tatlı dilimizle biz onu hallederiz canımTabii şekerim ona bişi diyemeyiz...Kızımın bir babası var o bişi diyebilir ama
Yarında yapcam ki ben
25 tane testim geldi kargoyla ilk bakışta az gibi göründü gözüme ama idareli kullanırsam yeter diye düşünüyorum
Tabii şekerim ona bişi diyemeyiz...Kızımın bir babası var o bişi diyebilir ama
Evet olabilir duruma bakacağız
Evet ya bu gün süperdi guldenIsten yorgun argın geldim yorumlari okumaya basladim telden Gülden ama mesajinda artik kahkahayi patlattim iyi makara yapmışsınız gun boyu çalışınca kacirmisim hepsini
yok artık diyorum o sıkışmış olduğun idrarla test yapma doğru sonuç vermez erken olduğu için değil bol bol su içip sıkıştığın için malum sıvı almadan biriken idrarla test yapılıyorHem ben asıl rekorumu söylersem dudağın uçuklar Günlerden çatlatma iğnesini vurduğum günün ertesi opudan birgün evveli yani işte o gün test yaptım ama nasıl koyu 2.çizgiyi gördüm anlatamam 3.denememdi ovitrelle vurmuşum bir gece önce sabahına çift çizgiyi gördüm inanmama ihtimaline karşı yemin ediyorum
Isten yorgun argın geldim yorumlari okumaya basladim telden Gülden ama mesajinda artik kahkahayi patlattim iyi makara yapmışsınız gun boyu çalışınca kacirmisim hepsini
aaaa kaçırmayın kızımı müge anlı ya çıkar rezil ederim sizi
bu konuda üzerime tanımıyorum idrar testi yapmayın dedim yıllardır kızlara ama şöyle bir bakıyorum da ben neler neler yapmışım
yaaaaaaaaaaaaa bak bu benim hiç aklıma gelmemişti
hımm nasıl kırılır ozmn senn rekor,ay kırılmaz canım !
dur bi düşüneyimhemmmm.... hımmmm... hummmmmm......hııımm....
heh buldum direk tüp bebişe başlarken yapacam testihiç yaratıcı olmadı haklısın
saygılar rekorlar kraliçesi
Günaydın şekeeerrrrgünaydınnnn hatunlarrr
naber taze gebe :)))) yaptın mı idrar bu sabahtaGünaydın şekeeerrrr
bu hocanın dediğini yap, yaptığını yapma lafına süper bi örnektirbu konuda üzerime tanımıyorum idrar testi yapmayın dedim yıllardır kızlara ama şöyle bir bakıyorum da ben neler neler yapmışımhiç doğru değil ama tavsiye etmiyorum asıl olan kan testidir
Günaydın gülden sultan nasıl geçiyor diyeyim adetendiraaaa kaçırmayın kızımı müge anlı ya çıkar rezil ederim sizi
ben de aynısını dedim dün dediğimi yapın yaptığımı yapmayınbu hocanın dediğini yap, yaptığını yapma lafına süper bi örnektir
valla nasıl geçiyor ben de bilemiyorum canım çok gıcık bir şey beklemek..Günaydın gülden sultan nasıl geçiyor diyeyim adetendirokudum da maşallah başlamışsın testlere ekşınlı geçiyor sanırım 10 yıl sonra buldum ben kızımı kaçırdılar dersin allhım sağlıkla nasip etsin inş ikiz olur bir kız bir oğlan rabbim bu mubarek cumanın hürmetine hepimize yar ve yardımcı olsun inş
nuri delikara nasıl tüp bebek konusunda çok bişey bulamadım hakkındaAllah nasıl biliyosa öyle yapsın onları... Kendi çocukları kısır çıksın inşallahh
Yok yok dememCanım benim Allah gönlüne göre versin... Benimki 3. denemede oldu 2.si kimyasal olunca ben de senin gibi pozitiftim bu iş 3. de olacak arkadaş dedim... Ben 4. günü çıktım 6 km yürüdüm transfere kadar sigara içtim sonra göğüs uçlarımın büyüyüp karardığını farkettim bir de bacaklarımdaki damarlar acayip belirginleşti ama hala ihtimal vermedim... Burdaki kızları yedim bitirdim 9. günden itibaren test yaptım buraya yükledim açıkça koyulaştığı görülmesine rağmen halen ihtimal vermiyodum ... Buarada 7.8. günler feci adet sancısı çektim dedim olmadı bu
Ama eğilmedim veya uzanmadım... Hareketsiz kalmadım AVM'ye bile gittim... Minibüs şöförleriyle trafikte kavga bile ettim
Buarada sen bi yorumunda eğildiğini filan yazmışsın... Yapma bence eğilme, uzanma gerisini boşver
İlk denemem geçen sene eylüldeydi evliliğimizin 1. yılındaydık. Maslak Acıbadem Bülent Tıraş... Ben memnun kalmadım hastaneden ama çoğu insan hamile kalmış. 2. ve 3. denemem Kadıköy Florence Nightingale Dr. Nuri Delikara ile yaptık ay canım benim yerim ben onu çok tatlı bi adam çok pozitifAllah razı olsun bana çok moral verdi 2. kimyasal 3. sünde oğluş yolda Allah sana da nasip etsin inşallahhh
Çok uzun yazmışım yav
Tebriklerrrr benim de ilk sonucum 232 idi
Allah yüzünü güldürsün canım benim bu sefer...
Aynen canım ya şaka bi yana piskolojik açıdan bence yapma derim rabbim nasip etmişse zaten er yada geç olcak diye düşünüyorum ben onun için dua ve sabır edecz bu zor ve yorucu süreçte biliyorum kolay değil ama rabbim bizidr böyle sınıyor allhım hakımzda en hayırlısı versin inş sen moralini yüksek tut duamzdasın unutma bu kez olcak inşvalla nasıl geçiyor ben de bilemiyorum canım çok gıcık bir şey beklemek..
konduğu günün ertesinde deseler tuttu ya da tutmadı diye ne güzel olur..
resmen psikolojik bir savaş bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?