Canim ne yaptiniz ne dedi doktor hadi insallah guzel haberler ver bana
Bizdeki sorunda azosperm. Doktorum benden de istemedi rahim filmi, 3 kez denedik 2 kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi 4.tedaviye başladık bu kez genetik test yaptırıorum PGT onu da doktor demedi ben kendim istedim.Selamın aleyküm arkadaşlar gebelerin sağlıkla bebeklerini kucağına almalarını ve bu duygu icin ugrasanlarinda bir an önce tatmalarını diliyorum Rabbimden arkadaşlar bana tüp bebek tanısı yeni konuldu ve merak ettiğim birçok konu var haliyle benim eşimde azosperm var doktor eşinde sorun olduğu için sana hsg çekmeye gerek yok dedi ve bende çektirmedim sıkıntı olurmu bu durum ayrıca şimdi tüp bebek dendi eşimin sonuçlarında yükselme olursa aşılama ya dönülebilir mi uzun oldu ama kusura bakmayın beni yine en iyi sizlerin anlayacağını düşünüyorum cvplar icin şimdiden tsk ler
günaydın canımmmmGünaydın kızçelerim
Rahim filmi olması lazım tüplerde sıvı birikmesi varsa istersen 10 tüp bebek tedavisi yaptır tutmaz.sorun sadece eşinde olmayabilir neden bu kadar kolay bir işlemi pas geçiyorlar anlamıyorum.Bizdeki sorunda azosperm. Doktorum benden de istemedi rahim filmi, 3 kez denedik 2 kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi 4.tedaviye başladık bu kez genetik test yaptırıorum PGT onu da doktor demedi ben kendim istedim.
üzüldüm canım yaaaaMalesef canım negatif çıkmış sonucum doktorun dediğine göre gebelik olmuş ama sonlanmış onun içinden değer düşüşteymiş zaten dünde sıfırlanmış nasip demekki daha zamanı var sağlık olsun ben kürlerime devam edeyim ama soğan suyu midemi ağrıtoyor günde bi keremi içsem acaba
Iyiyim canım.güzel bir uykudan sonra mutlu uyandım.kardeşimdeyim yeğenlerimle takılıyorum.2 gün uzun yol yasak dedi doktorum yarın belki dönerim ama emin Değilim.günaydın canımmmm
nasılsın,keyifler nasıl???
eee güne kuzularınla başladın demek....hep böyle onlarla ol inşallah....
Bende seni merak ediyordum olmadı demekMalesef canım negatif çıkmış sonucum doktorun dediğine göre gebelik olmuş ama sonlanmış onun içinden değer düşüşteymiş zaten dünde sıfırlanmış nasip demekki daha zamanı var sağlık olsun ben kürlerime devam edeyim ama soğan suyu midemi ağrıtoyor günde bi keremi içsem acaba
ayy ne güzel.2 kuzucuğun karnında, 2 kuzucuğun yanında.ne mutlu sana...Iyiyim canım.güzel bir uykudan sonra mutlu uyandım.kardeşimdeyim yeğenlerimle takılıyorum.2 gün uzun yol yasak dedi doktorum yarın belki dönerim ama emin Değilim.
Çok şükür Allah'a keseyi gördüm dış gebelik şüphesinden kurtuldum Çarşamba tekrar gideceğim kesenin büyümesine bakacak bu arada 2 kese gibi gözüküyor ama tekte olabilir dedi kortizonu kesti kalp atışından sonra estrofemi de kesecek 9 kere gebe kaldım ilk kez rahimde kese gördüm çok şükür inşallah Rabbim sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur
Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu anne baba olabilmeyi
Canlarım benim mesajlarınızı okudum çok duygulandırdınız beni annem Yanımda olmasa gözyaşlarım sel olurdu herkes ağlak modda.tek tek yazamıyorum hepinize tel den beceremiyorum.şükürler olsun 2 minnakımı saat 17.30 gibi Aldım.sorunsuz çözüldüler.3 Nisan test resmi olarak tabii gayri resmi olarak her an her şeyi yapabilirim
inşallahhhh cumaya kadar katlanarak devam eder, geç tutunmuştur belki.... çok erken yapmışsın tatlımmmm....kızlar iyi akşamlar hızlı birgünden sonra anca fırsat buldum nete girmeye bu sabah uyandığımda artık bu kadar sabırla beklemeye yeter ve eczaneye git bir test al dedim gittim aldım yaptım ve 2. çizgiyi gördüm içim içime sığmıyor okadar keyifli o kadar mutlu oldum ki anlatamam buraya kadar herşey çok güzeldi o hızla hastaneye hemen hcg baktırmaya gittim sonuç 4 te çıktı işte o sonucu görene kadar içim içime sığmıyordu eşime nasıl sürpriz yapsam nasıl söylesem diye kafamda binlerce tilki geziyordu takkii doktor değeri söyleyene kadar maalesef değer beklediğimiz gibi çıkmadı 5.66 çok ama çokkkkkkk düşükcuma nasipse esas kan testi tarihim ve tekrarlanıcak ben artık pek umutlu değilim hakkımızda hayırlısı buymuş 2. deneme ve 2. negatif rabbim nerde tedavgören sonuç bekleyen arkadaşlarımız varsa benim bu seferde gülmedi inşallah onların güler ve güzel haberlerini alırım hepinize desteğiniz ve pozitif motivasyonlarınız için çokkkk ama çokkk teşekkür ederim iyi varsınız :)
kızlarrrr bende bu gün opumu oldum. 11 tane yumurtam var ama kaçı döllenir bilmiyorum. çarşamba günü arayacaklar. allahım yüzümüze baksın. allah utadırmasın. bu kadar emek boşuna gitmesin..
geçmiş olsun tatlım... inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir mucizennnn, çok üzüldümMalesef canım negatif çıkmış sonucum doktorun dediğine göre gebelik olmuş ama sonlanmış onun içinden değer düşüşteymiş zaten dünde sıfırlanmış nasip demekki daha zamanı var sağlık olsun ben kürlerime devam edeyim ama soğan suyu midemi ağrıtoyor günde bi keremi içsem acaba
günaydınnnn gebiş hatunGünaydın kızçelerim
amaaaaannnn boşver yahu dönme... sonucu alınca dönersinnnnIyiyim canım.güzel bir uykudan sonra mutlu uyandım.kardeşimdeyim yeğenlerimle takılıyorum.2 gün uzun yol yasak dedi doktorum yarın belki dönerim ama emin Değilim.
Kızlar transferim saat 4 de dua edin banaaz daha beklersem sabah ezanına Alcam kuzuları ilk kez Akşama doğru oluyor transferim
Canlarım benim mesajlarınızı okudum çok duygulandırdınız beni annem Yanımda olmasa gözyaşlarım sel olurdu herkes ağlak modda.tek tek yazamıyorum hepinize tel den beceremiyorum.şükürler olsun 2 minnakımı saat 17.30 gibi Aldım.sorunsuz çözüldüler.3 Nisan test resmi olarak tabii gayri resmi olarak her an her şeyi yapabilirim
Yaa evet kafam çok karışık buda olmazsa zaten değiştiricem merkezi, kimyasal gebelik neden olur sana da sorayım bir arkadaşım bu konuda da kafamı çok karıştırdı kalitesiz yumurtadan olduğunu söyledi ona da doktoru demiş, seninde kalitesiz yumurtalara işlem yapılmış demek ki dedi böyle bişey varmi gerçekten?Rahim filmi olması lazım tüplerde sıvı birikmesi varsa istersen 10 tüp bebek tedavisi yaptır tutmaz.sorun sadece eşinde olmayabilir neden bu kadar kolay bir işlemi pas geçiyorlar anlamıyorum.
Malesef canım negatif çıkmış sonucum doktorun dediğine göre gebelik olmuş ama sonlanmış onun içinden değer düşüşteymiş zaten dünde sıfırlanmış nasip demekki daha zamanı var sağlık olsun ben kürlerime devam edeyim ama soğan suyu midemi ağrıtoyor günde bi keremi içsem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?