2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

ah sınıf öğretmenimiz egunalimiz transferde mi şu an. rabbimmmm emeğini boşa çıkarma umudunu söndürme heyecanını hiç dindirme yüzünü güldür kucağını doldur yuvasını şenlendir. şimdiye kadar çektiği zahmetine sen rahmet ver ya rabbim aminnnnn....

AMİN İNŞALLAH

AYNI KORKULAR BENDEDE VAR CANIM

TEBRİK EDERİM SENİ SAĞLIKLA AL KUCAĞINA İNŞALLAH
senin degerin kac canım ya kimyasalmı dış gebelıkmı die insan korkuyor bende aşırı şişlik var karnımda batma hissi var bunlarda beni korkutuyor napsam ne etsem atamıyorum aklımdan

Kuzum bence şansını dene kürler tupde daha etkili olabilir asilamada bi tek sipaydilere uzun yolu kisaltacaklarinşallah kuzum asilamada bebisine kavusursun

yaaa ciddimisin dene diyorsun yani
heheh sevindim valla bi kaç güne regl günüm inşallah
ya Allah bismillah diyip başlarım
kestirmeden gidecekler diyorsun yani
evet ya hani böyle beklemektense bişeyler yapim dedim hiç olmadı raporumu alırım tüp bebek için

sen artık aramızdasın dimi seni burda görmek pek güzel

senin degerin kac canım ya kimyasalmı dış gebelıkmı die insan korkuyor bende aşırı şişlik var karnımda batma hissi var bunlarda beni korkutuyor napsam ne etsem atamıyorum aklımdan
BENİM 12. GÜN DEĞERİM 1394 BENDEDE ŞİŞKİNLİK ÖZELLİKLEDE SOL KASIĞIMIN ÜSTÜNDE BATMA VAR DAHA ÖNCE DIŞ GEBELİK GEÇİRDİM 3 KEZ O YÜZDEN KORKUYORUM BUGÜN GİDECEĞİM KESE GÖRMEK İÇİN İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZ HEP BİRLİKTE

haklısın tabi endişe duymakta ama maşallah değerin çok güzel
Rabbim inşallah sağlıklı bi gebelik süreci sonrasındada sağlıkla kucagına almayı nasip eder
RAbbim yeterki ol desin tıkalı tüp vs hiç önemli değil mucizen seninle canım

canım güzel haberlerle gel inşallah herşey yolundadır
gelince bizi habersiz bırakma olur mu?

inşallah nıye böyle bır hısse kapıldım bilmiyorum ama inan sevınemedım rabbim hayırlısını versın karnım davul gibi benim ıkı taraftada batma hissi var iki lokma yesem nefes alamıyorum soruyorum normal kalan yumurtalar buyudugu için dedi doktor bende çarşamba gıtcem hayırlısı hakkımızda

Şimdi dr.dan geldim bende 7-8 yumuşlarm var 16-17 m arası dedi bugün yumurta baskılaycı igneyle gonol-f beraber yapıcam yarın tekrar çagrdı kan tahlili alcaz dedi çatlatma ignesinide yarın yapabilirz dedi karnımda agrıyo sanırm yumuşlarn etkisi zaten benim dr.umda yolunda gtmeyen bişy olursa dondurcaz transfer daha sonra dedi

Ben

bende 2 kimyasal gebelik yaşadım, ne bileyim arkadaşım öyle anlatınca tereddüt ettim. Bu tedavimde PGT yapılacak bakalım hayırlısı artık

Ben

bende 2 kimyasal gebelik yaşadım, ne bileyim arkadaşım öyle anlatınca tereddüt ettim. Bu tedavimde PGT yapılacak bakalım hayırlısı artık
kaç yaşındasın caım? Ben de 2 tane yaşamıştım. PGT yapalım dedim doktor 2-3 düşük yapsaydın yapardık dedi kimyasalları düşükten saymıyorlar bile.

hı bir de 35'ün üstünde olsaydın yapardım dedi.

Yaaaa yerim ben onuu göbişi de düşmüş paşamın
Dua et bana canım inşallah dediğin gibi olur her şey
canımmmmmm bebişlerini almışsındır suan herhalde :) ben dahil bütün kızların akılları yürekleri duaları hep seninle :) canım bol bol ayetel kursi oku :) 313 kere oku dua et :) okuyabildiğin kadar 313 kere oku canım :) ben ve eşim transferden sonra okuduk 10 gün boyunca :) inşallah senin de güzel haberlerini alacağızzzzz :)

canım hayırlı olsun :) rabbim kucağında sevdirsin :)

canım sonucunu heyecanla bekliyorum :) kendiliğinden mi oldu nasıl oldu ?

kızlar kan verdim bugun 11.gun 324 cıktı nasıl ben ınanmıyorum korkuyorum

canım gayet güzel bir sonuç :) anın tadını çıkar tatlım :)

canım kötü düşünme hep pozitif ol değerin de güzel :) kese ve kalp atışını da duyar rahatlarsın inşallah :)kasıkta ağrılar batmalar normal canım :) bebişini veya bebişlerini üzme tatlım :)
canım istiyorsan dene bence de aşılamayı :) inşallah aşılama bebişi olur tatlım :)

Dua et canım rabbim neyler neylerse güzel eyler hayırlısıyla keseyi görmeni nasip etsin inş bende kan sonucunu bekliyorum merakla ne cıkcak bakalım allhın izniyle iyi haberler almak nasip olsun inş

o maşalah cnm kaç gunde 16 17ml oldular maşallah sanda yumoşlarınada hadı bakalım cnm sımdıden hayırlı olsn darısı bana bu arada aynı ay transfer olucakmı sızde doktorn bastan söyledımı böyle birşey

Evt canım süpriz oldu hormon testi istemişti doktor ama beta hcgye de bakmışlar demekki 14.91 çıkmıştı bida bakcklar bugun doktor muayenede etti rhim kalınlaşması var dedi her ihtimalede hazır oluyoruz işte nasipte varsa olur hayırlısıyla olmasda sağlık olsu. Vkti vardır

Kızlar transferim saat 4 de dua edin bana az daha beklersem sabah ezanına Alcam kuzuları ilk kez Akşama doğru oluyor transferim

ayyyyyyyyyyyy canım benimmmmmm dakiklar kaldı bebişlerinle buluşmana
dualarımız seninle güzel yüreklimizzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…