2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

oh oh mis gibi haberler gözün aydın canımcığım sağlıkla kucağınızdaki günlere olsun inş

CANIMMMM ŞİMDİ GÖRDÜM MESAJINI. ÇOK HEYECANLANDIM!!!!

İkinci çizgi gayet net. Transferden sadece 5 gün sonra böyle bir çizgi görmen inanılmaz. Hem de dondurulmuş embriyolar için çok erken bir pozitif. Çok kuvvetli tutundu veya tutundular demek ki. Allah tamamına erdirsin canım benim. Çok tebrik ediyorum.

Mangi testi kullandın?

Her gün test yaparsın artık. Muhtemelen koyulaşır ama koyulaşmazsa endişelenme. Testlerin içindeki boya miktarı koyuluğu etkiliyor.

Arkadaşlar bir de eğer sabah idrarı ile çıkmazsa veya silik çıkarsa bir de akşam deneyin. Nedense benim akşamları daha koyu çıkıyordu. Mutlaka ultra erken gebelik testi kullanın normal test kullanmayın.

Canım benden rahim filmini özellikle istedi ultrasonda perde gördü bakılması lazım dedi bir de daha önce dış gebelik yaşamıştım bu sebeple istedi..Sende gerekli görmezse istemeyebilir..Asıl sorunun yumurta azlığı olduğunu söylemiş buna göre tedavi planlar..Rahim filmini ben 17.günde de çektirdim genelde adet bitimiyle birlikte çekiliyor ama diğer zamanlarda da çekilenler oluyor benim gibi..

Arkadaşlar bir de eğer sabah idrarı ile çıkmazsa veya silik çıkarsa bir de akşam deneyin. Nedense benim akşamları daha koyu çıkıyordu. Mutlaka ultra erken gebelik testi kullanın normal test kullanmayın.
Aynen katılıyorum bende de bu şekilde sabah ilk idrarımla daha açık renk akşama doğru daha koyu oluyor her zaman..Bir de normal gebelik testleri kullanıyorum ben ucuz olanlardan..LapaQuik diye bir markaydı sanırım adını unuttum şimdi...

Aslında 3.5 gün olmuştu transfer olalı ben bir çizgi gördüm ama oralı olmadım 4.5 gün olmuştu buraya resmini koyduğum test çıktı bugün daha da koyu...

Reactions: 9ay
Negatif alan arkadaşlarım canlarınız sağolsun bir gün o beklenen gün gelecek....

Aslında 3.5 gün olmuştu transfer olalı ben bir çizgi gördüm ama oralı olmadım 4.5 gün olmuştu buraya resmini koyduğum test çıktı bugün daha da koyu...

Oldu bu iş o zaman inşallah! İkiz olabilir gerçekten de. Aaay ya çok heycanlı

Çok tebrik ederim canım..
Rabbim tamamına erdirsin..
Sabah sabah çok güzel bir haber bu

Ne uykusu ama aksine uyutmuyor minnaklar..
Dün gece 1 de ağrıyla uyandım belim kasıklarım adet olacakmış gibi bir tuhaftı..
Artık belli ediyorlar biz geldik diye...
valla ALLAHIN İZNİ İLE GELECEKLER Geldikten sonrada sana rahat yok o yüzden alış canım alış

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum..Alıntı yapamacağım...
Bu sabah daha da koyu ikinci çizgi
İdrar testi fotosu koymayacağım...
yaaa yorum yapma koy resimi yorumu biz yaparız

Anladım canım çok teşekkürler cevap için

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum..Alıntı yapamacağım...
Bu sabah daha da koyu ikinci çizgi
İdrar testi fotosu koymayacağım...

gözün aydın canım ben sana bu sefer çok umutluyum demiştim ikizler geliyor Allahın izniyle çok bekledin çok emek verdin karşılığını aldın canım darısı başıma canım

Tebrikler canım.. Allah sağlıkşa kucağına almayı nasip etsin. Benim test. Tarihim 7 nisan.. Sabırsızlıkla bekliyorum.. Bizlere de dua et hamillerîn duası kabul olur muş..

Kızlar tüp bebek dr.um Fethiye Ersan saat 14:00 de ülke tv de sağlık programında şimdi izleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…