2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

çok şükür inşallah rabbim devamını nasip eder baya belli çift çizgi maşallah

Ayyy canimmmm
Gozlerim doldu inan gorunce.
Cok sevindim
Hadi yarin daha koyu cizgi istiyoruz.sonrada kanda 3 rakamli sayilar
Ayyy heyecan yaptim bak simdi

Bugün topikte yoktun veee büyük bi sürprizle gelmissin hadi gözümüz aydın. canim Allah tamamina erdirsin bu mutlulugun daim olsun

canımm tebriklerr, maşallahh
çok sevindimmmm
değerinin kat kat artmasını ve sağlıklı bi şekilde kucağına almanı dilerimmmm
bize umutt oldunn

çokkkkkkk güzelllll haber bu maşallah çizgi görünüyor bu kadar erken çıkması bnce ikiz bile olabilir gerçekten çok sevindim darısı bizlere inşallah

süperrr ayyyy imşşaaalllaahhhh canımmmm Rabbim sana bağışlasın bebişlerinii

Massallah rekorda sende sanirim erkenden gebeligi goren cnm ins saglikla sihatla 9ay senle sonrada yaninda olsunlar darisida burdaki herkesin ve benim basima olsun

Ben şaka yapıyorsun sanıyordum her gün test yapacağım diye hadi inşallah çift çizgi dahada koyulaşsın, bebişler gelsin bebişler dedim bak bence ikiz olacak inşallah

çok şükür inşallah rabbim devamını nasip eder baya belli çift çizgi maşallah

Ayyy canimmmm
Gozlerim doldu inan gorunce.
Cok sevindim
Hadi yarin daha koyu cizgi istiyoruz.sonrada kanda 3 rakamli sayilar
Ayyy heyecan yaptim bak simdi

Bugün topikte yoktun veee büyük bi sürprizle gelmissin hadi gözümüz aydın. canim Allah tamamina erdirsin bu mutlulugun daim olsun

canımm tebriklerr, maşallahh
çok sevindimmmm
değerinin kat kat artmasını ve sağlıklı bi şekilde kucağına almanı dilerimmmm
bize umutt oldunn

çokkkkkkk güzelllll haber bu maşallah çizgi görünüyor bu kadar erken çıkması bnce ikiz bile olabilir gerçekten çok sevindim darısı bizlere inşallah

Çok sağolun kızlar...
Her gün test yapınca erkenden öğreniyorsun ama yine de tavsiye etmiyorum doğru değil bu ya çıkmazsa ne olacaktı stres gerilim vs...hiç gereği yok dayanabilirim her türlü baş ederim umudumu kaybetmem diyenler idrar testi yapmalı...Umarım koyulaşmaya devam eder..Daha kan testime var ama önce yaparım sanırım..8.gün ve sonrasında yapıcam ama bugünden başlamam kan vermeye

Cnmm daha önceki tedaviyi seninle birlikte yapmıştık şimdi yine düşünüyorum inş sen pozitifi gör bana ve birçok arkadasa umut ol...dualarım seninle..

Cnmm daha önceki tedaviyi seninle birlikte yapmıştık şimdi yine düşünüyorum inş sen pozitifi gör bana ve birçok arkadasa umut ol...dualarım seninle..

evet canım epey zaman oldu o tedavilerimizin üzerinden geçeli...
sonunuda güzel getirebilirsem süper olacak şimdilik idrar testi sürecindeyim

maşallahhh maşşallahhhh daha da koyulaşsın inşallahhhh
seninle bu tedavide yolumuz artık ayrılıyor.ben regli oluyorum galiba.dün gece lekelenme başlamış sabahta bayağı olmuştum,kan verdim 1,68 çıkmış.
ne yapalım her şeyin hayırlısı

Canım merakla sonucunu bekliyorum :) olucak olucak inşlh

Hadi yaa, olmadımı yinene denilirki şimdi bu duruma, çok kez yaşayan biri olarak...kelimeler yetersiz kalıyor.Tek söyleyeceğim dualarımızdan vazgeçmeyelim, Allahtan istemeye devam edelim, Allahım dualarımızı kabul etsin,.Rabbim bizleri evlat kokusundan mahrum bırakmasın..

Ayyyy çok sevindimm canım inşAllah sağlıkla kat kat artar ayy hemde ikizz çok güzel Allah tamamına erdirsin inşAllah

teşekkür ederim...aminnn kısmetten öte köy yok...

ca
ca

canim hayirli ugurlu olsun. 2. cizgi daha da koyulassin insallahhhh.. bende bu gun transfer oldum.. evde dinleniyorum..

Canın sağolsun kuzum çok kez bu duyguyu yaşadım o nedenle üzerine söyleyecek söz yok..Nasip,hayırlısı gibi kelimelerin arkasına saklanıyor duygularımız bu saatten sonra...

Maşallah gülden bebeler beta hcg salgilamaya başlamış kesin annelerinin sesini duydular ekşın başlasın oleyyy

Canın sağolsun kuzum çok kez bu duyguyu yaşadım o nedenle üzerine söyleyecek söz yok..Nasip,hayırlısı gibi kelimelerin arkasına saklanıyor duygularımız bu saatten sonra...
aynen o dediğin gibi, yapacak denecek çok bişey de yok aslında...
alnımıza yazılmışsa annelik babalığı bizde yaşarızz yoksa ne gelir elden .....

sekerpancari canım herşey allahtan üzülme diyeceğim ama içindede tutma canım..bizi bir tek bizler anlarız insallah yüce mevlam kaderde yazdıysa analığı birgün bizlerde tadarız..seni çok seviyoruz arkadaşım..iyi ki varsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…