2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Birde değerin baya yüksek ikizler geliyor galiba:))))))

Güldeeenn bebeğimm canım arkadaşımm ağlıyorum mutlulukktaan çok şükür bin şükür rabbimeee yüreği güzel arkdım yıllardır beklediğimiz gün inşaallah bugün ve sonrası herşey çok güzel olacak inşaallah

Sabah kızlar toplaşmıştı ben dedim ki 14.00 civarı çıkabilir belli olmaz diye dağıldı herkes
Kaçırdılar açıklama anımı
Şaka bir yana çok teşekkürler canım uzun bekleyişin sonunda bu duyguları yaşıyor olmak çok güzel..
Henüz dağa taşa haykıramadım müsait bir ortam yaratmam lazım

Gülden canim cok mutlu oldum rabbim kucağına aldığın günleri de nasip etsin inşallah rabbim beklediğin günlerin mükafatıni verdi şükürler olsun

Amin canım...
Şükürler olsun dediğin gibi kucağımda da görürüm inşallah..

cooook sukur bin sukur dualarimiizi geri cevirmedi yaradan allahim sana da yasatti bu sevinci ve bizlere inan o kadar duygusalimki suratimda bi gulumseme bi duygusallik var garip hallerdeyim

allahim kucaginda bebisli hallerinide gostersin bize topigimizin gülü. guldenimmm

Ağlamayın yaaa bak bir başlarsam susturamaz beni kimse

Benim dansözleri gören var mı 2 dakika boş bıraktım kaçmış zilliler ....işin şaksı telefondan bulamıyorumm saraa sen bulursun onlarıı bebişim

canım benim şükürler olsun sonunda bu güzel anları sizlerle yaşamayı nasip etti bana Rabbim..Biliyorsun uzuuuun zaman öncelerinin hayalleriydi bunlar...

Benim dansözleri gören var mı 2 dakika boş bıraktım kaçmış zilliler ....işin şaksı telefondan bulamıyorumm saraa sen bulursun onlarıı bebişim
Dün yeteeeer hatun oynatıyordu sanırım daha iyi ücret ödüyor ki onunla çalışıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…