2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

c
Yine ben ve yine bi soru daha doktor benden genetik testi yaptırmamı istedi kanla yapılan bir test degil mi bu arkadaşlar cvplar için tşkler
canım devlet hastanesının genetık blumunden randevu alıp gıdıyosun durumu anlatınca yapıyorlar kandan hem sana hem esıne ben sana kartal lutfu kırdar egıtm ve rastırma hastanesını tavsıye ederım dk cok ıyı sonuclar 1 ay dolmadan cıkıyor

kızlarrrr bende bu gün opumu oldum. 11 tane yumurtam var ama kaçı döllenir bilmiyorum. çarşamba günü arayacaklar. allahım yüzümüze baksın. allah utadırmasın. bu kadar emek boşuna gitmesin..
İnşAllah kaliteli bol minik bebelerin olur canm geçmiş olsun

Canım gurgan kiliniği bende çok araştırdım kesinlikle tavsiye etmiyorum Timur Beyi sadece bir kez görüyorsun muayeneleri başka doktor yapıyor 4-5 saat bekletildigin oluyor Doktorla görüşmek istiyorsun hemşireler ne sorcaksin seni diger doktora yönlendiriym bana söyle ben soriym vs oyaliyor hakkında pek olumlu şeyler yok yani..

Gecmis olsun canim benim aklima gelmisti ama demedim..cünkü benzerini ben yasadim idrarda bile pozitif gordum kandada ama sonra deger dustu..sen adetin 3. gunu kan verdim deyince aklima kendim geldim..allah hayirli zamanda tekrar nasip eder insallah arkadasim...

Bende seni merak ediyordum olmadı demek bunun nedeni araştırılmalı canım senin iyi bir hastane ve doktora ihtiyacın var.ya embriyolarda sorun var ya da rahminde.
Iyiyim canım.güzel bir uykudan sonra mutlu uyandım.kardeşimdeyim yeğenlerimle takılıyorum.2 gün uzun yol yasak dedi doktorum yarın belki dönerim ama emin Değilim.
Günaydın gülden iyi olduğuna sevindim..ovulasyin testleri gebelik testlerine gore daha dogru sonuc veriyomus kk topiklerinden öğrendim gebeligini ovulasyon testiyle öğrenen çok olmuş..gebelik testi yanıltıcı biraz ya istersen bunu dene canım...

Amin canım iyi dileklerin için teşekkür edrim benm poliksit over ve kan pıhtılaşmam var 3 aşılama 3 tüp tedavisi ve iki kendiliğinden gebeliğim oldu zaten genetik araştırma yaptırdık onda hetrizogot taşıyıcı çıktı yani kan pıhtılaşmasıymış polikst over de adet düzensizliği be düşüğe sebep oluyor malsefki adtim düzensiz diye ummadığım bian bu andı gebelik olmuş ama ben adetimn düzensiz olması sebebiyle gecikmiştir diyip umrsamadım ama yola devam her türlü araştırmaya gidcz ama doktorun dediği gbi ara vercz bi sene yada 6 ay nasip allh ne zmn ol derse ozmn
Bende seni merak ediyordum olmadı demek bunun nedeni araştırılmalı canım senin iyi bir hastane ve doktora ihtiyacın var.ya embriyolarda sorun var ya da rahminde.
Sen bebişlerini aldın artık tadını çıkar cancağızm mutlu haberinlr bizde peşinden gelcz inş evt iyi bi doktor bulurz inş tabi dinlendikten sonra umut tüp bebek iyi demişti eşim bahçeci gurubunun muş bakalım eğer dinlenmede bi süpriz olmzsa yola düşeriz allh bu yolda emek harcayıp dua edip sabırla bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlt nasip etsin canım
Sağol kuzum hepimize gelsin inş bi gün burdaki herks anne olsun çifter çifter
Ne güzel yazmışsın yüreğimdekileri okumuşsun sanki aynen canım benim 28 ocakta oldum şubat geçti yok mart oldu 6 bende lekelenme başladı sonra adete döndü tam saydımda 15 gün kanamam olmuş ben adet sanıyordum nasip demkki daha zamnı var ama en çok olabiliyor diyorum kendime çok şükür bir gün dediğin gbi hepimizin olcak ama erken ama geç yetrkş sağlık sıhat huzr mutlu bir yuvamız daim olsun rabbim hrpimzin evine berkt versin inş yeğenler candır zaten allh sağlıkla uzn ömürler versin maşallh
sağlık olsun kuzum ya nasip inş günü gelince olur allhın ziniyle yıklmak yok yola devam

nisanda inşallah inisiyete olacam
hayırlısı bakalım şuan kendime yapıyorum ikinci aşamada başkalarına yapıyorum
3. aşamada o olacak bakalım inşallah

amayaa evet canım çok erken ama insan burda okuduklarından sonra kendini zor tutuyor resmen gaza geliyor

Iyiyim canım.güzel bir uykudan sonra mutlu uyandım.kardeşimdeyim yeğenlerimle takılıyorum.2 gün uzun yol yasak dedi doktorum yarın belki dönerim ama emin Değilim.
Canim, tatlı dondurmalarını almissin, gözün aydın:) Inşallah sımsıcak yuvalarında can ve kan olurlar. 9 ay sonra da kucağına konarlar

Canım inş güzel günler gelecek

canım hayırlısı olsun demekki kendiliğindende hamile kalabiliyormuşsun buda çok güzel bişey senin ilk denemen mi olucaktı ...

Selamlar herkese transferi olanlar olmuş yumları toplananlar olmuş hepinizin hakkında hayırlısı olsun
Benimde tedaviye başlamama az kaldı ama vazgeçiyo gibiyim kafam çok karışık dengesizleştim iyice

amayaa evet canım çok erken ama insan burda okuduklarından sonra kendini zor tutuyor resmen gaza geliyor
inşallah değerin seni yanıltır ve yükselir.... ama olmazsa da yıkılmak yok.... hayırlısını istiyorsak her haber sonrası üzülsek de toparlıycaz

Arkadaslar dun transfrrim gerceklesti daha 24 saat omadi ama vakit gecmiyor.ne yapsam ne etsem bilmiyom
keyifli filmler izler.... müge anlı ve benzerleri programlardan uzak dur. seni rahatlatacak şeylerle uğraş... örgü seviyosan örgü yap... ben etamin yapıyodum çok keyifli meselaçok düşünmemeye çok kurmamaya çalış.... yorucu ve stresli bir işin yoksa işine dön-eğer çalışıyosan tabi...-

Canim benim cok gecmis olsun. Rabbim guzel yazilar yazsin hepimize. Sogan kurunu bencede 1 kere ic mideni mahveder

hımmmm manyak koca sendromundasın demek... çok zor şekerim işin

ben ilk iki denemem de ilk 9 günü evde geçirdim. üçüncü denemem perşembe günü transfer yapıldı. zaten eve akşam 7 gibi döndük cuma, ctesi ve pazar evdeydim sonrasında -meb de memurum bu arada- işime geri döndüm. iyi ki yapmışım!!!!! daha önce yapmamam hataymış... evde napcağımı şaşırıyomuşum sürekli belirti aramakla, aklımda acaba kasığıma bi şey mi battı yok kirpiklerim kırışıkmı bakmakla kafayı yiyomuşum diğer iki tedavimde; üçüncüsünde çok keyifli vakit geçirdim hatta işler de yoğundu nası akşam olduğunu anlayamadım.. ondan da negatif aldım gerçi değişen bi şey olmadı yani sonuçlarda.... ama ben bu durumun yatıp kalkmakla alakalı olmadığı kanısındayım. sadece vakti gelmeyen bebiş göbişe giremiyor diyorum hepsi bu.... inşallah bi daha ki tedavim de daha pozitif haberler duyabilirim. geçen hafta aldım bu arada negatifi....

biraz daha relaks olmaya çalış... gergin olduğunu sanıyorum, yazma şeklin ve yazdıklarından... sükûnet, metanet ve tevekkül şekerim.... yapacak başka bir şeyin yok.... gidecek olan bebiş sen amuda da kalksan gider.... nasibinde varsa da gelir... o kadar düşünme...
ve bir örnekle mesajıma son vermek istiyorum. ben 2013 yılında başladım bu tedavi işlerine, ilk katıldığım topikte bi arkadaşın dru çok umutsuz konuşmuş transfer sonrası... zaten ikinci kalite, tutarsa mucize derim falan demiş....arkadaş ta sanırım transferin ikinci günüydü pikniğe gitmişler... nasısa olmıycak modundaydı..... hatta o gün ip bile atlamıştı abartıp; çok kızmıştık topikçe ikizleri var şimdi. o tedavisinden.......bilmem anlatabildim mi

Bana iyi geldin canim tessekkur ederim.biz abartiyoz heralde.yeni denemen ne zaman olaolacak.sanada sans dilerim canim benim.ama bu dyrumda olan ne kadar cok hanim variz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…