2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Evet canım kasım ayından bugüne geldik sonunda ne uzun oldu be
Henüz tek mi çift embriyomu konacak belli değil..Doktorumla hiç konuşmadık bunu yarın süprayz olacak bana
Öğleden sonra olacak transferim
inşallah pozitif sonuclanan bir transfer olur canm dualarımız seninle 10gün sonra güzel haberlerini duyar gibiyim inşallah maşallah

Eğer kaçırmadıysam, doğru okuduysam büyük gün bugünmüş...
Dilerim çok tuhaf hissettiğin bugünün 9 ay sürecek keyifli günlerinin başlangıcı olsun.

Her şeyi düşünerek, deneyimleyerek, yapılabilecekleri uygulayarak, adım adım, ilmek ilmek, dünden tecrübelerle ama daima yeniliklerle yeni yine yeniden başladığın sürecin en heyecanlı anındasın.
Heyecanın daim olsun... Olması gereken olsun...
Şansın bol, yolun açık olsun...

Dilerim çok güzel sonuçların olur ve biz de o mutluluğa ortak oluruz.
Sevgiler

İnşallah canım...
Bugünü bekliyordum geldi çattı çok tuhaf hissediyorum kendimi...

Duygulandım
Yarında çok duygusal takılacam belli oluyor şimdiden...
Çok bekledim 10 yıl oldu inşallah zamanı gelmiştir canım
inşallah herşey gönlünce olur rabbim emeklerini boşa çıkarmasın bu defa olucak allahın izniyle rabbim ol diycek o da olucak canım

Bugün büyük gün nefeslerimizi tuttuk senden gelecek güzel haberi bekliyoruz...gülden sen şuan opuya hazırlanırken bizler tek yurek seninleyiz canım bacım biz seni çoooooook seviyoruz iyi yüreklim...

Bugün büyük gün nefeslerimizi tuttuk senden gelecek güzel haberi bekliyoruz...gülden sen şuan opuya hazırlanırken bizler tek yurek seninleyiz canım bacım biz seni çoooooook seviyoruz iyi yüreklim...

opu değil transfer transferrrr
heycandan olsa gerek kuzum olsun
gülden sultan güzel haberleri verir bize inşallah

opu değil transfer transferrrr
heycandan olsa gerek kuzum olsun
gülden sultan güzel haberleri verir bize inşallah
Ay valla demi canim yaa...yeni yeni uyandım gece geç yattım bugün tatil günümde...aynen bugün topiğimizin en büyuk transferi gerçekleşiyor....hazır gulden yok bol bol avatar koyalim demi

E egunal rabbım yuzunu guldursun tırasnverın cok kolay gecsın ınşallah yavruların sana sıkıca tutunsun 9 ay cok rahat bı hamılelık yaşa ve saglıcakla kolay bı dogumla kavus bebıslerıne amınn ecmaınn

kızlarrrrrrrr bi fikir istiyorum hepinizden
tedavisiz nerdeyse 1 yılı geçiricem
geçen mayısda ilk tüp denememi yapmıştım
şimdi ise aklım aşılamada denesemmi diyip gidip geliyor
bu ay haydi bismillah diyip gideyim dedim
ama sonra düşündüm geçen zaman diliminde hiç sağlıklı beslenmedim
hatta geçen ay diyet falan yaptım baya besinsiz bir ay geçirdim

şimdi demem o ki 3 ay sağlıklı beslenip hatta kür vs uygulayıp öyle mi başlasam aşılamaya ne dersiniz
yoksa içimdeki sesi dinleyip bi koşu yaptırsam mı
bir iki güne regl günüm

günaydın

bence çok iyi kimyasal gebelik gibi durmuyor

inşallah bugün güzel haberlerle dönelim herbirimiz

amin inşallah
Canım naptın inş iyi güzel haberlerle gelmen nasip olur bende evdeyim kan verdk doktor sonucu bildreck 5 yada 6 ta muayenede etti rahmin kalınlaşmış dedi eğer kanda artış varsa gebelik iyi gidiyor deriz dedi inş kimyasal yada dış gebelik değildr dedi baklım nasip canım

kızlar kan verdim bugun 11.gun 324 cıktı nasıl ben ınanmıyorum korkuyorum

maşallah canım 11.gün için yüksek bi değer ikiz olma ihtimali varmı
değerler açısından benm pek bilgim yok ama hamilesin
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
doktorunu bilgilendirdin mi o ne dedi niye korkuyorsun canım

canım kimyasal oluyor dış gebelik oluyor okuyorum oyuzden cok korkuyorum 2 tane 8 hcreli koydular doktorumda hamilesin çarşamba gel dedi bakalım hayırlısı ben hala ınanamıyorum şoktayım biri şaka yapıyor sanki kanalımın biri tıkalıydı hiç ihtimal vermiyordum

Kuzum bence şansını dene kürler tupde daha etkili olabilir asilamada bi tek sipaydilere uzun yolu kisaltacaklarinşallah kuzum asilamada bebisine kavusursun

Maşallah,dogannu, post: 40102250, member: 527852"]canım kimyasal oluyor dış gebelik oluyor okuyorum oyuzden cok korkuyorum 2 tane 8 hcreli koydular doktorumda hamilesin çarşamba gel dedi bakalım hayırlısı ben hala ınanamıyorum şoktayım biri şaka yapıyor sanki kanalımın biri tıkalıydı hiç ihtimal vermiyordum[/QUOTE]
Masallah, maşallah, maşallah...

HADİ İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALALIM BEN 1 SAAT SONRA ÇIKCAM 15:30 DA MUAYENE KORKUYORUM HEMDE ÇOK DAHA ÖNCE DIŞ GEBELİKLERİM VAR BUDA SOL TARAFIMA AĞRI YAPIYOR BİLEMİYORUM ENDİŞE ETMEDEN DURAMIYOR İNSAN HALBUYSEKİ HERŞEY BELLİDİR NEDEN BU KADAR ENDİŞE İŞTE İNSANOĞLU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…