Canım daha önce bahsetmiştim. Bilgisayarım yoktu, bu gün geldi. Kaç aydır bilgisayarsızım. İşlerimi hep başka bilgisayarlardan yapıyordum ama siteyi başka bilgisayarlarda girmek istemedim.hoş geldin canım özledik seni
Doğar doğmaz üye yapıcam onları foruma
Erkek olurlarsa Kazen kovalar tabii yavrucaklarımı
İnşallah canım ben yılların negatifini pozitife çevireyim benim gazımla eskilerde gebe kalacak inşallah...
sürekli bağlantı halindeyiz ama onlar erkek çocuu olduğundan boğuşma altama zıplama koşturma seviyorlar tam benlik yaniyapamam dediğimde oyun arkadaşları hayır dediğinde küsüyorlar hıııhhhh tüstüm diyorlar
Vayyyy hatun almış bebeklerini, oh oh sefan olsun. Sonucunla hepimiz sevineceğiz inşallahİnşallah canım ben yılların negatifini pozitife çevireyim benim gazımla eskilerde gebe kalacak inşallah...
Evet kendinde belirti arama, benimde hiç bişeyim yoktu 7 yumurta toplandıgünaydınn.tedaviye yeniden başladık.yumurtalar inşallah gelişir bu sefer.kasık ağrısı fazla olmayınca korkuyordum yine mi gelişmiyor diye.ama herkeste kasık ağrısı olmazmış zaten.bugün belim çok ağrıyor.inşallah gelişiyordur yumişler...
ne içtiniz sadece parol kullanabiliyormuşuz.dün ben de bacak ağrısına dayanamadım, parol içtim.ihtiyaç duyarsanız sadece parol için.Kizlar donmuslar icin tedavideyim ve inanilmaz bas agrisi cekiyorum ve dayanamadim agri kesici ictim sorun olurmu icim icimi yiyo ama artik gece agriya dayanamadim
çok saolun ,içim daha çok rahatladı.2 kere hiç gelişmeyince tedirgin oldum ister istemez.bu sefer gelişeceğina inanıyorum Allahın izniyle...Evet kendinde belirti arama, benimde hiç bişeyim yoktu 7 yumurta toplandırahat ol..
Kizlar donmuslar icin tedavideyim ve inanilmaz bas agrisi cekiyorum ve dayanamadim agri kesici ictim sorun olurmu icim icimi yiyo ama artik gece agriya dayanamadim
Transferden sonra alman sorun canım. Şimdi bir şey olmaz. Bol bol su içKizlar donmuslar icin tedavideyim ve inanilmaz bas agrisi cekiyorum ve dayanamadim agri kesici ictim sorun olurmu icim icimi yiyo ama artik gece agriya dayanamadim
canım yaa güldürdün beniaynen canım fazla anlayış bu dönemde yoruyor yalnız kalmak istiyorum aslında ne bileyim değişik halledeyim işte gel gitleri çok ruh hali...kesin gebelikten bu hallerimiz
Kizlar donmuslar icin tedavideyim ve inanilmaz bas agrisi cekiyorum ve dayanamadim agri kesici ictim sorun olurmu icim icimi yiyo ama artik gece agriya dayanamadim
İnşallah canım keyfimiz daim olsuncanım yaa güldürdün beni
maaşallah neşemiz eksik olmasın hiç
o kadar hormon annem normaldir gel gitler :)
nerdeyse doğurcam yeni mi öğrendin senVayyyy hatun almış bebeklerini, oh oh sefan olsun. Sonucunla hepimiz sevineceğiz inşallah
bebek var dersek ardından gelebilecek soruları düşünebiliyormusun
inşallah canım bu sene hepimiz gebeyiz ne güzel
kıyamam kuzenleriniz izin vermiyor gelsinler onlarla oynarsınız de
Bir aşılama yöntemi, bir takım senin hücrelerinden aşı yapıyorlar sanırsam böyle birşeydi[/QUOTE]canım selam ben seni daha önceki topiklerden hatırlıyorum sanki
bende ankarada ydım 2. tüp bebek denememi timur hoca da yapmıştım
inanılmaz yoğun bir klinik ,ama ben timur hocayla bir krere değil bir çok kere görüşme imkanı bulmuştum denememde
ama randevu ile bile gittiğinde 2 -3 saat beklediğimi biliyorum
iş yerimle sorun yaşadığım için diğer denemelerimde gidememiştim 4 tüp bebek denememde tek hamile kalabildiğim denememdi ne yazıkki kimyasal olmuştu
ama diğer denemelerimde ona gitmediğime çok pişman oldum
timur hoca hem bilim insanı hemde inançlı bir insan çok değişik bir enerjisi var bana pozitif anlamda çok katkısı oldu
ne yazıkki artık ankara da değilim ama orada olsaydım kesinlikle ona giderdim yine
o denememde embriyo kalitem çok kötü olmasına rağmen kimyasal olmuştu
bilmiorum benim olumsuz olarak tek söyleyeceğim şey çok yoğun ve çok bekliyorsun.
peki canım içeriği neymiş bu yöntemin ben tv dede izledim ama tam detaylı anlatmıo hoca sen biliomusun
Evet cnm bende okudum tekrar tekrar ama artik aksam dayanamadim saat 10ictim agrikesici ne parol ne minoset fayda vermiyo doktoruda aeamadim hebuz zaten ictim ne olduysa olcak bidaha okadar yogun agrirsa ararim diye dusundumcanım sen estrofem den dolayı başım ağrıyor dediğinde prospektüsüne baktım baş ağrısı yapıyormuş migrenliysen bilhassa...Üzüldüm kullanman gerekiyor değişmez bu ilaç...Ama ağrı kesicisizde yapamazsın ki..Doktoruna sordun mu?
düşündüm... çok güzel şeyler geldi aklımaaaabebek var dersek ardından gelebilecek soruları düşünebiliyormusun
migren başka bir şey canım kardeşimden biliyorum inşallah iyi olursun bir an evvel..Evet cnm bende okudum tekrar tekrar ama artik aksam dayanamadim saat 10ictim agrikesici ne parol ne minoset fayda vermiyo doktoruda aeamadim hebuz zaten ictim ne olduysa olcak bidaha okadar yogun agrirsa ararim diye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?