2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Iyi aksamlar kizlar... 11 yumurtamdan 8i dollenmis.. 5 gun transfer olacakmis yani cumartesi gunu.. durumlari cok iyiymis hepsi 1. Kalite.. cokk heyecanliyim. Yavrularimla bulusmama cok az kaldi.. dua edin bana..

Maşallah canim ne güzel haberler verdin bizlere öyle tebrik ederim az kalmış kuzucuklarina kavusmana

Selam kizlar bugün iyi haberlerle döndüm kontrolden. Hormonlar iyi durumda rahim iyi durumda vee pazartesi transferim var

Iyi aksamlar kizlar... 11 yumurtamdan 8i dollenmis.. 5 gun transfer olacakmis yani cumartesi gunu.. durumlari cok iyiymis hepsi 1. Kalite.. cokk heyecanliyim. Yavrularimla bulusmama cok az kaldi.. dua edin bana..

vayyyy harika haberler gelmiş topiğe hoş gelmiş iyikide gelmiş bu haberler ve inş HAMİŞ haberlerinizle taçlasın mutluluğunuz

günaydınn.tedaviye yeniden başladık.yumurtalar inşallah gelişir bu sefer.kasık ağrısı fazla olmayınca korkuyordum yine mi gelişmiyor diye.ama herkeste kasık ağrısı olmazmış zaten.bugün belim çok ağrıyor.inşallah gelişiyordur yumişler...

benim yumilerim büyüdüğünde kasık ağrım olmaz canım oturup kalkarken doluluk hissederim sadece..

valla ben 7. günümdeyim hala güvenmiyorum bebeme
aslında teknoloji bu kadar ilerlemişken, koyar koymaz tuttu tutmadı deselerdi nolurduki sanki
unutmayızzzzzzz

valla ben 7. günümdeyim hala güvenmiyorum bebeme
aslında teknoloji bu kadar ilerlemişken, koyar koymaz tuttu tutmadı deselerdi nolurduki sanki
unutmayızzzzzzz

ayyy 7.gün olmuş nasıl duruyorsun sen
bana göre çok gecikmişsin test için
valla bu psikoloji çok zor canım istediğin kadar tecrübeli ol farketmiyor bir umutlanıyorsun bir olmadı kesin diyorsun...
işimiz çok zor Rabbim emeklerimizi görüyor inşallah gebeyizdir...

Allah ın izniyle büyüyecek kan can olacak inşallah.
Allah yardımcın olsun...

ilk defa 2 günlükken test yaptıran duyuyorum:) harikasın:)

bu işte tecrübe olmuyor dediğin gibi, her seferinde baştan en baştan
hımmm umut umutsuzluk heyecan aksiyon
tüp bebek tedavisi değil sanki korku filmi çeviriyoruz
oscar goessssss tooooo
inşallahhhh gebeyizdir çifter teker :)

3.günüme geldim neler yaşıyorum buraya not alayım sonra sonuca göre değerlendiririz
Transfer oldum o gece hiç bir şey hissetmiyorsun haliyle
Transfer akşam 17.30 gibi oldu o gece yattım sabahında otururken rahmime bıçak saplantı resmen ve vajinaya kadar indi ağrı bu saniyelik bir şeydi bir daha olmadı..o gün akşama kadar ne kasık ağrısı ne başka bir şey yaşamadım sanırsın transferi ben olmadım öyle rahatım...akşam tam transfer saatimde 17.30 da dün bu saatlerde transfer oluyordum diye düşünürken kasıklarıma ağrı girdi adet olacakmışım gibi o zamandan beri ara ara bu hissi yaşıyorum..2.günün sabahı yani dün sabah da göğüs hassasiyeti ile uyandım hala devam ediyor..Belki başka şeylerde yaşıyorumdur ama o kadar ilaç ve iğne kullanıyorum ki onların yan etkilerini okuyunca hepsi ilaçtandır diyesim geliyor..
Kullandığım ilaç ve iğneler;
TSH ilacı
Sabah ,öğle ,akşam 1 er tane estrofem
1 tane corasprin 100mg
1 tane folio diye bir vitamin içinde b12,folik asit ve iyot var
1 tane 3500 lik hibor kan sulandırıcı iğne
sabah akşam birer tane progestan jel
3 günde bir proluton depot iğne vurduruyorum....
Çay,kahve,dışardan yemek içmek vs..yasak...

Bunların prospektüslerini okuyunca vücun gebe gibi tepkiler verdiğini görüyorum o nedenle ne yaşarsam yaşayım belirti adına idrar testinde ya da kan da pozitifi görene kadar oldu diyemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…