2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

hoş geldin canım özledik seni
Canım daha önce bahsetmiştim. Bilgisayarım yoktu, bu gün geldi. Kaç aydır bilgisayarsızım. İşlerimi hep başka bilgisayarlardan yapıyordum ama siteyi başka bilgisayarlarda girmek istemedim.
O yüzden uzak kaldım. Dün doktora gittim, kistim yok olmuş çok sevindim. Nisanın 26 ında kardeşimin düğünü var o zmanı atlatayım mayıs ayında Rabbim izin verirse tedaviye başlayacağım.

Doğar doğmaz üye yapıcam onları foruma
Erkek olurlarsa Kazen kovalar tabii yavrucaklarımı

İnşallah canım ben yılların negatifini pozitife çevireyim benim gazımla eskilerde gebe kalacak inşallah...

inşallah canım bu sene hepimiz gebeyiz ne güzel

kıyamam kuzenleriniz izin vermiyor gelsinler onlarla oynarsınız de

İnşallah canım ben yılların negatifini pozitife çevireyim benim gazımla eskilerde gebe kalacak inşallah...
Vayyyy hatun almış bebeklerini, oh oh sefan olsun. Sonucunla hepimiz sevineceğiz inşallah

Kizlar donmuslar icin tedavideyim ve inanilmaz bas agrisi cekiyorum ve dayanamadim agri kesici ictim sorun olurmu icim icimi yiyo ama artik gece agriya dayanamadim

Evet kendinde belirti arama, benimde hiç bişeyim yoktu 7 yumurta toplandı rahat ol..

Kizlar donmuslar icin tedavideyim ve inanilmaz bas agrisi cekiyorum ve dayanamadim agri kesici ictim sorun olurmu icim icimi yiyo ama artik gece agriya dayanamadim
ne içtiniz sadece parol kullanabiliyormuşuz.dün ben de bacak ağrısına dayanamadım, parol içtim.ihtiyaç duyarsanız sadece parol için.

Transferden sonra alman sorun canım. Şimdi bir şey olmaz. Bol bol su iç

aynen canım fazla anlayış bu dönemde yoruyor yalnız kalmak istiyorum aslında ne bileyim değişik halledeyim işte gel gitleri çok ruh hali...kesin gebelikten bu hallerimiz
canım yaa güldürdün beni
maaşallah neşemiz eksik olmasın hiç
o kadar hormon annem normaldir gel gitler :)

canım sen estrofem den dolayı başım ağrıyor dediğinde prospektüsüne baktım baş ağrısı yapıyormuş migrenliysen bilhassa...Üzüldüm kullanman gerekiyor değişmez bu ilaç...Ama ağrı kesicisizde yapamazsın ki..Doktoruna sordun mu?

Bir aşılama yöntemi, bir takım senin hücrelerinden aşı yapıyorlar sanırsam böyle birşeydi[/QUOTE]

canım akşam ben yine inceledim netten timur hoca face den arkadaşım bi bağlantı paylaşmış
benim anladığı, mikro cip yöntemi ile sperm seçmeden bahsediyor-bağlantıya balans yorumuda yapomış çünjkü
o dediğin senin kanından yapılan aşıyı bana da yapmıştı o denememde hoca

ya da hepsine balans diyor da olabilir

Evet cnm bende okudum tekrar tekrar ama artik aksam dayanamadim saat 10ictim agrikesici ne parol ne minoset fayda vermiyo doktoruda aeamadim hebuz zaten ictim ne olduysa olcak bidaha okadar yogun agrirsa ararim diye dusundum

Evet cnm bende okudum tekrar tekrar ama artik aksam dayanamadim saat 10ictim agrikesici ne parol ne minoset fayda vermiyo doktoruda aeamadim hebuz zaten ictim ne olduysa olcak bidaha okadar yogun agrirsa ararim diye dusundum
migren başka bir şey canım kardeşimden biliyorum inşallah iyi olursun bir an evvel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…