- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
Canım jel her renk geri gelebilir. Beyaz, sarı, gri, turuncu... içinde kahve rengi parçacıklarla da gelebilir. Sadece jel pembe geliyorsa sorun yoktur muhtemelen. Çamaşırında pembe lekelenme oluyorsa o zaman doktoru ara.Merhaba
Hayirli sonuclar olur insallah
Valla ozel birsey yapmiyorum genelde dinlenme halindeyim ilaclarimi kullaniyorum bol su iciyorum okadar
Fazla oturmak ve uzanmaktan belimin agrisi da cabasi :)
sonuçtan eminiz hamilesin çok şükürKızlar olaylı bir şekilde kan verdim gerildim sabah sabah..Ankara da değilim biliyorsunuz şu an bulunduğum ilde de devlet hastanesi ve sağlık ocağı dışında tek tıp merkezi var özel...Ertesi güne kalmasın sonuç diye oraya gittim bir kanı bile becerip alamadılar kaç kez deldiler kolumu..Sonuçta verdik ama bize 1 saatte sonuç çıkar demişlerdi sonra makine bakımdaymış mış mış 11.30 da çıkar dediler en erken ama 14.00 e de kalabilir dediler şaka gibi nasıl bir sonuç çıkacak ondan bile endişeliyim sinir oldum...Bekleyip görücez..Test tekrarı için büyük bir hastaneye gidecem asıl test günümde
hayırlısı canım yani testlerde zaten hamilesin kanda çıkar sıkıntı yapma rahat ol bebişlerde yerinde iyi olsunlar ayyyyy ne güzel bizde inşallah senin gibi mutlu haberimizi verebilmek nasip olur bizede bol bol dua et hamile olup rabbim tamamına erdirmek cümlemize nasip olsun ammmmmminKızlar olaylı bir şekilde kan verdim gerildim sabah sabah..Ankara da değilim biliyorsunuz şu an bulunduğum ilde de devlet hastanesi ve sağlık ocağı dışında tek tıp merkezi var özel...Ertesi güne kalmasın sonuç diye oraya gittim bir kanı bile becerip alamadılar kaç kez deldiler kolumu..Sonuçta verdik ama bize 1 saatte sonuç çıkar demişlerdi sonra makine bakımdaymış mış mış 11.30 da çıkar dediler en erken ama 14.00 e de kalabilir dediler şaka gibi nasıl bir sonuç çıkacak ondan bile endişeliyim sinir oldum...Bekleyip görücez..Test tekrarı için büyük bir hastaneye gidecem asıl test günümde
hadi canm inşallah guzel ckcak sonucun zor olmus vermek ama zate bliyorz smdi kesinleşck inşallah o yzden beklerz napalm:)Şükür canım idrar testlerinden bilmesem bugün ağlaya zırlaya bu gerilimle eve dönerdim..Delirttiler bizi..
Şükür canım idrar testlerinden bilmesem bugün ağlaya zırlaya bu gerilimle eve dönerdim..Delirttiler bizi..
hayırlısı canım yani testlerde zaten hamilesin kanda çıkar sıkıntı yapma rahat ol bebişlerde yerinde iyi olsunlar ayyyyy ne güzel bizde inşallah senin gibi mutlu haberimizi verebilmek nasip olur bizede bol bol dua et hamile olup rabbim tamamına erdirmek cümlemize nasip olsun ammmmmmin
hadi canm inşallah guzel ckcak sonucun zor olmus vermek ama zate bliyorz smdi kesinleşck inşallah o yzden beklerz napalm:)
inşallah güzel, pozitif sonuçlar alırsın cnm.hikayeni özet olarak paylaşabilirsen bir ara sevinirim.yeni sayılırım buralarda.tam bilmiyorum hikayeni.bize de umut olursun inşallah...
Sabak 10u geçe kalkdım.Elimi yüzümü yıkadım kahvaltı aldım,şap elektrik gitti.19,30 da geldi yemekdeydik.Topla et bu vakit:).Egum Allah tamamına erdirsin:)
Şükür canım idrar testlerinden bilmesem bugün ağlaya zırlaya bu gerilimle eve dönerdim..Delirttiler bizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?