2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canim benim Rabbim o kadar buyuk ki seni anne yapmaya yeter o bir yumi...bbugun cuma..ccok sevdiigim bi ablamiz bana demisti ki benimde yillarca bebegim olmadi bi cuma gunu sela ile ezan arasinda 14 secdeyi yap demisti ve ben transferden once ki cuma gunu yaptim..RRabbime cok yalvardim gozyaslarimla icten yalvaardim..Allahim saglikla nasip et bana..cektiklerimi bir sen biliyorsun..bu melegi bana nasip et die..hem gonlum ferahladi hem Rabbime dayandim..ccok rahat gecti transfer sonrasi..bbugun vaktin varsa yap istersen kuzumm..bbu araada ben de nisan 10 dogumluyum..nne cok benzerligimiz var:)))..bbugun kontrolumuz var kizlar dua edin bana dr guzel seyler soylesin..kuzumun put pitlarini gorelim yine insaallahhhh...

Sonucum 400 çıkmış kızlaaarrr
gözün aydın cnm hayırlı uğurlu olsun allahım sağlıkla kucagına almanı nasıp etsın adına cok sevındık tüm topik bize umut ol inşallah darısı bize allahım nazarlardan korusun

Ayyy hadi insallahhhh
Gerci bugun 6. Gunum testte cikmadi
Tabi testle ilgili tum ezberleri bozdugun icin normalde 9. Gunden once hic sallamazdik simdi 5. Gunden sonuc bekliyoruz
Aman sakın bekleme canım idrar testlerine güven olmaz kaç kez söyledim bunu...
Test günü pozitifi kanda gören arkadaşların idrar da negatif aldığını görmüşüm ben hem de biri ikizdi ama idrar da çıkmadı herkeste hcg aynı zamanda idrara geçmez..benim ki geçişken miş demek ki çabucak geçti

gözün aydın cnm hayırlı uğurlu olsun allahım sağlıkla kucagına almanı nasıp etsın adına cok sevındık tüm topik bize umut ol inşallah darısı bize allahım nazarlardan korusun
Amin canım...
Umudunuz hep olsun zaten 4.deneme ve 10.yıl..
Yıllar akıp gitti ilk sene gebe kalsam 8-9 yaşında çocuğum olurdu ama nasip bugüneymiş..

Canim cok saol insallah iyi olur ne diyeyim hayirlisi sanada cok sevindim degerin katlanmis hadi artik kese gorme zamani darisi basima

Ben de bunun kişiden kişiye degistigine inananlardanim ama dedim ya sen tabulari yiktin heyecan yaptik
Gerci benim 3. Gun emb ama iki tane belki bi umut cikar dedik
Bakalim hayirlisi artikk

Ayyy hadi insallahhhh
Gerci bugun 6. Gunum testte cikmadi
Tabi testle ilgili tum ezberleri bozdugun icin normalde 9. Gunden once hic sallamazdik simdi 5. Gunden sonuc bekliyoruz
Canım artık tıp ilerdi diyolar ya bizim tüpte ilerledi sonucları ekşınnn hızıyla alıyoz biz bu hızlada doğruruz herhalde

Ben de bunun kişiden kişiye degistigine inananlardanim ama dedim ya sen tabulari yiktin heyecan yaptik
Gerci benim 3. Gun emb ama iki tane belki bi umut cikar dedik
Bakalim hayirlisi artikk
aaaa 3.gün embriyosu olsa ben 2.5 gün sonra değil 4.5 gün sonra başlardım test yapmaya
2 gün var sonuçta...ilk yaptığım testte var yok gibi bişi çıkmıştı bende unutma...Sende varsa bişi yarından sonra çıkmaya başlar..

canım okudum yaşadıklarını gerçekten çok üzüldüm bu sefer allahım seninle olsun ne istiyorsan gönlüne göre çifter çifter versin yarabbim

cnm ınan aynı seyı dun bend yasadım bende dun 6.gün iğnemi yapıp orgalutral vurdurdum ben ılk defa vurulucagm ıcın hastaneye gıttm ve aynen hem şişti hemde yandı sınek ısırıgı gıbı oldu ve sabahta labavvvvvvva gıttıgımde aynı yumurta catladıgı zaman olan akıntım oldu yarın 8.gün kontolum var ınsallah doktoruma sorucam bu arada senınle tedavımız aynı gun baslamıs saırım ben carsamba kontole gıttıgımde doktorm ne yumurta sayısını ne ebatını soylemedı henuz kucuk dedı olculmezedı ama orgalutran baslattı anlamadım gelısmeden o ıgne baslanmaz dıyolar bene pco var ve gelısmıyo yumurtam yıne geısmezler dıye cok korkuyorm

tup bebek transferimden sonra kadinlar klubunde hep önceki arkadaslarin belirtilerini okumakla gecirdim günlerimi
Ve dedim ki eger hamile kalırsam ben de belirtilerimi yazicam
Benim belirtilerim şunlar di
Transferin ilk gününden itibaren batma
Batma derken biri eline iğne almış tamammi sanki batirip çıkarıyor
Sonra ben sanci yaşadım bu sancıları rahimde yaşadım ağrı değildi sanciydi sanki yilanlar geziyordu içimde
Ara ara cok nadir 2 3 kere rahimime bıçak sapladilar nefesim kesildi
Yüzümde sivilce çıktı
An geldi çok sicakladim an geldi ayaklarım buz gibi oldu isitamadim
Atesim vardi 37.2 vs
Goguslerim benim ilk gunlerde acimadi sonra sonra acidi
Psikolojik olarak bitmistim cok umutsuzdum
Resmen boyle içim vajinam rahmim agriyordu
Sonra da tuttuğunu öğrendim
İnşallah yardimci olmus olurum
Allahaısmarladık....Allah herkese yardim etsin yuce rabbim biliyorum ki çok zor...

Valla test cok yap yap bitmez
Gorucez bakalim
Ben de 8. Gunden sonra belli olacagini dusunuyorum hayirlisi

Benim gibi minnak bir kadına ikiz aman Allahım neremde taşıyacam ben kuzuları
Taşırsınz kuzum enişteyle baktın olmuyor kucağında taşır seni senin gbi gözel hatun hiç minnak olarmı ayıp etme kendine bakim doktorun ne diyor canım bu durumlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…