Benimde bu gün 2. Günüm. Senin kaçıncı günü embriosu? Test tarihin ne canım?Egunal gozun aydin cok sevindim senin adina
Cok da sadirdim 3.5 gunde idrarda goren ilk kişisin galiba :)
Benim de bugun 2. Gunum
Allahtan hayirlisi
Saglikla kucagina aldigin gunleri de nasip etsin Allah :)
canım şimdiden tebrik ederim bu kadar erken çıktığına göre ikiz mi acaba:) inş. kanda da çıkar çok sevindim biraz daha ümidim arttı inş.her şey çok güzel olur:)1 nisanda kan vericem canım o zaman kesinleşecek ama idrarda pozitifi gördüm çok şükür..
hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz..Merhaba kizlar 1 saat kadar önce bebislerimi aldim geldim eve bakalim hayirlisi artik. Dosyalarınızda bana da yer verin duygularim cok karmasik
Ben göbek basiyimaaaa evet bak çok fena kutlama istiyorum dile kolay 10 yıllık hasretim var kutlamamda ona göre olmalı herkesi topiğe bekliyorum halay başı kim olcek bakalım
. Canım kan tahlili yaptırdım transferin 11. Günü ve tahlili 33. 18 çıktı gebelik var ama değerim düşük çıkmış tam anlamıyla sevinemedim böyle olan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim iki gün sonra tahlil yenilenecek kısmet bakalım hayırlısını nasip eyle rabbimen taze gebemiz gelmiş
canım inşallah güzel haberlerini paylaşacaksın pozitif ol inan lütfen..
Sağol canım..canım şimdiden tebrik ederim bu kadar erken çıktığına göre ikiz mi acaba:) inş. kanda da çıkar çok sevindim biraz daha ümidim arttı inş.her şey çok güzel olur:)
. Canım kan tahlili yaptırdım transferin 11. Günü ve tahlili 33. 18 çıktı gebelik var ama değerim düşük çıkmış tam anlamıyla sevinemedim böyle olan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim iki gün sonra tahlil yenilenecek kısmet bakalım hayırlısını nasip eyle rabbim
Ben göbek basiyimhakkın kuzum 40 gün 40 gece baslasin kutlamalar hatta 9 ay 10 gün 1 nisani sabirsizlikla bekliyorum
Allah razı olsun sabahtan beri cevap bekliyorum bilen arkadaşlardan. Ona göre iznimizi falan ayarlayacağız.yoksa doktorum sormadan bilgi vermiyor. Bende unutmuşum. Tekrardan da aramak istemedim.teşekkürler...canım ben bu tedavi öncesinde yaptırdım daha doğrusu doktorum yapalım dedi ve çizik atıldı onu sormuşsun...Çizikten sonra adet olursun sonraki adetinle tedaviye başlayabilirsin..
Ben göbek basiyimhakkın kuzum 40 gün 40 gece baslasin kutlamalar hatta 9 ay 10 gün 1 nisani sabirsizlikla bekliyorum
melindam yanındayımmmmm bende yerimi ayarladım
1 nisannnnn
inşallah canım merakla kan değerimi bekliyorum bende..maşallahhhhhhhhhhhhhhhh
canımmmmm 1 nisanda kan sonucunla inşallah tam anlamıyla sevineceğiz hep birlikte
eee tabi kutlamalar olucak
5. Gün emriyosu tek emriyo verildiKaçıncı gün embriyosuydu?
Bence düşük değil tabii ortamala değerlere göre bakarsak düşük duruyor ama bu gebelik sonlanacak anlamına gelmiyor..
11.gün değeri 11 olan birinin doğurduğunu bildiğimden değerin düşük geliyor bana..
1 nisanda kan vericem canım o zaman kesinleşecek ama idrarda pozitifi gördüm çok şükür..
Allah razı olsun sabahtan beri cevap bekliyorum bilen arkadaşlardan. Ona göre iznimizi falan ayarlayacağız.yoksa doktorum sormadan bilgi vermiyor. Bende unutmuşum. Tekrardan da aramak istemedim.teşekkürler...
İnşallah canım..Yaaa... Cok guzel masallah yaaa...ben de istiyoruuuuummmm...
Amin canım kızçelerimde bir an evvel yaşasınlar bu güzellikleri..Olsun idrarda görmüşsün canım çok sevindim darısı diğer kızların başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?