2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ne denir ki canım canın sağolsun demekten başka..
Dilerim tez vakit organik anne olur bize süpriz haberler verirsin.. Anne olmak hayırlı olan olsun senin için artık...
sağolasın canım allahım herkese nasip etsin öyle süprizler...

Allah ın bizim için çizdiği kadere ne kadar zor olsa da boyun eğmemiz, ısrarla istemeye devam etmemiz gerekiyor.
Rabbimin sevdiği kullardan olduğumuzu, bu kulum o kadar güzel istiyor ki diliyorki biraz daha duyayım yakarışını dediğini imtihanın zor meşakkatli çetin fakat sonunun hepimiz için güzel olacağını düşünüyorum.
vakti var vakti bizim istediğimiz vakit değil,Allahın bizim için biçtiği zaman...
kimbilir belkide benim vaktimde gelmemiştir henüz...
bugün değil ama o haberi tez vakitte vereceksiniz inşallahh...

canın sağolsun bitanem...
söyleyecek sözüm olmuyor böyle haberler alınca tıkanıyorum resmen..
sende iyi ki varsın Rabbim içini ferahlatsın
canımmm çok sağol inşallah senden güzel haberler alıp mutlu olucazz hepberaber :)

gel git akıllı ben cgh ye gittiğini bilmeme rağmen unuttum iyimi
rahim içinde tutunmayı engelleyen bir durum olabilir mi acaba?
aslında bazen her şeyi yaparsın olmuyorsa olmaz ben kendimde de aynısını düşünüyorum kasım ayından beri bir şeyleri düzeltip sorunlara yönelik tedavi planlandı doktorum ve ben elimizden geleni yaptık olmazsa ne diyebilirim ki bundan sonra şunu da yapsak bunuda yapsak diye neyi düşünürüm bilemiyorum..

canım mrb benimde protein çok düşük sana bir ilaç verdi mi doktor bunun için.. bi ilacı var mı acaba özel.. bana kansulandırıcı iğne kullanıcam bu yüzden dedi de yeterli mi acaba..

canımmmm ne güzel yazmışsın iyicene duygulandırdın beni rabbim inşallah senin yüzünü güldürsün son tedavin son bekleyişin olsun ...

canımmmm ne güzel yazmışsın iyicene duygulandırdın beni rabbim inşallah senin yüzünü güldürsün son tedavin son bekleyişin olsun ...
bugün duygulan ama yarın artık yeni şeyler söyleme zamanı...amin amin inşallahhhh cümlemiz için...

E egunal canım arkadaşlara yazdığın mesajları okuyordum da şunu merak ettim senin kaçıncı tüp bebek denemendi ve tutmadığı için sende ne gibi araştırmalar yapıldı şimdi büyük ihtimalle doktorun bana vericeği cevap 2 adet dondurulmuşun var onları deniyecez çünkü dün arkadaşa öyle demişler herşey tamam rahim içinde olup biteni bilemiyoruz 2. adetinde dondurulmuş tedavine başlayalım demişler ama seni gözlemlediğim kadarıyla tüpbebek konusunda bizlerden daha çok deneyimli ve bilgi sahibisin benide bu konu hakkında aydınlatırsan sevinirim bende doktoruma sorularımı ona göre sorarım sanada çok sordum sanırım :)

Bazen düşünüyorum da olmadığından mı bu kadar istiyoruz?
Yani bahar geldiğinde mi ben böyle olurum yoksa böyle olduğum için mi bahar?
Hahahha böyle karışık benim kafalar:)
Hepinze güzel bir hafta sonu dilerim.. Her şey gönlünüzce aşk dolu olsun..

Allah sabır versin canım, veee yeniden deneme gücü versin inş......

kızlar bahar sizi şair yaptı valla allahım neşenizi bozmasın daha güzel haberlerle şenlendirsin inşallah ...

Slm arkadaslar,yeni katildim benmle ayni sikintiyi yasayan varsa tecrube ve onerilerini bilmek isterim. Rahim boslugu ile bagirsak arasinda endometriozis teshisi kondu bana ve doktor hamile kalmanin tek cozum oldugunu soyledi. Yumurtaligimda cikolata kisti gibi bisey yok ama 1.5 yillik evliyiz ve hamile kalamadim. Bi anda kendimizi tup bebek tedavisi icinde bulduk,diyarbakir da calistigimiz icin burda guvenilir oldugunu dusundugumuz ama hic de oyle olmayan bi hastanede denememizden sonra malesef sonuc olumsuz. Bu hastalikla ilgili yasantisi olan var mi ve tup bebek merkezi onerisi bekliyorum

eeeee kafamda her zamanki gibi deli sorular
aşksız sevgisiz geçmesin ki hiçbir günümüz inşallah
çoookkk teşekkür ederimmmm....gerçi yarın yarım gün çalışıyorum ama bebemide alıp işe getiricem gene işte...aksi kanıtlanana kadar 31 ine kadar gebeyim işte

probleminiz hakkında çok bir bilgim yok ancak...diyarbakırdaki bir arkadaşım bahçeciye gidiyor orada...sanırım en iyiside orası.

Olsun canım kaç kişiyle konuşuyosun burda insanın kafası karışıyo hakkımızda hayırlısı artık daha fazla aratmaz inş rabbim

rabbim en kısa zamanda anneliği nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…