valla ankada ile ilgili be duyduklarımı yazdım banada söyledler ama ben gitmem ANKADA yaaynen cnm ya turan çetinden gelmiş çok suratsız bi adam birkaç soru sordum hemen tersledi her detayı merak ediyo insan sormak ayıpmı sankı gıcık oldm feza beye ama tüm sordugum arkdaslarım ankada diyo işte hoş şuan bizde para yok ama karttan falan ayarlayabilirsek ankada düşünüyos ama şimdi değil
gözün aydınnkızlar kan verdim bugun 11.gun 324 cıktı nasıl ben ınanmıyorum korkuyorum
hayırlı olsun şimdi aldın bebişleirni misler gibiKızlar transferim saat 4 de dua edin banaaz daha beklersem sabah ezanına Alcam kuzuları ilk kez Akşama doğru oluyor transferim
Kızlar transferim saat 4 de dua edin banaaz daha beklersem sabah ezanına Alcam kuzuları ilk kez Akşama doğru oluyor transferim
Çok şükür Allah'a keseyi gördüm dış gebelik şüphesinden kurtuldum Çarşamba tekrar gideceğim kesenin büyümesine bakacak bu arada 2 kese gibi gözüküyor ama tekte olabilir dedi kortizonu kesti kalp atışından sonra estrofemi de kesecek 9 kere gebe kaldım ilk kez rahimde kese gördüm çok şükür inşallah Rabbim sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur
Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu anne baba olabilmeyi
cnm bebekelrini veya bebeğini almışsındır inşlh bu sefer sana sıkı sıkı tutunup seninle olacaklar....Kızlar transferim saat 4 de dua edin banaaz daha beklersem sabah ezanına Alcam kuzuları ilk kez Akşama doğru oluyor transferim
bana transfer yapılmış gibi heyecanlandım. zaten telefonla çok haşır neşir olma bu aralar miniklerinde hoşgelmişlerCanlarım benim mesajlarınızı okudum çok duygulandırdınız beni annem Yanımda olmasa gözyaşlarım sel olurdu herkes ağlak modda.tek tek yazamıyorum hepinize tel den beceremiyorum.şükürler olsun 2 minnakımı saat 17.30 gibi Aldım.sorunsuz çözüldüler.3 Nisan test resmi olarak tabii gayri resmi olarak her an her şeyi yapabilirim
hayırlı olsunCanlarım benim mesajlarınızı okudum çok duygulandırdınız beni annem Yanımda olmasa gözyaşlarım sel olurdu herkes ağlak modda.tek tek yazamıyorum hepinize tel den beceremiyorum.şükürler olsun 2 minnakımı saat 17.30 gibi Aldım.sorunsuz çözüldüler.3 Nisan test resmi olarak tabii gayri resmi olarak her an her şeyi yapabilirim
canım rabbım tamamına erdırsın ınşallah sımsıkı tutunsun mınnakların annelerıne ınşallah amınn ecmaınn 9 ay rahat bı hamılelık gecırıp saglıkla al yavrunu kucagına amınnCanlarım benim mesajlarınızı okudum çok duygulandırdınız beni annem Yanımda olmasa gözyaşlarım sel olurdu herkes ağlak modda.tek tek yazamıyorum hepinize tel den beceremiyorum.şükürler olsun 2 minnakımı saat 17.30 gibi Aldım.sorunsuz çözüldüler.3 Nisan test resmi olarak tabii gayri resmi olarak her an her şeyi yapabilirim
Sorunsuz gecmesine sevindim çılgın anne test gununden önce yapilacak idrar testlerine hazırlikli mi olalim diyosun..Canlarım benim mesajlarınızı okudum çok duygulandırdınız beni annem Yanımda olmasa gözyaşlarım sel olurdu herkes ağlak modda.tek tek yazamıyorum hepinize tel den beceremiyorum.şükürler olsun 2 minnakımı saat 17.30 gibi Aldım.sorunsuz çözüldüler.3 Nisan test resmi olarak tabii gayri resmi olarak her an her şeyi yapabilirim
rabbim kucağınada almayı nasip etsin canımCanlarım benim mesajlarınızı okudum çok duygulandırdınız beni annem Yanımda olmasa gözyaşlarım sel olurdu herkes ağlak modda.tek tek yazamıyorum hepinize tel den beceremiyorum.şükürler olsun 2 minnakımı saat 17.30 gibi Aldım.sorunsuz çözüldüler.3 Nisan test resmi olarak tabii gayri resmi olarak her an her şeyi yapabilirim
Allahım ben sana ne deyimSelam canım. Asında daha 7.5 bile değil ama buradaki takvim 7 hafta biter bitmez 8'e geçiyor :)
Belirtiler başladı bitti bile1 haftadır mide bulantısı vardı. Bugün pek yok. Tabi geçince korkuyor insan. Daha hala her an bir şey olacak diye tedirginim. Eve geldim ateşimi ölçeyim dedim nedense. ölçmez olsaydım, düşük çıktı moralim bozuldu. Sabah tekrar ölçeceğim :)
Bebeği gördük çok şükür. Üf ya neden ateşim düştü ki
Pozitif alınca bitecek zannediyordum. Malesef bitmiyor
Sen nasılsın?
ohh bundan sonrasını Allahım hallederCanlarım benim mesajlarınızı okudum çok duygulandırdınız beni annem Yanımda olmasa gözyaşlarım sel olurdu herkes ağlak modda.tek tek yazamıyorum hepinize tel den beceremiyorum.şükürler olsun 2 minnakımı saat 17.30 gibi Aldım.sorunsuz çözüldüler.3 Nisan test resmi olarak tabii gayri resmi olarak her an her şeyi yapabilirim
İnşallah seni önce 9 ay sonra da bir ömür bırakmazlar, seninle bizde gün sayıcazCanlarım benim mesajlarınızı okudum çok duygulandırdınız beni annem Yanımda olmasa gözyaşlarım sel olurdu herkes ağlak modda.tek tek yazamıyorum hepinize tel den beceremiyorum.şükürler olsun 2 minnakımı saat 17.30 gibi Aldım.sorunsuz çözüldüler.3 Nisan test resmi olarak tabii gayri resmi olarak her an her şeyi yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?