2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Aslında 3.5 gün olmuştu transfer olalı ben bir çizgi gördüm ama oralı olmadım 4.5 gün olmuştu buraya resmini koyduğum test çıktı bugün daha da koyu...

Guldennnnnnn cok cok cok cooook mutlu oldummm..Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cancagizimmm..kuzumm dun gordum ama yazamadim..ddustum kendi derdime..kkanamam oldu..aacil dr un yanina gittim. .bbi gun once gitmistim gayet guzeldi hersey..ccok sukur karindan muauene oldum ve kalp atisini dinledim..hhayatimda ilk kez kalp atisi dinledim ve coookk guzeldii..cctesi kanama oldu meger kanama alani olusmus..hemen proluton ve endol verdi dr..haftaya cuma tekrar kontrol var o zamana kadar yaticaksin dedi..sizlerinde guzel haberlerini okuudukca dha moralim duzleiuo...sizleri seviyorumm..saglikla kucagimiza almayi Yuce Mevlam nasip etsinnnn

Gecmis olsun canim insallah bebegini saglikla kucagina alirsin

Gecmis olsun canim insallah bebegini saglikla kucagina alirsin

Saoll canim benim Allah razi olsunn..Yaradanim bizlere guzel gunler nasip etsin..Su dunyada ne kadar anne olmak isteyen ehli islam din kardesim varsa Rabbim hepsine ve icinde banada yasatsin...

Bence eşine guzel bir sofra hazirla..babacım afyet olsun annemle senin icin hazirladik begendin mi tarzinda bir not iliştir istersen pecetesine yada ekmekligin icine..

Saoll canim benim Allah razi olsunn..Yaradanim bizlere guzel gunler nasip etsin..Su dunyada ne kadar anne olmak isteyen ehli islam din kardesim varsa Rabbim hepsine ve icinde banada yasatsin...
aminnn canım rabbim sanada sağlıklı şekilde kucağına almak nasip olsun

Bence eşine guzel bir sofra hazirla..babacım afyet olsun annemle senin icin hazirladik begendin mi tarzinda bir not iliştir istersen pecetesine yada ekmekligin icine..
Sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun iyi dilekleriniz için inşallah gebeliğim 9 boyunca sorunsuz devam eder ben çok mücadele ettim allahım bizleride anneye olmayı kucağımızın cennet kokulu evlatlarla doldurmayı nasip eyle herzaman burdaki arkadaşlara dua edecem

ammmmin canım bizlerede dua et sende yavrunu kucağına al inşallah biraz anlatırmısın nelere dikkat ettin transferden sonra

Bence hemen yaptır akşam eşin geldiğinde kağıdı gösterirsin Allah'ım sağlıkla Devamını getirsin inş canım

Canım geçmiş olsun. Kanama alanı kesede değilse endişelenme. Sancın var mı? Maşallah sesini duymuşsun.

ammmmin canım bizlerede dua et sende yavrunu kucağına al inşallah biraz anlatırmısın nelere dikkat ettin transferden sonra
Canım sürekli dinlendim sadece yemeğimi yaptım ev işi yapmadım düzenli her sabah iki yumurta haşlayıp yedim peynir zeytin yoğurt keçi boynuzu pekmezi yedim ara öğünlerde ananas nar kabak çegirdeği muz elma yedim uyumadan bir bardak sütümü içer yanında bir tane kuru incir kayısı yedim günde 2 veya 2.5 litre su içiyorum bol bol dua ettim rabbim büyüktür inşallah tamamına erer.

Kızlar tüp bebek dr.um Fethiye Ersan saat 14:00 de ülke tv de sağlık programında şimdi izleyebilirsiniz

. Hamileliğiniz hayırlı olsun,Allah sorunsuz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inş.Bizim doktorumuz aynı benim Dr.Fethiye Ersanda bir kızım oldu şu an 5 aylık.Kanda da test yaptırın bugün mutlaka 2 gün sonra tekrarlamınız gerekecek değerlerin 2 ye katlaması gerekiyor sağlıklı bir gebelik için.Yaptıklarınıza dinlenmenize dikkat edin muz çok yemek kabızlık yapabilir dikkatli olun güzel düşünün sonunda güzel olsun inş.doktorumuzunda emeğine,gönlüne,ellerine sağlık.....

Arkadaslar uzun suredir buraya yazamiyordum,basligi gorunce yazmak istedim,cok oncesini okuyamadim ama bende ikinci denememde hamile kaldim,su anda 8 aylik hamileyim ve mayista oglumuzu bekliyoruz insallah bu konuda cok arastirma yapmis biri olaraktan onerebilecegim en onemli sey gideceginiz hastanenin labaratuvarini iyi arastirmaniz olacak,,biz istanbulda denedik ikinci kez ve cok sukur her sey yolunda gitti,,tabi oncesinde birsuru dogal yiyecekler vs uzun bir surecti ama umarim herkes mutlu sona kavusur

Hayirli olsun.hangi merkezde denediniz?

İlk kayseride denedik ama malesef surec ve sonuc cok olumsuz oldu,,sonra istanbul alman hastanesinde melih aygun ile tanistik ve cok sukur hayatimizin donum noktasi oldu o gun

İyi dilekleriniz için çok sağolun dr.um elinden geleni yaptı az öncede aradı idrarda çıkınca bide kan tahlili yap bakalım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin dedi ve kalbi güzel dr.umdan allah razı olsun

Bende G gunay79 arkadasim sayesinde dogru.yolu buldum rabbime sukurler olsun sizi vesile kildi rabbimin izniylede kavusacagim bebegime

Ayrica bebeginiz hayirli olsun insallah hayirli ve saglikli bir evlat olur ...

Allah sagikla kucağına almayı nasip etsin canim sorunun neydi doğal yiyecekler derken nasıl beslendin nelere dikkat ettin biraz anlatır mısın ?

Bende G gunay79 arkadasim sayesinde dogru.yolu buldum rabbime sukurler olsun sizi vesile kildi rabbimin izniylede kavusacagim bebegime
. Yaşadığım sevincini,tecrübemi sizin gibi arkadaşlarla paylaşmak,yardımcı olmak istedim sadece.Sizde haklı olarak streslisiniz.Rahat olun doktorunuza, ekibe inanın,güvenin,aklınızda soru işareti kalmasın,doktora inanmak sonuca çok etkisi var inş.sağlıkla sizde bebeğinizi kucağınıza alırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…