2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canim ne yaptiniz ne dedi doktor hadi insallah guzel haberler ver bana
Malesef canım negatif çıkmış sonucum doktorun dediğine göre gebelik olmuş ama sonlanmış onun içinden değer düşüşteymiş zaten dünde sıfırlanmış nasip demekki daha zamanı var sağlık olsun ben kürlerime devam edeyim ama soğan suyu midemi ağrıtoyor günde bi keremi içsem acaba

Bizdeki sorunda azosperm. Doktorum benden de istemedi rahim filmi, 3 kez denedik 2 kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi 4.tedaviye başladık bu kez genetik test yaptırıorum PGT onu da doktor demedi ben kendim istedim.

Bizdeki sorunda azosperm. Doktorum benden de istemedi rahim filmi, 3 kez denedik 2 kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi 4.tedaviye başladık bu kez genetik test yaptırıorum PGT onu da doktor demedi ben kendim istedim.
Rahim filmi olması lazım tüplerde sıvı birikmesi varsa istersen 10 tüp bebek tedavisi yaptır tutmaz.sorun sadece eşinde olmayabilir neden bu kadar kolay bir işlemi pas geçiyorlar anlamıyorum.

üzüldüm canım yaaaa
inşallah birgün gebelik devam edecek ve yavrunu kucağına alacaksın.siz kromozon analizi yaptırmışmıydınız.
tedavi görmeye karar verirsen embriyolara pgt yaptır bence.yada cgh...
bide sizde sorun tam olarak neydi merak ettim canım.baksana normal yolla gebelik oluşuyor.inşallah devamıda gelecek canım...yavrunu en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah...

günaydın canımmmm
nasılsın,keyifler nasıl???
eee güne kuzularınla başladın demek....hep böyle onlarla ol inşallah....
Iyiyim canım.güzel bir uykudan sonra mutlu uyandım.kardeşimdeyim yeğenlerimle takılıyorum.2 gün uzun yol yasak dedi doktorum yarın belki dönerim ama emin Değilim.

Bende seni merak ediyordum olmadı demek bunun nedeni araştırılmalı canım senin iyi bir hastane ve doktora ihtiyacın var.ya embriyolarda sorun var ya da rahminde.

Iyiyim canım.güzel bir uykudan sonra mutlu uyandım.kardeşimdeyim yeğenlerimle takılıyorum.2 gün uzun yol yasak dedi doktorum yarın belki dönerim ama emin Değilim.
ayy ne güzel.2 kuzucuğun karnında, 2 kuzucuğun yanında.ne mutlu sana...
eee tabi güzel bir uykuyu hakettin çoktan.bende geldimi acaba ankaraya diyordum.iyi olmuş canım.dinlen bir güzel.gelirsin acele etme...
kendine çok iyi bakkkk....

maşallah sana tatlım.... inşallahhhh sonuna kadar sağlıkla devam eder, ve sağlıkla kucağına alırsınnnn bebeğini

yaşasıııınnnnnnnnn
inşallah 3 nisanda daha çok seviniriz....

ha unutmadan; idrar testi yanıltıcıdır.... bari 8. gün kan ver

inşallahhhh cumaya kadar katlanarak devam eder, geç tutunmuştur belki.... çok erken yapmışsın tatlımmmm....
kızlarrrr bende bu gün opumu oldum. 11 tane yumurtam var ama kaçı döllenir bilmiyorum. çarşamba günü arayacaklar. allahım yüzümüze baksın. allah utadırmasın. bu kadar emek boşuna gitmesin..
maşallah inşallah kaliteli çıkar yumiler ve sana tutunacak embriyon oluşur canımmmm

geçmiş olsun tatlım... inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir mucizennnn, çok üzüldüm

Günaydın kızçelerim
günaydınnnn gebiş hatun

amaaaaannnn boşver yahu dönme... sonucu alınca dönersinnnn

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah bu sefer sende anne olucan peşinden ben geliyorum

Rahim filmi olması lazım tüplerde sıvı birikmesi varsa istersen 10 tüp bebek tedavisi yaptır tutmaz.sorun sadece eşinde olmayabilir neden bu kadar kolay bir işlemi pas geçiyorlar anlamıyorum.
Yaa evet kafam çok karışık buda olmazsa zaten değiştiricem merkezi, kimyasal gebelik neden olur sana da sorayım bir arkadaşım bu konuda da kafamı çok karıştırdı kalitesiz yumurtadan olduğunu söyledi ona da doktoru demiş, seninde kalitesiz yumurtalara işlem yapılmış demek ki dedi böyle bişey varmi gerçekten?

can TEYZELERİM BEN İLKER (teyzem bana ilker can diyor ) BÜYÜDÜM DELİKANLI OLDUM SİZE ABİM (bıdık)ABLAM (cimcime) İLE GÜNAYDIN DEMEYE GELDİK SİZİ SEVİYORUZ VE HER GÜN DUA EDİYORUZ TEYZELERİMİNDE (sizlerin)BİZİM GİBİ GÜZEL EVLATLARI OLSUN ANNE OLSUNLAR DİYE

kuzum geçmiş olsun seni okurken kız kardeşimi hatırlıyorum her ay pko dan geciken adetini o aylarda beta hcg baktırıp negatif çıkıp yaptırmadığı ay pozitif olup ama dr un değerin başlamış demesi her düşükde hüsran tedaviler vs vs ama şimdi oğlumuz oldu ve ben her yüzüne baktığımda yüreğimin en derin yerinden dua ediyorum be inanıyorum ki ALLAHIM sen ve senin gibi olan bizlerinde bir gün yüzümüzü GÜLDÜRECEK

E egunal canım sen gitmişsin paşalara kuzen götürmüşsün oh mis gibi evlatların yeğenlerin kız kardeşin ve sen tadına doyulmaz bir ortam

Günaydın kizlaarr herkes için güzel ve hayirli bir gün olmasını diliyorum. E egunal canim senin de transferin hayirli olsun inşallah 9 ay boyle seninle birlikte bu sefer de heyecanla doğum haberlerini bekleriz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…