Transfer olalı 3,5 gün olmuştu o sabah size idrar testinde bir çizgi gördüm ama bence ikinci çizgi değil demiştim ve bu sabah yani tam 4,5 gün olmuşken dün gördüğüm o çizginin gerçek olduğunu farkettim.Bebeklerim benimleler teyzeleri
Çok güzel çekim yapamadım sabah idrarı değil ara idrarla yapılmış test bu bende görünen daha koyu..
Eki Görüntüle 1472623
canim hayirli ugurlu olsun. 2. cizgi daha da koyulassin insallahhhh.. bende bu gun transfer oldum.. evde dinleniyorum..
şu anda iş yerimdeyim. az sonra çıkıcam..sekerpancari canım herşey allahtan üzülme diyeceğim ama içindede tutma canım..bizi bir tek bizler anlarız insallah yüce mevlam kaderde yazdıysa analığı birgün bizlerde tadarız..seni çok seviyoruz arkadaşım..iyi ki varsın..
Maşallah gülden bebeler beta hcg salgilamaya başlamış kesin annelerinin sesini duydular ekşın başlasın oleyyy
canim hayirli ugurlu olsun. 2. cizgi daha da koyulassin insallahhhh.. bende bu gun transfer oldum.. evde dinleniyorum..
işte bu mesajı bekliyordum idrar testi resimliiiiiiii
çift çizgili hemdeeeeeeeeeeeeeeee
ayyyyyyyyyyyyyy heycanlı bekleyişe daha bi heycan geldiiiiii
Rabbim inşallah kat ve kat artarak devamını getirsin hergün testin daha daha koyulaşsın canım
dualrım seninle
Canım benim çok sevindim gözünaydın rabbim bu sefer hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip eder inş annelerini 9 ay hiç bırakmazlarTransfer olalı 3,5 gün olmuştu o sabah size idrar testinde bir çizgi gördüm ama bence ikinci çizgi değil demiştim ve bu sabah yani tam 4,5 gün olmuşken dün gördüğüm o çizginin gerçek olduğunu farkettim.Bebeklerim benimleler teyzeleri
Çok güzel çekim yapamadım sabah idrarı değil ara idrarla yapılmış test bu bende görünen daha koyu..
Eki Görüntüle 1472623
Ormantik yerde büyüyolar ya ondandır canımAnnelerinin sözünü dinledi minnaklar hcg salgılamaya başladılar
İnşallah gelişirler bugün aradılar 15ide döllenmiş çok şükürSayi guzelmiş gelisimide iyi olur insallah
.
canım seninde transferin hayırlı olsun
bekleme sürecinden sonra snnde inşallah çift çizgilerini görürüz
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
darısı ultrasondaki resimleriniTransfer olalı 3,5 gün olmuştu o sabah size idrar testinde bir çizgi gördüm ama bence ikinci çizgi değil demiştim ve bu sabah yani tam 4,5 gün olmuşken dün gördüğüm o çizginin gerçek olduğunu farkettim.Bebeklerim benimleler teyzeleri
Eki Görüntüle 1472623
Allah tamamına erdirsin.Transfer olalı 3,5 gün olmuştu o sabah size idrar testinde bir çizgi gördüm ama bence ikinci çizgi değil demiştim ve bu sabah yani tam 4,5 gün olmuşken dün gördüğüm o çizginin gerçek olduğunu farkettim.Bebeklerim benimleler teyzeleri
Eki Görüntüle 1472623
Hayırlı olsun sana annelik çok yakışacakTransfer olalı 3,5 gün olmuştu o sabah size idrar testinde bir çizgi gördüm ama bence ikinci çizgi değil demiştim ve bu sabah yani tam 4,5 gün olmuşken dün gördüğüm o çizginin gerçek olduğunu farkettim.Bebeklerim benimleler teyzeleri
Eki Görüntüle 1472623
hadi sende hamilesin inşallah allahım tüm isteyenleri sevindirsin bizleri sevindirdigi gibiTransfer olalı 3,5 gün olmuştu o sabah size idrar testinde bir çizgi gördüm ama bence ikinci çizgi değil demiştim ve bu sabah yani tam 4,5 gün olmuşken dün gördüğüm o çizginin gerçek olduğunu farkettim.Bebeklerim benimleler teyzeleri
Eki Görüntüle 1472623
canıııııııııııııım süpeeeeeeeeeeeeeeerrrrr :) 2. çizgi görünüyoooooooor :) inşallah hergün daha da koyulaşır ve kanda güzel sonucunu alırızzzzzzzzz :) çooooooooooooook şüüüüüüüküüüürrrrr :)Transfer olalı 3,5 gün olmuştu o sabah size idrar testinde bir çizgi gördüm ama bence ikinci çizgi değil demiştim ve bu sabah yani tam 4,5 gün olmuşken dün gördüğüm o çizginin gerçek olduğunu farkettim.Bebeklerim benimleler teyzeleri
Eki Görüntüle 1472623
cnm belli olmaya başlamıiş gerçektende çizgi hadiiiiiiiiiiiTransfer olalı 3,5 gün olmuştu o sabah size idrar testinde bir çizgi gördüm ama bence ikinci çizgi değil demiştim ve bu sabah yani tam 4,5 gün olmuşken dün gördüğüm o çizginin gerçek olduğunu farkettim.Bebeklerim benimleler teyzeleri
Eki Görüntüle 1472623
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?