Yumurtalarını imha etme..raporlu tedavini olacağın yere donmuş yumurtalarını isteyebilirsin..Herkese günaydın ve hayırlı cumalar kizlarr. Bugün ve hergün dualarimdasiniz.
Sizlere bi sorum olacak bana fikirlerinizi iletin lutfen ben artik dogru düşünemiyorum. Kasi ayinda ilk tüp denemesi yaptik. Sonuc negatifti. Ocak adeti ile tekrar basladim. Bekleme surecinde ise yumurta kalitesini arttirmak icin ek takviye onermisti doktorum. Bu arada rapor almak icin basvuruda bulunduk 2. Tedaviye yetistiremedik ama simdi elimizde raporumuz da var. Pazartesi günü dondurulmus bebelerimin transferi olacak. 11 taneler ve doktorum hepsini cozdurup 5. Güne geldiginde pazartesi günü e iyi iko embriyoyu transfer edecekmis. Kalan olursa donduralim cok kaliteli embriyolarin var imha etmeyelim onlari diyor. Sizce ne yapmaliyim tekrar dondurulmus tedavisi mi yoksa sifirdan baslamak mi. Ilk tedavimde sadece 5 yumurta toplanmisti 2tanesi dollenmisti. Sifirdan baslayinca yine yumurta az oursa diye korkuyorum.
Canim ben bahceci fulyada tedavi oldum..bben bi taze uc donms transferi oldum..ttaze ve sobrasindaki donmus tutmadi..bbunlar 1.denemeydi.. 2.ye basladik iste onda da yine donmus oldum o da tutuu kalbi durdu..3.ye basladin iptal oldu..bu kuzucuk 2.denemeden kalan 6.gun donduurlmus embriyo idi..benim de bagisikligim yuksek ve gecen transferde inrtalipid die serum kullandirdi dr um...ise yaradi mi yaramadi mi bilmem bebis tuttu aama kaybettim iste...bbu sefer dr um dedi ki serum a inanmiyorum ben sen dha ii hisset die veriyom..iistersen bunda kullanma dedi..aama tabi deltacortil die bi hap kullaniyom bagisikligi dusurmek icin...bbugun hersey guzel giderse belki biraktirir..aama dr lar bagisklik durumunu onemsiyo..bbi de sormusun cnm..acgh yapilacak embriyo basina 1000 lira demislerdi...Allah yardımcın olsun canım, inşallah bebeğini kucağına alırsın hayırlısıyla. Herşey gönlüne göre olsun. Benim de doktorum seninki gibi donduruyor ve sonraki ay transfer yapıyor. Ama işte ilki yine de olmadı. Şimdi kısmet olursa geçen ayki gibi rahim kalınlaşma problemi falan olmazsa yine dondurulmuş transfer olacak ama bu defa birde bağışıklık baskılanacak bakalım belki vücut embriyoyu kabul etmiyordur dedi doktorum. İnşallah bu defa vesile olur da biz de senin gibi pozitifi görür ve bebeğimiz kavuşuruz. Sen nerede yaptıracaktın genetik taramasını. Ben de kısmet olmazda bu defa da olmazsa o zaman denemeyi düşünüyorum da. Fiyat merak ediyorum aslında bir de.
Anladım canım, sen de bayağı uğraşmışsın. İnşallah bu bebeğin seni bırakmaz canım da, mükafatın olur. Ben de inşallah bu defa gebe kalırım ama yine kısmet olmazsa düşünüyorum bu defa embriyolara genetik tani. Benim geçende 5. güne 11 tane embriyom kaldı. İşte 2 tanesini kullandık, yani bu defa da 2 koyacak doktorum ama çözünürken kayıp olur mu bilmiyorum. Sonuçta elimde kaç tane kalır Allah bilir ama onlar donmuş beklerken yeni tedaviye başlamam gerekecek genetik tanı için. Biliyorsun taze embriyoya o tanı yapılabiliyormuş. İşte 10 tane falan embriyom olursa diyorum kaç tane göndersem, çok maliyetli sonuçta. 5tane falan göndereyim bari diyorum bütçeyi zorlayıp. Yani doktoruma ve eşime kalırsa onu o zaman düşünürüz diyorlar. Doktorum bu defa olacağı için gerek kalmayacak diye moralimi yükseltse de ben düşünmeden edemiyorum. Bir kere olmayınca yine olmayacakmış gibi geliyor insana.Canim ben bahceci fulyada tedavi oldum..bben bi taze uc donms transferi oldum..ttaze ve sobrasindaki donmus tutmadi..bbunlar 1.denemeydi.. 2.ye basladik iste onda da yine donmus oldum o da tutuu kalbi durdu..3.ye basladin iptal oldu..bu kuzucuk 2.denemeden kalan 6.gun donduurlmus embriyo idi..benim de bagisikligim yuksek ve gecen transferde inrtalipid die serum kullandirdi dr um...ise yaradi mi yaramadi mi bilmem bebis tuttu aama kaybettim iste...bbu sefer dr um dedi ki serum a inanmiyorum ben sen dha ii hisset die veriyom..iistersen bunda kullanma dedi..aama tabi deltacortil die bi hap kullaniyom bagisikligi dusurmek icin...bbugun hersey guzel giderse belki biraktirir..aama dr lar bagisklik durumunu onemsiyo..bbi de sormusun cnm..acgh yapilacak embriyo basina 1000 lira demislerdi...
Gittiğimiz merkezler tecrübe konusunda önemli tabiki ama birazda nasip kısmet işi canım gittiğimz merkezler birer vesile umarım en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsınBir de bahçeci için çok iyi olduğunu duyuyorum. Diyorum acaba bu defa da orada mı denesem, aklımdan geçmiyor değil aslında, genetik tanı için. Gerçi benim maslak acıbademde oluyor tedavim. Orası için de öyle duymuştum hep ama topiklerden takip ediyorum da bahçeciye giden kızlar çoğunlukta ve hep hamile kalıyorlar sanki :) Bilemedim.
bende bılmıyorum canım cok yuksek fıyat verdılerMerhaba öncelikle geçmiş olsun.. bende pazartesi günü laparskopi olcağım bşkent ünv. hastanesinde size nasıl bu kadar yüksek fiyat verdiler anlayamadım ssk çalışanım ben laparaskopi ve histereskopi olcm iki için yaklaşık tutar 1400 tl sgk karşılıyor belli bir yüzdeyi
Amin canım pozitif başladım pozitif devam ediyorum pozitif sonlanacak inşallahgünaydın canım sen harikasın bitanesin dilerim bu enerjin hiç bitmez gülen yüzün 3 nisanda da kahkahaya dönüşür
inşallah ben bu işlemi yapmazsam karnımda ölebilir düşük yapablirim gelişim geriliği olabilir böyle bir riski ilk kez duydum çok araştırdım aslındabende bılmıyorum canım cok yuksek fıyat verdılerbide tup bebek hazırlıgına basladık bırkac doktorlada gorustum basarı sansının bıraz dusuk oldugunu soyledıler bırde yumurtalara zarar verebılıyormus elımdekı ıyı olan varlıgımı kaybetmek ıstemedım ınsallah sız sorunsuz atlatırsınız
siz de ki sorun neydibende bılmıyorum canım cok yuksek fıyat verdılerbide tup bebek hazırlıgına basladık bırkac doktorlada gorustum basarı sansının bıraz dusuk oldugunu soyledıler bırde yumurtalara zarar verebılıyormus elımdekı ıyı olan varlıgımı kaybetmek ıstemedım ınsallah sız sorunsuz atlatırsınız
Doğuma bişey kalmamış canım2 saat sonra bebeklerimi alalı 4 günü geride bırakmış oluyorum..5.güne giriyorumkocaman oldu çocuklarım
Bende son doğum kontrol hapımı içiyorum bugün 1haftaya başlarız heralde tedaviye Allah işi karışmazsa korkuda sarmaya başladı benievet teyzesi az kaldı
Bende son doğum kontrol hapımı içiyorum bugün 1haftaya başlarız heralde tedaviye Allah işi karışmazsa korkuda sarmaya başladı beni
gebeler yalnız kalmasın, ilgiye sevgiye açlıkları giderilsin...Şurada gebe halimle yazıyorum siz beni yalnız bırakıyorsunuz gebeyim hassasım ve duygusalım sonuçta ilgiye ihtiyacım var
Kötüyü düşünüp kötüyü çağırmak istemiyorum ama korkuyorumda bi merkezdeki psikologlada görüşsem iyi olucak galiba daha fazla sıyırmadancanım korkma lütfen rahat ol benim gibi elimizden geleni yapıyoruz biz nasip diye bir şey var önüne geçemediğimiz Rabbimden dileğim gönlündekini hakkında hayırlı olan eylesin..
inşallahhh inşallah bu son tedaviniz olur...sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur bunun sonunda...psikolog ile görüşmek çok iyi bir fikir aslında...Kötüyü düşünüp kötüyü çağırmak istemiyorum ama korkuyorumda bi merkezdeki psikologlada görüşsem iyi olucak galiba daha fazla sıyırmadanumarımbu son tedavilerimz olurda bebişlerimiz hakkında konuşuruz bundan sonra
canım mrb gene ben sana bi soru sorucam:) transfer öncesi hangi kan değerlerine bakıyorlar e2.yi biliyorum da başka var mı acaba benim bugün tedavimin 6.günü hiç bi test istemedi panik yaptım..bir de kan pıhtılaşması için test yaptırdığımda proteinim çok düşük çıktı bu engel olur mu hamileliğe acaba.. şimdiden çok çok teşekkür ederim bu arada 5 gün olmuş maşallah annelerine tutunmuşlar takipteyim:)canım korkma lütfen rahat ol benim gibi elimizden geleni yapıyoruz biz nasip diye bir şey var önüne geçemediğimiz Rabbimden dileğim gönlündekini hakkında hayırlı olan eylesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?