2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Elimde 1 tane test vardı onu yapasım geldi...Baktım hiç testim kalmadı hemen netten 25 tane gebelik testi sipariş ettimBugün ya da yarın elimde olur sonra her işememe bir test yaparım

ahahahahha delisin sen yaaa:)))

Kizlar donmuslar icin tedavideyim ve inanilmaz bas agrisi cekiyorum ve dayanamadim agri kesici ictim sorun olurmu icim icimi yiyo ama artik gece agriya dayanamadim

Merhaba canım...
Minoset günde 4 tane kullanabilirsin.. Transferden önce de sonra da fark etmez.. Bana vermişlerdi her tedavimde..

ahahahahha delisin sen yaaa:)))

Merhaba canım...
Minoset günde 4 tane kullanabilirsin.. Transferden önce de sonra da fark etmez.. Bana vermişlerdi her tedavimde..
Cnm hic fayda vermiyo migren var bende cok direndim ama malesef ictim transfere daha cok var o yuzden bisey olmaz gibime geliyo ama yinede sordum sizlere cok saol

Günaydınnnn teyzeler

bana teyzee teyzee teyzeeee dedilerrrrrr
döndüm baktım resmen bana dedilerrrr
daha dün ben herkese teyze diyordummmm
oyhh yesunn oni teyzesuuuuu
tünaydınnnnn

2. gün idrar testi mi
kızzz senden beklenmedik hareketler bunlar napiosun
5. gün yaptım diye bana neler neler dediydin
az daha bekle sonra çıkar çift çizgilerrrr

ayyyyyyyyyyyyyyyyy mesajını bi solukta okudummmmm

Elimde 1 tane test vardı onu yapasım geldi...Baktım hiç testim kalmadı hemen netten 25 tane gebelik testi sipariş ettimBugün ya da yarın elimde olur sonra her işememe bir test yaparım

performansın tavan yapmış her mesajını kahkahayla okuyorum
alemsinnnn vallahii kan testini bekle uslu usluuuuuu bak yoksa kızçelerinde sana uyacak haberin ola

evet sana teyze dedileeeeeerrrrrr
gayet benden beklenen hareketler bence
4.deneme mantık terk edeli çok oldu

performansın tavan yapmış her mesajını kahkahayla okuyorum
alemsinnnn vallahii kan testini bekle uslu usluuuuuu bak yoksa kızçelerinde sana uyacak haberin ola

idrar testi candır sonuç negatif çıktığında amaaannn boşver diyebiliyorsak yapabiliriz herkes de yapsın
asıl olan kan testidir diye de ekleyeyim

teyzeleri çooook valla burda onlardan gelcek güzel haberi bekliyoruzzz 2 nisannnn
mantık koşarak egunaldan uzaklaşır
canımm benm tmm idrar testi yap yapda eee insaf ikinci gün yapma
en erken buydu sanırım.rekor kırdıın idrar testinde
senin rekorunu kırıp transferden sonra sıkışıyoruz yaa hani
o idrarı teste yapacam yani düşün 1.gün bile olmuyacak hahahahaha

Canım almışsın bebişlerini, ben girememiştim ne zamandır. Hayırlı olsun hadi bakalım inşallah bu defa pozitif olsun, bugüne kadar olmayan 2 bebişin de gelsin hemencecik, ikizleri nasıl büyütecem derdin olsun. :) Mantık anne olduktan sonra tamamen gidiyor zaten bence, sen şimdiden hazırlıklara başlamışsın.İnşallah herşey gönlüne göre olsun. Sen sıranı geçir sıra bize gelsin, inşallah hep birlikte yeni topiklerde bebekler hakkında annelik hakkında konuşacağımız zamanlar gelsin.:)

Canım merhaba, ben geçen haftadan beri girememiştim geçmişi okurken senin yazınla karşılaştım. Senin infertilite sebebin neydi? Benim endometriyozisim var ve bende lucrine başladım. 2. denememiz olacak dondurulmuşlarla. Doktorum endometriyozis olanlarda büyük ihtimalle olduğu gözlenen immunolojik infetilite olabileceği için tedbir amaçlı bu ay benim tedavimde de kortizon kullanarak bağışıklığı baskılayarak denemeyi önerdi. Ben de kabul ettim, sana rastladığıma sevindim, buradan birbirimizi takip edelim tedavide değişiklikler olacak mı hangi ilaçları kullanacağız, sonuç ne olacak merak ediyorum. İnşallah ikimiz için de son olur bebeklerimize kavuşuruz.

Çok sevindim tedavide güzel geçer inş kardeşin musmutlu ömürleri olur ins

eskidendi o bi kere 5 ve 6.günler çok geç olurdu
benim rekorum 4.gün hem de 3.gün embriyosu ile
3.gün embriyolarına 4.gün test yaparsam 5.gün embriyolarına 2.günden başlarım tabii
hep yatıyormusunuz yoksa oturduğunuzda oluyormu. beni hep yatırmışlardıda aman yat aman kalkma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…