oh oh mis gibi haberler gözün aydın canımcığım sağlıkla kucağınızdaki günlere olsun inş
Güzel bi pazar gününden günaydınlar bu gün sabah saat 7:00 de uyandım ve ilk idrarımla ovulasyon testi vardı bide gebelik testi ikisiyle yaptım ve pozitif5. Gün emriyosu ve bugün 10. Günüm. Bugünki mutluluğumu anlatamam.eşim şuan yanımda yok .ben Elazığ dayım eşim iş için istanbulda bugün akşam eve gelecek haberi nasıl versem diye düşünüyom kan tahlilimi ne zaman yapsam acaba
Transfer olalı 3,5 gün olmuştu o sabah size idrar testinde bir çizgi gördüm ama bence ikinci çizgi değil demiştim ve bu sabah yani tam 4,5 gün olmuşken dün gördüğüm o çizginin gerçek olduğunu farkettim.Bebeklerim benimleler teyzeleri
Çok güzel çekim yapamadım sabah idrarı değil ara idrarla yapılmış test bu bende görünen daha koyu..
Eki Görüntüle 1472623
E egunal canım görmedin diye tekrar yazayım dedim bu kafamı çok karıştırıyor ya baska birşey daha varsa diye
Ben daha önce rahim filmi cektirmedim Bülent Bey'de ulturasonla baktı polip var alınması lazım ama hamile kalamamanın sebebi bu değil yumurta az dedi burdan anladığım şu ki polip çok büyük değil şimdilik bir sorun teşkil etmiyor ama buna rağmen de rahim filmi istemedi acaba ulturasonda bakıyor bi anormallik görürse mi rahim filmi istiyor ? Yada vjrdaha ki gittiğimde mi istiycek onda adetli gidicem tedaviye başliycaz bilemedim Daha önceki tüp bebek denememde de doktor film istememişti birde rahim filmi adet bittikten hemen sonraki gün mü çekiliyor çok soru sordum ama mazur gör tatlım sen tecrubelisin diye sana soruyorum
Aynen katılıyorum bende de bu şekilde sabah ilk idrarımla daha açık renk akşama doğru daha koyu oluyor her zaman..Bir de normal gebelik testleri kullanıyorum ben ucuz olanlardan..LapaQuik diye bir markaydı sanırım adını unuttum şimdi...Arkadaşlar bir de eğer sabah idrarı ile çıkmazsa veya silik çıkarsa bir de akşam deneyin. Nedense benim akşamları daha koyu çıkıyordu. Mutlaka ultra erken gebelik testi kullanın normal test kullanmayın.
Aslında 3.5 gün olmuştu transfer olalı ben bir çizgi gördüm ama oralı olmadım 4.5 gün olmuştu buraya resmini koyduğum test çıktı bugün daha da koyu...CANIMMMM ŞİMDİ GÖRDÜM MESAJINI. ÇOK HEYECANLANDIM!!!!
İkinci çizgi gayet net. Transferden sadece 5 gün sonra böyle bir çizgi görmen inanılmaz. Hem de dondurulmuş embriyolar için çok erken bir pozitif. Çok kuvvetli tutundu veya tutundular demek ki. Allah tamamına erdirsin canım benim. Çok tebrik ediyorum.
Mangi testi kullandın?
Her gün test yaparsın artık. Muhtemelen koyulaşır ama koyulaşmazsa endişelenme. Testlerin içindeki boya miktarı koyuluğu etkiliyor.
Aslında 3.5 gün olmuştu transfer olalı ben bir çizgi gördüm ama oralı olmadım 4.5 gün olmuştu buraya resmini koyduğum test çıktı bugün daha da koyu...
Çok tebrik ederim canım..
Güzel bi pazar gününden günaydınlar bu gün sabah saat 7:00 de uyandım ve ilk idrarımla ovulasyon testi vardı bide gebelik testi ikisiyle yaptım ve pozitif5. Gün emriyosu ve bugün 10. Günüm. Bugünki mutluluğumu anlatamam.eşim şuan yanımda yok .ben Elazığ dayım eşim iş için istanbulda bugün akşam eve gelecek haberi nasıl versem diye düşünüyom kan tahlilimi ne zaman yapsam acaba
valla ALLAHIN İZNİ İLE GELECEKLER Geldikten sonrada sana rahat yok o yüzden alış canım alışNe uykusu ama aksine uyutmuyor minnaklar..
Dün gece 1 de ağrıyla uyandım belim kasıklarım adet olacakmış gibi bir tuhaftı..
Artık belli ediyorlar biz geldik diye...
yaaa yorum yapma koy resimi yorumu biz yaparızKızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum..Alıntı yapamacağım...
Bu sabah daha da koyu ikinci çizgi
İdrar testi fotosu koymayacağım...
Yavrucum negatif alan arkadaşlarımız var gözünüze sokar gibi test yayınlamak doğru gelmiyor ilerlesin zaman kan testine yakın koyarım daha bi pembe olur o zamanyaaa yorum yapma koy resimi yorumu biz yaparız
Anladım canım çok teşekkürler cevap içinCanım benden rahim filmini özellikle istedi ultrasonda perde gördü bakılması lazım dedi bir de daha önce dış gebelik yaşamıştım bu sebeple istedi..Sende gerekli görmezse istemeyebilir..Asıl sorunun yumurta azlığı olduğunu söylemiş buna göre tedavi planlar..Rahim filmini ben 17.günde de çektirdim genelde adet bitimiyle birlikte çekiliyor ama diğer zamanlarda da çekilenler oluyor benim gibi..
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum..Alıntı yapamacağım...
Bu sabah daha da koyu ikinci çizgi
İdrar testi fotosu koymayacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?