2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar transferim saat 4 de dua edin bana az daha beklersem sabah ezanına Alcam kuzuları ilk kez Akşama doğru oluyor transferim
Bebişler geliyor desene akşam olsun cancagızım bişi olmaz dualrımzdasın hayırlısıyla al gel meleklerini ve 10 gün sonra allhın izniyle kutlama yapcaz Alhım çok buyuk dualrımzı duyuyordur kabul olsun inş

sonucu alınca canım haber et :) inşallah sağlıklı bebişinin vakti gelmiştir :)
Kızlar transferim saat 4 de dua edin bana az daha beklersem sabah ezanına Alcam kuzuları ilk kez Akşama doğru oluyor transferim
canımmmmmm hayırlısı ile bebişlerin sana sağlıkla sıkı sıkı tutunsunlar inşallah :) şimdi ezan başladı burada :)
İKİNİZE DE DUA EDİYORUM :) RABBİM SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ HAYIRLI EVLATLARLA KUCAĞINIZI DOLDURSUN :)

Amin cnım inş doktora bağlı ne zamn yazrsa artık gecikmeli yazabilirim dedi 4 yada 5 te işte 6 tıda eşimn kkb randevusu var hasta kaç gündür süniziti var garibim allh sağlık versin senin bebişn nasıl oldu tız öp bizim için o minik pernsi

Son düzenleme:
1 hafta önce histereskopi oldum. 31 mart da başlıyor tedavim. şimdiden çok heyecanlıyım. allahım hepimizin yardımcısı olsun..

Çok şükür Allah'a keseyi gördüm dış gebelik şüphesinden kurtuldum Çarşamba tekrar gideceğim kesenin büyümesine bakacak bu arada 2 kese gibi gözüküyor ama tekte olabilir dedi kortizonu kesti kalp atışından sonra estrofemi de kesecek 9 kere gebe kaldım ilk kez rahimde kese gördüm çok şükür inşallah Rabbim sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur

Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu anne baba olabilmeyi

28 yaşındayım, bana da doktor demedi zaten ben kendim istedim. O yüzden de tedavim yarım kaldı. 4. Tedavime başladım

ben de cok heycanlandım dualarımız senınnle bilgisayarın önünden ayrılamıyorum

Bugün 8.gün ignemin ohss gelişirse yada rahim duvarı embryonun tutunacgı kalınlıkta olmazsa daha sonra transfer ederiz dedi yani herşey yolunda giderse bu ay olcak transfer hayırlısıyla inşallah

hadi artık hayatın boyunca hep seninle olsunlar bırakmasınlar annelerini

canıım naber nasılsın 8 haftalık olmuşsun maşalllah başladımı belirtiler
keseyi gördünüz mü ayy ne çok birikmiş sorularım

Canım güzel haberlerini alırız inşallah. Sürekli takip ediyorum seni. Dualrım seninle.

E egunal canım ınsallah bbeklerın sıkı sıkı tutnur sana :) kızlar 3. gun embıryosumu daha ıyı yoksa 5. gun embıryosumu?

canıım naber nasılsın 8 haftalık olmuşsun maşalllah başladımı belirtiler
keseyi gördünüz mü ayy ne çok birikmiş sorularım

Selam canım. Asında daha 7.5 bile değil ama buradaki takvim 7 hafta biter bitmez 8'e geçiyor :)

Belirtiler başladı bitti bile 1 haftadır mide bulantısı vardı. Bugün pek yok. Tabi geçince korkuyor insan. Daha hala her an bir şey olacak diye tedirginim. Eve geldim ateşimi ölçeyim dedim nedense. ölçmez olsaydım, düşük çıktı moralim bozuldu. Sabah tekrar ölçeceğim :)

Bebeği gördük çok şükür. Üf ya neden ateşim düştü ki

Pozitif alınca bitecek zannediyordum. Malesef bitmiyor

Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…