gözün aydın canımmmKistim gitmiş çok şükür kızlar
canımmm her gün aynı saat derken aynı dk olacak bir şey yok yarım saat bir saatten bir şey olmaz olurki unuttun hatırladığın saate yapacaksın ikinci gün ilk yaptığın saaatde devam edeceksinKızlar bişey sormam lazm cookkkk acillll. Gonal f mi dun saat 8 de vurdum her gun ayni saatte vurulacak ya bugun 8 de mi 9 da mi vurmam lazm sizce? Saatler bir saat ileri alindi ya
tabiki dondur canım eğer merkezini değiştirmek istiyorsan embiryolarını yeni hastaneye tarnfer ettirisin ve oarada devam edersinKizlar size bi sorum olacak yarin transferi m var geriye kalan yumurtaları dondurayim mi ama ben bu sefer de olmazsa merkezimi ve doktorumu degistirmek istiyorum
hayırlı olsun canımmmm inşş her şey yüreğinden geçen gibi olsunGÜNAYDINNNN
CUMARTESİ GÜNÜ TRANSFERİM YAPILDI. ARTIK GERİYE DOĞRU SAYIM BAŞLADI.
kız dur şimdi gidip kanvermesin
güldencim hayırlısı olsun canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle inşallah.Evet canım çok heyecanlı bir durum kan testinde de görürsem o zaman havaya gireceğim sanırım.
Valla giderEgunal kan vermeye gitti bence
Günaydınlarherkese günaydınlarrrrrrrr...
Ben kendi adıma bu gün daha iyiyim sen nasılsıngünaydınlar.zümrelerim nerelerdesiniz, neler yapıyorsunuz
canım çok çok sevindim.Allah ım sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşallahhh...Sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun iyi dilekleriniz için inşallah gebeliğim 9 boyunca sorunsuz devam eder ben çok mücadele ettim allahım bizleride anneye olmayı kucağımızın cennet kokulu evlatlarla doldurmayı nasip eyle herzaman burdaki arkadaşlara dua edecem
senin canın sağolsun...eşinde sende sağ ve sağlıklı olunda bebeklerde katılsın vakti zamanı gelince...Kizlar iyi aksamlar..
Bende çaktırmadan donmuşlarimi transfer ettirmistim. Bugun test yaptirdik malesef negatif:) 4.tup bebek denemem de negatifle sonuclandi.. dilerim rabbim sizlere nasip eder:)) umudunuz bitmesin organikler bizim olsun insallah:)
Günaydınlar sağol canım amin inşallah bide bir kan tahlili yapabilseydim çok ama çok rahat edecemcanım çok çok sevindim.Allah ım sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşallahhh...
Fazladan bir tabak koy, ama küçük ve daha şirin olsun sizinkilerden. Sonra eşin sorucaktır misafir mi var diye veya bu ne diye. Sende küçük bir misafirimiz var dersin
Güzel bi pazar gününden günaydınlar bu gün sabah saat 7:00 de uyandım ve ilk idrarımla ovulasyon testi vardı bide gebelik testi ikisiyle yaptım ve pozitif5. Gün emriyosu ve bugün 10. Günüm. Bugünki mutluluğumu anlatamam.eşim şuan yanımda yok .ben Elazığ dayım eşim iş için istanbulda bugün akşam eve gelecek haberi nasıl versem diye düşünüyom kan tahlilimi ne zaman yapsam acaba
ohhhh şöyle yüksek yüksek katlamalı değerler görelim inşallahhhGünaydınlar sağol canım amin inşallah bide bir kan tahlili yapabilseydim çok ama çok rahat edecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?