2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım benimde histeroskopi yapılmıştı geçen sene sorun çıkmamıştı.sanırım genetik testler falan yaptırılması gerekicek artık bize.

İnşallah.çok heveslenmeden kendimi de üzmeden takip edeceğim mutlaka.ALlah büyük verdiğindede vardır bir hayır vermediğinde de.inşallah senin dediğin gibi olur

E egunal canım güldenimmm seni takip ediyorum yazmasamda okuyorum burdan o çizgiyi gördüm ve inanki çokkk sevindim inş devamıda gelecek haberlerini bekliyorummm

Canım benimde histeroskopi yapılmıştı geçen sene sorun çıkmamıştı.sanırım genetik testler falan yaptırılması gerekicek artık bize.
canım mrbb iyi akşamlar
histereskopi yaptırmışsın bende düşünüyorumda nerde ve narkozlamı yapıldı biraz bahsedebilirmisin

canım mrbb iyi akşamlar
histereskopi yaptırmışsın bende düşünüyorumda nerde ve narkozlamı yapıldı biraz bahsedebilirmisin
Evt canım ben tekirdağda oturuyorum burdaki doktorum yaptı.anestezili oluyor.korkulacak birşey yok.aynı yumurta toplama işlemi gibi.bittiğinde hafif adet sancısı gibi sancım oldu okadar.

evet canım ben eşimle kanda baktırmıştık sorun yok çıktı biraz bende kan pıhtısı var zaten her tedavide kan sulandırıcı verdiler benim buda olmazsa doktorum embriyoların genetik araştırması olur artık dedi allahım inşallah gerek kalmaz bu defa olur

İnşallh gerek kalmaz.hayırlısı ile kavuşursun yavrucuğuna.allhım isteyen herkese versin .Bizlerede versin inşallh.

Şuan eşim uyudu ve bende gizlice rahat rahat ağlıyorum.onun yanında ağlamadım çünkü eşim çok hassas bir adam.çok ağladı ve üzülmesini istemedim.çok üzgünüm.bu sefer yeni bir merkezle 2 sene aradan sonra sıfırdan başlamıştık.umudum yüksekti.hiç olumsuz düşünmemiştim.insan inanamıyor.2 kaliteli blast nasıl olmuyor anlayamıyorum.tabiki herşey allhtan.devam etmeye gücüm hala var da hevesim kalmadı

Bugün ikimiz variz galiba herkes nerelerde. Gulden in yeni test resimleri yokmu henüz
Güzel bi pazar gününden günaydınlar bu gün sabah saat 7:00 de uyandım ve ilk idrarımla ovulasyon testi vardı bide gebelik testi ikisiyle yaptım ve pozitif 5. Gün emriyosu ve bugün 10. Günüm. Bugünki mutluluğumu anlatamam.eşim şuan yanımda yok .ben Elazığ dayım eşim iş için istanbulda bugün akşam eve gelecek haberi nasıl versem diye düşünüyom kan tahlilimi ne zaman yapsam acaba

Canim bu muhteşem bi haber tebrik ederim seni. Güzel bi haber vereceksin eşine mutlulugun uz daim olsun.

Canım harika haber tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin. Ben testte ikinci çizgi çıkar çıkmaz telefon etmiştim sabredememiştim. Ama sen akşama kadar dayanabileceksen sürpriz yap bence. Bir hediye alıp içine not yazabilirsin. Yada bir bebek patiği ve hamilelik testini paketleyebilirsin. Yada sana iki tane hediyem var diyip bir tane küçük alakasız bir hediye verebilirsin. İkinci nerede diyince de "9 ay sonra burada olacak" diyebilirsin :)

Kan testini bugün yada yarın yapabilirsin.

Bir de ben haber verirken çok korkmuştum heveslenir de hevesi kursağında kalır diye "temkinli olarak mutlu olalım belli olmaz henüz" falan demiştim. Hala da öyle yapıyorum. Ama yazık onların da hakkı mutlu olmak. Bence sevimli bir şeyler yapabilirsin.

İnanır mısın ben de aynı şeyleri düşünmüştüm 2. si pozitif oldu :)

Gülden sultann 4 rakamlı sayılara hazır ol benceee hatırlarsan benim 9. gün idrar testim böyleydi hergün sana bakmaya giriyorum habersiz bırakma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…