Çookkkk teşekkürlerr ALLAHIMMMMMMMM..HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
Birde değerin baya yüksek ikizler geliyor galiba:))))))Sabahtan beri merakımdan 10 kere baktım gözün aydın allah tamamına erdirsin kucağına aldığın kokusunu içine çektiğin günler Biran önce gelsin inşallah şimdi yorma kendini dikkat et Dağa taşa haykır ben hamileyim diye çok sevindim çokkkkkk Rabbim herkeze yaşatsın bu duyguyu inşallah
Sabahtan beri merakımdan 10 kere baktım gözün aydın allah tamamına erdirsin kucağına aldığın kokusunu içine çektiğin günler Biran önce gelsin inşallah şimdi yorma kendini dikkat et Dağa taşa haykır ben hamileyim diye çok sevindim çokkkkkk Rabbim herkeze yaşatsın bu duyguyu inşallah
Gülden canim cok mutlu oldum rabbim kucağına aldığın günleri de nasip etsin inşallahrabbim beklediğin günlerin mükafatıni verdi şükürler olsun
Güldeeenn bebeğimm canım arkadaşımm ağlıyorum mutlulukktaan çok şükür bin şükür rabbimeee yüreği güzel arkdım yıllardır beklediğimiz gün inşaallah bugün ve sonrası herşey çok güzel olacak inşaallah
canım benim şükürler olsun sonunda bu güzel anları sizlerle yaşamayı nasip etti bana Rabbim..Biliyorsun uzuuuun zaman öncelerinin hayalleriydi bunlar...cooook sukur bin sukur dualarimiizi geri cevirmedi yaradan allahim sana da yasatti bu sevinci ve bizlere inan o kadar duygusalimki suratimda bi gulumseme bi duygusallik var garip hallerdeyim
allahim kucaginda bebisli hallerinide gostersin bize topigimizin gülü. guldenimmm
Dün yeteeeer hatun oynatıyordu sanırım daha iyi ücret ödüyor ki onunla çalışıyorlarBenim dansözleri gören var mı 2 dakika boş bıraktım kaçmış zilliler ....işin şaksı telefondan bulamıyorumm saraa sen bulursun onlarıı bebişim
Aâaaaaaaaa heyooooooooo guldennnnnnn hamileeeeeeee yasasinnnnnnnnHAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
Aâaaaaaaaa heyooooooooo guldennnnnnn hamileeeeeeee yasasinnnnnnnntebriklerrrrrr cancagizimmmmm...Rabbim hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsinnnnnn
Benim de havai fişeklerim var artık
Benim de havai fişeklerim var artık[/
QUOTE]
yaaa kizlar ben yapamiyorum hani bir suru havai fiseklerimiz vardi patlatin sunlariii valla gulden 3 gun 3 gece kutlamak lazim kuzum inan cok mutluyum kader arkadasim, dostum canimsin
Dansöz çıkartamadılarr hemen benden gelsinn onlardaaa.....
Gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsinHAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
Burdayız canım heycanla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?