2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

işte bu mesajı bekliyordum idrar testi resimliiiiiiii
çift çizgili hemdeeeeeeeeeeeeeeee
ayyyyyyyyyyyyyy heycanlı bekleyişe daha bi heycan geldiiiiii
Rabbim inşallah kat ve kat artarak devamını getirsin hergün testin daha daha koyulaşsın canım
dualrım seninle

canim hayirli ugurlu olsun. 2. cizgi daha da koyulassin insallahhhh.. bende bu gun transfer oldum.. evde dinleniyorum..

canım seninde transferin hayırlı olsun
bekleme sürecinden sonra snnde inşallah çift çizgilerini görürüz
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

şu anda iş yerimdeyim. az sonra çıkıcam..
içimde mi dışım da mı tutmalıyım, bu işin neresinde durmalıyım bilmiyorum...hayır yani test gününü bile görmek kısmette yokmuş bu sefer...çok ama çok teşekkür ederim...sizlerinde varlığınız benim için çok değerli ve kıymetli...

canim hayirli ugurlu olsun. 2. cizgi daha da koyulassin insallahhhh.. bende bu gun transfer oldum.. evde dinleniyorum..

Elinden geldiğince rahat olmaya çalış ve düşünmemek için meşguliyetler bul kendine...
İnşallah tutunur kuzucukların canım...

Amin canım inşalah daha da koyulaşır akşam 17.30 da yani bebeklerimi aldığım saatte yapıcam yine tam 5 gün geride kalmış oluyor bakalım nasıl çıkacak minnakların hcg si

merhaba arkadaşlar.ben de mayıs başı gibi tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah bir sorun çıkmazsa.eşim de sperm hareketsizliği ve sayı azlığı var ilaç kullanıyor.ilaçlar malum fiyatları biraz fazla.sizce tedaviye kadar kullanmalı mı faydası olur mu? sonuçta tüp bebek için belli sayıda sperm yeterli oluyor.

Canım benim çok sevindim gözünaydın rabbim bu sefer hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip eder inş annelerini 9 ay hiç bırakmazlar

Am
canım seninde transferin hayırlı olsun
bekleme sürecinden sonra snnde inşallah çift çizgilerini görürüz
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Amin canim.. insallahhh... allah isteyen herkeze nasip etsin. Bir an once kucaklarimizi doldursun...

Kız gülden yeni test yaptin mı görüntü istiyoruz..

darısı ultrasondaki resimlerini
Allah tamamına erdirsin.

Hayırlı olsun sana annelik çok yakışacak

hadi sende hamilesin inşallah allahım tüm isteyenleri sevindirsin bizleri sevindirdigi gibi

canıııııııııııııım süpeeeeeeeeeeeeeeerrrrr :) 2. çizgi görünüyoooooooor :) inşallah hergün daha da koyulaşır ve kanda güzel sonucunu alırızzzzzzzzz :) çooooooooooooook şüüüüüüüküüüürrrrr :)

cnm belli olmaya başlamıiş gerçektende çizgi hadiiiiiiiiiii
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hamişsin heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kızlarr ne olur yalvarırım soruma cevap verin.bugün 8. Gün kan testim 4.87 çıktı siZce umut varmı.artma ihtimali olur mu blast transferiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…