KIZ gelme zaten paşalarınla vakit geçir kardeşinle vakit geçir dinle bol bol test günü HAMİŞ olarak gel yeterSelam kızlarrr....
Foruma sık sık giremiyorum kardeşimdeyim dediğim gibi...
Dinleniyorum genel olarak şimdilik her şey güzel...
iyi akşamlar kızlar;
çok ama çok ağır bir grip geçirdim,halende toparlanabilmiş değilim.cuma günü tek taneciğimide alıp eve geldim.geliş o geliş,bir daha da doğrulamadım.
daha yeni kendime geliyorum.ne yazık ki 3 embriyodan sadece 1 i 4. güne ulaştı..o da transfer edildi.grip yüzünden neye uğradığımı şaşırdım.Allah a emanet artık.çok kötü bir döneme denk geldi,ama artık yapacak bişey yok.
31 mart test günüm..
günaydıngünaydın kızlar
Eki Görüntüle 1468209
eveettt kaldı 8 günhadi bakalım gitti 2 kaldı 8 :)
Dinlenmene bak Gülden cim senden gelecek güzel haberler i bekliyoruz bizler en az senin kadar heyecanlı yız
KIZ gelme zaten paşalarınla vakit geçir kardeşinle vakit geçir dinle bol bol test günü HAMİŞ olarak gel yeter
estrofem mi acaba başka bir şey kullanıyormusun canım? doktora söylesende değişiklik yapamaz ki bunu kullanman şart..Kizlar estrofem bende cok bas agrisi yapti gecermi alisinca dok arimmi
Bende seni merak etmiştim canım, olsun bize tek embriyoda yeter, önemli olan tutunması. İnşallah güzel haberlerini alırız canım, grip içinde çok geçmiş olsun, transfer günü ağır hasta olup embriyosu tutanlar var, onun için endişelenme..iyi akşamlar kızlar;
çok ama çok ağır bir grip geçirdim,halende toparlanabilmiş değilim.cuma günü tek taneciğimide alıp eve geldim.geliş o geliş,bir daha da doğrulamadım.
daha yeni kendime geliyorum.ne yazık ki 3 embriyodan sadece 1 i 4. güne ulaştı..o da transfer edildi.grip yüzünden neye uğradığımı şaşırdım.Allah a emanet artık.çok kötü bir döneme denk geldi,ama artık yapacak bişey yok.
31 mart test günüm..
Çoookk teşekkür ederim, artık beklemeye kaldı işim,kısmetimizde ne varsa o...Ayy hayirli olsun canim insallah bebegin tutunur canim :) bu arada gecmis olsun insallah hemen iyilesirsin
merak ettiğinizi tahmin ettim, ama inan ki sağdan sola dönecek gücüm yoktudeme öyle demeeeee.... inşallahhhh sonu güzel olur canım yaaa... çok merak ediyodum seniii
öyle tabi hayatın gerçekleri ama durduk yere niye izleyip kendimi geriyim ki diye düşünenlerdenim... elbette başa gelince bi şekilde yaşanıyo
işte üzülmemek elde değil ki,sen o kadar sağlıklı günü geride bırak, o gün ne olduğumu şaşırdım resmen,yani ateşim falanda vardı transferin ayrımına zor vardım...Ahhh benim canımm üzülmee sakın belki de böyle zorluklara göğüs gere gere tutunacak yavrucak:)
İnşallah bu sefer o seferdir tatlım:)
embriyoloğumda öyle dedi...bir olsun bizim olsun...Rabbiim bağışlar inşallah bu sefer...kaderimizde var ise...Bende seni merak etmiştim canım, olsun bize tek embriyoda yeter, önemli olan tutunması. İnşallah güzel haberlerini alırız canım, grip içinde çok geçmiş olsun, transfer günü ağır hasta olup embriyosu tutanlar var, onun için endişelenme..
Estrofem cnm ya migren var bende ucgundurde bu ilaci kullaniyorum maf oldum gozlerimi axamiyorum.bide is yerindeyim zorluyo acikcasiestrofem mi acaba başka bir şey kullanıyormusun canım? doktora söylesende değişiklik yapamaz ki bunu kullanman şart..
Selam kızlarrr....
Foruma sık sık giremiyorum kardeşimdeyim dediğim gibi...
Dinleniyorum genel olarak şimdilik her şey güzel...
Canım merhaba sorun rezerv azlığı sanırım bende de sorun bu.. evet ağrı yapıyor kasıkta hatta arka tarafa bele doğru da ağrı oluyor bende inşAllah kaliteli yumoşlar oluyordur da ondan ağrı oluyordur :)merhaba.pazartesi tekrar tüp bebek denemesine başladık.klomen+gonal f 300+merional 150 kullanıyorum.ilk iki denemede hiç yumurta gelişmemişti.benim sormak istediğim birşey var.yumurtalar gelişirken herkeste kasık ağrısı yapar mı?ben sürekli ağrı var mı yok mu diye kendimi dinliyorum.cevaplarsanız sevinirim.Rabbim hepimize en hayırlı zamanda, hayırlı evlatlar nasip eylesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?