2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Evet canım daha geçenlerde seninkine seviniyorduk sıra bana geldiii
Cok sukurrrr bin sukurrr yuce Rabbimee...Allahim meleklerimizi bize bagislasinn kuzumm...Rabbim burdaki tum arkadaslarimiza anne olmayi nasip etsinnnn....gulden bugun bayrammmmmm....ikiz bayramiiiiiiii

çok ama çok mutlu oldum canım yaaa..... inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri görürüz .... sen evine hele bir dön de en kısa zamanda gelip miniklerni sevmeye gelcez

Amin canım..
Yakınen göreceksin her şeyimi

HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
Ay tüylerim tiken tiken oldu gözlerim doldu yarabbimmmmmm çok çok çok şükür hasretin sona erdi allhım çok büyüksün duayla sabırla bekledin istedin çabaladın bizim herşeyimiz oldun şimdide anne oluyorsun çok mutlu oldum cancağızım benimmm GELİYOR GELİYOOORRR İKİZLER GELİYORRR allhın izniyle inş allhım mutluluğunuzu daim etsin inş

Cok sukurrrr bin sukurrr yuce Rabbimee...Allahim meleklerimizi bize bagislasinn kuzumm...Rabbim burdaki tum arkadaslarimiza anne olmayi nasip etsinnnn....gulden bugun bayrammmmmm....ikiz bayramiiiiiiii
Amin canım biliyorsunuz en çok istediğim de bu gebe kalsın herkes bir an evvel benim kadar hiç kimse beklemesin...

ben unutmuşım kk kulanmayı saf saf ekrana bakıyorum acaba ne nerde diye
ne çok şey değişmiş ben girmeyeli

güldenn canım hemen hamilelik takvimini eklemelisin artık :) çoktan hak etmiştin bunu

Tek ,ikiz bilemiyorum canım donmuşlarda hcg yüksek seyredebiliyor tek minnak ta olabilir merakla bekliyorum bende

Ne günlerdi bebişimm çok özledimm çook şu telefondan girme olayı zorlamasa üatüne bi de şebeke gelgit...yoksa çoktan gelesim var topiğe dansözleri bulamıyorum bacım nereye kayboldu bunlar
Hoşgeldin ikramayacım neredesin kız sen
Tabiii kiii teyzesiii kuzularimla kutlamayi bekliyoruuz
anam iki melek anneside gelmiş hoşgeldin kuzum bebeler nasıl

Caniiiiimmmmm...çok çok çok mutlu oldum, duygulandim..Rabbim tamamına erdirsin..umut oldun bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…