2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar transferimin 6. Günü 4 gün sonra test yap dediler pazar günü test günüm heyacanla bekliyorum dua edin inşallah pozitifi görürüm. Hiç de vakit geçmiyor beklemek ne kadar zor
Ovulasyon testi gebelik testinden daha doğru sonuc veriyomus diye duydum arkadaşım.elinde falan varsa idrarla bakabilirsin..

Ovulasyon testi gebelik testinden daha doğru sonuc veriyomus diye duydum arkadaşım.elinde falan varsa idrarla bakabilirsin..
Elimde gebelik ve ovulasyon testide var. Korkuyorum yapmaktan ya çıkmazsa kendimde belirti aramaya çalışıyom 6 günlük transfer nasıl belirtisi olabilirki daha çok erken belirti aramakta eşimde sorup duruyor varmı değişiklik akşam eve geldimi sürekli yardımcı sofrayı kurup toplamada allah razı olsun canım eşimede 6 günlük iş için Ankara ve istanbul a gitti pazar günü tahlil yaparsam sonuç pozitifse müjde verecem içim içime sığmıyacak galiba

Benimde 6. günüm :)

az kalmış canım hadi hayırlısı inşallah son olsun...
sende de pko var di mi
benimde öyle ..neden zor oluyor bizim böyle..
bazen keşke eşimde sıkıntı olsaydı diyorum erkek infertilitesinde genelde 1-2 denemede tutuyor benimde 5. denemem olacak inşallah 5 uğurlu gelir bize son olur

Amin canım inşallah hayırlı haberler veririz burdan birbirimize canım benimde 5. Tüp bebek denemem 3tanesinde pozitif oldu ilk tüp bebek denemem negatifti rabbim hakkımda hayırlısını ver bendede pko var kasımda tüp bebek yaptım ohss riskinden dolayı emriyolar donduruldu benim

Oh ne güzel kaç emriyo verildi ben bir emriyo aldım iki emriyom donduruldu emriyolarıma pgt yapıldı idrarda gebelik testi yaptınmı canım hiç
tek embriyo canım.yok yapmadım gebelik testi.ben günümü bekleyeceğim sanırım.31 mart ı :)
hayırlı haberler alırız inşallahh...

sen bebişe bak babası her zaman senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…