2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlarrrr ıyı gunlerrrr 2 gundur bıtmek bılmeyen gaz sancım ve karın agrım var ızce ne yapmalıyımm yuruyus yaptım gecmedıııı

ammiiiiiiiin canım burdaki yazını şimdi gördüm bizim sorun yok diyorlar sebepsi ama tabikide vardırda tıpda biryerdeçaresiz kalıyor canım inşallah güzel haberler veririz canım dua edelim birbirimize

Kızlaar bişey sormak istiyorum yardım edermisiniz?? Bugün gonal f iğnede 8. günüm 2 gündür cetrotide iğnede yapıyorum. Dün ovulasyona yakın zamanda olan akıntım oldu bugünde beyaz akıntım oldu.. Sizlerde böyle bir şey olmuşmuydu? Endişelenmelimiyim.?

endişelenecek bir şey yok tatlım... gayet doğal

endişelenecek bir şey yok tatlım... gayet doğal

ya ben bu cetrotide iğne yüzünden stres yaptım. Koldan vur diye soylendi ama zorlandım. Acaba yanlış mı yapıyorum diye düşündüm, bir de akıntı olunca işe yaramayıp yumurtalar mı çatlıyo acaba dedim Ama sanırım kendi kafamda kuruyorum.. Hormonlar basmaya başladı galbaa Teşekkürederim canım cevabın için :)

evet onca hormon depolanıyo... e bi sürü çapa... aman yalnıs olmasın hissi... normal tatlım hepsi. cetrotideyi hiç koldan vurmadım desem kafan karışır mıııı

evet onca hormon depolanıyo... e bi sürü çapa... aman yalnıs olmasın hissi... normal tatlım hepsi. cetrotideyi hiç koldan vurmadım desem kafan karışır mıııı

yok karışmaz canım çünkü herkes göbekten yapıyomuş hatta ilacın prospektüsünde de öle yazıyoo ama hocaya özellikle sordum o da özellikle koldan yapacaksın dedi gösterdi felan sorumluluk onda artık o yüzden içim rahat ama koldan kendin yapmak zor oluyor..

hep yatıyormusunuz yoksa oturduğunuzda oluyormu. beni hep yatırmışlardıda aman yat aman kalkma diye

Hayır tatlım sürekli yatmıyorum genelde oturma halindeyim..Daha önceki denemelerimde yattığımda oldu sonuç negatifti çok abartmamak lazım ne fazla hareket ne de sürekli yatmak iyi değil bence..

Kızlar bugün bebeğimizin kız olacağını öğrendik şükürler olsun :) E egunal canim sabırsızlıkla senin pozitif haberini bekliyorum :)
Prenses geliyor demek ne guzel annesi...kizları oldum olası hep sevmisimdir..ne ciciler alirsin kokos giydirip gezmelere goturursun annesi insallah..

Evet canım aldım minnakları nisan da öğrenicem benimle kaldılar mı görecez...
Tüm güzel dilek ve temennilerin için çooook teşekkür ediyorum inşallah dediğin gibi olur tatlım

Gulden ne bu hız anam dur daha bebeler dün bir bugun annesi onlar şimdi icerde yer bakiniyolar malum 9 ay kalacaklar ürkütmemek lazim bebeleri demi ama ha boyle iki kafadar yer ariyolar sonrada yer bulunca şerefe ve salinsın beta hcg yupppiiii

yok artık diyorum o sıkışmış olduğun idrarla test yapma doğru sonuç vermez erken olduğu için değil bol bol su içip sıkıştığın için malum sıvı almadan biriken idrarla test yapılıyorHem ben asıl rekorumu söylersem dudağın uçuklarGünlerden çatlatma iğnesini vurduğum günün ertesi opudan birgün evveli yani işte o gün test yaptım ama nasıl koyu 2.çizgiyi gördüm anlatamam 3.denememdi ovitrelle vurmuşum bir gece önce sabahına çift çizgiyi gördüm inanmama ihtimaline karşı yemin ediyorum

Zaman geçmiyor canım ekşın şart
İdrarda çıkmalık az bişi hcg salgılasalar hemen bekletmeseler beni

Zaman geçmiyor canım ekşın şart
İdrarda çıkmalık az bişi hcg salgılasalar hemen bekletmeseler beni
Benim tek olmasına rağmen 6 . Gün yapmıştım çıkmıştı maşallah sen baya hızlı çıktın canım bu istekle 5. Gün falan görürsün sen bence pozitifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…