2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım inşallah en yakın ve en hayırlı zamanda allahım hepinize nasip etsin. Doğru söylüyorsun bazen çok ağlıyorum psikoloji olarak çöküşteyim ama allahın gücünede gitmesin yine de çok bekletmeden gönderdi miniğimi. Darısı sizlere inşallah.

geçmiş olsun yavrucuum...
topik anası dediler bana teyze dediler sonunda minnaklarımın anası oliciim inşallah

Egunal gozun aydin cok sevindim senin adina
Cok da sadirdim 3.5 gunde idrarda goren ilk kişisin galiba :)
Benim de bugun 2. Gunum
Allahtan hayirlisi
Saglikla kucagina aldigin gunleri de nasip etsin Allah :)
sağol canım erken öğrendim evet...
tabii 1 nisanda kan sonucunu görmeden tam anlamıyla sevinemiyorum.
daha önce çift çizgi görmüşlüğüm oldu...

gözün aydın güldencim bu sefer oldu hemde ikiz bi taşla iki kuş vurmuş oldun darısı başıma başımıza

Amin canım hepinizi gebe görmek en çok istediğim şey yıllardır sizlerleyim gelen giden hamile kaldı kalıyor er ya da geç sizlerde bu güzel duyguları yaşayacaksınız..

Daha önce hiç histeroskopi yaptıran olmadı mı acaba
canım ben bu tedavi öncesinde yaptırdım daha doğrusu doktorum yapalım dedi ve çizik atıldı onu sormuşsun...Çizikten sonra adet olursun sonraki adetinle tedaviye başlayabilirsin..

Harika canım, benim kan değerim 7500 iken bile idrar testi yaptırmaya yemedi yüreğim

Cidden yürek istiyor ilk günler çıkacakmı çıkmayacakmı heyecanım oluyordu ama çıkmasa da sonuna kadar ümidimi kaybetmeyecem moral bozmayacam dedim ama yalandan dedim bunları çünkü ben olduğunu hissediyordum onun rahatlığıyla yaptım 2.gün itibariyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…