- 9 Aralık 2014
- 508
- 487
- 53
Iyi aksamlar kizlar... 11 yumurtamdan 8i dollenmis.. 5 gun transfer olacakmis yani cumartesi gunu.. durumlari cok iyiymis hepsi 1. Kalite.. cokk heyecanliyim. Yavrularimla bulusmama cok az kaldi.. dua edin bana..
Selam kizlar bugün iyi haberlerle döndüm kontrolden. Hormonlar iyi durumda rahim iyi durumda vee pazartesi transferim var
Iyi aksamlar kizlar... 11 yumurtamdan 8i dollenmis.. 5 gun transfer olacakmis yani cumartesi gunu.. durumlari cok iyiymis hepsi 1. Kalite.. cokk heyecanliyim. Yavrularimla bulusmama cok az kaldi.. dua edin bana..
vayyyy harika haberler gelmiş topiğe hoş gelmiş iyikide gelmiş bu haberler ve inş HAMİŞ haberlerinizle taçlasın mutluluğunuz
yüreğimden geçip dilime düşünlerAğzından bal damlıyor sanki
yüreğimden geçip dilime düşünler
çooookkk güzeelllll,pazartesi kavuşmaca hayırlısıylaSelam kizlar bugün iyi haberlerle döndüm kontrolden. Hormonlar iyi durumda rahim iyi durumda vee pazartesi transferim var
ohhh ohhhh maşallahhhhIyi aksamlar kizlar... 11 yumurtamdan 8i dollenmis.. 5 gun transfer olacakmis yani cumartesi gunu.. durumlari cok iyiymis hepsi 1. Kalite.. cokk heyecanliyim. Yavrularimla bulusmama cok az kaldi.. dua edin bana..
benim yumilerim büyüdüğünde kasık ağrım olmaz canım oturup kalkarken doluluk hissederim sadece..günaydınn.tedaviye yeniden başladık.yumurtalar inşallah gelişir bu sefer.kasık ağrısı fazla olmayınca korkuyordum yine mi gelişmiyor diye.ama herkeste kasık ağrısı olmazmış zaten.bugün belim çok ağrıyor.inşallah gelişiyordur yumişler...
Dün 2.günümdü ve idrar testi yaptım
Henüz tutunma aşamasında olan minnaklarımdan hcg salgılamalarını beklemişim demek ki
Çocuğunda olsa güvenmeyeceksin işte ne vardı erkenden hcg salsalardı
Aramızda kalsın unutun bunu
valla ben 7. günümdeyim hala güvenmiyorum bebeme
aslında teknoloji bu kadar ilerlemişken, koyar koymaz tuttu tutmadı deselerdi nolurduki sanki
unutmayızzzzzzz
Allah ın izniyle büyüyecek kan can olacak inşallah.günaydınn.tedaviye yeniden başladık.yumurtalar inşallah gelişir bu sefer.kasık ağrısı fazla olmayınca korkuyordum yine mi gelişmiyor diye.ama herkeste kasık ağrısı olmazmış zaten.bugün belim çok ağrıyor.inşallah gelişiyordur yumişler...
ilk defa 2 günlükken test yaptıran duyuyorum:) harikasın:)Dün 2.günümdü ve idrar testi yaptım
Henüz tutunma aşamasında olan minnaklarımdan hcg salgılamalarını beklemişim demek ki
Çocuğunda olsa güvenmeyeceksin işte ne vardı erkenden hcg salsalardı
Aramızda kalsın unutun bunu
bu işte tecrübe olmuyor dediğin gibi, her seferinde baştan en baştanayyy 7.gün olmuş nasıl duruyorsun sen
bana göre çok gecikmişsin test için
valla bu psikoloji çok zor canım istediğin kadar tecrübeli ol farketmiyor bir umutlanıyorsun bir olmadı kesin diyorsun...
işimiz çok zor Rabbim emeklerimizi görüyor inşallah gebeyizdir...
Kan vermedim canım idrar testi yaptım hem de sabah idrarı bile değil akşama doğru idrarıylailk defa 2 günlükken test yaptıran duyuyorum:) harikasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?