Canım benimde histeroskopi yapılmıştı geçen sene sorun çıkmamıştı.sanırım genetik testler falan yaptırılması gerekicek artık bize.Canim benimde senin gibi 4 denemem oldu suan 5. Tedavideyim benimde tutunuyor kanda pozitif cikiyor kese gormeden dusuyor artik ben kanda pozitif cikinca sevinemiyorum dusun benimde hersey normal sorun yok 5. Gun embriyo rahimin icinede bakildi olmayinca olmuyor demek ki vakti gelmedi dua etcez ama umudunu kesme test gunune var bence yukselicek pozitif ol gec tutunur belki allah nelere kadir unutma
İnşallah.çok heveslenmeden kendimi de üzmeden takip edeceğim mutlaka.ALlah büyük verdiğindede vardır bir hayır vermediğinde de.inşallah senin dediğin gibi olurCanim ben hesap yaptim kafadan 4.87 den onunde alti gun var bugune gore 2 gunde bir 2 kat artistan 38-40 arasi bir deger alican canim ve takiple bunu yukseldigini gorucez annesi..bebekler zaten ilk 3 gün rahimde yer aramis bulunca yerlesmesi etmesi anca sira beta hcg ye geliyo canım..olacak olacak icini ferah tut..
canım mrbb iyi akşamlarCanım benimde histeroskopi yapılmıştı geçen sene sorun çıkmamıştı.sanırım genetik testler falan yaptırılması gerekicek artık bize.
Evt canım ben tekirdağda oturuyorum burdaki doktorum yaptı.anestezili oluyor.korkulacak birşey yok.aynı yumurta toplama işlemi gibi.bittiğinde hafif adet sancısı gibi sancım oldu okadar.canım mrbb iyi akşamlar
histereskopi yaptırmışsın bende düşünüyorumda nerde ve narkozlamı yapıldı biraz bahsedebilirmisin
evet canım ben eşimle kanda baktırmıştık sorun yok çıktı biraz bende kan pıhtısı var zaten her tedavide kan sulandırıcı verdiler benim buda olmazsa doktorum embriyoların genetik araştırması olur artık dedi allahım inşallah gerek kalmaz bu defa olurCanım benimde histeroskopi yapılmıştı geçen sene sorun çıkmamıştı.sanırım genetik testler falan yaptırılması gerekicek artık bize.
İnşallh gerek kalmaz.hayırlısı ile kavuşursun yavrucuğuna.allhım isteyen herkese versin .Bizlerede versin inşallh.evet canım ben eşimle kanda baktırmıştık sorun yok çıktı biraz bende kan pıhtısı var zaten her tedavide kan sulandırıcı verdiler benim buda olmazsa doktorum embriyoların genetik araştırması olur artık dedi allahım inşallah gerek kalmaz bu defa olur
AMİNNN İNŞŞŞŞGünaydın herkese kızlar güzel bir gün olmasını diliyorum. Güzel haberler aldığımız bir gün olsun
AMİNNN İNŞŞŞŞ
Güzel bi pazar gününden günaydınlar bu gün sabah saat 7:00 de uyandım ve ilk idrarımla ovulasyon testi vardı bide gebelik testi ikisiyle yaptım ve pozitifBugün ikimiz variz galiba herkes nerelerde. Gulden in yeni test resimleri yokmu henüz
Güzel bi pazar gününden günaydınlar bu gün sabah saat 7:00 de uyandım ve ilk idrarımla ovulasyon testi vardı bide gebelik testi ikisiyle yaptım ve pozitif5. Gün emriyosu ve bugün 10. Günüm. Bugünki mutluluğumu anlatamam.eşim şuan yanımda yok .ben Elazığ dayım eşim iş için istanbulda bugün akşam eve gelecek haberi nasıl versem diye düşünüyom kan tahlilimi ne zaman yapsam acaba
Güzel bi pazar gününden günaydınlar bu gün sabah saat 7:00 de uyandım ve ilk idrarımla ovulasyon testi vardı bide gebelik testi ikisiyle yaptım ve pozitif5. Gün emriyosu ve bugün 10. Günüm. Bugünki mutluluğumu anlatamam.eşim şuan yanımda yok .ben Elazığ dayım eşim iş için istanbulda bugün akşam eve gelecek haberi nasıl versem diye düşünüyom kan tahlilimi ne zaman yapsam acaba
Canim bu muhteşem bi haber tebrik ederim seni. Güzel bi haber vereceksin eşine mutlulugun uz daim olsun.
sağıl canım Allah razı olsun aminnnnCanim bu muhteşem bi haber tebrik ederim seni. Güzel bi haber vereceksin eşine mutlulugun uz daim olsun.
o artık bir HAMİŞ uyku bastı onu uykuBugün ikimiz variz galiba herkes nerelerde. Gulden in yeni test resimleri yokmu henüz
Canım çok geçmiş olsun. Kimyasal gebelik oldu demek. Ama ben kimyasal olunca çok yaklaştık bir dahakine olacak diye bakmıştım. Tavsiye ederim, biraz rahatlatıyor. Maalesef bu iş sabırla tekrar tekrar sıfırdan başlama işi. Bunda da bir hayır vardır. Allah yardımcınız olsun. Dua etmekten, istemekten vaz geçme. Allah'ın hazineleri sonsuz. Rahmetinin bir damlası da bizim hazinemiz. İnşallah istediğine kavuşursun canım
Transfer olalı 3,5 gün olmuştu o sabah size idrar testinde bir çizgi gördüm ama bence ikinci çizgi değil demiştim ve bu sabah yani tam 4,5 gün olmuşken dün gördüğüm o çizginin gerçek olduğunu farkettim.Bebeklerim benimleler teyzeleri
Çok güzel çekim yapamadım sabah idrarı değil ara idrarla yapılmış test bu bende görünen daha koyu..
Eki Görüntüle 1472623
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?