2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Yarında yapcam ki ben
25 tane testim geldi kargoyla ilk bakışta az gibi göründü gözüme ama idareli kullanırsam yeter diye düşünüyorum

Isten yorgun argın geldim yorumlari okumaya basladim telden Gülden ama mesajinda artik kahkahayi patlattim iyi makara yapmışsınız gun boyu çalışınca kacirmisim hepsini

yaaaaaaaaaaaaa bak bu benim hiç aklıma gelmemişti
hımm nasıl kırılır ozmn senn rekor,ay kırılmaz canım !
dur bi düşüneyim hemmmm.... hımmmm... hummmmmm......hııımm....
heh buldum direk tüp bebişe başlarken yapacam testi hiç yaratıcı olmadı haklısın
saygılar rekorlar kraliçesi

Isten yorgun argın geldim yorumlari okumaya basladim telden Gülden ama mesajinda artik kahkahayi patlattim iyi makara yapmışsınız gun boyu çalışınca kacirmisim hepsini

Hormonlar tavan yaptı şekerim bekleme stresi derken mantık terk etti testlerin biri geliyor biri gidiyor

bu konuda üzerime tanımıyorum idrar testi yapmayın dedim yıllardır kızlara ama şöyle bir bakıyorum da ben neler neler yapmışım hiç doğru değil ama tavsiye etmiyorum asıl olan kan testidir

bu konuda üzerime tanımıyorum idrar testi yapmayın dedim yıllardır kızlara ama şöyle bir bakıyorum da ben neler neler yapmışım hiç doğru değil ama tavsiye etmiyorum asıl olan kan testidir
bu hocanın dediğini yap, yaptığını yapma lafına süper bi örnektir

aaaa kaçırmayın kızımı müge anlı ya çıkar rezil ederim sizi
Günaydın gülden sultan nasıl geçiyor diyeyim adetendir okudum da maşallah başlamışsın testlere ekşınlı geçiyor sanırım 10 yıl sonra buldum ben kızımı kaçırdılar dersin allhım sağlıkla nasip etsin inş ikiz olur bir kız bir oğlan rabbim bu mubarek cumanın hürmetine hepimize yar ve yardımcı olsun inş

Eveett bugün akşam 17.30 itibariyle 4.günümü geride bırakıcam
İlaçların yan etkileride dahil hiç bir şey yaşamıyorum artık hayırlısı olsun diyorum
İdrar testini sabah 5.30 da yaptım transfer olalı tam tamına 3 buçuk gün olmuşken
Millet gün sayar ben saat sayıyorum
Yaptım hiç bir şey yok haliyle yarım saat sonra bişiler belirdi ama pembe değil var yok arası hayalet çizgi 10 dk dan sonra değerlendirmeyin diyor testte bana da buharlaşma çizgisi gibi geldi zaten

valla nasıl geçiyor ben de bilemiyorum canım çok gıcık bir şey beklemek..
konduğu günün ertesinde deseler tuttu ya da tutmadı diye ne güzel olur..
resmen psikolojik bir savaş bu..

nuri delikara nasıl tüp bebek konusunda çok bişey bulamadım hakkında

valla nasıl geçiyor ben de bilemiyorum canım çok gıcık bir şey beklemek..
konduğu günün ertesinde deseler tuttu ya da tutmadı diye ne güzel olur..
resmen psikolojik bir savaş bu..
Aynen canım ya şaka bi yana piskolojik açıdan bence yapma derim rabbim nasip etmişse zaten er yada geç olcak diye düşünüyorum ben onun için dua ve sabır edecz bu zor ve yorucu süreçte biliyorum kolay değil ama rabbim bizidr böyle sınıyor allhım hakımzda en hayırlısı versin inş sen moralini yüksek tut duamzdasın unutma bu kez olcak inş senin gbi bir anneleri olcağı için çok şanslılar sıpacıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…