amin canım inşallah allahım sana bir mucize yaşatsın bende uzun bir ara vermek istiyorum yaş ve rezerv sorunum olduğu halde bu sefer çok yıprandım manevi yönden maddi yönünü söylemiyorum bile :) hakkımızda hayırlısı kendine iyi bak canım kopmak yok ama yazışmalara devam :)Günaydın canım denecek bir şey yok :))Bizde güldük geçtik zaten eşimle kaldığımız yerden devam:))
Ama başka tüp bebek süreci benim için kapandı :)) İnşallah rabbim tez vakit doğalından verir:))
Günaydın canımmmm
amin canım inşallah allahım sana bir mucize yaşatsın bende uzun bir ara vermek istiyorum yaş ve rezerv sorunum olduğu halde bu sefer çok yıprandım manevi yönden maddi yönünü söylemiyorum bile :) hakkımızda hayırlısı kendine iyi bak canım kopmak yok ama yazışmalara devam :)
Egunal gozun aydin cok sevindim senin adina
Selaammmm....
1 Nisan da 9.günümde kan vericem
bildiğim kadarıyla hayır geçerli değil... ama ÇİDERe üye olursan(sanırım yıllık üyelik ücreti 150 tl) bin tl civarı indirim yapılıyor...Kizlar acil cevap verin lütfen özellikle bulent beyin hastalarii. O hastanede rapor gecerli oluyor mu
bildiğim kadarıyla hayır geçerli değil... ama ÇİDERe üye olursan(sanırım yıllık üyelik ücreti 150 tl) bin tl civarı indirim yapılıyor...
İNŞALLAH CÜMLE İSTEYENE VERSİN BENİMLE BERABER..CANIM ALLAHIM EN BEKLEMEDİĞİN ANDA MUCİZESİNİ VERSİN İNŞALLAH SANA VAKTİ ZAMANI GELİNCE OLACAK İNŞALLAH
DİMİ AMAcanım sağolsun canımmm
kan bile vermeye kalmadı bu seferki ne yazıkki..Canım seninde negatifmiş yeni gördüm.. Ara ara okuduğum için seninkini fark edememişim.. Özür dilerim..
Dilerim senin içinde doğru bi zaman vardır.. Sakın üzülme yarınlar bebeksizde güzel elbet:)) Hakkımızda hayırlısı olsun canım:) Kocaman sarılıyor ve öpüyorum seni
yaaa canım sen her iki yere de gittin diye biliyorum ve kararını ona göre verdin..tamam bende iyi şeyler duymadım ama..ama topikte ordan pozitif alanda var...o arkadaşın gibi sonuç alamayanda...kızlarr yaaa cok moralım bozuldubılıyorsunuz Malatyada fethıye ersanla anlastım ama ıs yerınde bır arkadasım cok moralımı bozdu gıtme oraya para tuzagı soyguncular hatta transfer bıle yapmıyorlar dedı cok uzuldum cokkk
evet canım kac kere gıttımyaaa canım sen her iki yere de gittin diye biliyorum ve kararını ona göre verdin..tamam bende iyi şeyler duymadım ama..ama topikte ordan pozitif alanda var...o arkadaşın gibi sonuç alamayanda...
Allah tan hayırlısı.inşallah ilk seferde alırsın bebeğini kucağına...
Ben Bülent Beyin hastasiyim ama bu konuda bilgim yok canm yaşım rapor yaşını tutmadığı için de bu konuyu sormadımKizlar acil cevap verin lütfen özellikle bulent beyin hastalarii. O hastanede rapor gecerli oluyor mu
Harika canım, benim kan değerim 7500 iken bile idrar testi yaptırmaya yemedi yüreğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?