- 9 Aralık 2014
- 508
- 487
- 53
Sonucum 400 çıkmış kızlaaarrr
Canim benim Rabbim o kadar buyuk ki seni anne yapmaya yeter o bir yumi...bbugun cuma..ccok sevdiigim bi ablamiz bana demisti ki benimde yillarca bebegim olmadi bi cuma gunu sela ile ezan arasinda 14 secdeyi yap demisti ve ben transferden once ki cuma gunu yaptim..RRabbime cok yalvardim gozyaslarimla icten yalvaardim..Allahim saglikla nasip et bana..cektiklerimi bir sen biliyorsun..bu melegi bana nasip et die..hem gonlum ferahladi hem Rabbime dayandim..ccok rahat gecti transfer sonrasi..bbugun vaktin varsa yap istersen kuzumm..bbu araada ben de nisan 10 dogumluyum..nne cok benzerligimiz var:)))..bbugun kontrolumuz var kizlar dua edin bana dr guzel seyler soylesin..kuzumun put pitlarini gorelim yine insaallahhhh...ben şu an tedavi aşamasındayım.12. gün iğnelere devam ediyorum.Allahtan bir mani çıkmazsa haftaya toplanacağını umut ediyorum.sadece 1 yumurtam var. buna da şükür.iki kere hiç gelişmediği için iptal olmuştu.ben nisan ayında doğmuşum.inşallah bu ay bana uğurlu gelir de pozitifi görebilirim.dualarınızı bekliyorum...
Ayyy hadi insallahhhhVar ben
Genel kasık ağrım oldu hep ama özellikle bir yerde daha belirgin..
gözün aydın cnm hayırlı uğurlu olsun allahım sağlıkla kucagına almanı nasıp etsın adına cok sevındık tüm topik bize umut ol inşallah darısı bize allahım nazarlardan korusunSonucum 400 çıkmış kızlaaarrr
Aman sakın bekleme canım idrar testlerine güven olmaz kaç kez söyledim bunu...Ayyy hadi insallahhhh
Gerci bugun 6. Gunum testte cikmadi
Tabi testle ilgili tum ezberleri bozdugun icin normalde 9. Gunden once hic sallamazdik simdi 5. Gunden sonuc bekliyoruz
tez zamanda kucağına alırsın yavrularını inşallah.Saat 14:00 itibariyle 3 kisi oldum13 nisan test tarihim dualarinizi esirgemeyin kizlar
Cok guzel masallahhhSonucum 400 çıkmış kızlaaarrr
Amin canım...gözün aydın cnm hayırlı uğurlu olsun allahım sağlıkla kucagına almanı nasıp etsın adına cok sevındık tüm topik bize umut ol inşallah darısı bize allahım nazarlardan korusun
Hay maşallah maşallah ikizler geliyor inş sağlıklı sıhatli annesine inş tebrikler GÜLDEN SULTAN NN darısı kese ve pıt pıtcıklara allhın izniyle inş
Canim cok saol insallah iyi olur ne diyeyim hayirlisi sanada cok sevindim degerin katlanmis hadi artik kese gorme zamani darisi basimacanım kalınlık 7 mm üzeri ise yeterli ben 6,4 ile gebe kalıp doğuran biliyorum...
benim ki 12 mm di transferden 5 gün önce tam transfer günü kaçtı bilmiyorum her şey şahane demişlerdir bende sormadım...Senin ki 8.4 mm ise bence gayet iyi endişelenme lütfen..
Ben de bunun kişiden kişiye degistigine inananlardanim ama dedim ya sen tabulari yiktin heyecan yaptikAman sakın bekleme canım idrar testlerine güven olmaz kaç kez söyledim bunu...
Test günü pozitifi kanda gören arkadaşların idrar da negatif aldığını görmüşüm ben hem de biri ikizdi ama idrar da çıkmadıherkeste hcg aynı zamanda idrara geçmez..benim ki geçişken miş demek ki çabucak geçti
Gülden cim tebrikleeeeeeerrrr bu ne güzel bi müjde. Allah tamamina erdirsin inşallah ikizlerini kucaginda sevdirsin inşallah
Canım artık tıp ilerdi diyolar ya bizim tüpte ilerledi sonucları ekşınnn hızıyla alıyoz bizAyyy hadi insallahhhh
Gerci bugun 6. Gunum testte cikmadi
Tabi testle ilgili tum ezberleri bozdugun icin normalde 9. Gunden once hic sallamazdik simdi 5. Gunden sonuc bekliyoruz
aaaa 3.gün embriyosu olsa ben 2.5 gün sonra değil 4.5 gün sonra başlardım test yapmayaBen de bunun kişiden kişiye degistigine inananlardanim ama dedim ya sen tabulari yiktin heyecan yaptik
Gerci benim 3. Gun emb ama iki tane belki bi umut cikar dedik
Bakalim hayirlisi artikk
canım okudum yaşadıklarını gerçekten çok üzüldüm bu sefer allahım seninle olsun ne istiyorsan gönlüne göre çifter çifter versin yarabbimCanım hayırlı akşamlar benim hikayem merak etmişsin ben dr.lar için zor bi hastayım 12 yıllık evliyim ve İki yıl korunduk daha sonra çocuk istediğimizde dr a göründük pko var denildi miyom vardı alındı daha sonra rahim filmi çekildi ve kanalın biri kapalı rahmin önünde perde var denildi ve laporoskopi ameliyatı ile tüpler açıldı rahmin önündeki perde alında 6 ay sonra çocuk olmayınca tüp bebek yaptık ve tedaviye başladık yumurtalar toplandı ve iki gün sonra yumurtalığımın biri döndü tıp dilinde torsiyon oldu o kadar kötü bir sancısı ve ağrısı vardiki anlatamam Gecenin bir yarısı ameliyata girdim 2.5 saat ameliyat sürdü çok şükür yumurtalığımı kaybetmeden dr.um düzeltti ve ilk tüp bebek yapıldı ama sonuç negatif 2. Tüp bebekle hamile kaldım ve 19 haftada rahim ağzı erken açıldığı için dikiş atıldı.22 haftada kanamam başladı dikişler alındı ve bebeğimi canlı doğurdum ama yaşamadı.aradan aylar geçti tekrar 3. Tüp bebeği yaptık ikiz hamileydim bir tanesi 9 haftalık kalpi durdu diğeride 14. Haftada düşürdüm.2 yıl dinlendim tekrar tüp bebek yaptım 14. Haftada rahim ağzı açıklığıyla acil dikiş atıldı bir ay hastanede yatmama rağmen 20 . Haftada kanamam başladı dikiş 2 cm açılmış ve mecburen dikişlerm alındı ve bebeğimi canlı doğurdum ve yaşamadı. 3 yıl aradan sonra istanbul da memorial hast.de dr.Arda Lembet dr.Cem Demirel dr.Serkan Aydoğdu laporoskopi serkilaj abdominal serkilaj yaptırdım ve 5 ay sonra kasım ayında malatya da Dr.Fethiye Ersan da tüp bebek yapmaya başladım ohss riskinden dolayı emriyolarım donduruldu ve 19 martta pgt li bir emriyo verildi ve iki emriyo dondurduk rabbim hakkımda hayırlısını versin kızlar gerçekten uzun oldu kusura bakmayın dualarınızı bekliyorum
cnm ınan aynı seyı dun bend yasadım bende dun 6.gün iğnemi yapıp orgalutral vurdurdum ben ılk defa vurulucagm ıcın hastaneye gıttm ve aynen hem şişti hemde yandı sınek ısırıgı gıbı oldu ve sabahta labavvvvvvva gıttıgımde aynı yumurta catladıgı zaman olan akıntım oldu yarın 8.gün kontolum var ınsallah doktoruma sorucam bu arada senınle tedavımız aynı gun baslamıs saırım ben carsamba kontole gıttıgımde doktorm ne yumurta sayısını ne ebatını soylemedı henuz kucuk dedı olculmezedı ama orgalutran baslattı anlamadım gelısmeden o ıgne baslanmaz dıyolar bene pco var ve gelısmıyo yumurtam yıne geısmezler dıye cok korkuyormE egunal cnm hadi haber bekliyoruz. Ayyyy minnaklarin tip tip tiplarini duyariz insallah.
Kizlar dun ben orgarutral (iins. Dogru yazmisimdir) vurduydum gonal f le birlikte. Orgarutrali vurdugum yer 1 saate yakin hafif şiş ve kizariklik olustu ve baya da kaşındı. Yan etkilerini okuyunca orda yaziyordu. Ama az once ayıptır soylemesi lavaboda hani yumurtlama gününde gelen yapiskanimsi sivi ama daha fazlası geldigini gördüm. Boyle bi yan etki yazmiyordu. Sizce bu normal mi dün akşam 6. Gün ignesini yapmıştım?
Valla test cok yap yap bitmezaaaa 3.gün embriyosu olsa ben 2.5 gün sonra değil 4.5 gün sonra başlardım test yapmaya
2 gün var sonuçta...ilk yaptığım testte var yok gibi bişi çıkmıştı bende unutma...Sende varsa bişi yarından sonra çıkmaya başlar..
Benim gibi minnak bir kadına ikiz aman Allahım neremde taşıyacam ben kuzuları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?