2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Günaydınnnn teyzeler
KIZZZZ yeğenlerim nasıl
ben 5 .6 . gün başlarsın diye düşünmüş ve yazmıştım ama

inşallah canım...
şu an annem kardeşim yeğenlerim hep birlikteyiz herkes etrafımda dört dönüyor bu beni çok üzüyor aslında olumsuz bir sonuçta bir de insanların üzüntüsüne şahit olmak istemiyorum..Her şey olabilir çünkü nasip...Ciddi psikolojik baskı altındayım...

valla ben 7. günümdeyim hala güvenmiyorum bebeme
aslında teknoloji bu kadar ilerlemişken, koyar koymaz tuttu tutmadı deselerdi nolurduki sanki
unutmayızzzzzzz
kız yapma idrar testi falan bekle E egunal deliiii uyma ona
mahsun masun test gününü bekleyen kızdan ne istiyorsun

eskidendi o bi kere 5 ve 6.günler çok geç olurdu
benim rekorum 4.gün hem de 3.gün embriyosu ile
3.gün embriyolarına 4.gün test yaparsam 5.gün embriyolarına 2.günden başlarım tabii
bu iş matematik işi diyorsun

kız yapma idrar testi falan bekle E egunal deliiii uyma ona

mahsun masun test gününü bekleyen kızdan ne istiyorsun

canım ben tavsiye etmiyorum zaten hocanın dediğini yapacaksın ama yaptığını yapmayacaksın
ben negatif çıkacağını bile bile yaptım negatifi gördüm valla havam kaçtı bir tuhaf oldum etkileniyor insan kimse yapmasın lütfen sağlam psikoloji gerektiriyor

o işi hiç sorma dün işe başladım ve annemin etrafımda dönmesinden kurtuldum,nasip kısmet olduğunu bu işin % 50 sinin negatif olacağını biliyorum,eşimin her arayışta bebiş nasıl diye sormasını v.s. v.s.
Allah tan kayınvalidem falan çok anlayışlı,ama bazen çok anlayış bile ciddi baskı unsuru,bunuda sonradan anladım...
hah ruh halim gidip geliyor
gebe miyiz neyiz

aynen canım fazla anlayış bu dönemde yoruyor yalnız kalmak istiyorum aslında ne bileyim değişik halledeyim işte gel gitleri çok ruh hali...kesin gebelikten bu hallerimiz

Kan vermedim canım idrar testi yaptım hem de sabah idrarı bile değil akşama doğru idrarıyla
O nasıl özgüvense artık
:) canım seninki keyiften..ne güzel bi duygu o testi kullanmak:) transferden sonra ben de her gün kullanıcam hıhh:)

bekle canım ben iyi bir örnek değilim kendi halimde takılıyorum tıbbi gerçeklere aykırı davranışlar sergiliyorum 2.gün hcg salgılanır mı hiç nerde görülmüş

bebeklerinde senin gibi çılgın olacaklar ne güzel

:) canım seninki keyiften..ne güzel bi duygu o testi kullanmak:) transferden sonra ben de her gün kullanıcam hıhh:)

Psikolojik açıdan olumsuz etkilenmeyeceğimizden eminsek herkes yapsın derim ama negatifi görünce etkileniyor insan ben 2.günde hcg salgılanmayacağını bilmeme rağmen bir tuhaf oldum.Tabii yapmaya devam edeceğim sıkılıyorum beklerken

Elimde 1 tane test vardı onu yapasım geldi...Baktım hiç testim kalmadı hemen netten 25 tane gebelik testi sipariş ettimBugün ya da yarın elimde olur sonra her işememe bir test yaparım
kızım delisin pozitifsin ve hamişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…