2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

İlk kayseride denedik ama malesef surec ve sonuc cok olumsuz oldu,,sonra istanbul alman hastanesinde melih aygun ile tanistik ve cok sukur hayatimizin donum noktasi oldu o gun
kayseride hangi merkezdi aceba olumsuz olan? inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini:)

GÜNAYDINNNN

CUMARTESİ GÜNÜ TRANSFERİM YAPILDI. ARTIK GERİYE DOĞRU SAYIM BAŞLADI.

Tatlım benimde 23 ünde yani pazartesi transferim yapıldı aynı masadaydık bir kaç gün arayla bebeklerimizi aldık..Benim sanırım pozitif kan testi yaptırmama az kaldı..İnşallah seninde pozitif haberini alacağız..

Günaydın kızlar..güldenden haber var mı..nurgulu esine söyledin mi testi...
Dayanamadım telefonda söyledim benden uzakta olduğu için 1 saat sonra gelecek gidip tahlil yapacaz akşama doğru inşallah tahlilimi alırım sizlerlede paylaşırım

aynen canım bende hemen denemiyeceğim bendede rezerv azlığı var ama bu tedavide çok fazla iğne kullandım dediğin gibi hem madddi ve özellikle manevi yönden çok yıprandım rabbim yazdıysa zamanıda belli bu yüzden biraz kendimi toparlamak ve aldığım kiloları vermek istiyorum hakkımızda hayırlısı canım kendine iyi bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…