- 19 Ocak 2014
- 329
- 90
- 123
- 35
Canim ne yaptiniz ne dedi doktor hadi insallah guzel haberler ver banaSağol kuzumbende sizleri tanıdğım için sevniyorum çok şükür rabbime bu sınavımzda hayırlsııyla mutlu sonlandırsın inş evt canım eşlere bişiler yedirmek biraz sorunlu oluyor böle vurcan kafalarına yoksa yemiyolar ama bebek istiyorsa bizilerin kadar onlarında çabalaması gerk bizimki öncleri hiç sevmzdi yemezdide ama artık anladı yiyor seninkide istiyordur muhakak onun için dayanck bizim yerimzde olsalar napcaklar kesin kaçrlardı inş rabbim daha fazla bekletmez seni ve yollar meleğini
benimde cumartesi bülent beyle transferim..umarım hersey gönlunuzce olur...dua edelimCanlarım benim mesajlarınızı okudum çok duygulandırdınız beni annem Yanımda olmasa gözyaşlarım sel olurdu herkes ağlak modda.tek tek yazamıyorum hepinize tel den beceremiyorum.şükürler olsun 2 minnakımı saat 17.30 gibi Aldım.sorunsuz çözüldüler.3 Nisan test resmi olarak tabii gayri resmi olarak her an her şeyi yapabilirim
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bizlere dee dua et:))kızlar kan verdim bugun 11.gun 324 cıktı nasıl ben ınanmıyorum korkuyorum
Hayırlı olsun canımm bebişlerini aldın demekCanlarım benim mesajlarınızı okudum çok duygulandırdınız beni annem Yanımda olmasa gözyaşlarım sel olurdu herkes ağlak modda.tek tek yazamıyorum hepinize tel den beceremiyorum.şükürler olsun 2 minnakımı saat 17.30 gibi Aldım.sorunsuz çözüldüler.3 Nisan test resmi olarak tabii gayri resmi olarak her an her şeyi yapabilirim
Canım benim çok tatlısın çok teşekkür ederim. Ayrıca tebrik ederim. 13-14 kilo vermişsin harika bir şey bu. Ben Ankara'dan İstanbul'a taşındım görüşmeyeliAllahım ben sana ne deyimsenin eve gelip o ateş ölçeri kıracam
sabahta artık ölçme bebeğini sev artık bak görmüşsün yakında kalp atışlarını duyacaksın Allahımın izniyle
şu karnın bir büyüse şöyle güzel güzel hamiş elbiseleri giysen
eminim sana da çok yakışır
beni sormuşsun ben ne yapayım kilo veriyorum 94.6 dan 81 .1 kiloya düştüm
reiki yaptırıyorum çok rahatlatıyo gerçekten
bence ankarada sende iyi yapan birisini bulursan yaptır canım
doğuma kolaylık olur bebeğini rahatlatır
bende inisiyete olacam inşallah kendime yapıyorum ama başkalarına da yapabilmek istiyorum
Inşallah umduğundan iyi sonuç alırsın Rabbim hayırlısını versinkızlar iyi akşamlar hızlı birgünden sonra anca fırsat buldum nete girmeye bu sabah uyandığımda artık bu kadar sabırla beklemeye yeter ve eczaneye git bir test al dedim gittim aldım yaptım ve 2. çizgiyi gördüm içim içime sığmıyor okadar keyifli o kadar mutlu oldum ki anlatamam buraya kadar herşey çok güzeldi o hızla hastaneye hemen hcg baktırmaya gittim sonuç 4 te çıktı işte o sonucu görene kadar içim içime sığmıyordu eşime nasıl sürpriz yapsam nasıl söylesem diye kafamda binlerce tilki geziyordu takkii doktor değeri söyleyene kadar maalesef değer beklediğimiz gibi çıkmadı 5.66 çok ama çokkkkkkk düşükcuma nasipse esas kan testi tarihim ve tekrarlanıcak ben artık pek umutlu değilim hakkımızda hayırlısı buymuş 2. deneme ve 2. negatif rabbim nerde tedavgören sonuç bekleyen arkadaşlarımız varsa benim bu seferde gülmedi inşallah onların güler ve güzel haberlerini alırım hepinize desteğiniz ve pozitif motivasyonlarınız için çokkkk ama çokkk teşekkür ederim iyi varsınız :)
Canlarım benim mesajlarınızı okudum çok duygulandırdınız beni annem Yanımda olmasa gözyaşlarım sel olurdu herkes ağlak modda.tek tek yazamıyorum hepinize tel den beceremiyorum.şükürler olsun 2 minnakımı saat 17.30 gibi Aldım.sorunsuz çözüldüler.3 Nisan test resmi olarak tabii gayri resmi olarak her an her şeyi yapabilirim
Canlarım benim mesajlarınızı okudum çok duygulandırdınız beni annem Yanımda olmasa gözyaşlarım sel olurdu herkes ağlak modda.tek tek yazamıyorum hepinize tel den beceremiyorum.şükürler olsun 2 minnakımı saat 17.30 gibi Aldım.sorunsuz çözüldüler.3 Nisan test resmi olarak tabii gayri resmi olarak her an her şeyi yapabilirim
merhaba, tedaviniz hayirli olsun. emsey yazinca soylemeden gecemeyecegim. ben eylul ayinda orada tedavi oldum ve 1/1000 ihtimal olan servikal gebelik yasadim. sonrasinda gittigim dr lar yerlestirme hatasi oldugunu soylediler. cok ciddi kanamayla gittim acil kurtaja alindim, olumden dondum resmen diyebilirim. dr uma kolay ulasamadim, yeterince bilgilendirilmedim, her zaman her sey yolunda gibi gosterildi. bu benim yasadiklarim umarim senin tedavin iyi gecer ve saglikla bebegini kucagina alirsinah canım ya bende açıkçası çok tedirginim Emsey konusunda. kafam o kadar karışık ki anlatamam. internetten falanda araştırıyorum burada o kadar insan var daha olumlu sonuç yazanı görmedim. bir de bana geçen sefer transferden sonra yapmam gerekenlerle ilgili hiçbir şey söylenmedi. bende hastaneden gelip ertesi gün banyo falan yaptım. devlet hastanesinde bile tek tek herşeyi yazıyorlarmış. bu sefer konuşacağım doktorla. yani bizim öyle çok ciddi bir problemimiz yok biliyorsun. sperm sayısı az eşimin. hadi ilk deneme ilaçlar hormanlar falan da bakalım bu dondurulmuşlar ne olacak. umarım yine hayal kırıklığı yaşamamnasıl endişeliyim anlatamam. artık kısmet. 3 nisan da transferim olacak sanırım 15 nisan da test tarihim. bakalım o zamana kadar uzun ve gergin bir bekleyiş olacak. sende haber et mutlaka aklım sende şimdi. inşallah çok çok güzel haberlerini alırım.
merhaba, tedaviniz hayirli olsun. emsey yazinca soylemeden gecemeyecegim. ben eylul ayinda orada tedavi oldum ve 1/1000 ihtimal olan servikal gebelik yasadim. sonrasinda gittigim dr lar yerlestirme hatasi oldugunu soylediler. cok ciddi kanamayla gittim acil kurtaja alindim, olumden dondum resmen diyebilirim. dr uma kolay ulasamadim, yeterince bilgilendirilmedim, her zaman her sey yolunda gibi gosterildi. bu benim yasadiklarim umarim senin tedavin iyi gecer ve saglikla bebegini kucagina alirsin
Denemekte fayda kuzuyaaa ciddimisindene diyorsun yani
heheh sevindim valla bi kaç güne regl günüm inşallah
ya Allah bismillah diyip başlarım
kestirmeden gidecekler diyorsun yani
evet ya hani böyle beklemektense bişeyler yapim dedim hiç olmadı raporumu alırım tüp bebek için
sen artık aramızdasın dimi seni burda görmek pek güzel
Guldenim canımCanlarım benim mesajlarınızı okudum çok duygulandırdınız beni annem Yanımda olmasa gözyaşlarım sel olurdu herkes ağlak modda.tek tek yazamıyorum hepinize tel den beceremiyorum.şükürler olsun 2 minnakımı saat 17.30 gibi Aldım.sorunsuz çözüldüler.3 Nisan test resmi olarak tabii gayri resmi olarak her an her şeyi yapabilirim
aleykum selam canım. Bazı merkezler rahim filmi isterken bazıları istemiyor. Tüp bebeği nerede yaptıracağına bağlı o. Ama bence cektirilmeli,sorun varsa tüplerde tüp bebek erteleniyor, öncelikle o sorun giderilmeye çalışılıyor. Ben de senle ayni durumdayım, henüz cektirmedim. Genetik test ise kanla yapiliyorSelamın aleyküm arkadaşlar gebelerin sağlıkla bebeklerini kucağına almalarını ve bu duygu icin ugrasanlarinda bir an önce tatmalarını diliyorum Rabbimden arkadaşlar bana tüp bebek tanısı yeni konuldu ve merak ettiğim birçok konu var haliyle benim eşimde azosperm var doktor eşinde sorun olduğu için sana hsg çekmeye gerek yok dedi ve bende çektirmedim sıkıntı olurmu bu durum ayrıca şimdi tüp bebek dendi eşimin sonuçlarında yükselme olursa aşılama ya dönülebilir mi uzun oldu ama kusura bakmayın beni yine en iyi sizlerin anlayacağını düşünüyorum cvplar icin şimdiden tsk ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?