2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım ben de sayfalarda seni görmek için sabırsızlıkla ilerledim, ama beklediğim haberi bulamadım demek ki zamanı değilmiş canım, Allah'ım sağlıklı gebelikler nasip etsin inş.

hayırlı akşamlar kızlar tedavıye basladıgıımda da soylemıstım bugune kısmetmıs maddı durumlardan dolayı netı kapattırmak ıcın aramış eşim musterı hızmetlerını sımdıde bayıye gıttı.... aranızda olamıycam ama annemlere gıdınce gırerım onlarda ınternez var ama kendı evımden giremıycam artık nezaman kapanır tam bılgım yok yazıp vedalaşmak ıstedm sızlerle cok ıyı gunlerım zor gunlerımde oldu bu dopınkte hepınızın destegını gordum hepınızı sevıyorum ve duvalarım hepınızle hamıle olanlar ve bende dahıl saglıcakla kucaklarımıza alalım yavrularımızı tıranverı olan herkez E egunal canım ınşallah sonucun pozıtıf olur saglıkla hzurla mutlulukla gecsın gebelıklerınız bebeklerınız sımsıkı tutunsun saglıkla alın yavrularınız kucaklarınıza inşallah tedavı surecınde olanlar cok guzel sorunsuz hıc bı aksılık olmadan sursun tedavlerınız ve sonuclarınız cok guzel olsun hepınız ALLAHA emenetımsınız hepınız dualrımdasınız

Bizde seni seviyoruz arkadasim..cep telefonuna internet alamazmısin canim..ben oyle giruyorum mesela işyerinde falan...

Bizde seni seviyoruz arkadasim..cep telefonuna internet alamazmısin canim..ben oyle giruyorum mesela işyerinde falan...
canm var ama cok az oluyo bıde benım canım benım tlf arızalı oyuzden tlf gıremıyorum ama zaten kalcadan ıgnelerım bıtınce annemlere gıdıcam ordan bolca gırıcam allah ızın verırıse bıdahıkı gırdıgımde sendende guzel haberler almak nasıp olsun ınsallah canım arkadasım kader ortaklarım

Inşallah canim..bizleri haberdar et ama olur mu arkadaşım..bebişin kiz mi erkek mi olacak cinsiyeti belli olunca teyzoşları merakta birakmayin annesi...önce allaha sonra birbirinize emanet olun canım...küçük mucizenle büyük ve mutlu yarınlarınız olsun inşallah...

Bulduğun her fırsatta gel merak ederiz

Müge Anlı benim programım

Bizdeki sorunda azosperm. Doktorum benden de istemedi rahim filmi, 3 kez denedik 2 kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi 4.tedaviye başladık bu kez genetik test yaptırıorum PGT onu da doktor demedi ben kendim istedim.
tsk ederim canım allah kolaylık versin sanada

canım ben ankaradayim ama cvp ve tavsiye için tsk ler

iyi akşamlar kızlar;
çok ama çok ağır bir grip geçirdim,halende toparlanabilmiş değilim.cuma günü tek taneciğimide alıp eve geldim.geliş o geliş,bir daha da doğrulamadım.
daha yeni kendime geliyorum.ne yazık ki 3 embriyodan sadece 1 i 4. güne ulaştı..o da transfer edildi.grip yüzünden neye uğradığımı şaşırdım.Allah a emanet artık.çok kötü bir döneme denk geldi,ama artık yapacak bişey yok.
31 mart test günüm..

canım rabbim ol derse olur inş geçen yıl bir akadaşım enin gibi olmuştu tranferden sonra grip oldu öle kötü öksürüyordu ki bırak embiryoyu karnımda bebek olsa kalamz demişti ama şimdi oğluşu kollarında

öyle tabii..ama işte onca zamanı sağlıklı geçirip yüze yüze kuyruğuna gelmişken...ne diyim...hayırlısını diliyorum Allah tan...

deme öyle demeeeee.... inşallahhhh sonu güzel olur canım yaaa... çok merak ediyodum seniii

evet çok enteresan olaylar ama hayatın gerçekleri canım
öyle tabi hayatın gerçekleri ama durduk yere niye izleyip kendimi geriyim ki diye düşünenlerdenim... elbette başa gelince bi şekilde yaşanıyo

Ayy hayirli olsun canim insallah bebegin tutunur canim :) bu arada gecmis olsun insallah hemen iyilesirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…