzun ve gergin bir bekleyiş olacak. sende haber et mutlaka aklım sende şimdi. inşallah çok çok güzel haberlerini alırım.
Anlıyorum canım seni çok zor ve gergin bir süreç bende ilk tüpte hiç bişey bilmiyordum ama ikincide herşeyi burdan öğrendim sağolsunlar ve doktora burdaki arkadaşların tedavisinden bahsettim senin oluyor dedi bana 5 güne giden embriyom olabiliyormuş ama ikinci tüpte bana 3 günlük koydu ve sordum senin oluyor onun içn aşama aşama deniyoruz dedikızmamak elde değil valla biz bilnçli olunca onlar sıkışıyor tedavimizi tam yapmalı bence ben şuan gittiğim kadın doğumcuyada dedim güvenin sarsılmış dedi doktorun guven verip tedavinde seni rahtlatmalı ve bütün testlerini yapıp aklınzda soru işareti bırakmamlı demişti haklıda yani onun için araştırmadan ve emin olmadan bidaha yapmaycam dedim senin sorunun yoksa eşinin varsa canım bak benm eşimn varikoseli vardı çift tarflı ameliyt oldu sprmleri düzeldi ama sağlıklı ve hızlı hareketlı olrak azdı bende kürler denedim en basit kendime adetim bittkten sonra 15 gun soğan kürü denedim nette var bak istersen incir mesela çok faydalı eşinin spermi içinde keçi boynuzu pekmezi her sabh bi kaşık oda çok faydalı ben eşime hep verdim havuç suyu inciri eşinde yiyebilir nette. Bak bunlar faydalı şeyler tedavine daha varmış zaten bunları bi dene bence belli mi olur bakrsın gelir bebişin dün bi arkadş tedaviye başlamış lucrin iğnesini kullanıyormuş hamile kalmış rabbim dilerse olur onun için sabır ve dua sende benim duamdasın hayırlısı randevumz 11 de inş sağlıklı gebeliktr seni gördüğüme sevndim duamdasın canım kendine çok iyi bak ve dediğimi unutma moral dr önemli
Sağol kuzumcanımsın o kadar haklısın ki anlatamam. rabbim ne verirse hayırlısını versin. ne güzel şeyler yazmışsın. bende keçiboynuzu kürü başlamıştım eşime ama maalesef bizim ki çabuk sıkıldı. eşime birşeyler yedirip içirmek ölüm gibi inan. bizde hareketlilikde %5 yani düşük. sayı 9 milyondu en son. morfoloji %35 sınırmış o da. herhangi bir sebebi de yok üstelik varikosel falan gibi. rabbim böyle olsun istedi demek ki kuzum. bu da bizlerin sınavı.bende buralarda olmana çok sevindim hayatım. haberlerini bekliyorum
cnm bana hıc adet olmadan gel demedı bana adetl, gel dedi doktor herkesın tedavı seklı farklı sanırım bende ılacsız adet olamıyornm canm yumurtam olmadıgından tedavın hayırlı olsun sen benden 1 adım öndesin canm birde benm merkez polikistik over olanlara aynı ay transfer yapmıyormuş aklında olsun doktoruna danış 1 yada2 ay rahmı dınlendırırsen daha ıyı tutunuyormus yanı ıgne ılac kulandgımız ay rahım yorulmuş oluyormu benm bırcok arkdasım 2 yada 1 ay sonra transfer yaptırmış herkese soruyormAmin canım hepimiz kavuşalım bebeklerimize inşallah bende iki gün oldum tedaviye başlayalı daha önceki tedavilerimde hiç gelişmedi yumurta dr.gördügüm en dirençli hastasın demiştiben ilaçsız adet olamıyorum geçen ay da ilaçla oldum bu ay da ilaç kullanıp başlıycam diye bekliyodum tedaviye ama dr.adet olmadan gel pco.luysan dedi bende öyle gittim ve adetsizken başladı tüp bebek tedavisine sana ne dediler bu arada tabi bilglendiririm ben seni tedavi sürecini falan anlatrm tek tek :)
ankada sanırım cnm ya tran çetin tamamını kredi kartına cektrmıyormus bızımde nakıtımız yok karttan dusunuyouz bu yuzden ankada dusunuyorm hem bırcok arkdasım ankadada yaptırdı turan cetınde yaptıran bır arkdasım ykhayır tatlım ben İskenderunda oturuyorum. Turan çetin demi karar kıldın sen
cnm bana hıc adet olmadan gel demedı bana adetl, gel dedi doktor herkesın tedavı seklı farklı sanırım bende ılacsız adet olamıyornm canm yumurtam olmadıgından tedavın hayırlı olsun sen benden 1 adım öndesin canm birde benm merkez polikistik over olanlara aynı ay transfer yapmıyormuş aklında olsun doktoruna danış 1 yada2 ay rahmı dınlendırırsen daha ıyı tutunuyormus yanı ıgne ılac kulandgımız ay rahım yorulmuş oluyormu benm bırcok arkdasım 2 yada 1 ay sonra transfer yaptırmış herkese soruyorm[/QUOTEdoktorundan memnunmusun
doktorundan memnunmusunankada sanırım cnm ya tran çetin tamamını kredi kartına cektrmıyormus bızımde nakıtımız yok karttan dusunuyouz bu yuzden ankada dusunuyorm hem bırcok arkdasım ankadada yaptırdı turan cetınde yaptıran bır arkdasım yk
cnm ben daha baslamadım adet beklıyorm bu hafta ama ankada sanırım turan cetınde yaptıran bır arkdasım dahı yok ve turan cetın tamamını kred kartına cekmıyo ankada cekıyo parayıda gectım ama tum arkdaslarm ankada dıyomerhaba sen merkezde tedaviye başladın
tek gidip çift döndüğün iki kişi girdiğiniz has 3 kişi çıkacağınızı günlerin olsun inşşEvet canım kasım ayından bugüne geldik sonunda ne uzun oldu be
Henüz tek mi çift embriyomu konacak belli değil..Doktorumla hiç konuşmadık bunu yarın süprayz olacak bana
Öğleden sonra olacak transferim
hayırlısı olsuncnm ben daha baslamadım adet beklıyorm bu hafta ama ankada sanırım turan cetınde yaptıran bır arkdasım dahı yok ve turan cetın tamamını kred kartına cekmıyo ankada cekıyo parayıda gectım ama tum arkdaslarm ankada dıyo
hayır cnm ankadadakı doktor fezaeby turan cetınden gelmıs zaren ben hıc sevmedım turan cetındekı apdullah bey bana karsı daha nazıktı doktoru sevmedım ankadadakı ama sonuta bu yapmıyormus tüp bebeği bu sadece muayene edıyormus sanırmdoktorundan memnunmusun
iyi bari umarım içine sinen bir tedavi olurhayır cnm ankadadakı doktor fezaeby turan cetınden gelmıs zaren ben hıc sevmedım turan cetındekı apdullah bey bana karsı daha nazıktı doktoru sevmedım ankadadakı ama sonuta bu yapmıyormus tüp bebeği bu sadece muayene edıyormus sanırm
bence çok iyi kimyasal gebelik gibi durmuyorkızlar dün değerim 49.55 bugün 78.88 çıktı normal mi bu değerler..adetimi 3 gün geçti..kimyasal mıki diye endişleniyorum
inşallah bugün güzel haberlerle dönelim herbirimizGünaydın kızlar bugun doktora gidiyorum bakalım ne olcak hormon testimizde süpriz beta hcg den sonra kan verip sağlıklı bi gebelikmi değilmi bakacz allhım hrpimizin yar ve yardımcısı olsun inşGÜLDEN SULTAN ALLHIM SANA YARDIMCI OLSUN SAĞLIKLA SIHATLE BEBİŞLERİNİ ALIP DÖN VE SONUNDA EN GÜZEL DUYGUYU HEP BERABER YAŞAYALIM İNŞ RABBİM DUALARIMIZN VE SABIRMZIN SONUNDA MÜKAFATIMZI NASİP ETSİN DUALRIMZ SENİNLE
amin inşallahgünaydın kızar harika haberler alacağımız bir hafta olsun
Bende sevemedim feza beyi turan çetin Den tanirimhayır cnm ankadadakı doktor fezaeby turan cetınden gelmıs zaren ben hıc sevmedım turan cetındekı apdullah bey bana karsı daha nazıktı doktoru sevmedım ankadadakı ama sonuta bu yapmıyormus tüp bebeği bu sadece muayene edıyormus sanırm
aynen cnm ya turan çetinden gelmiş çok suratsız bi adam birkaç soru sordum hemen tersledi her detayı merak ediyo insan sormak ayıpmı sankı gıcık oldm feza beye ama tüm sordugum arkdaslarım ankada diyo işte hoş şuan bizde para yok ama karttan falan ayarlayabilirsek ankada düşünüyos ama şimdi değilBende sevemedim feza beyi turan çetin Den tanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?