2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canim boyle durumlarda insan tıkanıp kalıyor hakkında hayırlısı olsun kendini toparla bir an evvel ve denemeye devam etmelisin.

sor canım aklına takılan bir şey olmasın...
Bülent hoca bu yöntemi kullanıyor mu bilmiyorum her doktor tercih etmiyor diye biliyorum...
Sormak istediğim birşey daha var canım ben daha önce rahim filmi cektirmedim Bülent Bey'de ulturasonla baktı polip var alınması lazım ama hamile kalamamanın sebebi bu değil yumurta az dedi burdan anladığım şu ki polip çok büyük değil şimdilik bir sorun teşkil etmiyor ama buna rağmen de rahim filmi istemedi acaba ulturasonda bakıyor bi anormallik görürse mi rahim filmi istiyor ? Yada vjrdaha ki gittiğimde mi istiycek onda adetli gidicem tedaviye başliycaz bilemedim Daha önceki tüp bebek denememde de doktor film istememişti birde rahim filmi adet bittikten hemen sonraki gün mü çekiliyor çok soru sordum ama mazur gör tatlım sen tecrubelisin diye sana soruyorum

günaydın kızlar güzel hafta sonları

İnşallah Allah sesinizi duysun

kizlarrrrr...
yarin saat 9 da transferim varrr.. dua edin....
cok heyacanliyim..

kizlarrrrr...
yarin saat 9 da transferim varrr.. dua edin....
cok heyacanliyim..

kızlar inşşşş güzel haberler almak nasip olsun hem sizlere hemde bekleyen tüm dostlara

kızlar BU YAZIYI OKUYUN UMUT OLSUN ...................Selamlar. Size bir mucize hikayesi anlaticam. 1995 yılında severek evlendik. Ilk aylar yaşım küçük diye cevre baskısı ile bebek yapmayalım dedik smile ifade simgesi 6 ay sürdü sonra benim aşırı istemem sonucu korunmayi bıraktık. Iki ay daha geçti ama bebek gelmedi. Hemen doktora koştum yaş 19 herkes bana gülüyor smile ifade simgesi biseyiniz yok dediler 5 yıl 10 yıl 15 yıl... hala yok tabiki o arada 3 aşılama 2 tupbebek hocalar hacılar kürler. Icim aktara döndü smile ifade simgesi yok yok yok. Sebebi bilinmeyen infertilite koydular adımizi smile ifade simgesi bi tanıdık vasıtası ile bi doktora daha gittik. Histereskopi yapalım dedi . Bi o kaldı yapin dedik smile ifade simgesi dua ediyorum operasyona girerken nolur bisey ciksin diye. Evet çıktı rahimde perde ve 4 polip. O esnadada temizlendi. Dr. % 40 kendiliginden olur dedi güldük :)) tupbebek parasi biriktirel dedik çıktık. Bu arada da evlatliga karar verdik. Geçen sene kurban bayraminda kaderdasim canım esiyle bizi ziyarete geldi. 3 gün deli gibi gezdik. 3.gunun sonunda ulus heykelinin önünde bende bi sanci aha dedik apandisit patliyo. Taksiye atladigimiz gibi diskapidayiz. Cuma günü oluyo bu olanlar. Pazartesi de evlatliga gidicez. Hastanede kan alındı. Sonuc bekliyoruz. Arkadasimla girdik iceri dr. Gebelik görünüyor demezmi. Doinggggg ben dizlerimin üzerine. Aglama kahkaha dr. u öpme felan derken inanamadim. 18.senemde hamileydim. Doğum yaptım sendroma girdim bu bebegi benmi doğurdum benimmi diye gunlerce agladim. 9.5 aylık dunya tatlisi bi kizim var ben 38 yaşındayım. Sakın Allahtan umudunuzu kesmeyin. HAYAT MUCIZELERLE DOLU. DUAMDASINIZ

Canim guzel bi hikaye duygulandım okuyunca. Allahim bizlere de mucizelerini gönderir inşallah

Transfer olalı 3,5 gün olmuştu o sabah size idrar testinde bir çizgi gördüm ama bence ikinci çizgi değil demiştim ve bu sabah yani tam 4,5 gün olmuşken dün gördüğüm o çizginin gerçek olduğunu farkettim.Bebeklerim benimleler teyzeleri
Çok güzel çekim yapamadım sabah idrarı değil ara idrarla yapılmış test bu bende görünen daha koyu..

süperrr ayyyy imşşaaalllaahhhh canımmmm Rabbim sana bağışlasın bebişlerinii

tüp bebek konusunu bilmiyorum çünkü benimde ılk kusura bakma ama rahim filmi adet bıttıkten sonra çekiliyor 12.gün falan çekilmişti benim ki ama hatırladığım kadarıyla en erken 6. gün falan çekiliyo canım

Massallah rekorda sende sanirim erkenden gebeligi goren cnm ins saglikla sihatla 9ay senle sonrada yaninda olsunlar darisida burdaki herkesin ve benim basima olsun

Ben şaka yapıyorsun sanıyordum her gün test yapacağım diye hadi inşallah çift çizgi dahada koyulaşsın, bebişler gelsin bebişler dedim bak bence ikiz olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…