2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Benim tek olmasına rağmen 6 . Gün yapmıştım çıkmıştı maşallah sen baya hızlı çıktın canım bu istekle 5. Gün falan görürsün sen bence pozitifi

Yarında yapcam ki ben
25 tane testim geldi kargoyla ilk bakışta az gibi göründü gözüme ama idareli kullanırsam yeter diye düşünüyorum

Canim bu konuyu biraz açar mısın büyük ihtimalle benimki de 4. Güne gelemiycek 2 kere transfer nasıl oluyor ??

Canim bu konuyu biraz açar mısın büyük ihtimalle benimki de 4. Güne gelemiycek 2 kere transfer nasıl oluyor ??

3.güne gelen embriyolardan birini transfer ediyorlar geri kalan embriyoları 5.güne kadar bekletiyorlar yaşayan olursa onlardan birinide transfer ediyorlar...yani toplamadan sonraki 3.gün 1 embriyo 5.gün 2.embriyoyu transfer ediyorlar...2 gün arayla 2 kez transfer olmuş oluyorsun..

paşam bu gün 40 günlük oldu bol bol dua ettik İLKER bir ara kulağıma bir şey fısıldadı
E egunal (GÜLDEN )teyzeme söyle kardeşlerim yola çıktı çok az kaldı geliyorlar dedi
41 kere maşallah bebeğim benim Rabbim nazarlardan esirgesin seni
ne ara 40 günlük oldun sen

Hmm anladım teşekkür ederim bunu bi sorayim Bülent Beye tedaviye başlamaya daha bir ayım var da şimdiden bilgilerimi toplayayim dimi

41 kere maşallah bebeğim benim Rabbim nazarlardan esirgesin seni
ne ara 40 günlük oldun sen
oldu teyzesi belki bir günelimizde çiçekler senin kız için kapını bile çalarız

Hmm anladım teşekkür ederim bunu bi sorayim Bülent Beye tedaviye başlamaya daha bir ayım var da şimdiden bilgilerimi toplayayim dimi
sor canım aklına takılan bir şey olmasın...
Bülent hoca bu yöntemi kullanıyor mu bilmiyorum her doktor tercih etmiyor diye biliyorum...

Bugün benim doğum günüm ve ben belki annelerine süpriz yaparlar düşüncesiyle test yaptım ama negatif çıktı.üzülmeyecektim sözde.daha önceki gebeliğimde 8. Günü tek olmasına rağmen çift çizgiyi anında görmüştüm gerçi devam etmedi gebelik ama karşılaştırıyorum ister istemez.bugün 6. Gün transfer günü hariç

Hayır tatlım sürekli yatmıyorum genelde oturma halindeyim..Daha önceki denemelerimde yattığımda oldu sonuç negatifti çok abartmamak lazım ne fazla hareket ne de sürekli yatmak iyi değil bence..
teşekkür ederim tatlım bende yaz sonu 2. denememi yapacağım da o yüzden bazı şeyleri merak ediyorum.kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…