Amin canım, inşallahÇok sevindim tedavide güzel geçer inş kardeşin musmutlu ömürleri olur ins
Yok canım aşk olsun ben seni takip ediyorumnerdeyse doğurcam yeni mi öğrendin sen
ammiiiiiiiin canım burdaki yazını şimdi gördüm bizim sorun yok diyorlar sebepsi ama tabikide vardırda tıpda biryerdeçaresiz kalıyor canım inşallah güzel haberler veririz canım dua edelim birbirimizeCanım merhaba, ben geçen haftadan beri girememiştim geçmişi okurken senin yazınla karşılaştım. Senin infertilite sebebin neydi? Benim endometriyozisim var ve bende lucrine başladım. 2. denememiz olacak dondurulmuşlarla. Doktorum endometriyozis olanlarda büyük ihtimalle olduğu gözlenen immunolojik infetilite olabileceği için tedbir amaçlı bu ay benim tedavimde de kortizon kullanarak bağışıklığı baskılayarak denemeyi önerdi. Ben de kabul ettim, sana rastladığıma sevindim, buradan birbirimizi takip edelim tedavide değişiklikler olacak mı hangi ilaçları kullanacağız, sonuç ne olacak merak ediyorum. İnşallah ikimiz için de son olur bebeklerimize kavuşuruz.
endişelenecek bir şey yok tatlım... gayet doğalKızlaar bişey sormak istiyorum yardım edermisiniz?? Bugün gonal f iğnede 8. günüm 2 gündür cetrotide iğnede yapıyorum. Dün ovulasyona yakın zamanda olan akıntım oldu bugünde beyaz akıntım oldu.. Sizlerde böyle bir şey olmuşmuydu? Endişelenmelimiyim.?
endişelenecek bir şey yok tatlım... gayet doğal
evet onca hormon depolanıyo... e bi sürü çapa... aman yalnıs olmasın hissi... normal tatlım hepsi. cetrotideyi hiç koldan vurmadım desem kafan karışır mııııya ben bu cetrotide iğne yüzünden stres yaptım. Koldan vur diye soylendi ama zorlandım. Acaba yanlış mı yapıyorum diye düşündüm, bir de akıntı olunca işe yaramayıp yumurtalar mı çatlıyo acaba dedimAma sanırım kendi kafamda kuruyorum.. Hormonlar basmaya başladı galbaa Teşekkürederim canım cevabın için :)
evet onca hormon depolanıyo... e bi sürü çapa... aman yalnıs olmasın hissi... normal tatlım hepsi. cetrotideyi hiç koldan vurmadım desem kafan karışır mıııı
hep yatıyormusunuz yoksa oturduğunuzda oluyormu. beni hep yatırmışlardıda aman yat aman kalkma diye
Evet canım aldım minnakları nisan da öğrenicem benimle kaldılar mı görecez...Canım almışsın bebişlerini, ben girememiştim ne zamandır. Hayırlı olsun hadi bakalım inşallah bu defa pozitif olsun, bugüne kadar olmayan 2 bebişin de gelsin hemencecik, ikizleri nasıl büyütecem derdin olsun. :) Mantık anne olduktan sonra tamamen gidiyor zaten bence, sen şimdiden hazırlıklara başlamışsın.İnşallah herşey gönlüne göre olsun. Sen sıranı geçir sıra bize gelsin, inşallah hep birlikte yeni topiklerde bebekler hakkında annelik hakkında konuşacağımız zamanlar gelsin.:)
teyzeleri çooook valla burda onlardan gelcek güzel haberi bekliyoruzzz 2 nisannnn
mantık koşarak egunaldan uzaklaşır
canımm benm tmm idrar testi yap yapda eee insaf ikinci gün yapma
en erken buydu sanırım.rekor kırdıın idrar testinde
senin rekorunu kırıp transferden sonra sıkışıyoruz yaa hani
o idrarı teste yapacamyani düşün 1.gün bile olmuyacak hahahahaha
sürekli dinleniyorum cancağızımHani sen gidip dinlenecektin
Zaman geçmiyor canım ekşın şartGulden ne bu hız anam dur daha bebeler dün bir bugun annesi onlar şimdi icerde yer bakiniyolar malum 9 ay kalacaklar ürkütmemek lazim bebeleri demi amaha boyle iki kafadar yer ariyolar sonrada yer bulunca şerefe ve salinsın beta hcg yupppiiii
DİNLEN TABİ kiii sonra çoookkkkkk yorulacaksınsürekli dinleniyorum cancağızım
Benim tek olmasına rağmen 6 . Gün yapmıştım çıkmıştıZaman geçmiyor canım ekşın şart
İdrarda çıkmalık az bişi hcg salgılasalar hemen bekletmeseler beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?