KIZZZZ yeğenlerim nasılGünaydınnnn teyzeler
ben 5 .6 . gün başlarsın diye düşünmüş ve yazmıştım amaDün 2.günümdü ve idrar testi yaptım
Henüz tutunma aşamasında olan minnaklarımdan hcg salgılamalarını beklemişim demek ki
Çocuğunda olsa güvenmeyeceksin işte ne vardı erkenden hcg salsalardı
Aramızda kalsın unutun bunu
Kan vermedim canım idrar testi yaptım hem de sabah idrarı bile değil akşama doğru idrarıyla
O nasıl özgüvense artık
inşallah canım...bu işte tecrübe olmuyor dediğin gibi, her seferinde baştan en baştan
hımmm umut umutsuzluk heyecan aksiyon
tüp bebek tedavisi değil sanki korku filmi çeviriyoruz
oscar goessssss tooooo
inşallahhhh gebeyizdir çifter teker :)
kız yapma idrar testi falan bekle E egunal deliiii uyma onavalla ben 7. günümdeyim hala güvenmiyorum bebeme
aslında teknoloji bu kadar ilerlemişken, koyar koymaz tuttu tutmadı deselerdi nolurduki sanki
unutmayızzzzzzz
mahsun masun test gününü bekleyen kızdan ne istiyorsunayyy 7.gün olmuş nasıl duruyorsun sen
bana göre çok gecikmişsin test için
valla bu psikoloji çok zor canım istediğin kadar tecrübeli ol farketmiyor bir umutlanıyorsun bir olmadı kesin diyorsun...
işimiz çok zor Rabbim emeklerimizi görüyor inşallah gebeyizdir...
KIZZZZ yeğenlerim nasıl
ben 5 .6 . gün başlarsın diye düşünmüş ve yazmıştım ama
bu iş matematik işi diyorsuneskidendi o bi kere 5 ve 6.günler çok geç olurdu
benim rekorum 4.günhem de 3.gün embriyosu ile
3.gün embriyolarına 4.gün test yaparsam 5.gün embriyolarına 2.günden başlarım tabii
o işi hiç sorma dün işe başladım ve annemin etrafımda dönmesinden kurtuldum,nasip kısmet olduğunu bu işin % 50 sinin negatif olacağını biliyorum,eşimin her arayışta bebiş nasıl diye sormasını v.s. v.s.inşallah canım...
şu an annem kardeşim yeğenlerim hep birlikteyiz herkes etrafımda dört dönüyor bu beni çok üzüyor aslında olumsuz bir sonuçta bir de insanların üzüntüsüne şahit olmak istemiyorum..Her şey olabilir çünkü nasip...Ciddi psikolojik baskı altındayım...
Elimde 1 tane test vardı onu yapasım geldi...Baktım hiç testim kalmadı hemen netten 25 tane gebelik testi sipariş ettimbu iş matematik işi diyorsun
Elimde 1 tane test vardı onu yapasım geldi...Baktım hiç testim kalmadı hemen netten 25 tane gebelik testi sipariş ettimBugün ya da yarın elimde olur sonra her işememe bir test yaparım
aynen canım fazla anlayış bu dönemde yoruyor yalnız kalmak istiyorum aslında ne bileyim değişik halledeyim işte gel gitleri çok ruh hali...kesin gebelikten bu hallerimizo işi hiç sorma dün işe başladım ve annemin etrafımda dönmesinden kurtuldum,nasip kısmet olduğunu bu işin % 50 sinin negatif olacağını biliyorum,eşimin her arayışta bebiş nasıl diye sormasını v.s. v.s.
Allah tan kayınvalidem falan çok anlayışlı,ama bazen çok anlayış bile ciddi baskı unsuru,bunuda sonradan anladım...
hah ruh halim gidip geliyor
gebe miyiz neyiz
:) canım seninki keyiften..ne güzel bi duygu o testi kullanmak:) transferden sonra ben de her gün kullanıcam hıhh:)Kan vermedim canım idrar testi yaptım hem de sabah idrarı bile değil akşama doğru idrarıyla
O nasıl özgüvense artık
bekle canım ben iyi bir örnek değilim kendi halimde takılıyorum tıbbi gerçeklere aykırı davranışlar sergiliyorum 2.gün hcg salgılanır mı hiç nerde görülmüşahahahaaabekliycimmmmmm
canıımmmmmmmmm
bekle canım ben iyi bir örnek değilim kendi halimde takılıyorum tıbbi gerçeklere aykırı davranışlar sergiliyorum 2.gün hcg salgılanır mı hiç nerde görülmüş
:) canım seninki keyiften..ne güzel bi duygu o testi kullanmak:) transferden sonra ben de her gün kullanıcam hıhh:)
kızım delisinElimde 1 tane test vardı onu yapasım geldi...Baktım hiç testim kalmadı hemen netten 25 tane gebelik testi sipariş ettimBugün ya da yarın elimde olur sonra her işememe bir test yaparım
evet evet bekle siz bakmayın eguşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o çılgınlıkların kadınıahahahaaabekliycimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?