Gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin
çok ama çok mutlu oldum canım yaaa..... inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri görürüz .... sen evine hele bir dön de en kısa zamanda gelip miniklerni sevmeye gelcezHAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
Birde değerin baya yüksek ikizler geliyor galiba:))))))
Ağlamalarımız MutlulUktan olsun hep böyle inşaallahAğlamayın yaaa bak bir başlarsam susturamaz beni kimse
Cok sukurrrr bin sukurrr yuce Rabbimee...Allahim meleklerimizi bize bagislasinn kuzumm...Rabbim burdaki tum arkadaslarimiza anne olmayi nasip etsinnnn....gulden bugun bayrammmmmm....ikiz bayramiiiiiiiiEvet canım daha geçenlerde seninkine seviniyorduk sıra bana geldiii
çok ama çok mutlu oldum canım yaaa..... inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri görürüz .... sen evine hele bir dön de en kısa zamanda gelip miniklerni sevmeye gelcez
Ay tüylerim tiken tiken oldu gözlerim doldu yarabbimmmmmm çok çok çok şükür hasretin sona erdi allhım çokHAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
Amin canım biliyorsunuz en çok istediğim de bu gebe kalsın herkes bir an evvel benim kadar hiç kimse beklemesin...Cok sukurrrr bin sukurrr yuce Rabbimee...Allahim meleklerimizi bize bagislasinn kuzumm...Rabbim burdaki tum arkadaslarimiza anne olmayi nasip etsinnnn....gulden bugun bayrammmmmm....ikiz bayramiiiiiiii
Ay tüylerim tiken tiken oldu gözlerim doldu yarabbimmmmmm çok çok çok şükür hasretin sona erdi allhım çokbüyüksün duayla sabırla bekledin istedin çabaladın bizim herşeyimiz oldun şimdide anne oluyorsun çok mutlu oldum cancağızım benimmm GELİYOR GELİYOOORRR İKİZLER GELİYORRR allhın izniyle inş allhım mutluluğunuzu daim etsin inş
Allahım bu günleride gösterdin bizlere.Çok şükür bin şükür aşkısımmm..Allahım sorunusz bie hamilelik nasib eylesin.
Hoşgeldin ikramayacım neredesin kız senNe günlerdi bebişimm çok özledimm çook şu telefondan girme olayı zorlamasa üatüne bi de şebeke gelgit...yoksa çoktan gelesim var topiğe dansözleri bulamıyorum bacım nereye kayboldu bunlar
anam iki melek anneside gelmiş hoşgeldin kuzum bebeler nasılTabiii kiii teyzesiii kuzularimla kutlamayi bekliyoruuz
güldenn canım hemen hamilelik takvimini eklemelisin artık :) çoktan hak etmiştin bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?