2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

senin canın sağolsun...eşinde sende sağ ve sağlıklı olunda bebeklerde katılsın vakti zamanı gelince...
organik organik doğal doğal tüp tüp sağlıkla gelsinlerde nasıl gelirlerse gelsinler :)
okudum tatlım sonucunu, çok üzüldüm...... hayırlısıyla Rabbim tez vakitte nsip etsinnn

Günaydınlar sağol canım amin inşallah bide bir kan tahlili yapabilseydim çok ama çok rahat edecem
maşallah şekerim :) inşallah tez vakitte kan tahlilini de yaparsın da gönlün rahat eder

okudum tatlım sonucunu, çok üzüldüm...... hayırlısıyla Rabbim tez vakitte nsip etsinnn

maşallah şekerim :) inşallah tez vakitte kan tahlilini de yaparsın da gönlün rahat eder
aminnn tatlı cümlemize inşallahhh...bende üzüldüm ama ne edelim elden bişey gelmiyor...

teste gerek kalmadı canım reglim başladı, bende kan verdim 1,68 çıkmış
nasip değilmiş çok üzüldüm ama yapacak birşey yok...
canım uzduysem ozurdılerım elbet rabbım dogru zamanda hayırlı evlatlar verecektır bızlerede .. Duamdasın herzaman arkadaşım Allahın ıznıyle kavusacagız

Günaydın kızlar..güldenden haber var mı..nurgulu esine söyledin mi testi...

canım sağolasın mesajını yeni gördüm inşallah seninde tdavin çok güzel devam eder ve pozitif bir haber verirsin

canım uzduysem ozurdılerım elbet rabbım dogru zamanda hayırlı evlatlar verecektır bızlerede .. Duamdasın herzaman arkadaşım Allahın ıznıyle kavusacagız
olurmu hiç tatlım...lütfen özür dileme...vakti zamanı değilse olmuyor...boynumuzu eğip beklicez...şimdilik yapacak birşey yok.
aynı şekilde dualarımdasınız.Allah razı olsun canım benim..amin inşallahhh

Cnm uzuldum ya ne desem bos insl bundan sonrasi pozitif olur cnm ..

Kız ne ara yaptin tedaviyi canim ya..inşallah en dogalindan dogal anne olucaz bizlerde..

senin canın sağolsun...eşinde sende sağ ve sağlıklı olunda bebeklerde katılsın vakti zamanı gelince...
organik organik doğal doğal tüp tüp sağlıkla gelsinlerde nasıl gelirlerse gelsinler :)

teşekkür ederim kızlar:))
Kimseye ses etmeden yaptım... Aslında negatif olursa söylemek istemiyorum kimse demorilize olmasın diye..
Bazen nasip olmuyor. Olmadı mı olmuyor.. Belki de benim bebeğim olmayacak bunu benimsedim ve kabul ettim..Daha rahatım artık kendime döndüm.. Çok istiyorsa gelir ama ben tüp bebek macerami kapadım:)
Dilerim rabbim tez vakit sizlere verir..

canım gözünüz aydın maşallah allah tamamına erdirsin inşallah

ovulasyon testi nasıl oluıyo canım yaa ben onu hiç denemedim bilmiyorum
bide testlerini paylaşır mısın?
ilerde bizde denersek nasıl oluyo görelim :)

E egunal süppeerrrr çok sevindimm çift çizgine ..Dİlerimm ikizdirler:)) Muradına kavuştun artıkk bir ohhh çekme vakti:))
Sonuna kadar yaşa tadını çıkar canım hakettin:)

canım bazen bize şer görünen hayır oluyor
şimdi böyle düşünmen çok normal inşallah tez vakitte kendi kendine olsun ama olmazsa da denemeye devam edeceğiz.

inan ben ne zaman böyle üzülsem,ağlasam,bi bebek arabasında annesiyle engelli bir bebek önümden geçiyor
o zaman üzülme bilemezsin çok daha büyük acılar var buı hayatta deyip susuyorum

hayat zor evlat hasreti daha da zor rabbim mükafatımızı verecek elbet
ümidini kaybetme sakın.

canıımmmmmm ne diyebilirimki bende tazeeeee negatif :) bizim için hala gülebilmek büyük bir gücün kuvvetin belirtisi ne kadar güçlü kadınlarız rabbim bu gülümsemeleri birgün mutluluk kahkahalarına çevirsin inşallah :)

teste gerek kalmadı canım reglim başladı, bende kan verdim 1,68 çıkmış
nasip değilmiş çok üzüldüm ama yapacak birşey yok...
canımmmm sendemi ben hafta sonu evde yoktum nete giremedim mesajları yeni okuyorum canımmmmm çok ama çokkkk üzüldüm taze taze bu duyguları yaşamışken sizlerden gelecek güzel haberlere sevineceğim derken 3.negatif haberide senden geldi vardır bir vakti zamanı pes etmek yok çalışmalara devam rabbim bir gün o güzel haberi verdirecek bizlere ...

Günaydın canım denecek bir şey yok :))Bizde güldük geçtik zaten eşimle kaldığımız yerden devam:))
Ama başka tüp bebek süreci benim için kapandı :)) İnşallah rabbim tez vakit doğalından verir:))

Elbette öyle canım.. Bende hep düşünüyorum zaten Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimizi:)

yani pes etmek değil ama en azından yazı beklicem...maddi manevi toparlanmam lazım..bu arada aslında rezervim az diyede acele etmem lazım...valla nasıl olacak hiç bilmiyorum...şu anda hiçbirşey için çok fazla gücüm kuvvetim yok...
Allah ın bizim için uygun gördüğü zamanda olacak olacaksada...

CANIM ALLAHIM EN BEKLEMEDİĞİN ANDA MUCİZESİNİ VERSİN İNŞALLAH SANA VAKTİ ZAMANI GELİNCE OLACAK İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…