2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

valla ankada ile ilgili be duyduklarımı yazdım banada söyledler ama ben gitmem ANKADA ya

Kızlar transferim saat 4 de dua edin bana az daha beklersem sabah ezanına Alcam kuzuları ilk kez Akşama doğru oluyor transferim
hayırlı olsun şimdi aldın bebişleirni misler gibi

Kızlar transferim saat 4 de dua edin bana az daha beklersem sabah ezanına Alcam kuzuları ilk kez Akşama doğru oluyor transferim

Hadi canım bu tedavide her şey ilk kez oluyor zaten. Sonu da ilk kez bebek olacak inşallah :)

kızlar modemim bozuldu gittim yeni modem aldım dün ama oda arzalı çıktı bu gün onu garantiye gönderdiler ödünç bir modem verdiler şimdilik giremedim kk ye o yüzden

Ay ne güzel allhıma çok şükür sağlıkla pıt pıtlarınıda duy inş canım ben merktan çatlamak üzeryim desem yeridir doktor hanım daha cevap yazmadı saat kaç oldu unutmuş olamaz en sonunda hastaneyi araycam ama bizimki de kızıyor bekle yazr diyor pöff çok sıkıldım bekle bekle kalbim daynmicak

cnm bebekelrini veya bebeğini almışsındır inşlh bu sefer sana sıkı sıkı tutunup seninle olacaklar....
MAYBABYYYY cnm aşılamayı dene derim bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gülden bebeklerin önce 9 ay karninda sonrada bir ömür boyu hayatinda olsun şen kahkahaları evinden eksik olmasın allah sana güzeller güzeli bir kız ve yağız mı yağız aslan parçası bir oglan nasip ersin inşallah arkadaşım...

Canlarım benim mesajlarınızı okudum çok duygulandırdınız beni annem Yanımda olmasa gözyaşlarım sel olurdu herkes ağlak modda.tek tek yazamıyorum hepinize tel den beceremiyorum.şükürler olsun 2 minnakımı saat 17.30 gibi Aldım.sorunsuz çözüldüler.3 Nisan test resmi olarak tabii gayri resmi olarak her an her şeyi yapabilirim

bana transfer yapılmış gibi heyecanlandım. zaten telefonla çok haşır neşir olma bu aralar miniklerinde hoşgelmişler

hayırlı olsun bebiş olsun sağlıklı olsunikiz inşaaaaaaaaaa bu kadra idrada çıkmaz diyen kişiden (yani senden )tabiki bir çılğınklar yumağı bekliyorum 5 ve ya 6 .gün itibarı ile düzenli olarak idrar testi yapmalısın yaparsın beklentilerim bu yönde

Slm kızlar bende 21 martta başladım ilaç tedavisine gonal f ve menegon birde femara başladım Daha önce iki denemem var ama isviçrede başarısız inşallah tüm isteyenlerle Banada Rabbim sağlıklı bir evlat verir

c
canım rabbım tamamına erdırsın ınşallah sımsıkı tutunsun mınnakların annelerıne ınşallah amınn ecmaınn 9 ay rahat bı hamılelık gecırıp saglıkla al yavrunu kucagına amınn

Sorunsuz gecmesine sevindim çılgın anne test gununden önce yapilacak idrar testlerine hazırlikli mi olalim diyosun..

rabbim kucağınada almayı nasip etsin canım

Allahım ben sana ne deyim senin eve gelip o ateş ölçeri kıracam
sabahta artık ölçme bebeğini sev artık bak görmüşsün yakında kalp atışlarını duyacaksın Allahımın izniyle
şu karnın bir büyüse şöyle güzel güzel hamiş elbiseleri giysen
eminim sana da çok yakışır
beni sormuşsun ben ne yapayım kilo veriyorum 94.6 dan 81 .1 kiloya düştüm
reiki yaptırıyorum çok rahatlatıyo gerçekten
bence ankarada sende iyi yapan birisini bulursan yaptır canım
doğuma kolaylık olur bebeğini rahatlatır
bende inisiyete olacam inşallah kendime yapıyorum ama başkalarına da yapabilmek istiyorum

ohh bundan sonrasını Allahım halleder
sen ona güven vekilimiz o kız olacak inşallah
sende hamiş kalırsan sıra iyiden iyi bizlere geliyoooo

İnşallah seni önce 9 ay sonra da bir ömür bırakmazlar, seninle bizde gün sayıcaz

kızlar iyi akşamlar hızlı birgünden sonra anca fırsat buldum nete girmeye bu sabah uyandığımda artık bu kadar sabırla beklemeye yeter ve eczaneye git bir test al dedim gittim aldım yaptım ve 2. çizgiyi gördüm içim içime sığmıyor okadar keyifli o kadar mutlu oldum ki anlatamam buraya kadar herşey çok güzeldi o hızla hastaneye hemen hcg baktırmaya gittim sonuç 4 te çıktı işte o sonucu görene kadar içim içime sığmıyordu eşime nasıl sürpriz yapsam nasıl söylesem diye kafamda binlerce tilki geziyordu takkii doktor değeri söyleyene kadar maalesef değer beklediğimiz gibi çıkmadı 5.66 çok ama çokkkkkkk düşük cuma nasipse esas kan testi tarihim ve tekrarlanıcak ben artık pek umutlu değilim hakkımızda hayırlısı buymuş 2. deneme ve 2. negatif rabbim nerde tedavgören sonuç bekleyen arkadaşlarımız varsa benim bu seferde gülmedi inşallah onların güler ve güzel haberlerini alırım hepinize desteğiniz ve pozitif motivasyonlarınız için çokkkk ama çokkk teşekkür ederim iyi varsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…