OOOOOOOOİnşallah gelişirler bugün aradılar 15ide döllenmiş çok şükür
canım çok düşük bir değer 2 gün sonra yenile testi ama gebelik yok gibi benceKızlarr ne olur yalvarırım soruma cevap verin.bugün 8. Gün kan testim 4.87 çıktı siZce umut varmı.artma ihtimali olur mu blast transferiydi
Amin canım inşalah daha da koyulaşır akşam 17.30 da yani bebeklerimi aldığım saatte yapıcam yine tam 5 gün geride kalmış oluyor bakalım nasıl çıkacak minnakların hcg si
Bence var canim 5 ustu hamilelik daha gunune var rabbimden hic birzaman umut kesilmez sakin umutsuz olmaKızlarr ne olur yalvarırım soruma cevap verin.bugün 8. Gün kan testim 4.87 çıktı siZce umut varmı.artma ihtimali olur mu blast transferiydi
Bence umut var esas test gunune kac gun var canım..Kızlarr ne olur yalvarırım soruma cevap verin.bugün 8. Gün kan testim 4.87 çıktı siZce umut varmı.artma ihtimali olur mu blast transferiydi
Canim allah sabir versin insallah en kisa zamanda kavusursun bebegine bende suan 5. Denemedeyim nasip ya vakti gelince olucak allahin izniyle rabbimize dua edelimKizlar iyi aksamlar..
Bende çaktırmadan donmuşlarimi transfer ettirmistim. Bugun test yaptirdik malesef negatif:) 4.tup bebek denemem de negatifle sonuclandi.. dilerim rabbim sizlere nasip eder:)) umudunuz bitmesin organikler bizim olsun insallah:)
Cevap verdiğin için teşekkür ederim.bugün 8 . Günümdü doktorum 4 nisana verdi test tarihini.Bence umut var esas test gunune kac gun var canım..
Canim allah sabir versin insallah en kisa zamanda kavusursun bebegine bende suan 5. Denemedeyim nasip ya vakti gelince olucak allahin izniyle rabbimize dua edelim
Ben umudumu yitirdim bu 4. Denememdi iki adet iyi kalite blast transfer edildi.herşey mükemmel iken nasıl oluyor ne oluyor içerde de tutunamıyorlar allahım sen aklıma mukayyet ol yarabbim.Bence var canim 5 ustu hamilelik daha gunune var rabbimden hic birzaman umut kesilmez sakin umutsuz olma
Kuzumm sen ne zamn donmus tedavisi oldun bekledn de sonuc aldn yaa insallah olcak be bizim de kuzularmz gelcek bi gun ya insallah cok bekletmezler bizi...Kizlar iyi aksamlar..
Bende çaktırmadan donmuşlarimi transfer ettirmistim. Bugun test yaptirdik malesef negatif:) 4.tup bebek denemem de negatifle sonuclandi.. dilerim rabbim sizlere nasip eder:)) umudunuz bitmesin organikler bizim olsun insallah:)
Cnm uzuldum ya ne desem bos insl bundan sonrasi pozitif olur cnm ..Kizlar iyi aksamlar..
Amiiiin canim amiiiin hepimize rabbim nasip etsinAmim canim. Derdi veren sabrinida veriyor cok sukur:)) dilerimm artik bu tedavin senin icin hayirli olan bebegini kucana almana vesile olur:)
Canim benimde senin gibi 4 denemem oldu suan 5. Tedavideyim benimde tutunuyor kanda pozitif cikiyor kese gormeden dusuyor artik ben kanda pozitif cikinca sevinemiyorum dusun benimde hersey normal sorun yok 5. Gun embriyo rahimin icinede bakildi olmayinca olmuyor demek ki vakti gelmedi dua etcez ama umudunu kesme test gunune var bence yukselicek pozitif ol gec tutunur belki allah nelere kadir unutmaBen umudumu yitirdim bu 4. Denememdi iki adet iyi kalite blast transfer edildi.herşey mükemmel iken nasıl oluyor ne oluyor içerde de tutunamıyorlar allahım sen aklıma mukayyet ol yarabbim.
Canim nerden baksan 1 haftan var ohoo guzel haberler alicaksın icini karartma..bak ben kendimi anlatayim da neden emnim bil..canım ben 2012 de asılama yaptirdim sonuc gunu geldi catti test yaptim 3.90 falandi..doktoru aradim ilaclari birak dedi ama gunum 2 gun gecti dedim neyse ilaclari birakinca olucan dediler ama oldumda degisikti adetim hatta test gunu esime bak ben hep 0.100 gorüyodum ilk kez rakamli biseyler gordum dedim..o da doktormusun sen sacmalama dedi..bende inatla ben hamileyim dedim..sadede gelince ben hamileydim..bunu bir sonraki ay gunum gecince test yapinca anladim ben basbaya hamileydim 4 haftalik olmasi gereken bebegim 1.5 aylikti yani o kanamanin oldugu zamandan sayinca hesap tutuyodu..kuzum o zaman tutunmaya calismis..ama gel gor ki 2 gun sonra ic kanamayla ameliyat oldum teshis dis gebelik.bebek sag yumurtanin icinde kese yapmis..uzuldum ama can da tatli..derdi veren allah dermanida verir elbetCevap verdiğin için teşekkür ederim.bugün 8 . Günümdü doktorum 4 nisana verdi test tarihini.
Kız ne ara yaptin tedaviyi canim ya..inşallah en dogalindan dogal anne olucaz bizlerde..Kizlar iyi aksamlar..
Hmm anladım canım teşekkürler..tüp bebek konusunu bilmiyorum çünkü benimde ılk kusura bakma ama rahim filmi adet bıttıkten sonra çekiliyor 12.gün falan çekilmişti benim ki ama hatırladığım kadarıyla en erken 6. gün falan çekiliyo canım
Canim ben hesap yaptim kafadan 4.87 den onunde alti gun var bugune gore 2 gunde bir 2 kat artistan 38-40 arasi bir deger alican canim ve takiple bunu yukseldigini gorucez annesi..bebekler zaten ilk 3 gün rahimde yer aramis bulunca yerlesmesi etmesi anca sira beta hcg ye geliyo canım..olacak olacak icini ferah tut..Cevap verdiğin için teşekkür ederim.bugün 8 . Günümdü doktorum 4 nisana verdi test tarihini.
Canım çoook teşekkürler.ellerin dert görmesin okadar anlatmışsın yaşadıklarını.çok zor süreçten geçiyoruz elbette allahtan ümit hiçbirzaman kesilmez.ALlahım çok büyük bir gün bizlerinde yüzü gülecek inşallah.ben şuan durumu kabullendim.çok ümit bağlamam ama bir mucize olurda olursa mutluluktan uçarım.hayırlısını versin allahım.Canim nerden baksan 1 haftan var ohoo guzel haberler alicaksın icini karartma..bak ben kendimi anlatayim da neden emnim bil..canım ben 2012 de asılama yaptirdim sonuc gunu geldi catti test yaptim 3.90 falandi..doktoru aradim ilaclari birak dedi ama gunum 2 gun gecti dedim neyse ilaclari birakinca olucan dediler ama oldumda degisikti adetim hatta test gunu esime bak ben hep 0.100 gorüyodum ilk kez rakamli biseyler gordum dedim..o da doktormusun sen sacmalama dedi..bende inatla ben hamileyim dedim..sadede gelince ben hamileydim..bunu bir sonraki ay gunum gecince test yapinca anladim ben basbaya hamileydim 4 haftalik olmasi gereken bebegim 1.5 aylikti yani o kanamanin oldugu zamandan sayinca hesap tutuyodu..kuzum o zaman tutunmaya calismis..ama gel gor ki 2 gun sonra ic kanamayla ameliyat oldum teshis dis gebelik.bebek sag yumurtanin icinde kese yapmis..uzuldum ama can da tatli..derdi veren allah dermanida verir elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?