sağolasın canım allahım herkese nasip etsin öyle süprizler...Ne denir ki canım canın sağolsun demekten başka..
Dilerim tez vakit organik anne olur bize süpriz haberler verirsin.. Anne olmak hayırlı olan olsun senin için artık...
Allah ın bizim için çizdiği kadere ne kadar zor olsa da boyun eğmemiz, ısrarla istemeye devam etmemiz gerekiyor.kızlar iyi akşamlar sizlere tek verebilecğim haber malesefffff negatif değerim 1.45 çıktı hemşire aradı ve ilaçlarımı kesmemi söylediler bu filmin sonuda yine aynı bitti hakkımızda hayırlısı ne diyelim sıra sizlerde ben veremedim siz bana güzel haberler verin kendinize çok iyi bakın iyiki sizler varsınız .....
canımmm çok sağol inşallah senden güzel haberler alıp mutlu olucazz hepberaber :)canın sağolsun bitanem...
söyleyecek sözüm olmuyor böyle haberler alınca tıkanıyorum resmen..
sende iyi ki varsın Rabbim içini ferahlatsın
gel git akıllı ben cgh ye gittiğini bilmeme rağmen unuttum iyimiCanım benim embriyolar cgh gitti sağlıklısı transfer edilmişti zaten ama nasip olmadı yine benide bu üzüyo yapılabilecek herşeyi yapıyoruz bi sebepte bulunamıyo sebep olsa onun üstüne düşücez o da yok bu tedavide tek fark pıhtılaşma için ilaç vericem dedi sorun olmamasına rağmen ama ben yinede çapaya gidip pıhtılaşma testlerimi tekrarlıyorum protein düşük çıktı bakalım diğerleride p.ertesi alıcam inş bu yüzdendirde ilaç kullanırım gebeliğim devam eder
canım mrb benimde protein çok düşük sana bir ilaç verdi mi doktor bunun için.. bi ilacı var mı acaba özel.. bana kansulandırıcı iğne kullanıcam bu yüzden dedi de yeterli mi acaba..Canım benim embriyolar cgh gitti sağlıklısı transfer edilmişti zaten ama nasip olmadı yine benide bu üzüyo yapılabilecek herşeyi yapıyoruz bi sebepte bulunamıyo sebep olsa onun üstüne düşücez o da yok bu tedavide tek fark pıhtılaşma için ilaç vericem dedi sorun olmamasına rağmen ama ben yinede çapaya gidip pıhtılaşma testlerimi tekrarlıyorum protein düşük çıktı bakalım diğerleride p.ertesi alıcam inş bu yüzdendirde ilaç kullanırım gebeliğim devam eder
canımmmm ne güzel yazmışsın iyicene duygulandırdın beni rabbim inşallah senin yüzünü güldürsün son tedavin son bekleyişin olsun ...Allah ın bizim için çizdiği kadere ne kadar zor olsa da boyun eğmemiz, ısrarla istemeye devam etmemiz gerekiyor.
Rabbimin sevdiği kullardan olduğumuzu, bu kulum o kadar güzel istiyor ki diliyorki biraz daha duyayım yakarışını dediğini imtihanın zor meşakkatli çetin fakat sonunun hepimiz için güzel olacağını düşünüyorum.
vakti var vakti bizim istediğimiz vakit değil,Allahın bizim için biçtiği zaman...
kimbilir belkide benim vaktimde gelmemiştir henüz...
bugün değil ama o haberi tez vakitte vereceksiniz inşallahh...
bugün duygulan ama yarın artık yeni şeyler söyleme zamanı...amin amin inşallahhhh cümlemiz için...canımmmm ne güzel yazmışsın iyicene duygulandırdın beni rabbim inşallah senin yüzünü güldürsün son tedavin son bekleyişin olsun ...
ohooo bebikler yordu şimdiden desene...eve geçeyim yalan yok bende yoruldum bugün biraz..kızlar ben biraz dinleneyim sonra gelirim yine..
Allah ın bizim için çizdiği kadere ne kadar zor olsa da boyun eğmemiz, ısrarla istemeye devam etmemiz gerekiyor.
Rabbimin sevdiği kullardan olduğumuzu, bu kulum o kadar güzel istiyor ki diliyorki biraz daha duyayım yakarışını dediğini imtihanın zor meşakkatli çetin fakat sonunun hepimiz için güzel olacağını düşünüyorum.
vakti var vakti bizim istediğimiz vakit değil,Allahın bizim için biçtiği zaman...
kimbilir belkide benim vaktimde gelmemiştir henüz...
bugün değil ama o haberi tez vakitte vereceksiniz inşallahh...
canımmmm ne güzel yazmışsın iyicene duygulandırdın beni rabbim inşallah senin yüzünü güldürsün son tedavin son bekleyişin olsun ...
Allah sabır versin canım, veee yeniden deneme gücü versin inş......kızlar iyi akşamlar sizlere tek verebilecğim haber malesefffff negatif değerim 1.45 çıktı hemşire aradı ve ilaçlarımı kesmemi söylediler bu filmin sonuda yine aynı bitti hakkımızda hayırlısı ne diyelim sıra sizlerde ben veremedim siz bana güzel haberler verin kendinize çok iyi bakın iyiki sizler varsınız .....
amin canım rabbim o gücümüzü hiç yitirtmesin...Allah sabır versin canım, veee yeniden deneme gücü versin inş......
kızlar bahar sizi şair yaptı valla allahım neşenizi bozmasın daha güzel haberlerle şenlendirsin inşallah ...Bazen düşünüyorum da olmadığından mı bu kadar istiyoruz?
Yani bahar geldiğinde mi ben böyle olurum yoksa böyle olduğum için mi bahar?
Hahahha böyle karışık benim kafalar:)
Hepinze güzel bir hafta sonu dilerim.. Her şey gönlünüzce aşk dolu olsun..
eeeee kafamda her zamanki gibi deli sorularBazen düşünüyorum da olmadığından mı bu kadar istiyoruz?
Yani bahar geldiğinde mi ben böyle olurum yoksa böyle olduğum için mi bahar?
Hahahha böyle karışık benim kafalar:)
Hepinze güzel bir hafta sonu dilerim.. Her şey gönlünüzce aşk dolu olsun..
inşallah bu defa kavuşuruz bebeklerimize canım önce senden güzel haberler bekliyoruzben önemli olduğunu düşünüyorum bu iğnenin verilmesi iyi olmuş canım...
probleminiz hakkında çok bir bilgim yok ancak...diyarbakırdaki bir arkadaşım bahçeciye gidiyor orada...sanırım en iyiside orası.Slm arkadaslar,yeni katildim benmle ayni sikintiyi yasayan varsa tecrube ve onerilerini bilmek isterim. Rahim boslugu ile bagirsak arasinda endometriozis teshisi kondu bana ve doktor hamile kalmanin tek cozum oldugunu soyledi. Yumurtaligimda cikolata kisti gibi bisey yok ama 1.5 yillik evliyiz ve hamile kalamadim. Bi anda kendimizi tup bebek tedavisi icinde bulduk,diyarbakir da calistigimiz icin burda guvenilir oldugunu dusundugumuz ama hic de oyle olmayan bi hastanede denememizden sonra malesef sonuc olumsuz. Bu hastalikla ilgili yasantisi olan var mi ve tup bebek merkezi onerisi bekliyorum
Olsun canım kaç kişiyle konuşuyosun burda insanın kafası karışıyogel git akıllı ben cgh ye gittiğini bilmeme rağmen unuttum iyimi
rahim içinde tutunmayı engelleyen bir durum olabilir mi acaba?
aslında bazen her şeyi yaparsın olmuyorsa olmaz ben kendimde de aynısını düşünüyorum kasım ayından beri bir şeyleri düzeltip sorunlara yönelik tedavi planlandı doktorum ve ben elimizden geleni yaptık olmazsa ne diyebilirim ki bundan sonra şunu da yapsak bunuda yapsak diye neyi düşünürüm bilemiyorum..
rabbim en kısa zamanda anneliği nasip etsin canımkızlar iyi akşamlar sizlere tek verebilecğim haber malesefffff negatif değerim 1.45 çıktı hemşire aradı ve ilaçlarımı kesmemi söylediler bu filmin sonuda yine aynı bitti hakkımızda hayırlısı ne diyelim sıra sizlerde ben veremedim siz bana güzel haberler verin kendinize çok iyi bakın iyiki sizler varsınız .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?