2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canim ne yaptiniz ne dedi doktor hadi insallah guzel haberler ver bana

benimde cumartesi bülent beyle transferim..umarım hersey gönlunuzce olur...dua edelim

Arkadaşlar herkese merhaba. Ankara tıp fakültesi tüp bebek bölümü hakkında bilgi sahibi olan var mı.

Hayırlı olsun canımm bebişlerini aldın demek 10 yıllık hasretin bu transferle son bulur inşAllah sorunsuzca bebeciklerine kavuşursun tatlım geçmiş olsun bebeklerini kucağına aldığında yaşadığın bütün kötü şeyleri unuttursun Allahm..

Canım benim çok tatlısın çok teşekkür ederim. Ayrıca tebrik ederim. 13-14 kilo vermişsin harika bir şey bu. Ben Ankara'dan İstanbul'a taşındım görüşmeyeli burada kesin çok vardır ama güvenilir bir yer bulmak lazım. Uzaktan gönderecek seviyeye gelirsen bana uzaktan yap :)
Öpüyorum

Inşallah umduğundan iyi sonuç alırsın Rabbim hayırlısını versin

hayırlı uğurlu olsun.. 12 gün sonra güzel haberleriini allacağız inşallah...bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun..

kızlarrrr bende bu gün opumu oldum. 11 tane yumurtam var ama kaçı döllenir bilmiyorum. çarşamba günü arayacaklar. allahım yüzümüze baksın. allah utadırmasın. bu kadar emek boşuna gitmesin..

egunal bu topigi takip edip yazmayanlardanim. transfer haberini gorunce yazmadan olmazdi, Allah hayirla evlatlarina kavustursun ins. her sey senin icin kolay ve keyifli olsun, minnaklarin saglikli ve salih olsunlar. on gun sonra dokuz ay surecek o mutlu haberi vermeni cani gonulden istiyorum inan, dua ve dileklerim sen ve burada emek veren butun arkadaslar icin.

Canımmmmm ne diyeceğimi yazacağımı bilemedimmm çokkkk duygulandımmmm
Hepimize destek oldun akıl verdin üzüldüğümüzde hep moral verdin... Şimdi sıra bizde önümüzdeki 12 gün boyunca moralini hep yüksek tut... Bu iş oldu bile seni seviyoruz muckkkk

merhaba, tedaviniz hayirli olsun. emsey yazinca soylemeden gecemeyecegim. ben eylul ayinda orada tedavi oldum ve 1/1000 ihtimal olan servikal gebelik yasadim. sonrasinda gittigim dr lar yerlestirme hatasi oldugunu soylediler. cok ciddi kanamayla gittim acil kurtaja alindim, olumden dondum resmen diyebilirim. dr uma kolay ulasamadim, yeterince bilgilendirilmedim, her zaman her sey yolunda gibi gosterildi. bu benim yasadiklarim umarim senin tedavin iyi gecer ve saglikla bebegini kucagina alirsin

E egunal cnm hayirlisi olsun hadi inşallah olacak bu sefer hakkaten tüm gün transfer oldu haberin icin girip durdum aksam bakamamistim. Simdi gordum yazdigini. Kalbini tüm tut nolur hic panik yapma onlar seninle inşallah ikiz olurlar da bunca yillik hasret dolu dolu gecen günlerle sona erer.

Ahhh cok uzuldum cok cok gecmis olsun evet ulasim konusunda oldukca sikintili 2 gundur oyle gerginim ki anlatamam. Neredeyse ilaclari kesicem o derece. Ama onu da yapmak istemiyorum. Allaha emanet ettim kendimi. Ama bunda da bir sorun olursa kesinlikle onunden gecmem bir daha. Kimse de gitmesin diye her turlu mecrada da konu hakkinda bilgi paylasacagim. Bu cok hassas bir konu cunku. Ben hic bilgi bulamamistim emseyle ilgili. Bakalim 3 nisan transfer gunum neler olacak. Cok tesekkur ederim canim yazdigin icin.

Kızlar bu arada ben cuma gününden beri baskent hastanesine ulasmaya calisiyorum sadece sekretere bugun bir kere ulasabildim doktorumuz sizi arayacak cok yogunduk felan filan diyip durdular hepi topu bi kan tahliline bakip hangi gün gideceğimi soyleyeceklerdi. Kist cikmisti en son muayene de. Ama bi türlü hulusi hoca musait olamadi. Ve ben bunu bir aydir her defasinda yasamaktan yoruldum. Tum gun telefon elimde haber bekledim ki tuvalete bile telefonla gittim o kadar diyeyim. Çünkü kendileri aramisken kacirirsam bi daha ulasamam diye. Esimle konustum gurgan klinik ya da sizin onerebileceginiz bana insan muamelesi yapacak en azindan hassas olacak bi yer aricam. Baskentten yarn gidip tum evraklarimi alicam. Tüp Bebek raporu icin tum gerekli evraklari teslim etmistim. Cok moralim bozuk anlicaniz başım cok agriyo gunduzden beri.

Denemekte fayda kuzu inşallah sonu güzel olacak en yakın takipcinimburalardayım canım

Guldenim canım transferin hayırlı sonu bebisli olsun Rabbim yüzünü guldusun dualarim seninle bebislere ve kendine iyi bak güzel haberlerini bekliyoruz

Selamın aleyküm arkadaşlar gebelerin sağlıkla bebeklerini kucağına almalarını ve bu duygu icin ugrasanlarinda bir an önce tatmalarını diliyorum Rabbimden arkadaşlar bana tüp bebek tanısı yeni konuldu ve merak ettiğim birçok konu var haliyle benim eşimde azosperm var doktor eşinde sorun olduğu için sana hsg çekmeye gerek yok dedi ve bende çektirmedim sıkıntı olurmu bu durum ayrıca şimdi tüp bebek dendi eşimin sonuçlarında yükselme olursa aşılama ya dönülebilir mi uzun oldu ama kusura bakmayın beni yine en iyi sizlerin anlayacağını düşünüyorum cvplar icin şimdiden tsk ler

Yine ben ve yine bi soru daha doktor benden genetik testi yaptırmamı istedi kanla yapılan bir test degil mi bu arkadaşlar cvplar için tşkler

aleykum selam canım. Bazı merkezler rahim filmi isterken bazıları istemiyor. Tüp bebeği nerede yaptıracağına bağlı o. Ama bence cektirilmeli,sorun varsa tüplerde tüp bebek erteleniyor, öncelikle o sorun giderilmeye çalışılıyor. Ben de senle ayni durumdayım, henüz cektirmedim. Genetik test ise kanla yapiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…