Canimmm cok sevindim hadi insallah oldu bu sefer cnm bence çoğul olacakTransfer olalı 3,5 gün olmuştu o sabah size idrar testinde bir çizgi gördüm ama bence ikinci çizgi değil demiştim ve bu sabah yani tam 4,5 gün olmuşken dün gördüğüm o çizginin gerçek olduğunu farkettim.Bebeklerim benimleler teyzeleri
Çok güzel çekim yapamadım sabah idrarı değil ara idrarla yapılmış test bu bende görünen daha koyu..
Eki Görüntüle 1472623
Kizlar iyi aksamlar..
Bende çaktırmadan donmuşlarimi transfer ettirmistim. Bugun test yaptirdik malesef negatif:) 4.tup bebek denemem de negatifle sonuclandi.. dilerim rabbim sizlere nasip eder:)) umudunuz bitmesin organikler bizim olsun insallah:)
Güzel bi pazar gününden günaydınlar bu gün sabah saat 7:00 de uyandım ve ilk idrarımla ovulasyon testi vardı bide gebelik testi ikisiyle yaptım ve pozitif5. Gün emriyosu ve bugün 10. Günüm. Bugünki mutluluğumu anlatamam.eşim şuan yanımda yok .ben Elazığ dayım eşim iş için istanbulda bugün akşam eve gelecek haberi nasıl versem diye düşünüyom kan tahlilimi ne zaman yapsam acaba
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum..Alıntı yapamacağım...
Bu sabah daha da koyu ikinci çizgi
İdrar testi fotosu koymayacağım...
Kızlar bişey sormam lazm cookkkk acillll. Gonal f mi dun saat 8 de vurdum her gun ayni saatte vurulacak ya bugun 8 de mi 9 da mi vurmam lazm sizce? Saatler bir saat ileri alindi ya
Tebriklerrrrrr....ne guzel haberler geliyoooo..Rabbim saglikla kucaginda sevdirsin canimmm...
Güzel bi pazar gününden günaydınlar bu gün sabah saat 7:00 de uyandım ve ilk idrarımla ovulasyon testi vardı bide gebelik testi ikisiyle yaptım ve pozitif5. Gün emriyosu ve bugün 10. Günüm. Bugünki mutluluğumu anlatamam.eşim şuan yanımda yok .ben Elazığ dayım eşim iş için istanbulda bugün akşam eve gelecek haberi nasıl versem diye düşünüyom kan tahlilimi ne zaman yapsam acaba
saolll canm Allah razi olsunn..kkanama alaninin keseyle ilgisi yok dedi dr um..nokta kadar bi yer sormasan soylemem neden oldugunu ama sen simdu sorcan neden kanama oldu die dedi...ccok sukur de dun aksama dogru gecti..ssancim yok cok sukur..aama ben rapor alicam galiba eger cuma hersey yolunda ise 12.haftaya kadar...ccok korktuk cunku..AAllahim korusun bebeklerimizi..sen naptin cnm kalp atisini ne zaman duydun...Canım geçmiş olsun. Kanama alanı kesede değilse endişelenme. Sancın var mı? Maşallah sesini duymuşsun.
Amin inşallah sağolun canım inşallah kan testinde görmek nasip olurtebrik ederim canımmmmm
ayyyy çok sevindimmmmmmmmmmm
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnnnn
Transfer olalı 3,5 gün olmuştu o sabah size idrar testinde bir çizgi gördüm ama bence ikinci çizgi değil demiştim ve bu sabah yani tam 4,5 gün olmuşken dün gördüğüm o çizginin gerçek olduğunu farkettim.Bebeklerim benimleler teyzeleri
Çok güzel çekim yapamadım sabah idrarı değil ara idrarla yapılmış test bu bende görünen daha koyu..
Eki Görüntüle 1472623
Geçmiş olsun çok sevindim önemli bir şey olmamasına.Tebriklerrrrrr....ne guzel haberler geliyoooo..Rabbim saglikla kucaginda sevdirsin canimmm...
saolll canm Allah razi olsunn..kkanama alaninin keseyle ilgisi yok dedi dr um..nokta kadar bi yer sormasan soylemem neden oldugunu ama sen simdu sorcan neden kanama oldu die dedi...ccok sukur de dun aksama dogru gecti..ssancim yok cok sukur..aama ben rapor alicam galiba eger cuma hersey yolunda ise 12.haftaya kadar...ccok korktuk cunku..AAllahim korusun bebeklerimizi..sen naptin cnm kalp atisini ne zaman duydun...
canım çok tebrik ederim dayanamayıp test yapmışsın ALLAH ım sonuna kadar sevindirsin çok sevindimKızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum..Alıntı yapamacağım...
Sperm sayisi ile ilgili sorun vardi,,artirici macunlar ,ilaclar,pekmezler vs kullandik ,,cok hizli bir artis olmasada hareketli sperm sayisini artirdik cok sukur,,iki tanede dondurulmus embriyomuz var su anda ,,insallah oglumu saglikli bir sekilde kucagimiza alip cok ara vermeden onlarida transfer dusunuyoruz,,doktorum ve hastanem kesinlikle profesyoneldi ,,iyi arastirma yapin bosuna hem maddi hemde manevi yipraniyor insanAllah sagikla kucağına almayı nasip etsin canim sorunun neydi doğal yiyecekler derken nasıl beslendin nelere dikkat ettin biraz anlatır mısın ?
Ama biz merak ederiz kiii, lütfen koy gülden yaaKızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum..Alıntı yapamacağım...
Insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi rabbim herkesin gonul muradini versinGÜNAYDINNNN
CUMARTESİ GÜNÜ TRANSFERİM YAPILDI. ARTIK GERİYE DOĞRU SAYIM BAŞLADI.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?