- 30 Ekim 2013
- 20.612
- 57.201
- 798
canım benım benım doktorum artık tup bebekte once dondurup 1 ay sonra transfere gecılecegını belırttı. Çünkü aldıgımız ılacların etkısının azalması daha olumlu sonuc verıyormus bende oyle yapıcam Allah nasıp eder 5. gun embıryosu olusursa dondurup 1,5-2 ay sonra taransferı yaptırıcamHerkese günaydın ve hayırlı cumalar kizlarr. Bugün ve hergün dualarimdasiniz.
Sizlere bi sorum olacak bana fikirlerinizi iletin lutfen ben artik dogru düşünemiyorum. Kasi ayinda ilk tüp denemesi yaptik. Sonuc negatifti. Ocak adeti ile tekrar basladim. Bekleme surecinde ise yumurta kalitesini arttirmak icin ek takviye onermisti doktorum. Bu arada rapor almak icin basvuruda bulunduk 2. Tedaviye yetistiremedik ama simdi elimizde raporumuz da var. Pazartesi günü dondurulmus bebelerimin transferi olacak. 11 taneler ve doktorum hepsini cozdurup 5. Güne geldiginde pazartesi günü e iyi iko embriyoyu transfer edecekmis. Kalan olursa donduralim cok kaliteli embriyolarin var imha etmeyelim onlari diyor. Sizce ne yapmaliyim tekrar dondurulmus tedavisi mi yoksa sifirdan baslamak mi. Ilk tedavimde sadece 5 yumurta toplanmisti 2tanesi dollenmisti. Sifirdan baslayinca yine yumurta az oursa diye korkuyorum.
Eveett bugün akşam 17.30 itibariyle 4.günümü geride bırakıcam
İlaçların yan etkileride dahil hiç bir şey yaşamıyorum artık hayırlısı olsun diyorum
İdrar testini sabah 5.30 da yaptım transfer olalı tam tamına 3 buçuk gün olmuşken
Millet gün sayar ben saat sayıyorum
Yaptım hiç bir şey yok haliyle yarım saat sonra bişiler belirdi ama pembe değil var yok arası hayalet çizgi 10 dk dan sonra değerlendirmeyin diyor testte bana da buharlaşma çizgisi gibi geldi zaten
Hayırlı cumalar arkadaşım, benim rapor işleriyle ilgili hiçbir bilgim yok. Bilenlerden fikrini almalısın ama eğer dondurulmuşlardan denemeye karar verirseniz, neden 11 tane embriyonun hepsini çözdürüp ziyan edeceksiniz ki, zaten onları 2şerli ya da 3erli gruplar halinde donduruyorlar. Önce bir grup ya da 2 grup çözdürüp sonra gerekli olursa 1 grup daha çözdürmek daha mantıklı geldi bana.Benimde 9 tane var şimdi yakında dondurulmuş transferim olacak kısmet olursa, önce 2li bir grup çözdürülecek. Eğer çözünürken kayıp olursa 1grup daha çözdürülecek mesela. Çünkü çözdürülen embriyoları tekrardan dondurmak pek sağlıklı değilmiş, doktorum söyledi. Elindeki ne kadar güzel sayıda embriyolarını kaybetmeni hiç istemem belki sonra kardeş için kullanırsınız onlar. Allah yardımcımız olsun, inşallah bu cuma saatinde dualarımızı kabul etsin Rabbim inşallah.Herkese günaydın ve hayırlı cumalar kizlarr. Bugün ve hergün dualarimdasiniz.
Sizlere bi sorum olacak bana fikirlerinizi iletin lutfen ben artik dogru düşünemiyorum. Kasi ayinda ilk tüp denemesi yaptik. Sonuc negatifti. Ocak adeti ile tekrar basladim. Bekleme surecinde ise yumurta kalitesini arttirmak icin ek takviye onermisti doktorum. Bu arada rapor almak icin basvuruda bulunduk 2. Tedaviye yetistiremedik ama simdi elimizde raporumuz da var. Pazartesi günü dondurulmus bebelerimin transferi olacak. 11 taneler ve doktorum hepsini cozdurup 5. Güne geldiginde pazartesi günü e iyi iko embriyoyu transfer edecekmis. Kalan olursa donduralim cok kaliteli embriyolarin var imha etmeyelim onlari diyor. Sizce ne yapmaliyim tekrar dondurulmus tedavisi mi yoksa sifirdan baslamak mi. Ilk tedavimde sadece 5 yumurta toplanmisti 2tanesi dollenmisti. Sifirdan baslayinca yine yumurta az oursa diye korkuyorum.
Yaaaa hiç sorma, beyin resmen not found error bendesekerpancari E egunal günaydınn kızlar..
Günaydın tüm topikk kızlarııı :)))
Alemsiniz yaaa stres yapmayın bence boşverin olursa olur olmazsa olmaz cinsinden:)) Zaten en nihayetinde olacağına varacak:)
bence yumurtaları heba etmeyin.dondurulmuşlarda ihtimal daha yüksek çünkü rahim ilaçlardan etkilenmemiş oluyor.benim 2 tedavide de hiç gelişmedi.o yüzden çok kıymetli bence onlar.tekrar dondurun klan olursa derim.geçen anlatmışlardı 4 kere tutmamış birine.5. sefer dondurlmuşla hamile kalmış.siz tedbir alın bence...Herkese günaydın ve hayırlı cumalar kizlarr. Bugün ve hergün dualarimdasiniz.
bence yumurtaları heba etmeyin.dondurulmuşlarda ihtimal daha yüksek çünkü rahim ilaçlardan etkilenmemiş oluyor.benim 2 tedavide de hiç gelişmedi.o yüzden çok kıymetli bence onlar.tekrar dondurun klan olursa derim.geçen anlatmışlardı 4 kere tutmamış birine.5. sefer dondurlmuşla hamile kalmış.siz tedbir alın bence...
Merhaba kıszlar, bende bilişim teknolojileri öğretmeniyim. Selam vermek istedim. Ayrıca ilk defa 2. defa dondurulan embriyolardan gebe kalan birini duyuyorum. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Şaşırdım açıkçası çünkü benim doktorum bu duruma çok olumlu bakmıyor, onun için 2şerli çözdürüyor gerekirse bir grup daha çözüyor. Çözüldüğü halde fazladan bir tane olursa da tekrar dondurmuyor. Onun için ilk defa senden duyuyorum. Daha bu yolda neler öğreneceğiz acaba hergün yeni birşey okuyoruz. Allahım bizede bir an önce bebeklerimizi versin inşallah ve daha fazla şey öğrenmek zorunda kalmadan bebeklerimize kavuşalım.Mrhaba bransdasim..bende bilgisayar ogreymeniyim..yyorumuna tamamen katiliyorum..bbenim su an ki gebeligim iki defa cozunup iki defa dondurulan embriyo ile oldu cok sukur..3.gn donduruldu ve iki tane transfer edildi 4.gun..aayni gruptan 6.gune gelen bi embriyom donduruldu. .onu transfer ettiler ve tuttu cok sujur..bugun kontrolumuz var dilerim saglijla devam ediyordur kuzumm...Rabbim sana da en hayirli zamanda saglikli evlat nasip etsin..
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına alabilmeyi, büyütmeyi nasip etsin.sizin sıkıntı neydi?benim rezerv çok düşük.amh 0,14.2 kere ilaçlara başladık hiç yumurta gelişmedi iptal oldu.1 ay ara verdim.bu ay tekrar başladık tedaviye.doktor durumun daha iyi dedi.bu sefer daha çok ümitliyim.inşallah gelişir yumurtalar.yarın kontrolüm var. dua ederseniz sevinirim...Mrhaba bransdasim..bende bilgisayar ogreymeniyim..yyorumuna tamamen katiliyorum..bbenim su an ki gebeligim iki defa cozunup iki defa dondurulan embriyo ile oldu cok sukur..3.gn donduruldu ve iki tane transfer edildi 4.gun..aayni gruptan 6.gune gelen bi embriyom donduruldu. .onu transfer ettiler ve tuttu cok sujur..bugun kontrolumuz var dilerim saglijla devam ediyordur kuzumm...Rabbim sana da en hayirli zamanda saglikli evlat nasip etsin..
oo burda da zümreyi kurmuşuz da haberim yokmuş. :) sizin sıkıntınız ne acaba?tedavi oluyor musunuz şu an?Merhaba kıszlar, bende bilişim teknolojileri öğretmeniyim. Selam vermek istedim. Ayrıca ilk defa 2. defa dondurulan embriyolardan gebe kalan birini duyuyorum. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Şaşırdım açıkçası çünkü benim doktorum bu duruma çok olumlu bakmıyor, onun için 2şerli çözdürüyor gerekirse bir grup daha çözüyor. Çözüldüğü halde fazladan bir tane olursa da tekrar dondurmuyor. Onun için ilk defa senden duyuyorum. Daha bu yolda neler öğreneceğiz acaba hergün yeni birşey okuyoruz. Allahım bizede bir an önce bebeklerimizi versin inşallah ve daha fazla şey öğrenmek zorunda kalmadan bebeklerimize kavuşalım.
Evet zümrem öyle olmuş farkında olmadan da olsa.oo burda da zümreyi kurmuşuz da haberim yokmuş. :) sizin sıkıntınız ne acaba?tedavi oluyor musunuz şu an?
Evet zümrem öyle olmuş farkında olmadan da olsa.Benim endometriozisim(çikolata kisti.) var. 1 Aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi(dondurulmuş embriyo ile) denedik. Kısmet değilmiş negatif sonuç aldık. Geçen ay 2. dondurulmuşlar ile deneyecektik rahim kalınlaşmayınca iptal oldu. Şimdi bu ay tekrar başladık. Lucrin depot oldum adetin ilk günü.31mart salı günü kontrolüm var estrofeme falan başlarım muhtemelen o zamanda.Bir de bu ay doktorumun tavsiyesi üzerine immünolojik infertilite olma ihtimaline karşın (emdometriozis olanlarda sık rastlanıyormuş) onun tedavisi için de ilaçlar kullanacağız.Yani bu ay yeni tedavide her zamankinden çok ilaç kullanacağız sanırım. Benim durumum bu sizlerin nedir infertilite sebepleriniz.
Çok pardon ya görmedim, bir yandan çalışıyorum gözümden kaçmış kusura bakma. İnşallah seninde tedavin güzel bir şekilde sonuçlanır ve pozitif haberini alırsın canım. İptal yaşamak da can sıkıyor anlıyorum seni, geçen ay yaşadım onu. Ama negatif sonuç almaktan iyidir. Onu da yaşadım daha kötü, onun için herşey yolunda gider inşallah da pozitifi görürsün. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Çok memenun oldum ayrıca zümrem :) Haberleşelim buradan kaybetmeyelim birbirimizi, hangi hastaneye devam ediyorsun bu arada?inşallah bu sefer pozitif sonuçlu olur tedavin.yukarda bahettim ama tekrar yazayım.(ya da kopyalayayım.bilgisayar öğretmeniyiz ne de olsa)
benim rezerv çok düşük.amh 0,14.2 kere ilaçlara başladık hiç yumurta gelişmedi iptal oldu.1 ay ara verdim.bu ay tekrar başladık tedaviye.doktor durumun daha iyi dedi.bu sefer daha çok ümitliyim.inşallah gelişir yumurtalar.yarın kontrolüm var. dua ederseniz sevinirim...
Merhaba kıszlar, bende bilişim teknolojileri öğretmeniyim. Selam vermek istedim. Ayrıca ilk defa 2. defa dondurulan embriyolardan gebe kalan birini duyuyorum. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Şaşırdım açıkçası çünkü benim doktorum bu duruma çok olumlu bakmıyor, onun için 2şerli çözdürüyor gerekirse bir grup daha çözüyor. Çözüldüğü halde fazladan bir tane olursa da tekrar dondurmuyor. Onun için ilk defa senden duyuyorum. Daha bu yolda neler öğreneceğiz acaba hergün yeni birşey okuyoruz. Allahım bizede bir an önce bebeklerimizi versin inşallah ve daha fazla şey öğrenmek zorunda kalmadan bebeklerimize kavuşalım.
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına alabilmeyi, büyütmeyi nasip etsin.sizin sıkıntı neydi?benim rezerv çok düşük.amh 0,14.2 kere ilaçlara başladık hiç yumurta gelişmedi iptal oldu.1 ay ara verdim.bu ay tekrar başladık tedaviye.doktor durumun daha iyi dedi.bu sefer daha çok ümitliyim.inşallah gelişir yumurtalar.yarın kontrolüm var. dua ederseniz sevinirim...
Merhaba kıszlar, bende bilişim teknolojileri öğretmeniyim. Selam vermek istedim. Ayrıca ilk defa 2. defa dondurulan embriyolardan gebe kalan birini duyuyorum. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Şaşırdım açıkçası çünkü benim doktorum bu duruma çok olumlu bakmıyor, onun için 2şerli çözdürüyor gerekirse bir grup daha çözüyor. Çözüldüğü halde fazladan bir tane olursa da tekrar dondurmuyor. Onun için ilk defa senden duyuyorum. Daha bu yolda neler öğreneceğiz acaba hergün yeni birşey okuyoruz. Allahım bizede bir an önce bebeklerimizi versin inşallah ve daha fazla şey öğrenmek zorunda kalmadan bebeklerimize kavuşalım.
evett kizlarrr zumre tamam..ssimdi planlari paylasalim:))))...kkizlarr bende basta sicak bakmadim ama benim klinigim soyle yapiyo..eembriyolar 3.gun donduruluyor..ssonraki adetle dobmus tedavisine baslaniyo..coozunen embriyolardan 5.gunde ve ya 4.gunde blast transferi yapiliyo ve yine fazladan saglikli devam eden olursa yine donduruluyor..bbana 4.gun transferi yapikdi ve bebisim tutundu ancak 7.hafta kalp atisi durduRabbim sağlıkla sıhhatle kucağına alabilmeyi, büyütmeyi nasip etsin.sizin sıkıntı neydi?benim rezerv çok düşük.amh 0,14.2 kere ilaçlara başladık hiç yumurta gelişmedi iptal oldu.1 ay ara verdim.bu ay tekrar başladık tedaviye.doktor durumun daha iyi dedi.bu sefer daha çok ümitliyim.inşallah gelişir yumurtalar.yarın kontrolüm var. dua ederseniz sevinirim...
Merhaba öncelikle geçmiş olsun.. bende pazartesi günü laparskopi olcağım bşkent ünv. hastanesinde size nasıl bu kadar yüksek fiyat verdiler anlayamadım ssk çalışanım ben laparaskopi ve histereskopi olcm iki için yaklaşık tutar 1400 tl sgk karşılıyor belli bir yüzdeyiTuplerim tikali sadece laparaskopi ameyliyatina bu fiyati verdiler
Allah yardımcın olsun canım, inşallah bebeğini kucağına alırsın hayırlısıyla. Herşey gönlüne göre olsun. Benim de doktorum seninki gibi donduruyor ve sonraki ay transfer yapıyor. Ama işte ilki yine de olmadı. Şimdi kısmet olursa geçen ayki gibi rahim kalınlaşma problemi falan olmazsa yine dondurulmuş transfer olacak ama bu defa birde bağışıklık baskılanacak bakalım belki vücut embriyoyu kabul etmiyordur dedi doktorum. İnşallah bu defa vesile olur da biz de senin gibi pozitifi görür ve bebeğimiz kavuşuruz. Sen nerede yaptıracaktın genetik taramasını. Ben de kısmet olmazda bu defa da olmazsa o zaman denemeyi düşünüyorum da. Fiyat merak ediyorum aslında bir de.evett kizlarrr zumre tamam..ssimdi planlari paylasalim:))))...kkizlarr bende basta sicak bakmadim ama benim klinigim soyle yapiyo..eembriyolar 3.gun donduruluyor..ssonraki adetle dobmus tedavisine baslaniyo..coozunen embriyolardan 5.gunde ve ya 4.gunde blast transferi yapiliyo ve yine fazladan saglikli devam eden olursa yine donduruluyor..bbana 4.gun transferi yapikdi ve bebisim tutundu ancak 7.hafta kalp atisi durdu(..eger devam etseydi su gunlerde dogurmus olucaktim..demek ki hayitlisi buymus..zqten genetikte sagliksiz erkek bebek cikti..ccok uzuldum coj agladim..ssonra bu embriyom kaldi elde ve dr um transfer etmek istemedi..yyeni tedavi yaptik ve acgh (kkapsamli kromozom taramasi) yapip transfer edicekti..mmaalesef hic bir embriyom acgh seviyesine gelmedi ve iptal oldu..yyikildim bi kez dha..oonca emek ilac para hic oldu..bbu embriyoma embriyolog ikna etti beni..ddosyami alip gidiuom ben dedim
.ssans ver dedi..SSu an bi sorun yok ama kalbim agzimda yasiyom..iinsaallah kuzum saglikla dunyaya gelir..bbizim sorun morfoloji ve yuksek prolaktin canlarim.ycanlarim.yani normal de hamile kaldim iki kez..bbiri bos biri dis gebelik oldu..uuc yilda neler yasadim nelerrr..RRabbim daha beterinden korusun bizi..gguzel dilekleriniz icinde tesekkur ederimmm...
Çok pardon ya görmedim, bir yandan çalışıyorum gözümden kaçmış kusura bakma. İnşallah seninde tedavin güzel bir şekilde sonuçlanır ve pozitif haberini alırsın canım. İptal yaşamak da can sıkıyor anlıyorum seni, geçen ay yaşadım onu. Ama negatif sonuç almaktan iyidir. Onu da yaşadım daha kötü, onun için herşey yolunda gider inşallah da pozitifi görürsün. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Çok memenun oldum ayrıca zümrem :) Haberleşelim buradan kaybetmeyelim birbirimizi, hangi hastaneye devam ediyorsun bu arada?
Ben de Acıbadem Bahçelievlere gidiyorum. İstanbuldayım canım. Ben BT Rehber olarak çalışıyorum bugün de, bir yandan okul sitesini güncelliyorum. :)önemli değil ya.ben de çalışıyorum şu an.Rabbim kolaylık versin hepinize.Ben konya novafertile gidiyorum.niğdede yaşıyorum.sizler hangi şehirdesiniz.hangi hastaneye gidiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?