2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

.
Bende G gunay79 arkadasim sayesinde dogru.yolu buldum rabbime sukurler olsun sizi vesile kildi rabbimin izniylede kavusacagim bebegime

. Arkadaşım dün doğru yolu buldum diyordun.Bugün gene kafan karışık.Ne kadar çok güvensizve streslisin.Anket açtın sonucu gördün,doktor hanımda tedavi olan pozitif sonuç alanları gördün bu kadar insan transfer yapılmadığı için mi güzel sonuçlar aldılar acaba??? Benim kızım 5 aylık. Biliyorum doktor hanımın Ankaradan tedavi için gelen hastaları var.Ankarada birçok tüp bebek merkezi varken niye acaba malatyaya gelir bir düşünün başka bir yerde tedavi demek ilave bir sürü masraf otel,yol masrafı niye buna katlanıyordu insanlar Dr.Fethiye Ersana güvenip,inandıkları için.Buradaki olumlu sonuçları umursamayıp,hemen bi yerden kötü birşey duyuyorsunuz kötü düşünmeyin kötü sonucu kendiniz çağırmayın gidip kendinizde Dr.hanımla görüştünüz bilgisini,ilgisini,tecrübesini bazen vücudta su toplama riski olunca bu poli kistik overde olabiliyor transferi bir sonraki aya bırakılabiliyor bende poli kistik overliyim Dr.hanımın tecrübesi,bilgisi sayesinde olmadı çok şükür benden 30 yumurta toplandı.Gidin merkeze açık açık konuşun kafam karıştı anketten,diğer artık ne duyduysanız onları tek tek anlatın bu kafa karışıklığınızı giderin merak etmeyin bunun için ücret istemezler sizden....

Canım sıkma canını derim, yorum yapan çok oluyo,ben doğu fertilde yaptırdım,biraz muayane kısmı kısa sürüyo evet,ama şunu diyebilirim doktorun donanımı bilgisi en önemlisi,bi de sende ki soruna odaklanılması...yoksa herkese aynı tip tüp bebek uygulanırsa hiçbir anlamı olmaz,oranın hasta yoğunluğu çok fazla şehir dışından çok hasta geliyor ve herkese yetişmeye hasta kaybetmemeye çalışıyolar,ben ilk görüşmeye gittiğimde elimde sperm testi ve hsg vardı,doktor bey sıvı birikmesi olmadığından tüp bebeğe uygun olduğumu söyledi,spermde de çok şükür sıkıntı yoktu,tabi pko da var hassas bir durum bu...iğne ilaç derken 13 embriyo 5. gün iyi kalitede oluştu,transfer günü masadan kalktım iptal oldum,çünkü ohss olmuştu,Çok şükür ki transferimi yapmadı doktor bey,bende şişlik nefes darlığı oluşmuştu,2 ay bekledik vücut ilaçları attı ve transferim oldu ,ilk deneme ve sonuç hamileyim...Bu işler nasip işi bence,Rabbim herkese nasip etsin,bi yola girdiysen kimseyi görme bence

benım derdım ucret degılkı konustum zaten aklımdakı ve duydugum herseyıde soyledım ınsanız ve sızde cok ıyı bılıyorsunuzkı cok streslı bır donem maddıyatı gectım manevıyat cokuntuden korkuyorum sadece

haklısın canım tabıkı herkese gore değişiyor benımde oyle olacak fazla kılomu atınca transferı yapacagız ıste ınsanlar soyleyınce kafam karısıyor uzuluyorum maddıyatın dısında manevıyat olarak yoruluyorum rabbım ınsallah bekletmez kımseyıde benıde

Kızlar çok şükür 6+4 tr kalp atışlarını gördük artık hamileyim diye Dağa taşa haykırabilirim işten gelince sürekli uyuyorum takip edemedim hiç birinizi egunal hamilemi?
hayırlı olsun canım rabbım devamını getırıp saglıklı hayırlı evlat nasıp etsın ınsallah darısı tez vakıtte bızlere olsun.. amin

Canım nurgulu arkadasimizida orda yaptirdi hatta dun idrarda pozitifi gordu bugün yarında kan vericek bu aralar...icini ferah tut..arkadasimiz cok iyi anlatti doktorunu..

Canım nurgulu arkadasimizida orda yaptirdi hatta dun idrarda pozitifi gordu bugün yarında kan vericek bu aralar...icini ferah tut..arkadasimiz cok iyi anlatti doktorunu..
bende gıttım canım gordugum kadarıyla ıyı bır doktor hatta sakalar falan yaptı hemen muayene ettı tahlıller yaptı rahat bır ortamdı ılacları tek tek anlattı falan ama ınsanız ya karısacak kafa

bende gıttım canım gordugum kadarıyla ıyı bır doktor hatta sakalar falan yaptı hemen muayene ettı tahlıller yaptı rahat bır ortamdı ılacları tek tek anlattı falan ama ınsanız ya karısacak kafa
Rahat ol stres hormonları olumsuz etkiler..pozitif düsün ki evrene pozitif enerji ver sana dönüşü de pozitif olsun insallah...

kusummm bebısımız nasıl :)

Sorma bebiş çok iyi canım ama bulantılardan ben berbat haldeyim. Geçen hafta evdeydim raporlu yattım bugün iş başı yaptım ama ne yesem durmuyor midemde zaten iştahsızlıkta var canım bir şey istemiyır bu seferde açlıktan bulanıyor çok zor geçiyor hamilelik. Annem devamlı bende kalıyor artık.

Allah annelerımızı basımızdan eksık etmesın.. Bunlar tatlı seyler canım ınsallah kısa surede ger ve saglıklı olursun :) bak cok sukur bebegınlesın darısı bızlere bızde kusmak ıcın ugrasıyoruz:)

Bakmam mı
Hiç boşa işemiyorum
6,5 günlük minnaklarımın testi
Eki Görüntüle 1474512
Maşallah canım allhım sağlıkla sıhatle kucagında sevdirsin inş hadi bakalım sen hamiş oldun bizide peşinden götürmen dileğiyle inş Ay ne güzel bi haber bu hastalığımı bile unuttum ateşim vardı iki gündür bugun biraz iym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…