2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Zaten bağımlı oluyorsun bu konu bitsin derken başka bir konuya takiliyorsun ve 10 ila 13 arası TV başın dasin

canım hayırlısı olsun demekki kendiliğindende hamile kalabiliyormuşsun buda çok güzel bişey senin ilk denemen mi olucaktı ...
Yok canım 3 aşılama 3 tüp denedik ikide kendiliğinden oldu polikstover ve kan pıhtılaşmam var işte hayırlısı

arkadaşlar ankarada merkez önerebilirmisiniz.haziran ayında tedaviye başlıycam nasip olursa

transferden sonra dünya kelamından uzaklaşmanızı tavsiye ederim. hatta uyuyabiliyorsanız o bir saatlik sürede uyuyup vücudunuzun enerjisini gereksiz kullanmayın. mübarek bir olusum o an dua dua.

Bana iyi geldin canim tessekkur ederim.biz abartiyoz heralde.yeni denemen ne zaman olaolacak.sanada sans dilerim canim benim.ama bu dyrumda olan ne kadar cok hanim variz.
rica ederim ne demek.... evet bu durumda olan çok kişiyiz; Rabbim devamını getirmesin kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah... en önemlisi moral motivasyon... kötü düşünce yok

Günaydın kızlarrr 1 saat sonra transferim gerçeklecek ALLAHIN izniyle dualarınızı bekliyorumm :)
inşallahhhh sonuna kadar sende sağlıkla kalacak, sağlıkla doğurup kucağına alacağın, sağlıklı uzun ömürlü bebişini transfer edeceklerdir sanaaa

Kızlar yeni bir yöntem çıkmış, bir yazıyı kopyalayıp yapıştırıyorum araştırın derim.
HABERLERDE İZLEDİM BENİM GİBİ SÜREKLİ DÜŞÜK YAPANLAR ANKARA GÜRKAN KLİNİKTE BALANSLAMA YÖNTEMİ DİYE BİRŞEY ÇIKMIŞ RAHİMDEN ALINAN SIVI İLE DÜŞÜKLER ENGELLENİYORMUŞ,BUDA BANA Bİ UMUT IŞIĞI OLDU,
SORUM ŞU ,TİMUR GÜRKAN NASIL BİR DOKTOR ARADIM SORDUM 350 TL MUAYNE ÜCREYİTMİŞ ŞİMDİYE KADAR O KADAR PARA HARCADIMKİ GÖZÜME BİLE GELMİYOR AMA İLGİ ALAKA NASILDIR GİDEN BİLEN DUYANVARMIDIRRR???

arkadaşlar ankarada merkez önerebilirmisiniz.haziran ayında tedaviye başlıycam nasip olursa
Ben kocaelinde oturuyorum ama bak bu kıliniği duydum ve herşeyden öncesi yeni bir yöntem uyguluyormuş, Balanslama diye bir yöndem kliniği araştırmanı tavsiye ederim.

iyi akşamlar kızlar yarın kontrolüm var bakalım hayırlısıysa eğer transfer hazırlıklarına devam mı tamam mı belli olacak. Dualarınızı esirgemeyin benden.
hayırlı haberle gelirsn inş

Ben kocaelinde oturuyorum ama bak bu kıliniği duydum ve herşeyden öncesi yeni bir yöntem uyguluyormuş, Balanslama diye bir yöndem kliniği araştırmanı tavsiye ederim.
hoş geldin canım özledik seni

QUOTE="phala, post: 40137378, member: 516864"]Kızlar yeni bir yöntem çıkmış, bir yazıyı kopyalayıp yapıştırıyorum araştırın derim.
HABERLERDE İZLEDİM BENİM GİBİ SÜREKLİ DÜŞÜK YAPANLAR ANKARA GÜRKAN KLİNİKTE BALANSLAMA YÖNTEMİ DİYE BİRŞEY ÇIKMIŞ RAHİMDEN ALINAN SIVI İLE DÜŞÜKLER ENGELLENİYORMUŞ,BUDA BANA Bİ UMUT IŞIĞI OLDU,
SORUM ŞU ,TİMUR GÜRKAN NASIL BİR DOKTOR ARADIM SORDUM 350 TL MUAYNE ÜCREYİTMİŞ ŞİMDİYE KADAR O KADAR PARA HARCADIMKİ GÖZÜME BİLE GELMİYOR AMA İLGİ ALAKA NASILDIR GİDEN BİLEN DUYANVARMIDIRRR???[/QUOTE]
canım selam ben seni daha önceki topiklerden hatırlıyorum sanki
bende ankarada ydım 2. tüp bebek denememi timur hoca da yapmıştım
inanılmaz yoğun bir klinik ,ama ben timur hocayla bir krere değil bir çok kere görüşme imkanı bulmuştum denememde
ama randevu ile bile gittiğinde 2 -3 saat beklediğimi biliyorum
iş yerimle sorun yaşadığım için diğer denemelerimde gidememiştim 4 tüp bebek denememde tek hamile kalabildiğim denememdi ne yazıkki kimyasal olmuştu
ama diğer denemelerimde ona gitmediğime çok pişman oldum
timur hoca hem bilim insanı hemde inançlı bir insan çok değişik bir enerjisi var bana pozitif anlamda çok katkısı oldu
ne yazıkki artık ankara da değilim ama orada olsaydım kesinlikle ona giderdim yine

o denememde embriyo kalitem çok kötü olmasına rağmen kimyasal olmuştu
bilmiorum benim olumsuz olarak tek söyleyeceğim şey çok yoğun ve çok bekliyorsun.

peki canım içeriği neymiş bu yöntemin ben tv dede izledim ama tam detaylı anlatmıo hoca sen biliomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…