amin canım nerde isteyen varsa herkese nasip etsin ...rabbim en kısa zamanda anneliği nasip etsin canım
amin inş. çok çok geçmiş olsun.. rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin sana inş.amin canım nerde isteyen varsa herkese nasip etsin ...
Slm arkadaslar,yeni katildim benmle ayni sikintiyi yasayan varsa tecrube ve onerilerini bilmek isterim. Rahim boslugu ile bagirsak arasinda endometriozis teshisi kondu bana ve doktor hamile kalmanin tek cozum oldugunu soyledi. Yumurtaligimda cikolata kisti gibi bisey yok ama 1.5 yillik evliyiz ve hamile kalamadim. Bi anda kendimizi tup bebek tedavisi icinde bulduk,diyarbakir da calistigimiz icin burda guvenilir oldugunu dusundugumuz ama hic de oyle olmayan bi hastanede denememizden sonra malesef sonuc olumsuz. Bu hastalikla ilgili yasantisi olan var mi ve tup bebek merkezi onerisi bekliyorum
amin canım rabbim dualarımızı boşa çevirmesin...amin inş. çok çok geçmiş olsun.. rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin sana inş.
Canım ben daha önce özelde yaptırdım testlerimi hiçbişey çıkmadı o yüzden ilk tedavimde hiçbişey kullanmdım gerek görülmemesine rağmen çapaya gittim tekrarlattım protein testim düşük çıktı diğerlerinide p.ertesi alıcam daha doktoruma göstermedim yani canım problem çıksada çıkmasada bu tedavide zaten doktorum vericeğimi söyledicanım mrb benimde protein çok düşük sana bir ilaç verdi mi doktor bunun için.. bi ilacı var mı acaba özel.. bana kansulandırıcı iğne kullanıcam bu yüzden dedi de yeterli mi acaba..
anladım canım çok sağol.. ne kadar faydası olur bilmiyorum ama bol bol protein içerikli besinler alıyorum inş.yükselir değerimizCanım ben daha önce özelde yaptırdım testlerimi hiçbişey çıkmadı o yüzden ilk tedavimde hiçbişey kullanmdım gerek görülmemesine rağmen çapaya gittim tekrarlattım protein testim düşük çıktı diğerlerinide p.ertesi alıcam daha doktoruma göstermedim yani canım problem çıksada çıkmasada bu tedavide zaten doktorum vericeğimi söyledi
kızlar iyi akşamlar sizlere tek verebilecğim haber malesefffff negatif değerim 1.45 çıktı hemşire aradı ve ilaçlarımı kesmemi söylediler bu filmin sonuda yine aynı bitti hakkımızda hayırlısı ne diyelim sıra sizlerde ben veremedim siz bana güzel haberler verin kendinize çok iyi bakın iyiki sizler varsınız .....
Proluton depot iğnemi vurdurdum geldim...
Herkesler iyimi
2 saat sonra bebeklerimi alalı 4 günü geride bırakmış oluyorum..5.güne giriyorumkocaman oldu çocuklarım
Amin canım pozitif başladım pozitif devam ediyorum pozitif sonlanacak inşallah
Şurada gebe halimle yazıyorum siz beni yalnız bırakıyorsunuz gebeyim hassasım ve duygusalım sonuçta ilgiye ihtiyacım var
İnş canım bana pıhtılaşma değerleri değişmez boşu boşuna yaptırma dediler ama ben dinlemedim tabianladım canım çok sağol.. ne kadar faydası olur bilmiyorum ama bol bol protein içerikli besinler alıyorum inş.yükselir değerimiz
bursa pembe mavi canım dondurulmuşlarla beraber 3.denemeİnş canım bana pıhtılaşma değerleri değişmez boşu boşuna yaptırma dediler ama ben dinlemedim tabiönceki testlerime göre değiştide hangi merkeze gidiyosun canım sen
İnşallah canımAmin canım pozitif başladım pozitif devam ediyorum pozitif sonlanacak inşallah
kızlar iyi akşamlar sizlere tek verebilecğim haber malesefffff negatif değerim 1.45 çıktı hemşire aradı ve ilaçlarımı kesmemi söylediler bu filmin sonuda yine aynı bitti hakkımızda hayırlısı ne diyelim sıra sizlerde ben veremedim siz bana güzel haberler verin kendinize çok iyi bakın iyiki sizler varsınız .....
çok ama çok sağol allahım çaresi olan dert versin inşallah birgün hepimiz mucizelerimize kavuşacağız...senin canın sağolsun.. umudumuzu kaybetmek yok
bu sefer hayırlısı böyleymiş demekki
Rabbim en yakın zamanda mucizeni versin inşallah
biz birarada güçlüyüz iyiki sende varsın
canımmmm çok teşekkürler rabbimde inşallah bebeğini sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin sana bir örneğimizde sensin sabır dediğin gibi sabrın sonu selametle bitsin :)Canım çok geçmiş olsun. Kimyasal gebelik oldu demek. Ama ben kimyasal olunca çok yaklaştık bir dahakine olacak diye bakmıştım. Tavsiye ederim, biraz rahatlatıyor. Maalesef bu iş sabırla tekrar tekrar sıfırdan başlama işi. Bunda da bir hayır vardır. Allah yardımcınız olsun. Dua etmekten, istemekten vaz geçme. Allah'ın hazineleri sonsuz. Rahmetinin bir damlası da bizim hazinemiz. İnşallah istediğine kavuşursun canım
Hakkında hayırlısı canım son olur umarım bu tedavin bebeğini kucağına alırsın inşbursa pembe mavi canım dondurulmuşlarla beraber 3.deneme
çok alemsiniz ya güldürdünüz beni çoçuklarında seni güldürsün inşaallah2 saat sonra bebeklerimi alalı 4 günü geride bırakmış oluyorum..5.güne giriyorumkocaman oldu çocuklarım
Hulusi yi evet hem kalabalık hem sen onun için bir eksik bir fazla önemli değilmissin gibi bir his uyandırdı evet çok bilgili işinin ehli felan filan ama önemsiz bir kan testine cvp vermesi 5 gün sürdü. Ama ona göre ilaç belirleyecekti. Her neyse bir arkadaşım recai ye gitmişti ikizleri var suan arkadasimin ablası da ona gitmiş hatta ablasi sayesinde recai makale felan yazıp yaynlamis dolayısıyla arkadaşım la birlikte gidince baya ilgilendi. evet kendisi çok yaşlı ama doçent olmak üzere olan oğlu asistanı. benim hulusinin kalabaligindan kosturmacasndan soramadigim sorulara oğlu on görüşmede ben sormadan cevapladı ve bizim için önemli olan mikroenjeksiyon uyguluyorlarmis. Recai de eşime sanki çocuğa anlatır gibi ne yapacağını ve tup bebeğin ne demek olduğunu kısaca anlattı. Bunlar bile benim moral bulmama yetti. Yarın saat 3 te tekrar kontrolüm var kist gidip gitmemis mi ona bakacak sonra eğer gittiyse baslicaz ignelere. İnşallah bende sizin gibi pozitif bir bekleyen olur mu. Sizin sayenizde valla her gün girip şuraya moral buluyorum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun hayırlısını versin.bende puregon kullandım. iki ilacında yumurta geliştirmek için hormon olduğunu ve bir fark olmadığını düşünüyorum.
reglin 3. günü gidersin çok sıkıntı olmaz.tedavi için geç sayılmaz.
bende ankaradayım. temel hocanın hastasıyım.lab. olarak gen art ı kullanıyor.hulusi beyi kalabalık yüzündenmi bıraktınız.Recai hoca bana çok yaşlı geliyor nedense.
evet gebelik testine alerjim var o bir kesin.Allah nasip ederde kanda gebelik görülürse alıcam peş peşe yapıcam işte
canım nasıl gidiyor :) güzel haberlerini bekliyoruz :)gel git akıllı ben cgh ye gittiğini bilmeme rağmen unuttum iyimi
rahim içinde tutunmayı engelleyen bir durum olabilir mi acaba?
aslında bazen her şeyi yaparsın olmuyorsa olmaz ben kendimde de aynısını düşünüyorum kasım ayından beri bir şeyleri düzeltip sorunlara yönelik tedavi planlandı doktorum ve ben elimizden geleni yaptık olmazsa ne diyebilirim ki bundan sonra şunu da yapsak bunuda yapsak diye neyi düşünürüm bilemiyorum..
Cnm zaten inan ki cvp beklemiyordum. Senin suan nasıl olduğunu burdan takip ediyorum Başkent için cnm zaten özel mesajinda sen yazdıktan ve ilgisizliklerinden sonra iyice sogumustum. En son delirdim. Neyse şimdilik iyi gibi yarın kontrolüm var gidince grip old. Ve napsak die soracam. Artık en azından cvp veren birilerini buluyorum sizden sonra hemşireyi aradım o yrn gelin hocamız size gerekli şeyleri söyler dedi. Grip için ilaç yok dedi. Suan kafayı kaldıramiyoruminşallah canım pozitif haberler verebiliriz..
aynı durumdaymışız ben de idrar testi yapar yapmaz aynı gün regl olurdum
iğneler arasında bizim bilediğimiz ufak farklılıklar vardır belki hastaya göre veriyorlardır..Doğru ilaç protokolü çok önemli umarım her şey doğru ilerler senin için...aklında sorular olmasın gerekirse sonraki ay başla canım..
Başkenti bıraktığını özel mesajda okudum ama cevap verme fırsatım olmadan çıktım forumdan..Sebeplerini biliyorum doğru karar vermişsin diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?