2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

amin canım inşallah allahım sana bir mucize yaşatsın bende uzun bir ara vermek istiyorum yaş ve rezerv sorunum olduğu halde bu sefer çok yıprandım manevi yönden maddi yönünü söylemiyorum bile :) hakkımızda hayırlısı kendine iyi bak canım kopmak yok ama yazışmalara devam :)

E egunal canımmmmmm ne güzelllllllll maşallah maşallahhhh 9 ay bebişlerin seninle olsun inşallahhhhhhh :)

Günaydın canımmmm

Canım seninde negatifmiş yeni gördüm.. Ara ara okuduğum için seninkini fark edememişim.. Özür dilerim..
Dilerim senin içinde doğru bi zaman vardır.. Sakın üzülme yarınlar bebeksizde güzel elbet:)) Hakkımızda hayırlısı olsun canım:) Kocaman sarılıyor ve öpüyorum seni

Hayırlısı olsun canım aynen :))

Herkese merhaba. Kızlar üçüncü denemem için doktoruma zorla histeroskopi istediğimi söyledim. Bu histeroskopide çizik falanda atılıyormuş. Sizce tüp bebeğe başlamadan ne kadar zaman önce yaptırmak gerekir. iki ay falan olacak arası sorun olur mu acaba

Kizlar acil cevap verin lütfen özellikle bulent beyin hastalarii. O hastanede rapor gecerli oluyor mu

Kizlar acil cevap verin lütfen özellikle bulent beyin hastalarii. O hastanede rapor gecerli oluyor mu
bildiğim kadarıyla hayır geçerli değil... ama ÇİDERe üye olursan(sanırım yıllık üyelik ücreti 150 tl) bin tl civarı indirim yapılıyor...

kan bile vermeye kalmadı bu seferki ne yazıkki..
olurmu hiç önemli değil lütfen bazen sayfalar hızlı ilerliyor eminim benimde oluyordur kaçırdıklarım...
umarım vardır öyle doğru bir zaman..onuda bir tek Allah biliyor..
ana baba olmak varsa kaderimizde zaten olacak...
hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun...çok ama çok teşekkür ederim.
sarılmalarda öpücüklerde benden

kızlarr yaaa cok moralım bozuldu bılıyorsunuz Malatyada fethıye ersanla anlastım ama ıs yerınde bır arkadasım cok moralımı bozdu gıtme oraya para tuzagı soyguncular hatta transfer bıle yapmıyorlar dedı cok uzuldum cokkk

yaaa canım sen her iki yere de gittin diye biliyorum ve kararını ona göre verdin..tamam bende iyi şeyler duymadım ama..ama topikte ordan pozitif alanda var...o arkadaşın gibi sonuç alamayanda...
Allah tan hayırlısı.inşallah ilk seferde alırsın bebeğini kucağına...

evet canım kac kere gıttım dogu fertılde 2 kelıme edıp dırek muhasebeye goturduler burada once doktor muayene ettı tahlıl verdım baktı konustuk 1 saat boyunca hatta vıtamın ılaclarına basladı hemen en son muhasebeye gıttık yanı kadın bılgılı geldı bana sımdı cok moralımı bozdular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…