şifa olsunProluton depot iğnemi vurdurdum geldim...
Herkesler iyimi
evet canım 10 günlüklergebeler yalnız kalmasın, ilgiye sevgiye açlıkları giderilsin...
tam tamına 5 günlük oldular ha,aslında 10 günlük oldular
Kötüyü düşünüp kötüyü çağırmak istemiyorum ama korkuyorumda bi merkezdeki psikologlada görüşsem iyi olucak galiba daha fazla sıyırmadanumarımbu son tedavilerimz olurda bebişlerimiz hakkında konuşuruz bundan sonra
transfer öncesi kan değerlerime bakılmadı canım...canım mrb gene ben sana bi soru sorucam:) transfer öncesi hangi kan değerlerine bakıyorlar e2.yi biliyorum da başka var mı acaba benim bugün tedavimin 6.günü hiç bi test istemedi panik yaptım..bir de kan pıhtılaşması için test yaptırdığımda proteinim çok düşük çıktı bu engel olur mu hamileliğe acaba.. şimdiden çok çok teşekkür ederim bu arada 5 gün olmuş maşallah annelerine tutunmuşlar takipteyim:)
3 günde vurulduğun iğne canım bugün yaptıysan bidahiki salımı oluyor birde transferden birgün önce yaptırdın bu iğneyi yoksa transfer günümüevet canım 10 günlükler
Amin canım inş hepimizin son tedavisi olur ben bu süreçler için iştende çıkmıştım yanımda kendi ailemden kimsede yok bide bu süreçler psikolojik olarak etkilenmedim fazla desemde görüyorum ki çok etkilenmişim o yüzden gidip bi konuşuyim bariinşallahhh inşallah bu son tedaviniz olur...sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur bunun sonunda...psikolog ile görüşmek çok iyi bir fikir aslında...
merhaba kızlar. E egunal vesekerpancari hadi bakalım kızlar sizleri okudukça moralim düzeliyor. İkinizde inşallah pozitif haberlerinizi alacaz. Az kaldı. O testlerde hiç çift kırmızı görmeyen biri olarak artık bende ona karşı alarjim var psikolojisi oluştu. her adetimin 3 gün geçmesinde testi yapardım ve pat yarım saat sona "bana kırmızı cok yakışıyor" diye şarkı söylerdim. DDDDD.
Kızlar size bişey sorcam hoca bana yine gonal f verdi ama dün baaşka birine puregon vermişler. Arasında fark var mı? Geçen ayın 26 sında olmuştum. Bugün hala olamadıydım ama az önce sinyaller başladı ve 2. günü tekrar gitmem gerek pazara denk geleceek of ya sinir oldum. Bide çok fena grip oldum. Acaaba öbür ay mı başlasak bilemedim. Bide başkent hulusi hocayı bıraktım arkadaşımın tavsiyesi üzerine recai pabuçcuya gidiyorum onun hakkında da bilgi verir msiniz?
pazartesi günü vurdurcam canımcım sonraki de perşembe günü oluyor..toplamda 6 tane verildi..2 tanesi transfer öncesine dek geldi 4 taneside transfer sonrasına kaldı..3 günde vurulduğun iğne canım bugün yaptıysan bidahiki salımı oluyor birde transferden birgün önce yaptırdın bu iğneyi yoksa transfer günümü
Olabilir canım gittiğimiz merkezde o da var bi gidiyim o doktorlada görüşüyim bakalım bu tüp bebek süreci değilde tuttuktan sonrası telaş benim için düştüğü için hepdestek alman mantıklı canım hatta akapunktur önemli son zamanlarda tüp bebekte bunu da düşünebilirsin..
Canimm haftalari say insallahhh...sonrada kucagina kuzular...2 saat sonra bebeklerimi alalı 4 günü geride bırakmış oluyorum..5.güne giriyorumkocaman oldu çocuklarım
canın sağolsun bitanem...kızlar iyi akşamlar sizlere tek verebilecğim haber malesefffff negatif değerim 1.45 çıktı hemşire aradı ve ilaçlarımı kesmemi söylediler bu filmin sonuda yine aynı bitti hakkımızda hayırlısı ne diyelim sıra sizlerde ben veremedim siz bana güzel haberler verin kendinize çok iyi bakın iyiki sizler varsınız .....
Canimm haftalari say insallahhh...sonrada kucagina kuzular...
Bekle beni az kaldi geliyorum pesinden
Olabilir canım gittiğimiz merkezde o da var bi gidiyim o doktorlada görüşüyim bakalım bu tüp bebek süreci değilde tuttuktan sonrası telaş benim için düştüğü için hep
saol mesajın için canım benimde bu transferimde vericekde dr bilgilenmek istedimpazartesi günü vurdurcam canımcım sonraki de perşembe günü oluyor..toplamda 6 tane verildi..2 tanesi transfer öncesine dek geldi 4 taneside transfer sonrasına kaldı..
bende puregon kullandım. iki ilacında yumurta geliştirmek için hormon olduğunu ve bir fark olmadığını düşünüyorum.merhaba kızlar. E egunal vesekerpancari hadi bakalım kızlar sizleri okudukça moralim düzeliyor. İkinizde inşallah pozitif haberlerinizi alacaz. Az kaldı. O testlerde hiç çift kırmızı görmeyen biri olarak artık bende ona karşı alarjim var psikolojisi oluştu. her adetimin 3 gün geçmesinde testi yapardım ve pat yarım saat sona "bana kırmızı cok yakışıyor" diye şarkı söylerdim. DDDDD.
Kızlar size bişey sorcam hoca bana yine gonal f verdi ama dün baaşka birine puregon vermişler. Arasında fark var mı? Geçen ayın 26 sında olmuştum. Bugün hala olamadıydım ama az önce sinyaller başladı ve 2. günü tekrar gitmem gerek pazara denk geleceek of ya sinir oldum. Bide çok fena grip oldum. Acaaba öbür ay mı başlasak bilemedim. Bide başkent hulusi hocayı bıraktım arkadaşımın tavsiyesi üzerine recai pabuçcuya gidiyorum onun hakkında da bilgi verir msiniz?
kızlar iyi akşamlar sizlere tek verebilecğim haber malesefffff negatif değerim 1.45 çıktı hemşire aradı ve ilaçlarımı kesmemi söylediler bu filmin sonuda yine aynı bitti hakkımızda hayırlısı ne diyelim sıra sizlerde ben veremedim siz bana güzel haberler verin kendinize çok iyi bakın iyiki sizler varsınız .....
ben önemli olduğunu düşünüyorum bu iğnenin verilmesi iyi olmuş canım...saol mesajın için canım benimde bu transferimde vericekde dr bilgilenmek istedim
Canım benim embriyolar cgh gitti sağlıklısı transfer edilmişti zaten ama nasip olmadı yine benide bu üzüyo yapılabilecek herşeyi yapıyoruz bi sebepte bulunamıyo sebep olsa onun üstüne düşücez o da yok bu tedavide tek fark pıhtılaşma için ilaç vericem dedi sorun olmamasına rağmen ama ben yinede çapaya gidip pıhtılaşma testlerimi tekrarlıyorum protein düşük çıktı bakalım diğerleride p.ertesi alıcam inş bu yüzdendirde ilaç kullanırım gebeliğim devam ederSağlıklı embriyo konulursa sorun yaşayacağını düşünmüyorum canım...
Akapunktur olmasına sevindim mutlaka değerlendir bu şansını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?