telden yazamıyorum
canım istiyorsan dene bence de aşılamayı :) inşallah aşılama bebişi olur tatlım :)
Kızlar transferim saat 4 de dua edin banaaz daha beklersem sabah ezanına Alcam kuzuları ilk kez Akşama doğru oluyor transferim
sonucu alınca canım haber et :) inşallah sağlıklı bebişinin vakti gelmiştir :)Evt canım süpriz oldu hormon testi istemişti doktor ama beta hcgye de bakmışlar demekki 14.91 çıkmıştı bida bakcklar bugun doktor muayenede etti rhim kalınlaşması var dedi her ihtimalede hazır oluyoruz işte nasipte varsa olur hayırlısıyla olmasda sağlık olsu. Vkti vardır
canımmmmmm hayırlısı ile bebişlerin sana sağlıkla sıkı sıkı tutunsunlar inşallah :) şimdi ezan başladı burada :)Kızlar transferim saat 4 de dua edin banaaz daha beklersem sabah ezanına Alcam kuzuları ilk kez Akşama doğru oluyor transferim
Amin cnım inş doktora bağlısonucu alınca canım haber et :) inşallah sağlıklı bebişinin vakti gelmiştir :)
canımmmmmm hayırlısı ile bebişlerin sana sağlıkla sıkı sıkı tutunsunlar inşallah :) şimdi ezan başladı burada :)
İKİNİZE DE DUA EDİYORUM :) RABBİM SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ HAYIRLI EVLATLARLA KUCAĞINIZI DOLDURSUN :)
Kızlar transferim saat 4 de dua edin banaaz daha beklersem sabah ezanına Alcam kuzuları ilk kez Akşama doğru oluyor transferim
canım dua ettmezmiyiz hiçKızlar transferim saat 4 de dua edin banaaz daha beklersem sabah ezanına Alcam kuzuları ilk kez Akşama doğru oluyor transferim
28 yaşındayım, bana da doktor demedi zaten ben kendim istedim. O yüzden de tedavim yarım kaldı. 4. Tedavime başladımkaç yaşındasın caım? Ben de 2 tane yaşamıştım. PGT yapalım dedim doktor 2-3 düşük yapsaydın yapardık dedi kimyasalları düşükten saymıyorlar bile.
hı bir de 35'ün üstünde olsaydın yapardım dedi.
ben de cok heycanlandımKızlar transferim saat 4 de dua edin banaaz daha beklersem sabah ezanına Alcam kuzuları ilk kez Akşama doğru oluyor transferim
Hayırlı olsun transferin inşallah sımsıkı tutunurlar sanaKızlar transferim saat 4 de dua edin banaaz daha beklersem sabah ezanına Alcam kuzuları ilk kez Akşama doğru oluyor transferim
şükür canım bebiş iyi :) büyüyor teyzesi :) darısı sanaaaaaaaaaaaaaaa :)sağol kafunderim cevap verdiğin için
sen nasılsın bebiş nasılllll
Bugün 8.gün ignemin ohss gelişirse yada rahim duvarı embryonun tutunacgı kalınlıkta olmazsa daha sonra transfer ederiz dedi yani herşey yolunda giderse bu ay olcak transfer hayırlısıyla inşallaho maşalah cnm kaç gunde 16 17ml oldular maşallah sanda yumoşlarınada hadı bakalım cnm sımdıden hayırlı olsn darısı bana bu arada aynı ay transfer olucakmı sızde doktorn bastan söyledımı böyle birşey
Hayırlısı olsun.İnş yumoşlar senle kalırlarKızlar transferim saat 4 de dua edin banaaz daha beklersem sabah ezanına Alcam kuzuları ilk kez Akşama doğru oluyor transferim
hadi artık hayatın boyunca hep seninle olsunlarKızlar transferim saat 4 de dua edin banaaz daha beklersem sabah ezanına Alcam kuzuları ilk kez Akşama doğru oluyor transferim
canıım naber nasılsın 8 haftalık olmuşsun maşalllahkaç yaşındasın caım? Ben de 2 tane yaşamıştım. PGT yapalım dedim doktor 2-3 düşük yapsaydın yapardık dedi kimyasalları düşükten saymıyorlar bile.
hı bir de 35'ün üstünde olsaydın yapardım dedi.
Canım güzel haberlerini alırız inşallah. Sürekli takip ediyorum seni. Dualrım seninle.Kızlar transferim saat 4 de dua edin banaaz daha beklersem sabah ezanına Alcam kuzuları ilk kez Akşama doğru oluyor transferim
canıım naber nasılsın 8 haftalık olmuşsun maşalllahbaşladımı belirtiler
keseyi gördünüz mü ayy ne çok birikmiş sorularım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?