Ovulasyon testi gebelik testinden daha doğru sonuc veriyomus diye duydum arkadaşım.elinde falan varsa idrarla bakabilirsin..Kızlar transferimin 6. Günü 4 gün sonra test yap dediler pazar günü test günüm heyacanla bekliyorum dua edin inşallah pozitifi görürüm. Hiç de vakit geçmiyor beklemek ne kadar zor
Elimde gebelik ve ovulasyon testide var. Korkuyorum yapmaktan ya çıkmazsa kendimde belirti aramaya çalışıyom 6 günlük transfer nasıl belirtisi olabilirki daha çok erken belirti aramakta eşimde sorup duruyor varmı değişiklik akşam eve geldimi sürekli yardımcı sofrayı kurup toplamada allah razı olsun canım eşimede 6 günlük iş için Ankara ve istanbul a gitti pazar günü tahlil yaparsam sonuç pozitifse müjde verecem içim içime sığmıyacak galibaOvulasyon testi gebelik testinden daha doğru sonuc veriyomus diye duydum arkadaşım.elinde falan varsa idrarla bakabilirsin..
Benimde 6. günüm :)Elimde gebelik ve ovulasyon testide var. Korkuyorum yapmaktan ya çıkmazsa kendimde belirti aramaya çalışıyom 6 günlük transfer nasıl belirtisi olabilirki daha çok erken belirti aramakta eşimde sorup duruyor varmı değişiklik akşam eve geldimi sürekli yardımcı sofrayı kurup toplamada allah razı olsun canım eşimede 6 günlük iş için Ankara ve istanbul a gitti pazar günü tahlil yaparsam sonuç pozitifse müjde verecem içim içime sığmıyacak galiba
Elimde gebelik ve ovulasyon testide var. Korkuyorum yapmaktan ya çıkmazsa kendimde belirti aramaya çalışıyom 6 günlük transfer nasıl belirtisi olabilirki daha çok erken belirti aramakta eşimde sorup duruyor varmı değişiklik akşam eve geldimi sürekli yardımcı sofrayı kurup toplamada allah razı olsun canım eşimede 6 günlük iş için Ankara ve istanbul a gitti pazar günü tahlil yaparsam sonuç pozitifse müjde verecem içim içime sığmıyacak galiba
Benimde 6. günüm :)
aminnn aminnn inşallah cümle isteyenin evleri şenlensinnnn :)canım ne güzel ikinizinde azıcık kalmış inşallah eviniz şenlenir pozitiflerle
Oh ne güzel kaç emriyo verildi ben bir emriyo aldım iki emriyom donduruldu emriyolarıma pgt yapıldı idrarda gebelik testi yaptınmı canım hiçBenimde 6. günüm :)
Amin canım inşallah hayırlı haberler veririz burdan birbirimize canım benimde 5. Tüp bebek denemem 3tanesinde pozitif oldu ilk tüp bebek denemem negatifti rabbim hakkımda hayırlısını ver bendede pko var kasımda tüp bebek yaptım ohss riskinden dolayı emriyolar donduruldu benimaz kalmış canım hadi hayırlısı inşallah son olsun...
sende de pko var di mi
benimde öyle ..neden zor oluyor bizim böyle..
bazen keşke eşimde sıkıntı olsaydı diyorum erkek infertilitesinde genelde 1-2 denemede tutuyor benimde 5. denemem olacak inşallah 5 uğurlu gelir bize son olur
tek embriyo canım.yok yapmadım gebelik testi.ben günümü bekleyeceğim sanırım.31 mart ı :)Oh ne güzel kaç emriyo verildi ben bir emriyo aldım iki emriyom donduruldu emriyolarıma pgt yapıldı idrarda gebelik testi yaptınmı canım hiç
amannnnn derim kızlar sakin benim gibi gaza gelmeyin bekleyim gününüzütek embriyo canım.yok yapmadım gebelik testi.ben günümü bekleyeceğim sanırım.31 mart ı :)
hayırlı haberler alırız inşallahh...
sen bebişe bak babası her zaman senineveettt kaldı 8 gün
biliyorum canım benimle aynı duyguları yaşıyorsunuz inşallah güzel haberle gelicem aranıza
ben de öyle yapıyorum canım test günüme kadar paşalarımla birlikteyim tabii çocuklarımın babasından ayrıyım şu an o da olaydı iyidi
Ohhhhh ne güzel hadi bakalım hayırlısı olsun bebişlerin pazartesi den sonra hep seninle birlikte olsunSelam kizlar bugün iyi haberlerle döndüm kontrolden. Hormonlar iyi durumda rahim iyi durumda vee pazartesi transferim var
Ohhhhh ne güzel hadi bakalım hayırlısı olsun bebişlerin pazartesi den sonra hep seninle birlikte olsun
Amin canım inşallah :)Amin canim inşallah senin de sonucun umduğundan yüksek çıkar
rabbim güzel sonuçlar vermeni nasip etsin canımSelam kizlar bugün iyi haberlerle döndüm kontrolden. Hormonlar iyi durumda rahim iyi durumda vee pazartesi transferim var
evet cnm dördüncü dondurulmuslarla olacak.ıyı dıleklerın ıcın teşekkür ederım3 deneme 4.dondurulmuş olacak doğru anladım sanırım...
inşallah son olur tatlım..az deneme yapmamışsın dile kolay..
rabbim güzel sonuçlar vermeni nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?