sıkılınca paşalara bağlanPsikolojik açıdan olumsuz etkilenmeyeceğimizden eminsek herkes yapsın derim ama negatifi görünce etkileniyor insan ben 2.günde hcg salgılanmayacağını bilmeme rağmen bir tuhaf oldum.Tabii yapmaya devam edeceğim sıkılıyorum beklerken
liste topiğinede yazdım senden gelecek güzel habere odaklandım senden sonra sırada ben varım
bebeklerinde senin gibi çılgın olacaklar ne güzel
canım sana bi şey sorucam.. benim 3.denemem eşim azosperm.. embriyolar 3. güne zor dayanıyor. doktor bu sefer 1 tane 3.gün embriyosu transfer edicem 5.güne dayanan embriyon olursa 1 tane de 5. gün embriyosu transfer edicem dedi.. sence kabul edeyim mi böyle bir uygulama duydun mu hiçPsikolojik açıdan olumsuz etkilenmeyeceğimizden eminsek herkes yapsın derim ama negatifi görünce etkileniyor insan ben 2.günde hcg salgılanmayacağını bilmeme rağmen bir tuhaf oldum.Tabii yapmaya devam edeceğim sıkılıyorum beklerken
birde kk geldiklerini düşünsene eguş ve ekibi tozu dumana katarlardı herhaldebebeklerinde senin gibi çılgın olacaklar ne güzel
o 2.çizgiyi görene kadar test yapıcamkızım delisinpozitifsin ve hamişsin
Bakamadım canım geçmişe anlık girip çıkıyorum foruma...
Demek hemen arkamdan geleceksin sende
normal olmalarını beklemiyorum canım haklısın
birde kk geldiklerini düşünsene eguş ve ekibi tozu dumana katarlardı herhalde
canım sana bi şey sorucam.. benim 3.denemem eşim azosperm.. embriyolar 3. güne zor dayanıyor. doktor bu sefer 1 tane 3.gün embriyosu transfer edicem 5.güne dayanan embriyon olursa 1 tane de 5. gün embriyosu transfer edicem dedi.. sence kabul edeyim mi böyle bir uygulama duydun mu hiç
birde kk geldiklerini düşünsene eguş ve ekibi tozu dumana katarlardı herhalde
evet hemen arkandayım aşk olsun görmüyomusun
yerim ben senin minnaklarını teyzelerinin bi tanesi onlar
çok teşekkür ederim canım içim rahatladı.. takipteyim güzel haberlerini bekliyorum inş.canım aynı durum bende de vardı embriyolarımın hiç biri 5.güne gelemedi ilk 3 denememde..
2 kere transferi biliyorum canım uygulanıyor yani ve uygulananlarda pozitif alanları biliyorum etkili bir yöntem bana göre..Bence kabul edebilirsin..
Allah ın izniyle büyüyecek kan can olacak inşallah.
Allah yardımcın olsun...
sürekli bağlantı halindeyiz ama onlar erkek çocuu olduğundan boğuşma altama zıplama koşturma seviyorlar tam benlik yanisıkılınca paşalara bağlan
çok teşekkür ederim canım içim rahatladı.. takipteyim güzel haberlerini bekliyorum inş.
çocuklarda en sevdiğim hal hııhhh tüstüm halisürekli bağlantı halindeyiz ama onlar erkek çocuu olduğundan boğuşma altama zıplama koşturma seviyorlar tam benlik yaniyapamam dediğimde oyun arkadaşları hayır dediğinde küsüyorlar hıııhhhh tüstüm diyorlar
canım selam ben seni daha önceki topiklerden hatırlıyorum sankiQUOTE="phala, post: 40137378, member: 516864"]Kızlar yeni bir yöntem çıkmış, bir yazıyı kopyalayıp yapıştırıyorum araştırın derim.
HABERLERDE İZLEDİM BENİM GİBİ SÜREKLİ DÜŞÜK YAPANLAR ANKARA GÜRKAN KLİNİKTE BALANSLAMA YÖNTEMİ DİYE BİRŞEY ÇIKMIŞ RAHİMDEN ALINAN SIVI İLE DÜŞÜKLER ENGELLENİYORMUŞ,BUDA BANA Bİ UMUT IŞIĞI OLDU,
SORUM ŞU ,TİMUR GÜRKAN NASIL BİR DOKTOR ARADIM SORDUM 350 TL MUAYNE ÜCREYİTMİŞ ŞİMDİYE KADAR O KADAR PARA HARCADIMKİ GÖZÜME BİLE GELMİYOR AMA İLGİ ALAKA NASILDIR GİDEN BİLEN DUYANVARMIDIRRR???
hadi kolay gelsin bebişleri besle senŞimdilik kaçıyorum cancağızlarım...Jel saatim geldi...
inşşş 5 6 da görürüsüno 2.çizgiyi görene kadar test yapıcam
kesin kovalarDoğar doğmaz üye yapıcam onları foruma
Erkek olurlarsa Kazen kovalar tabii yavrucaklarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?