Zaten bağımlı oluyorsun bu konu bitsin derken başka bir konuya takiliyorsun ve 10 ila 13 arası TV başın dasindeme öyle demeeeee.... inşallahhhh sonu güzel olur canım yaaa... çok merak ediyodum seniii
öyle tabi hayatın gerçekleri ama durduk yere niye izleyip kendimi geriyim ki diye düşünenlerdenim... elbette başa gelince bi şekilde yaşanıyo
Günaydın kızlarrr 1 saat sonra transferim gerçeklecek ALLAHIN izniyle dualarınızı bekliyorumm :)
Yok canım 3 aşılama 3 tüp denedik ikide kendiliğinden oldu polikstover ve kan pıhtılaşmam var işte hayırlısıcanım hayırlısı olsun demekki kendiliğindende hamile kalabiliyormuşsun buda çok güzel bişey senin ilk denemen mi olucaktı ...
Oyle yapcam canım bi kere içeyim amin canım allhım hepimize nasip etsin inşCanim benim cok gecmis olsun. Rabbim guzel yazilar yazsin hepimize. Sogan kurunu bencede 1 kere ic mideni mahveder
rica ederim ne demek.... evet bu durumda olan çok kişiyiz; Rabbim devamını getirmesin kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah... en önemlisi moral motivasyon... kötü düşünce yokBana iyi geldin canim tessekkur ederim.biz abartiyoz heralde.yeni denemen ne zaman olaolacak.sanada sans dilerim canim benim.ama bu dyrumda olan ne kadar cok hanim variz.
inşallahhhh sonuna kadar sende sağlıkla kalacak, sağlıkla doğurup kucağına alacağın, sağlıklı uzun ömürlü bebişini transfer edeceklerdir sanaaaGünaydın kızlarrr 1 saat sonra transferim gerçeklecek ALLAHIN izniyle dualarınızı bekliyorumm :)
Canım Allahım sana herşeyin hayırlısını versin.Günaydın kızlarrr 1 saat sonra transferim gerçeklecek ALLAHIN izniyle dualarınızı bekliyorumm :)
Ben kocaelinde oturuyorum ama bak bu kıliniği duydum ve herşeyden öncesi yeni bir yöntem uyguluyormuş, Balanslama diye bir yöndem kliniği araştırmanı tavsiye ederim.arkadaşlar ankarada merkez önerebilirmisiniz.haziran ayında tedaviye başlıycam nasip olursa
hayırlı haberle gelirsn inşiyi akşamlar kızlar yarın kontrolüm var bakalım hayırlısıysa eğer transfer hazırlıklarına devam mı tamam mı belli olacak. Dualarınızı esirgemeyin benden.
hayırlı olsun bebiş olsun inşGünaydın kızlarrr 1 saat sonra transferim gerçeklecek ALLAHIN izniyle dualarınızı bekliyorumm :)
hoş geldin canım özledik seniBen kocaelinde oturuyorum ama bak bu kıliniği duydum ve herşeyden öncesi yeni bir yöntem uyguluyormuş, Balanslama diye bir yöndem kliniği araştırmanı tavsiye ederim.
hadi bakalım gitti 2 kaldı 8 :)Selam kızlarrr....
Foruma sık sık giremiyorum kardeşimdeyim dediğim gibi...
Dinleniyorum genel olarak şimdilik her şey güzel...
Selam kızlarrr....
Foruma sık sık giremiyorum kardeşimdeyim dediğim gibi...
Dinleniyorum genel olarak şimdilik her şey güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?