2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

sıkılınca paşalara bağlan

canım sana bi şey sorucam.. benim 3.denemem eşim azosperm.. embriyolar 3. güne zor dayanıyor. doktor bu sefer 1 tane 3.gün embriyosu transfer edicem 5.güne dayanan embriyon olursa 1 tane de 5. gün embriyosu transfer edicem dedi.. sence kabul edeyim mi böyle bir uygulama duydun mu hiç

Bakamadım canım geçmişe anlık girip çıkıyorum foruma...
Demek hemen arkamdan geleceksin sende

normal olmalarını beklemiyorum canım haklısın

evet hemen arkandayım aşk olsun görmüyomusun

yerim ben senin minnaklarını teyzelerinin bi tanesi onlar

canım aynı durum bende de vardı embriyolarımın hiç biri 5.güne gelemedi ilk 3 denememde..
2 kere transferi biliyorum canım uygulanıyor yani ve uygulananlarda pozitif alanları biliyorum etkili bir yöntem bana göre..Bence kabul edebilirsin..

çok teşekkür ederim canım içim rahatladı.. takipteyim güzel haberlerini bekliyorum inş.

sıkılınca paşalara bağlan
sürekli bağlantı halindeyiz ama onlar erkek çocuu olduğundan boğuşma altama zıplama koşturma seviyorlar tam benlik yaniyapamam dediğimde oyun arkadaşları hayır dediğinde küsüyorlar hıııhhhh tüstüm diyorlar

çocuklarda en sevdiğim hal hııhhh tüstüm hali

canım selam ben seni daha önceki topiklerden hatırlıyorum sanki
bende ankarada ydım 2. tüp bebek denememi timur hoca da yapmıştım
inanılmaz yoğun bir klinik ,ama ben timur hocayla bir krere değil bir çok kere görüşme imkanı bulmuştum denememde
ama randevu ile bile gittiğinde 2 -3 saat beklediğimi biliyorum
iş yerimle sorun yaşadığım için diğer denemelerimde gidememiştim 4 tüp bebek denememde tek hamile kalabildiğim denememdi ne yazıkki kimyasal olmuştu
ama diğer denemelerimde ona gitmediğime çok pişman oldum
timur hoca hem bilim insanı hemde inançlı bir insan çok değişik bir enerjisi var bana pozitif anlamda çok katkısı oldu
ne yazıkki artık ankara da değilim ama orada olsaydım kesinlikle ona giderdim yine

o denememde embriyo kalitem çok kötü olmasına rağmen kimyasal olmuştu
bilmiorum benim olumsuz olarak tek söyleyeceğim şey çok yoğun ve çok bekliyorsun.

peki canım içeriği neymiş bu yöntemin ben tv dede izledim ama tam detaylı anlatmıo hoca sen biliomusun[/QUOTE]
Bir aşılama yöntemi, bir takım senin hücrelerinden aşı yapıyorlar sanırsam böyle birşeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…