Günaydın canımmmmGunaydin kizlar...
okudum tatlım sonucunu, çok üzüldüm...... hayırlısıyla Rabbim tez vakitte nsip etsinnnsenin canın sağolsun...eşinde sende sağ ve sağlıklı olunda bebeklerde katılsın vakti zamanı gelince...
organik organik doğal doğal tüp tüp sağlıkla gelsinlerde nasıl gelirlerse gelsinler :)
maşallah şekerim :) inşallah tez vakitte kan tahlilini de yaparsın da gönlün rahat ederGünaydınlar sağol canım amin inşallah bide bir kan tahlili yapabilseydim çok ama çok rahat edecem
kuum naptın test falan yaptınmıGünaydın canımmmm
teste gerek kalmadı canım reglim başladı, bende kan verdim 1,68 çıkmışkuum naptın test falan yaptınmı
aminnn tatlı cümlemize inşallahhh...bende üzüldüm ama ne edelim elden bişey gelmiyor...okudum tatlım sonucunu, çok üzüldüm...... hayırlısıyla Rabbim tez vakitte nsip etsinnn
maşallah şekerim :) inşallah tez vakitte kan tahlilini de yaparsın da gönlün rahat eder
canım uzduysem ozurdılerımteste gerek kalmadı canım reglim başladı, bende kan verdim 1,68 çıkmış
nasip değilmiş çok üzüldüm ama yapacak birşey yok...
canım sağolasın mesajını yeni gördüm inşallah seninde tdavin çok güzel devam eder ve pozitif bir haber verirsin@_ksk_ cnm çok geçmiş olsun ümitsizlik yok çünkü biliyorum ki Rabbim bizi böyle sınıyor. Diyorum ki bizim sınavımızda bu napalm. Sabirla inatla tekrar tekrar denicez. Belki bakarsın kendiliğinden oluverir. Ol derse olur biliyorsun.. İnşallah topikte ki transferi olanların pozitif haberlerini alırız benm gibi hazırlık aşamasında olanların hersey yolunda gider. Seni de en kisa zamanda bu şekilde görürüz inşallah
olurmu hiç tatlım...lütfen özür dileme...vakti zamanı değilse olmuyor...boynumuzu eğip beklicez...şimdilik yapacak birşey yok.canım uzduysem ozurdılerımelbet rabbım dogru zamanda hayırlı evlatlar verecektır bızlerede .. Duamdasın herzaman arkadaşım Allahın ıznıyle kavusacagız
Egunal canm masallah hep byle cift cizgi devm etsn koyulasark ve kanda da guzel sonclar al insallah☺
Kuzumm sen ne zamn donmus tedavisi oldun bekledn de sonuc aldn yaa insallah olcak be bizim de kuzularmz gelcek bi gun ya insallah cok bekletmezler bizi...
Cnm uzuldum ya ne desem bos insl bundan sonrasi pozitif olur cnm ..
Kız ne ara yaptin tedaviyi canim ya..inşallah en dogalindan dogal anne olucaz bizlerde..
senin canın sağolsun...eşinde sende sağ ve sağlıklı olunda bebeklerde katılsın vakti zamanı gelince...
organik organik doğal doğal tüp tüp sağlıkla gelsinlerde nasıl gelirlerse gelsinler :)
Güzel bi pazar gününden günaydınlar bu gün sabah saat 7:00 de uyandım ve ilk idrarımla ovulasyon testi vardı bide gebelik testi ikisiyle yaptım ve pozitif5. Gün emriyosu ve bugün 10. Günüm. Bugünki mutluluğumu anlatamam.eşim şuan yanımda yok .ben Elazığ dayım eşim iş için istanbulda bugün akşam eve gelecek haberi nasıl versem diye düşünüyom kan tahlilimi ne zaman yapsam acaba
teşekkür ederim kızlar:))
Kimseye ses etmeden yaptım... Aslında negatif olursa söylemek istemiyorum kimse demorilize olmasın diye..
Bazen nasip olmuyor. Olmadı mı olmuyor.. Belki de benim bebeğim olmayacak bunu benimsedim ve kabul ettim..Daha rahatım artık kendime döndüm.. Çok istiyorsa gelir ama ben tüp bebek macerami kapadım:)
Dilerim rabbim tez vakit sizlere verir..
canıımmmmmm ne diyebilirimki bende tazeeeee negatif :) bizim için hala gülebilmek büyük bir gücün kuvvetin belirtisi ne kadar güçlü kadınlarız rabbim bu gülümsemeleri birgün mutluluk kahkahalarına çevirsin inşallah :)Kizlar iyi aksamlar..
Bende çaktırmadan donmuşlarimi transfer ettirmistim. Bugun test yaptirdik malesef negatif:) 4.tup bebek denemem de negatifle sonuclandi.. dilerim rabbim sizlere nasip eder:)) umudunuz bitmesin organikler bizim olsun insallah:)
canımmmm sendemi ben hafta sonu evde yoktum nete giremedim mesajları yeni okuyorum canımmmmm çok ama çokkkk üzüldüm taze taze bu duyguları yaşamışken sizlerden gelecek güzel haberlere sevineceğim derken 3.negatif haberide senden geldi vardır bir vakti zamanı pes etmek yok çalışmalara devam rabbim bir gün o güzel haberi verdirecek bizlere ...teste gerek kalmadı canım reglim başladı, bende kan verdim 1,68 çıkmış
nasip değilmiş çok üzüldüm ama yapacak birşey yok...
canıımmmmmm ne diyebilirimki bende tazeeeee negatif :) bizim için hala gülebilmek büyük bir gücün kuvvetin belirtisi ne kadar güçlü kadınlarız rabbim bu gülümsemeleri birgün mutluluk kahkahalarına çevirsin inşallah :)
canım bazen bize şer görünen hayır oluyor
şimdi böyle düşünmen çok normal inşallah tez vakitte kendi kendine olsun ama olmazsa da denemeye devam edeceğiz.
inan ben ne zaman böyle üzülsem,ağlasam,bi bebek arabasında annesiyle engelli bir bebek önümden geçiyor
o zaman üzülme bilemezsin çok daha büyük acılar var buı hayatta deyip susuyorum
hayat zor evlat hasreti daha da zor rabbim mükafatımızı verecek elbet
ümidini kaybetme sakın.
yani pes etmek değil ama en azından yazı beklicem...maddi manevi toparlanmam lazım..bu arada aslında rezervim az diyede acele etmem lazım...valla nasıl olacak hiç bilmiyorum...şu anda hiçbirşey için çok fazla gücüm kuvvetim yok...canımmmm sendemi ben hafta sonu evde yoktum nete giremedim mesajları yeni okuyorum canımmmmm çok ama çokkkk üzüldüm taze taze bu duyguları yaşamışken sizlerden gelecek güzel haberlere sevineceğim derken 3.negatif haberide senden geldi vardır bir vakti zamanı pes etmek yok çalışmalara devam rabbim bir gün o güzel haberi verdirecek bizlere ...
yani pes etmek değil ama en azından yazı beklicem...maddi manevi toparlanmam lazım..bu arada aslında rezervim az diyede acele etmem lazım...valla nasıl olacak hiç bilmiyorum...şu anda hiçbirşey için çok fazla gücüm kuvvetim yok...
Allah ın bizim için uygun gördüğü zamanda olacak olacaksada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?