2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

ah canım ya bende açıkçası çok tedirginim Emsey konusunda. kafam o kadar karışık ki anlatamam. internetten falanda araştırıyorum burada o kadar insan var daha olumlu sonuç yazanı görmedim. bir de bana geçen sefer transferden sonra yapmam gerekenlerle ilgili hiçbir şey söylenmedi. bende hastaneden gelip ertesi gün banyo falan yaptım. devlet hastanesinde bile tek tek herşeyi yazıyorlarmış. bu sefer konuşacağım doktorla. yani bizim öyle çok ciddi bir problemimiz yok biliyorsun. sperm sayısı az eşimin. hadi ilk deneme ilaçlar hormanlar falan da bakalım bu dondurulmuşlar ne olacak. umarım yine hayal kırıklığı yaşamam nasıl endişeliyim anlatamam. artık kısmet. 3 nisan da transferim olacak sanırım 15 nisan da test tarihim. bakalım o zamana kadar uzun ve gergin bir bekleyiş olacak. sende haber et mutlaka aklım sende şimdi. inşallah çok çok güzel haberlerini alırım.

Anlıyorum canım seni çok zor ve gergin bir süreç bende ilk tüpte hiç bişey bilmiyordum ama ikincide herşeyi burdan öğrendim sağolsunlar ve doktora burdaki arkadaşların tedavisinden bahsettim senin oluyor dedi bana 5 güne giden embriyom olabiliyormuş ama ikinci tüpte bana 3 günlük koydu ve sordum senin oluyor onun içn aşama aşama deniyoruz dedi kızmamak elde değil valla biz bilnçli olunca onlar sıkışıyor tedavimizi tam yapmalı bence ben şuan gittiğim kadın doğumcuyada dedim güvenin sarsılmış dedi doktorun guven verip tedavinde seni rahtlatmalı ve bütün testlerini yapıp aklınzda soru işareti bırakmamlı demişti haklıda yani onun için araştırmadan ve emin olmadan bidaha yapmaycam dedim senin sorunun yoksa eşinin varsa canım bak benm eşimn varikoseli vardı çift tarflı ameliyt oldu sprmleri düzeldi ama sağlıklı ve hızlı hareketlı olrak azdı bende kürler denedim en basit kendime adetim bittkten sonra 15 gun soğan kürü denedim nette var bak istersen incir mesela çok faydalı eşinin spermi içinde keçi boynuzu pekmezi her sabh bi kaşık oda çok faydalı ben eşime hep verdim havuç suyu inciri eşinde yiyebilir nette. Bak bunlar faydalı şeyler tedavine daha varmış zaten bunları bi dene bence belli mi olur bakrsın gelir bebişin dün bi arkadş tedaviye başlamış lucrin iğnesini kullanıyormuş hamile kalmış rabbim dilerse olur onun için sabır ve dua sende benim duamdasın hayırlısı randevumz 11 de inş sağlıklı gebeliktr seni gördüğüme sevndim duamdasın canım kendine çok iyi bak ve dediğimi unutma moral dr önemli

canımsın o kadar haklısın ki anlatamam. rabbim ne verirse hayırlısını versin. ne güzel şeyler yazmışsın. bende keçiboynuzu kürü başlamıştım eşime ama maalesef bizim ki çabuk sıkıldı. eşime birşeyler yedirip içirmek ölüm gibi inan. bizde hareketlilikde %5 yani düşük. sayı 9 milyondu en son. morfoloji %35 sınırmış o da. herhangi bir sebebi de yok üstelik varikosel falan gibi. rabbim böyle olsun istedi demek ki kuzum. bu da bizlerin sınavı. bende buralarda olmana çok sevindim hayatım. haberlerini bekliyorum

Sağol kuzum bende sizleri tanıdğım için sevniyorum çok şükür rabbime bu sınavımzda hayırlsııyla mutlu sonlandırsın inş evt canım eşlere bişiler yedirmek biraz sorunlu oluyorböle vurcan kafalarına yoksa yemiyolar ama bebek istiyorsa bizilerin kadar onlarında çabalaması gerk bizimki öncleri hiç sevmzdi yemezdide ama artık anladı yiyor seninkide istiyordur muhakak onun için dayanck bizim yerimzde olsalar napcaklar kesin kaçrlardı inş rabbim daha fazla bekletmez seni ve yollar meleğini

egunal, post: 40090603, member: 147738"]İnşallah canım...
Bugünü bekliyordum geldi çattı çok tuhaf hissediyorum kendimi...[/QUOTE]
Canimmmm 10 yıllık özlemini bitecek inşallah. Dualarımızı senle .

egunalcim sağlıkla al bebişleri inşallah pozitifleride görücez
9 ay sonra kucağına da alacaksın inşallah
dularımız seninle canım

cnm bana hıc adet olmadan gel demedı bana adetl, gel dedi doktor herkesın tedavı seklı farklı sanırım bende ılacsız adet olamıyornm canm yumurtam olmadıgından tedavın hayırlı olsun sen benden 1 adım öndesin canm birde benm merkez polikistik over olanlara aynı ay transfer yapmıyormuş aklında olsun doktoruna danış 1 yada2 ay rahmı dınlendırırsen daha ıyı tutunuyormus yanı ıgne ılac kulandgımız ay rahım yorulmuş oluyormu benm bırcok arkdasım 2 yada 1 ay sonra transfer yaptırmış herkese soruyorm

hayır tatlım ben İskenderunda oturuyorum. Turan çetin demi karar kıldın sen
ankada sanırım cnm ya tran çetin tamamını kredi kartına cektrmıyormus bızımde nakıtımız yok karttan dusunuyouz bu yuzden ankada dusunuyorm hem bırcok arkdasım ankadada yaptırdı turan cetınde yaptıran bır arkdasım yk

doktorundan memnunmusun

Herkese günaydın arkadaslar güzel bi gün olsun güzel bi hafta olsun inşallah bol sürprizli olsun bugun sizlerden guzel haberler bekliyorum. Aksam iş dönüşü eve geldiğimde mutlu haberler almak ve havalara uçmak istiyorum

merhaba sen merkezde tedaviye başladın
cnm ben daha baslamadım adet beklıyorm bu hafta ama ankada sanırım turan cetınde yaptıran bır arkdasım dahı yok ve turan cetın tamamını kred kartına cekmıyo ankada cekıyo parayıda gectım ama tum arkdaslarm ankada dıyo

Evet canım kasım ayından bugüne geldik sonunda ne uzun oldu be
Henüz tek mi çift embriyomu konacak belli değil..Doktorumla hiç konuşmadık bunu yarın süprayz olacak bana
Öğleden sonra olacak transferim
tek gidip çift döndüğün iki kişi girdiğiniz has 3 kişi çıkacağınızı günlerin olsun inşş

hayırlısı olsun

doktorundan memnunmusun
hayır cnm ankadadakı doktor fezaeby turan cetınden gelmıs zaren ben hıc sevmedım turan cetındekı apdullah bey bana karsı daha nazıktı doktoru sevmedım ankadadakı ama sonuta bu yapmıyormus tüp bebeği bu sadece muayene edıyormus sanırm

iyi bari umarım içine sinen bir tedavi olur

günaydın

kızlar dün değerim 49.55 bugün 78.88 çıktı normal mi bu değerler..adetimi 3 gün geçti..kimyasal mıki diye endişleniyorum
bence çok iyi kimyasal gebelik gibi durmuyor

inşallah bugün güzel haberlerle dönelim herbirimiz

günaydın kızar harika haberler alacağımız bir hafta olsun
amin inşallah

Bende sevemedim feza beyi turan çetin Den tanirim

Bende sevemedim feza beyi turan çetin Den tanirim
aynen cnm ya turan çetinden gelmiş çok suratsız bi adam birkaç soru sordum hemen tersledi her detayı merak ediyo insan sormak ayıpmı sankı gıcık oldm feza beye ama tüm sordugum arkdaslarım ankada diyo işte hoş şuan bizde para yok ama karttan falan ayarlayabilirsek ankada düşünüyos ama şimdi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…