Benim tek olmasına rağmen 6 . Gün yapmıştım çıkmıştımaşallah sen baya hızlı çıktın canım bu istekle 5. Gün falan görürsün sen bence pozitifi
Salgılarlar annesi bebler bir iki gune ekşının dibini vurcaklarZaman geçmiyor canım ekşın şart
İdrarda çıkmalık az bişi hcg salgılasalar hemen bekletmeseler beni
hadef günde 3 müüYarında yapcam ki ben
25 tane testim geldi kargoyla ilk bakışta az gibi göründü gözüme ama idareli kullanırsam yeter diye düşünüyorum
Maşallah canim ne güzel haberler verdin bizlere öyle tebrik ederim az kalmış kuzucuklarina kavusmana
Canim bu konuyu biraz açar mısın büyük ihtimalle benimki de 4. Güne gelemiycek 2 kere transfer nasıl oluyor ??canım aynı durum bende de vardı embriyolarımın hiç biri 5.güne gelemedi ilk 3 denememde..
2 kere transferi biliyorum canım uygulanıyor yani ve uygulananlarda pozitif alanları biliyorum etkili bir yöntem bana göre..Bence kabul edebilirsin..
inşallah canım çok bekledim sıpaları daha fazla bekletmesinler beni hemen salgılasınlar hcg leriniSalgılarlar annesi bebler bir iki gune ekşının dibini vurcaklar
hadi hayırlı hayırlı inşevet çok heyecanlıyım son 1 gün:)) cumartesi saat 9 dan sonra kavuşacağım.
Canim bu konuyu biraz açar mısın büyük ihtimalle benimki de 4. Güne gelemiycek 2 kere transfer nasıl oluyor ??
öyle mi oluyor hesaplamamışımhadef günde 3 müü
Hmm anladım teşekkür ederim bunu bi sorayim Bülent Beye tedaviye başlamaya daha bir ayım var da şimdiden bilgilerimi toplayayim dimi3.güne gelen embriyolardan birini transfer ediyorlar geri kalan embriyoları 5.güne kadar bekletiyorlar yaşayan olursa onlardan birinide transfer ediyorlar...yani toplamadan sonraki 3.gün 1 embriyo 5.gün 2.embriyoyu transfer ediyorlar...2 gün arayla 2 kez transfer olmuş oluyorsun..
oldu teyzesi41 kere maşallah bebeğim benim Rabbim nazarlardan esirgesin seni
ne ara 40 günlük oldun sen
sor canım aklına takılan bir şey olmasın...Hmm anladım teşekkür ederim bunu bi sorayim Bülent Beye tedaviye başlamaya daha bir ayım var da şimdiden bilgilerimi toplayayim dimi
dünür mü olcaz yaneoldu teyzesibelki bir günelimizde çiçekler senin kız için kapını bile çalarız
EEEE gençler birbirini severse neden olmasındünür mü olcaz yane
teşekkür ederim tatlım bende yaz sonu 2. denememi yapacağım da o yüzden bazı şeyleri merak ediyorum.kendine dikkat etHayır tatlım sürekli yatmıyorum genelde oturma halindeyim..Daha önceki denemelerimde yattığımda oldu sonuç negatifti çok abartmamak lazım ne fazla hareket ne de sürekli yatmak iyi değil bence..
Tabii şekerim ona bişi diyemeyiz...Kızımın bir babası var o bişi diyebilir amaEEEE gençler birbirini severse neden olmasın
canım içim seni bu defa hamile olucağını söylüyor bu defa olucak inşallah benceTabii şekerim ona bişi diyemeyiz...Kızımın bir babası var o bişi diyebilir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?