2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Egunal gozun aydin cok sevindim senin adina
Cok da sadirdim 3.5 gunde idrarda goren ilk kişisin galiba :)
Benim de bugun 2. Gunum
Allahtan hayirlisi
Saglikla kucagina aldigin gunleri de nasip etsin Allah :)
Benimde bu gün 2. Günüm. Senin kaçıncı günü embriosu? Test tarihin ne canım?

1 nisanda kan vericem canım o zaman kesinleşecek ama idrarda pozitifi gördüm çok şükür..
canım şimdiden tebrik ederim bu kadar erken çıktığına göre ikiz mi acaba:) inş. kanda da çıkar çok sevindim biraz daha ümidim arttı inş.her şey çok güzel olur:)

aaaa evet bak çok fena kutlama istiyorum dile kolay 10 yıllık hasretim var kutlamamda ona göre olmalı herkesi topiğe bekliyorum halay başı kim olcek bakalım
Ben göbek basiyimhakkın kuzum 40 gün 40 gece baslasin kutlamalarhatta 9 ay 10 gün1 nisani sabirsizlikla bekliyorum

en taze gebemiz gelmiş
canım inşallah güzel haberlerini paylaşacaksın pozitif ol inan lütfen..
. Canım kan tahlili yaptırdım transferin 11. Günü ve tahlili 33. 18 çıktı gebelik var ama değerim düşük çıkmış tam anlamıyla sevinemedim böyle olan arkadaşlar varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim iki gün sonra tahlil yenilenecek kısmet bakalım hayırlısını nasip eyle rabbim

canım şimdiden tebrik ederim bu kadar erken çıktığına göre ikiz mi acaba:) inş. kanda da çıkar çok sevindim biraz daha ümidim arttı inş.her şey çok güzel olur:)
Sağol canım..
Şimdiden bilemiyoruz tabii ikiz mi tek mi kandaki değer belki bir fikir verebilir..

Kaçıncı gün embriyosuydu?
Bence düşük değil tabii ortamala değerlere göre bakarsak düşük duruyor ama bu gebelik sonlanacak anlamına gelmiyor..
11.gün değeri 11 olan birinin doğurduğunu bildiğimden değerin düşük geliyor bana..

canım ben bu tedavi öncesinde yaptırdım daha doğrusu doktorum yapalım dedi ve çizik atıldı onu sormuşsun...Çizikten sonra adet olursun sonraki adetinle tedaviye başlayabilirsin..
Allah razı olsun sabahtan beri cevap bekliyorum bilen arkadaşlardan. Ona göre iznimizi falan ayarlayacağız.yoksa doktorum sormadan bilgi vermiyor. Bende unutmuşum. Tekrardan da aramak istemedim.teşekkürler...

belirtisizde gebe kalınır derim hep ama ben çok belirti yaşadım yaşıyorum
transfer günü sonrasındaki gün ilaçların yan etkilerini yaşadım bence hiç bir belirti yoktu sadece transferin ertesi sabahı rahmime saniyelik bıçak saplandı sanki ama geçti hemen...transferin gecesi rüyamda çift çizgili idrar testimi gördüm birilerine bakın testime gebeyim ben dedim onlarda bana hadi ordan o kadar erken çıkmaz dediler bende demekki koyulduğu gibi tutmuş bebeklerim dedim rüyam gerçek oldu
3.gün sabahı idrarda hayalet bir ikinci çizgi gördüm ama yok artık olamaz dedim o gün hiç bir belirti kalmamıştı sanki transfer olan o kadar ilacı kullanan ben değilmişim gibi..4.gün itibariyle adet ağrıları,iğne gibi hafif hafif batmalar,vücut ısımda artış,idrar rengimde koyulaşma vs...2 gece önce de uykumdan bel ağrısı ile uyandım öyle böyle bir ağrı değil ama,bu gece de sanki kalp atımı gibi pıt pıt pıt bir şey hissederek uyandım tutundukları yer orası biliyorum ve hep oarada hareket var...çok komik bir damar atıyor sanki bugünde bu şekilde pıt pıtlarla geçiyor daha az adet ağrısı gibi ağrılarım var artık...ilk günlerde olan göğüs hassasiyetim yok denecek kadar az...

5. Gün emriyosu tek emriyo verildi

TE="egunal, post: 40233507, member: 147738"]belirtisizde gebe kalınır derim hep ama ben çok belirti yaşadım yaşıyorum
transfer günü sonrasındaki gün ilaçların yan etkilerini yaşadım bence hiç bir belirti yoktu sadece transferin ertesi sabahı rahmime saniyelik bıçak saplandı sanki ama geçti hemen...transferin gecesi rüyamda çift çizgili idrar testimi gördüm birilerine bakın testime gebeyim ben dedim onlarda bana hadi ordan o kadar erken çıkmaz dediler bende demekki koyulduğu gibi tutmuş bebeklerim dedim rüyam gerçek oldu
3.gün sabahı idrarda hayalet bir ikinci çizgi gördüm ama yok artık olamaz dedim o gün hiç bir belirti kalmamıştı sanki transfer olan o kadar ilacı kullanan ben değilmişim gibi..4.gün itibariyle adet ağrıları,iğne gibi hafif hafif batmalar,vücut ısımda artış,idrar rengimde koyulaşma vs...2 gece önce de uykumdan bel ağrısı ile uyandım öyle böyle bir ağrı değil ama,bu gece de sanki kalp atımı gibi pıt pıt pıt bir şey hissederek uyandım tutundukları yer orası biliyorum ve hep oarada hareket var...çok komik bir damar atıyor sanki bugünde bu şekilde pıt pıtlarla geçiyor daha az adet ağrısı gibi ağrılarım var artık...ilk günlerde olan göğüs hassasiyetim yok denecek kadar az...[/QUOTE]
Yaaa... Cok guzel masallah yaaa...ben de istiyoruuuuummmm...

Allah razı olsun sabahtan beri cevap bekliyorum bilen arkadaşlardan. Ona göre iznimizi falan ayarlayacağız.yoksa doktorum sormadan bilgi vermiyor. Bende unutmuşum. Tekrardan da aramak istemedim.teşekkürler...

Ne demek canım daha önce görseydim hemen yazardım...
Buna doktorun karar verir ben kendimde olanı anlattım sana doktorunla konuşman daha doğru olur..İzin işi var sonuçta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…