kayseride hangi merkezdi aceba olumsuz olan? inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini:)İlk kayseride denedik ama malesef surec ve sonuc cok olumsuz oldu,,sonra istanbul alman hastanesinde melih aygun ile tanistik ve cok sukur hayatimizin donum noktasi oldu o gun
canım sağolsun canımmmteste gerek kalmadı canım reglim başladı, bende kan verdim 1,68 çıkmış
nasip değilmiş çok üzüldüm ama yapacak birşey yok...
hayırlı haberlerle inş idradan baktım bu günSelaammmm....
1 Nisan da 9.günümde kan vericem
Bakmam mıhayırlı haberlerle inş idradan baktım bu gün
harıkaaa
canım hafta sonu takip edememiştim tebrik ederim çok sevindim inşallah kanda da pozitifi görüp ikiz ikiz kucağını doldurursun ayy süpersin ilk günden idrar testi ile takip
GÜNAYDINNNN
CUMARTESİ GÜNÜ TRANSFERİM YAPILDI. ARTIK GERİYE DOĞRU SAYIM BAŞLADI.
Koydum resmi cancağızım..Ama biz merak ederiz kiii, lütfen koy gülden yaa
Sağol canım..canım hafta sonu takip edememiştim tebrik ederim çok sevindim inşallah kanda da pozitifi görüp ikiz ikiz kucağını doldurursun ayy süpersin ilk günden idrar testi ile takip
harıkaaasağlıkla sıhatle canımmm gelsinler bunlar bir değil iki gibi görünüyorlar
Teşekkürler tatlım...tebrik ederim.çok sevindim Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyide nasip etsin inşşallah
Dayanamadım telefonda söyledim benden uzakta olduğu için 1 saat sonra gelecek gidip tahlil yapacaz akşama doğru inşallah tahlilimi alırım sizlerlede paylaşırımGünaydın kızlar..güldenden haber var mı..nurgulu esine söyledin mi testi...
MaşAllah canım bence de ikizz inşAllah sağlıkla büyür iki bebişte sende bir taşla iki minnak kuş vurmuş olursun
aynen canım bende hemen denemiyeceğim bendede rezerv azlığı var ama bu tedavide çok fazla iğne kullandım dediğin gibi hem madddi ve özellikle manevi yönden çok yıprandım rabbim yazdıysa zamanıda belli bu yüzden biraz kendimi toparlamak ve aldığım kiloları vermek istiyorum hakkımızda hayırlısı canım kendine iyi bak :)yani pes etmek değil ama en azından yazı beklicem...maddi manevi toparlanmam lazım..bu arada aslında rezervim az diyede acele etmem lazım...valla nasıl olacak hiç bilmiyorum...şu anda hiçbirşey için çok fazla gücüm kuvvetim yok...
Allah ın bizim için uygun gördüğü zamanda olacak olacaksada...
Teşekkürler tatlım...
Güzel başladı güzel devam eder umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?