2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım bende her yerde (rahmin içi, dışı, bağırsaklar, karın boşluğu, yumurtalıklar) endometriozis vardı. 3.5 senelik uğraşlar sonunda Rabbime sonsuz kere hamd olsun ki hamile kalabildim. Hastalığın tedavisi hamilelik diye diye hastalıkla ilgili hiç bir şey yapmadan beni oyaladılar. 5 kere tüp bebekten negatif aldım. Sonra hastalığı geçici bir dönem için tedavi ettik. Ameliyat oldum işe yaramadı ama 3 aylık ilaç tedavisi bir süreliğine baskıladı ve o arada 6. tüp bebek denemesini yaptık, o tuttu. İstanbul'a gelme şansınız varsa Kadıköy Şifa'yı öneriyorum.

canım mrb benimde protein çok düşük sana bir ilaç verdi mi doktor bunun için.. bi ilacı var mı acaba özel.. bana kansulandırıcı iğne kullanıcam bu yüzden dedi de yeterli mi acaba..
Canım ben daha önce özelde yaptırdım testlerimi hiçbişey çıkmadı o yüzden ilk tedavimde hiçbişey kullanmdım gerek görülmemesine rağmen çapaya gittim tekrarlattım protein testim düşük çıktı diğerlerinide p.ertesi alıcam daha doktoruma göstermedim yani canım problem çıksada çıkmasada bu tedavide zaten doktorum vericeğimi söyledi

anladım canım çok sağol.. ne kadar faydası olur bilmiyorum ama bol bol protein içerikli besinler alıyorum inş.yükselir değerimiz

Canım çok geçmiş olsun. Kimyasal gebelik oldu demek. Ama ben kimyasal olunca çok yaklaştık bir dahakine olacak diye bakmıştım. Tavsiye ederim, biraz rahatlatıyor. Maalesef bu iş sabırla tekrar tekrar sıfırdan başlama işi. Bunda da bir hayır vardır. Allah yardımcınız olsun. Dua etmekten, istemekten vaz geçme. Allah'ın hazineleri sonsuz. Rahmetinin bir damlası da bizim hazinemiz. İnşallah istediğine kavuşursun canım

Proluton depot iğnemi vurdurdum geldim...
Herkesler iyimi

acıttı dimi ben o iğneden çok korktum ya
benim canımı çok yakıyordu sen yazınca aklıma o günler geldi ve vuruldugum yerlerde bi sızı hissettim

2 saat sonra bebeklerimi alalı 4 günü geride bırakmış oluyorum..5.güne giriyorumkocaman oldu çocuklarım

maşallah enerjine canımmmm

Amin canım pozitif başladım pozitif devam ediyorum pozitif sonlanacak inşallah

Amin İnşallah canım inşallah pozitif olacak

Şurada gebe halimle yazıyorum siz beni yalnız bırakıyorsunuz gebeyim hassasım ve duygusalım sonuçta ilgiye ihtiyacım var

canım benim ben bgn anca girebildim kk ya çünkü regl oldum
tüm gün sıcak su torbası eşliğinde uyku modundaydım
en son dayanamayıp agrı kesici içtim şimdi kendime geldim çok şükür
seni hiç ilgisiz bırakırmıyızzz bizzzzz topiğimizin gülü güldeniii

anladım canım çok sağol.. ne kadar faydası olur bilmiyorum ama bol bol protein içerikli besinler alıyorum inş.yükselir değerimiz
İnş canım bana pıhtılaşma değerleri değişmez boşu boşuna yaptırma dediler ama ben dinlemedim tabi önceki testlerime göre değiştide hangi merkeze gidiyosun canım sen

İnş canım bana pıhtılaşma değerleri değişmez boşu boşuna yaptırma dediler ama ben dinlemedim tabi önceki testlerime göre değiştide hangi merkeze gidiyosun canım sen
bursa pembe mavi canım dondurulmuşlarla beraber 3.deneme

senin canın sağolsun.. umudumuzu kaybetmek yok
bu sefer hayırlısı böyleymiş demekki
Rabbim en yakın zamanda mucizeni versin inşallah
biz birarada güçlüyüz iyiki sende varsın

senin canın sağolsun.. umudumuzu kaybetmek yok
bu sefer hayırlısı böyleymiş demekki
Rabbim en yakın zamanda mucizeni versin inşallah
biz birarada güçlüyüz iyiki sende varsın
çok ama çok sağol allahım çaresi olan dert versin inşallah birgün hepimiz mucizelerimize kavuşacağız...

canımmmm çok teşekkürler rabbimde inşallah bebeğini sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin sana bir örneğimizde sensin sabır dediğin gibi sabrın sonu selametle bitsin :)

Reactions: 9ay
Hulusi yi evet hem kalabalık hem sen onun için bir eksik bir fazla önemli değilmissin gibi bir his uyandırdı evet çok bilgili işinin ehli felan filan ama önemsiz bir kan testine cvp vermesi 5 gün sürdü. Ama ona göre ilaç belirleyecekti. Her neyse bir arkadaşım recai ye gitmişti ikizleri var suan arkadasimin ablası da ona gitmiş hatta ablasi sayesinde recai makale felan yazıp yaynlamis dolayısıyla arkadaşım la birlikte gidince baya ilgilendi. evet kendisi çok yaşlı ama doçent olmak üzere olan oğlu asistanı. benim hulusinin kalabaligindan kosturmacasndan soramadigim sorulara oğlu on görüşmede ben sormadan cevapladı ve bizim için önemli olan mikroenjeksiyon uyguluyorlarmis. Recai de eşime sanki çocuğa anlatır gibi ne yapacağını ve tup bebeğin ne demek olduğunu kısaca anlattı. Bunlar bile benim moral bulmama yetti. Yarın saat 3 te tekrar kontrolüm var kist gidip gitmemis mi ona bakacak sonra eğer gittiyse baslicaz ignelere. İnşallah bende sizin gibi pozitif bir bekleyen olur mu. Sizin sayenizde valla her gün girip şuraya moral buluyorum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun hayırlısını versin.

canım nasıl gidiyor :) güzel haberlerini bekliyoruz :)
kusura bakma canım seni merak ediyorum ama giremiyorum oğlişin biraz gaz sorunu var bağırıp duruyor o üzüyor sürekli ilgi istiyor :) ara ara sana bakıyorum :)

Cnm zaten inan ki cvp beklemiyordum. Senin suan nasıl olduğunu burdan takip ediyorum Başkent için cnm zaten özel mesajinda sen yazdıktan ve ilgisizliklerinden sonra iyice sogumustum. En son delirdim. Neyse şimdilik iyi gibi yarın kontrolüm var gidince grip old. Ve napsak die soracam. Artık en azından cvp veren birilerini buluyorum sizden sonra hemşireyi aradım o yrn gelin hocamız size gerekli şeyleri söyler dedi. Grip için ilaç yok dedi. Suan kafayı kaldıramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…