2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar bişey sormam lazm cookkkk acillll. Gonal f mi dun saat 8 de vurdum her gun ayni saatte vurulacak ya bugun 8 de mi 9 da mi vurmam lazm sizce? Saatler bir saat ileri alindi ya
canımmm her gün aynı saat derken aynı dk olacak bir şey yok yarım saat bir saatten bir şey olmaz olurki unuttun hatırladığın saate yapacaksın ikinci gün ilk yaptığın saaatde devam edeceksin
Kizlar size bi sorum olacak yarin transferi m var geriye kalan yumurtaları dondurayim mi ama ben bu sefer de olmazsa merkezimi ve doktorumu degistirmek istiyorum
tabiki dondur canım eğer merkezini değiştirmek istiyorsan embiryolarını yeni hastaneye tarnfer ettirisin ve oarada devam edersin

herkese günaydınlarrrrrrrr...

Evet canım çok heyecanlı bir durum kan testinde de görürsem o zaman havaya gireceğim sanırım.
güldencim hayırlısı olsun canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle inşallah.

canım çok çok sevindim.Allah ım sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşallahhh...

senin canın sağolsun...eşinde sende sağ ve sağlıklı olunda bebeklerde katılsın vakti zamanı gelince...
organik organik doğal doğal tüp tüp sağlıkla gelsinlerde nasıl gelirlerse gelsinler :)

Fazladan bir tabak koy, ama küçük ve daha şirin olsun sizinkilerden. Sonra eşin sorucaktır misafir mi var diye veya bu ne diye. Sende küçük bir misafirimiz var dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…