Bu zaten sadece sayılsal bir değer almak için. Gerçi o da az çok belli bence :)
Sıkma canını hayırlı olsun 2 gün sonra yeniden yaptıracak sin zatenCanım ben değeri tahmin edemiyorum aslında hep tahminlerim olmuştur kızlarda ve tutardı da genelde kendimde tahmin yapamıyorum...
Günaydın topik halkı dansözler ben de provadalar şuan sahne ışıkklar der demez tutmayın bizi..Havai fişekleri ve dansözleri kızlar ayarlıyorlar
Burdayiiiimm guldenimKızlaaarrrr nerdesiniz
Canım benim çok teşekkür ediyorum..Şimdi kan verdim sonucu bekliyorum..
Dün ki elektirik kesintisinden herkes nasibini aldı ben de 4 ve 6 yaşlarındaki paşalarımla birlikteydim gündüz vakti elektirik kesilse bile geriliyor kuzular teyze ne zaman gelir akşam olmadan gelir mi deyip durdular neyseki uzun sürmedi burada 2 saat falan gitmiştir ancak sizin ki uzun sürmüş
Topik ahalisi 14.30 a kadar çıkar dediğimden dağılmışlar bilmiyorlar ki erken çıktı sonucumGünaydın topik halkı dansözler ben de provadalar şuan sahne ışıkklar der demez tutmayın bizi..
Sonucin ciktimi hadi hayerli haberler ver vizaa..Topik ahalisi 14.30 a kadar çıkar dediğimden dağılmışlar bilmiyorlar ki erken çıktı sonucum
Ne günlerdi bebişimm çok özledimm çook şu telefondan girme olayı zorlamasa üatüne bi de şebeke gelgit...yoksa çoktan gelesim var topiğe dansözleri bulamıyorum bacım nereye kayboldu bunlarBende seni özledim ki seni görünce eski günler geldi aklıma bir duygusallaştım
Kızçelerimi alıp da geldin dimi
Ay Allahim saglikli almaya nasib etsin tebrik ederim seni....Allah mutlulugini artirsinnn...HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
ÇOK ŞÜKÜR RABBİM SAĞLIKLA TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERİDE GÖSTERSİNHAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?