Test yapsan çıkar aslinda..transferin 8.günü bebisin 13.günü annesi...ayy valla iyi dayanıyosunuz ben olsam catlardım..guldenim gibi test yapip dururdum sanirim...Kızlar hepinize hayırlı akşamlar transferimin 8. Günü ve 5. Gün emriyosu transfer edildi. Kendimde kaç gündür belirti arayıp durdum ve gögöslerim çok şişmiş hamile olabilirmiyim acaba
ayyyyyy canım benim inşallah allahım duysun senin o güzel dileklerini@_ksk_ canım gecmiş olsun allah hayirlı zamanda tez vakitte evlatlarini nasip etsin...biliyomusun doğal yolla gebe kalican belki biran içime öyle dogdu..çünkü ne biliyim kimyasal gebeliklerden sonra dogal yolla gebelik olabiliyi arkadaşım..bir mucize bebişte senden gelecek biliyormusun ben inaniyorum sende inan canim benim..
Sayi guzelmiş gelisimide iyi olur insallahmrb arkdşlar bugün opum vardı halada hafif kanamam ve kasık ağrım devam ediyor.15 tane yumurtam toplanmış kalitesiyle ilgili yarın bilgi verceklermiş
Guvenilir bi yer bulmak cok zor,biz veni vidi de hakan hocaya yaptrdik ama hicbir sekilde memnun kalmadik,soyledikleri hicbir seyin uygulamasi yok ve duprobleminiz hakkında çok bir bilgim yok ancak...diyarbakırdaki bir arkadaşım bahçeciye gidiyor orada...sanırım en iyiside orası.
Kendim icin neyse hepimiz icin ayni dualarim arkadaşım..bazen uzuluyorum biliyomusun..tup bebek yaptirmaya maddiyatim yok..gecen sene histeroskopi oldum 2014 nisanda da raporla tup bebek yaptirdim unv.hastahanesinde ama olmadi..ilac paralari daha yeni bitti ödememiz..ev kredisi falan anlayacağin borclar var...ozelin yanına bile yaklasamam tedavi icin su durumda devlete bile gitmem mucize olur..ben hep tedavilerimde gebe kalamadım aşılama olsun tüp olsun..tedavi sonraları mucize gebeliklerim oldu ama devamı gelmedi..en son mucizemide dogum günümde almiştım ama 2.5 aylikken düşürdüm kaybettim yine..allahım diyirum aglayarak öyle bir çıkmazdayim ki paramda yok tedavi icin param olmayinca anne olamam mi ben diyorum..hergun her gece mucize diliyorum allahtan hem kendime hemde evlat hasretiyle yananlara...ben mucizelere inanirim biliyomusun..yeter ki işim allaha kalsın o kesin olmuştur benim için canım...rabbimden tek dileğim bir daha dogup yasayamayacagım şu fani dünyada anne olabilmeyi çok istiyorum hele ki esim benim yuzumden mahrum kalirsa diye şu satirlari yazarken bile aglamaklı oluyorum gozlerim doluyo...ben duygusalim biraz kimse benim yuzümden uzulsun istemem hele ki bu sevdiğim erkekse..rabbim benim kaderimi onunkiyle nasip etti birleştirdi ve rabbim eminim ki benim ve onun kaderimize evlatlarimizida nasip eder insallah babası kadar yakisikli ogullar anasi gibi guzel kizlar...hep dua ediyorum allahım esim icin onun baba olmasini nasip et ben kendimden gectim o uzulcek diye uzuluyorum artik..ayyyyyy canım benim inşallah allahım duysun senin o güzel dileklerini
Annesi sabırla bekleyecek günüm gelmeden test yapmak yokTest yapsan çıkar aslinda..transferin 8.günü bebisin 13.günü annesi...ayy valla iyi dayanıyosunuz ben olsam catlardım..guldenim gibi test yapip dururdum sanirim...
canımmmmm rabbim yardımcın olsun allahım o mucizeyi sana bana burdaki tüm arkadaşlarıma yaşatsın inşallahKendi icin neyse hepimiz icin ayni dualarim arkadaşım..bazen uzuluyorum biliyomusun..tup bebek yaptirmaya maddiyatim yok..gecen sene histeroskopi oldum 2014 nisanda da raporla tup bebek yaptirdim unv.hastahanesinde ama olmadi..ilac paralari daha yeni bitti ödememiz..ev kredisi falan anlayacağin borclar var...ozelin yanına bile yaklasamam tedavi icin su durumda devlete bile gitmem mucize olur..ben hep tedavilerimde gebe kalamadım aşılama olsun tüp olsun..tedavi sonraları mucize gebeliklerim oldu ama devamı gelmedi..en son mucizemide dogum günümde almiştım ama 2.5 aylikken düşürdüm kaybettim yine..allahım diyirum aglayarak öyle bir çıkmazdayim ki paramda yok tedavi icin param olmayinca anne olamam mi ben diyorum..hergun her gece mucize diliyorum allahtan hem kendime hemde evlat hasretiyle yananlara...ben mucizelere inanirim biliyomusun..yeter ki işim allaha kalsın o kesin olmuştur benim için canım...
İnşalllah muradina erersin canim..Annesi sabırla bekleyecek günüm gelmeden test yapmak yok
Amin inşallah 12 yıllık hasretim bu bebişle sona ersin.Rabbim isteyen herkezede hayırlı evlatlar nasip eylesin.İnşalllah muradina erersin canim..
Kız gebe hassas ne istiyorsa onu yapın üleeeeeenŞurada gebe halimle yazıyorum siz beni yalnız bırakıyorsunuz gebeyim hassasım ve duygusalım sonuçta ilgiye ihtiyacım var
Belki de gerçekten olmadığından bu kadar istiyoruz bunu anlamanın tek yolu bebislerin gelmesi ben bir çok kadında gördüm yıllarca bebek isteyip çocuk sahibi olunca depresyona girenBazen düşünüyorum da olmadığından mı bu kadar istiyoruz?
Yani bahar geldiğinde mi ben böyle olurum yoksa böyle olduğum için mi bahar?
Hahahha böyle karışık benim kafalar:)
Hepinze güzel bir hafta sonu dilerim.. Her şey gönlünüzce aşk dolu olsun..
İnş hamissindirKızlar hepinize hayırlı akşamlar transferimin 8. Günü ve 5. Gün emriyosu transfer edildi. Kendimde kaç gündür belirti arayıp durdum ve gögöslerim çok şişmiş hamile olabilirmiyim acaba
İnşallah Allah sesinizi duysunİnş hamissindir
Doğru söylüyorsun canım aslında öyle, ama insanoğlu işte bir tarafta şeytan hep dürtüyo.:) Allahım verirse inşallah zamanı gelince olacaktır. İnşallah hepimiz en yakın zamanda bebeğimize kavuşuruz.Gittiğimiz merkezler tecrübe konusunda önemli tabiki ama birazda nasip kısmet işi canım gittiğimz merkezler birer vesile umarım en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın
kizlarrrrr...
yarin saat 9 da transferim varrr.. dua edin....
cok heyacanliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?