naber taze gebe :)))) yaptın mı idrar bu sabahta
Daha neler, şaşırttın beniEveett bugün akşam 17.30 itibariyle 4.günümü geride bırakıcam
İlaçların yan etkileride dahil hiç bir şey yaşamıyorum artık hayırlısı olsun diyorum
İdrar testini sabah 5.30 da yaptım transfer olalı tam tamına 3 buçuk gün olmuşken
Millet gün sayar ben saat sayıyorum
Yaptım hiç bir şey yok haliyle yarım saat sonra bişiler belirdi ama pembe değil var yok arası hayalet çizgi 10 dk dan sonra değerlendirmeyin diyor testte bana da buharlaşma çizgisi gibi geldi zaten
Aynen canım ya şaka bi yana piskolojik açıdan bence yapma derim rabbim nasip etmişse zaten er yada geç olcak diye düşünüyorum ben onun için dua ve sabır edecz bu zor ve yorucu süreçte biliyorum kolay değil ama rabbim bizidr böyle sınıyor allhım hakımzda en hayırlısı versin inş sen moralini yüksek tut duamzdasın unutma bu kez olcak inşsenin gbi bir anneleri olcağı için çok şanslılar sıpacıklar
Aşk olsun kınar gibi bir mesaj yazmışsın 3.5 gün olmuş transfer olalı yapmasamıydım yani idrar testiDaha neler, şaşırttın beni
Hayırlı cumalar canım..Günaydıııınnnn
Hayırlı cumalar...
artık bilmiyorum ne durumda olduğumu, bilnçaltım çok fena çalışıyor,garip gurup rüyalar falanHayırlı cumalar canım..
Ne durumdasın ben bildiğin gibiyim
artık bilmiyorum ne durumda olduğumu, bilnçaltım çok fena çalışıyor,garip gurup rüyalar falan
iş yerimin karşısında bir eczane, gitsem test alsam yapsam boyumun ölçüsünü alsam alsammm
Aynen canım biliyorum o dediğin duyguları allhım yardımcımz ol her daim inşEvet canım idrar testi yapmamak lazım ...yazan:mantık
Ama tutamıyorum kendimi ....yazan:duygular,dürtüler
Herkes gözümün içine bakıyor acayip bir baskı hissediyorum üzerimde ve bununla baş ederken zorlanıyorum...
işte kendime güvenemiyorum canım...o yüzden çok zorda olsa bekliycem sanırım..negatifte olsa kağıtta görüp umudumu keserim hiç olmazsa...Sonrasında üzüleceksen yapmaaaaaaa...
Bunu benim söylemem ne kadar doğru bilmiyorumama sonuç negatif çıkarsa etkilenmemen için diyorum kaldırırım her türlü diyorsan yapabilirsin tabii..
Nasıl doğuramazsın bak onlara 3 er 5 er doğurmuşlarAynen canım biliyorum o dediğin duyguları allhım yardımcımz ol her daim inşdün başsağlına gittik görümcemle akrabalar iki elit aynı evde yaşıyor birinin iki çocuğu var öbürünün 3 olmuş 8 buçuk aylık doğmuş hastanedende bizm gittiğimz gün getrmişler tesadüf çok tatlıydı tabi hmen bana sordular bende oluyor ama kaybediyorum hayırlısı artık dedim insana öyle bir bakıyolarki sanki uzaylıyım onlar dünyalı ben şöyle düşünüyorum rabbim bizi özel yartmış bu zorlu ve çetin sınavı bize vermiş çok şükür hamd olsun bizi seviyor duayla sabırla bekleyin diyor ama onların sınavlarıda var bilmiyorlar
işte kendime güvenemiyorum canım...o yüzden çok zorda olsa bekliycem sanırım..negatifte olsa kağıtta görüp umudumu keserim hiç olmazsa...
ama senin bu yaptığın testlerle biz senin yumurcakları erkenden öğrenicez
Zaten eğleniyorsan yap bol bol yapYapma o zaman kan testinde bir kere de ne olacaksa olsun...
Ben şimdi eğleniyorum çift çizgi çıkmalı diye beklediğim günlerde çıkmazsa bak sen o zaman psikolojime belki o zaman vazgeçerim yapmaktan..
Evt canım onu düşünmüyorlar konuşuyolar ben onları kırmak istemiyorum ve allha havale ediyorum rabbim çok büyük biliyorum çok şükür benim yaşadıklarım benim sınavımdı siz bana yaşattıklarınızda sizn sınavınızNasıl doğuramazsın bak onlara 3 er 5 er doğurmuşlar
Bu tür insanlar onlara veren de bize vermeyen de Allah diye düşünseler o uzaylıymışız gibi hissettiren bakışları atmazlardı...Ellerindekilerin garantisimi varmış...
AMİNNNNNN CANIII GÖNÜLDEN YÜREKTEN İÇTEN AMİNNNNBir gönül
ve iki avuç
Dua'dan
başka neyimiz var ? ALLAHIM CUMA HÜRMETİNE BENİM DUALARIMI BANA DUA EDENLERİN DUALARINI BENDEN DUA BEKLEYENLERİN DUALARINI VE ÜMETTİ MUHAMMEDİN DUALARINI KABUL EYLE
HIMMM acaba neydi o şeyyyYaptım hem de sabahın 5.30 unda tam tamına 3 buçuk gün olmuşken bebeklerimi alalı
İlk yarım saat bişi yoktu sonra bişi belirdi ama bence o buharlaşma çizgisi...
aaaa kaçırmayın kızımı müge anlı ya çıkar rezil ederim sizi
CANIM hayırlı cumalar bildiğim kadarıyla donmuşu denediğinde rapor hakkın iptal oluyor (bizim buradaki merkez kardeşim için öyle söylemişti) bence yeni tedavini olup donmuşlarını kardeş yapmak için kulanmalısınHerkese günaydın ve hayırlı cumalar kizlarr. Bugün ve hergün dualarimdasiniz.
Sizlere bi sorum olacak bana fikirlerinizi iletin lutfen ben artik dogru düşünemiyorum. Kasi ayinda ilk tüp denemesi yaptik. Sonuc negatifti. Ocak adeti ile tekrar basladim. Bekleme surecinde ise yumurta kalitesini arttirmak icin ek takviye onermisti doktorum. Bu arada rapor almak icin basvuruda bulunduk 2. Tedaviye yetistiremedik ama simdi elimizde raporumuz da var. Pazartesi günü dondurulmus bebelerimin transferi olacak. 11 taneler ve doktorum hepsini cozdurup 5. Güne geldiginde pazartesi günü e iyi iko embriyoyu transfer edecekmis. Kalan olursa donduralim cok kaliteli embriyolarin var imha etmeyelim onlari diyor. Sizce ne yapmaliyim tekrar dondurulmus tedavisi mi yoksa sifirdan baslamak mi. Ilk tedavimde sadece 5 yumurta toplanmisti 2tanesi dollenmisti. Sifirdan baslayinca yine yumurta az oursa diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?