Diğer yarımmm..Kartaliçemmmmm...Kadınlar Kulübünün nadide çiçeğiiii...
egunalımmmmmm...Burdayımm tabiisiii..
Allah tamamına erdirsin guldencim çok sevindim.darisi bizlereHAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
Kızçelerimi alıp da geldin dimi
HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8[/QUOTE
]
Bende geldimmmmm
melabaaa
Evettt çok şükür bin şükür aşkısımmmmmm..Allahımmm daha da güzel günlerinide göstersin bana hepimize...Bende öyle tuhaf öyle bi mutluluk içindeyim ki tarifsizzz...Canıımmmm diğer yarımmmm...
Bak bugünleri de gördük
HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
Ne günlerdi bebişimm çok özledimm çook şu telefondan girme olayı zorlamasa üatüne bi de şebeke gelgit...yoksa çoktan gelesim var topiğe dansözleri bulamıyorum bacım nereye kayboldu bunlar
Amin canım inşallah sağlıkla kucağımda da görürüm kuzu ya da kuzularımı...Dostum çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Bugünüdr gördük ya çok şükür
Sabahtan beri merakımdan 10 kere baktım gözün aydın allah tamamına erdirsin kucağına aldığın kokusunu içine çektiğin günler Biran önce gelsin inşallah şimdi yorma kendini dikkat et Dağa taşa haykır ben hamileyim diye çok sevindim çokkkkkk Rabbim herkeze yaşatsın bu duyguyu inşallahHAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
Gülden canim cok mutlu oldum rabbim kucağına aldığın günleri de nasip etsin inşallahBen yetişemiyorum ama alıntı yapmaya
Ben nasıl özlemişim sen bir de beni düşün eski günlerimizi gecenin bir yarısına kadar olan yazışmalarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?