2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

kızlar anneme gittim köye yeni geldim daha havası çarptı valla yorulmuşum yaff

E egunal haklısın canımmmm ya ben düşünemedim negatif alan arkadaşalrı

Kızlar bişey sormam lazm cookkkk acillll. Gonal f mi dun saat 8 de vurdum her gun ayni saatte vurulacak ya bugun 8 de mi 9 da mi vurmam lazm sizce? Saatler bir saat ileri alindi ya

Canimmm cok sevindim hadi insallah oldu bu sefer cnm bence çoğul olacak

aaaa demek çaktırmadan donmuş bebişlerini almıştın
senin canın sağolsun canımmm benimmmm
dimdik duruşuna gerçekten imreniyorum senin gibi güçlü olmayı çok isterdim
bu pozitifliğin sana mucize bebişini getirecek ben inanıyorum

tebrik ederim canımmmmm

ayyyy çok sevindimmmmmmmmmmm
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnnnn

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum..Alıntı yapamacağım...
Bu sabah daha da koyu ikinci çizgi
İdrar testi fotosu koymayacağım...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy maşalllahhhhhhhhhhhhhh
çok şükür Rabbim e Allah ım kan sonucuyla taçlansın inşallahhhhh
egunalım yaa inan mesajını okuyunca duygulandımmm

Kızlar bişey sormam lazm cookkkk acillll. Gonal f mi dun saat 8 de vurdum her gun ayni saatte vurulacak ya bugun 8 de mi 9 da mi vurmam lazm sizce? Saatler bir saat ileri alindi ya

doktora sorduk biz de.yarım saat bir saatten birşey olmaz dedi.8.30 gibi yapabilirsiniz.bugün kaçta yaptınız bilmiyorum.

Tebriklerrrrrr....ne guzel haberler geliyoooo..Rabbim saglikla kucaginda sevdirsin canimmm...
Canım geçmiş olsun. Kanama alanı kesede değilse endişelenme. Sancın var mı? Maşallah sesini duymuşsun.
saolll canm Allah razi olsunn..kkanama alaninin keseyle ilgisi yok dedi dr um..nokta kadar bi yer sormasan soylemem neden oldugunu ama sen simdu sorcan neden kanama oldu die dedi...ccok sukur de dun aksama dogru gecti..ssancim yok cok sukur..aama ben rapor alicam galiba eger cuma hersey yolunda ise 12.haftaya kadar...ccok korktuk cunku..AAllahim korusun bebeklerimizi..sen naptin cnm kalp atisini ne zaman duydun...

İnşallah hergün daha da koyulaşarak güzel haberlerini duyarız....

Geçmiş olsun çok sevindim önemli bir şey olmamasına.
Ya canım ben de rapor istiyorum ama doktor gerek yok diyor. Ayakta durunca ve çok oturunca belim ağrıyor. Sabah 6'da işe gidiyorum. Saatlerce araba kullanıyorum İstanbul trafiğinde. Çok şükür kanama olmadı ama belimde ağrı ve aşırı yorgunluk var. Biz 7+2'de gitmiştik o zaman gördük canım şükürler olsun. Ama cihaz hala tüp bebek merkezindeki cihaz ve dopleri yok o sebeple duyamadım. 9+2'de tekrar gideceğim inşallah her şey yolundadır. Yüksek riskl gebelik uzmanı bakacak. Önemli bir durum var da özelden yazarım.

Kizlar size bi sorum olacak yarin transferi m var geriye kalan yumurtaları dondurayim mi ama ben bu sefer de olmazsa merkezimi ve doktorumu degistirmek istiyorum

Allah sagikla kucağına almayı nasip etsin canim sorunun neydi doğal yiyecekler derken nasıl beslendin nelere dikkat ettin biraz anlatır mısın ?
Sperm sayisi ile ilgili sorun vardi,,artirici macunlar ,ilaclar,pekmezler vs kullandik ,,cok hizli bir artis olmasada hareketli sperm sayisini artirdik cok sukur,,iki tanede dondurulmus embriyomuz var su anda ,,insallah oglumu saglikli bir sekilde kucagimiza alip cok ara vermeden onlarida transfer dusunuyoruz,,doktorum ve hastanem kesinlikle profesyoneldi ,,iyi arastirma yapin bosuna hem maddi hemde manevi yipraniyor insan

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum..Alıntı yapamacağım...
Bu sabah daha da koyu ikinci çizgi
İdrar testi fotosu koymayacağım...
Ama biz merak ederiz kiii, lütfen koy gülden yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…