Allah annelerımızı basımızdan eksık etmesın.. Bunlar tatlı seyler canım ınsallah kısa surede ger ve saglıklı olursun :) bak cok sukur bebegınlesın darısı bızlere bızde kusmak ıcın ugrasıyoruz:)
inşallah canım .ben eskilrden demet3574 hatırlarmısın bilmem.nikimi değiştirdim.
geçmiş olsun yavrucuum...Maşallah canım allhım sağlıkla sıhatle kucagında sevdirsin inş hadi bakalım sen hamiş oldun bizide peşinden götürmen dileğiyle inş Ay ne güzel bi haber bu hastalığımı bile unuttum ateşim vardı iki gündür bugun biraz iym
sağol kuzum asıl kutlamayı 1 nisanda beklerim amaE egunal canımmmmmm ne güzelllllllll maşallah maşallahhhh 9 ay bebişlerin seninle olsun inşallahhhhhhh :)
Eki Görüntüle 1474564
Hayır canımmm...Benim doktorum Bülent Tıraş tan bahsediyoruz sanırım...Kizlar acil cevap verin lütfen özellikle bulent beyin hastalarii. O hastanede rapor gecerli oluyor mu
sağol canım erken öğrendim evet...Egunal gozun aydin cok sevindim senin adina
Cok da sadirdim 3.5 gunde idrarda goren ilk kişisin galiba :)
Benim de bugun 2. Gunum
Allahtan hayirlisi
Saglikla kucagina aldigin gunleri de nasip etsin Allah :)
Amin canım hepinizi gebe görmek en çok istediğim şey yıllardır sizlerleyim gelen giden hamile kaldı kalıyor er ya da geç sizlerde bu güzel duyguları yaşayacaksınız..gözün aydın güldencim bu sefer oldu hemde ikiz bi taşla iki kuş vurmuş oldun darısı başıma başımıza
canım ben bu tedavi öncesinde yaptırdım daha doğrusu doktorum yapalım dedi ve çizik atıldı onu sormuşsun...Çizikten sonra adet olursun sonraki adetinle tedaviye başlayabilirsin..Daha önce hiç histeroskopi yaptıran olmadı mı acaba
Harika canım, benim kan değerim 7500 iken bile idrar testi yaptırmaya yemedi yüreğim
aaaa evet bak çok fena kutlama istiyorum dile kolay 10 yıllık hasretim var kutlamamda ona göre olmalı herkesi topiğe bekliyorum halay başı kim olcek bakalımGüldenim canım benim çok mutlu oldumşimdiden gözünaydin 1 nisanda gobekler benden
maşallahh ikizlerinn yoldaa günalcığımmm
senin gibi tatlı bi kızınn birde paşacığın olsun..
masallah ya rabbım hasretlerımızı uzatmasın :)aaaa evet bak çok fena kutlama istiyorum dile kolay 10 yıllık hasretim var kutlamamda ona göre olmalı herkesi topiğe bekliyorum halay başı kim olcek bakalım
Amin canımmasallah ya rabbım hasretlerımızı uzatmasın :)
kusummm bebısımız nasıl :)
Canım benim de cumartesi yapıldı transferim.. Kaçıncı gün embrosu? Testi ne zaman yap dediler?GÜNAYDINNNN
CUMARTESİ GÜNÜ TRANSFERİM YAPILDI. ARTIK GERİYE DOĞRU SAYIM BAŞLADI.
canım hayırlısı olsun 12 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba kizlar 1 saat kadar önce bebislerimi aldim geldim eve bakalim hayirlisi artik. Dosyalarınızda bana da yer verin duygularim cok karmasik
olsunlarda hıssederız :)İyiler teyzesi çok fena hissettiriyorlar kendilerini
Merhaba kizlar 1 saat kadar önce bebislerimi aldim geldim eve bakalim hayirlisi artik. Dosyalarınızda bana da yer verin duygularim cok karmasik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?