- 4 Mart 2015
- 44
- 50
- 18
- 35
cnm kızkardesıme carsamba gunu acıbadem maslakta 5.gün emrıyosu transferı yapıldı sende acıbadem mslakta bulent hocaya gıttın sanırım kızkardesımde oraya gıttı ama benm ıstanbula gelme ıhtımalım olmadıgı ıcın malesef oraya tercıh edemıyorm yoksa benıde aradılar gorustuk falan ama ben adanadayım burda tedavıye basladım senınkıler kacıncı gun emrıyosuydu kı kardesım 5.gü emrıyosu oldugunu soyledı ve 5.gun emrıyosunda sansı daha yuksek sanırm ınsallahsağol canım inşallah benim kadar beklemezsin sen...
rapor geçmiyor zaten acıbadem de.
5750 tl tüp bebek ücreti.Muayene ve rutin kan tahlilleri içinde..
Çok sevindim canım, değerin ne güzel artmış. Hadi bakalım inşallah tüm hamileliğin boyunca böyle sorunsuz devam eder. Bu arada yazacaklarını dört gözle bekliyorum. Transferimden sonra kısmetse ben de internetten sipariş vereceğim senin gibi testlerden.Hiç boşuna işemeyeyeim diyorum ben de :)Birazdan 3,5 gün itibariyle yaptığım idrar testlerini paylaşıcam toplu halde gün gün nasıl ilerlemiş fikir olsun sizlere..Ama siz yapmayın
diYorsun ki SÖYLEDİĞİMİ YAPIN GİTTİĞİM YOLDAN GİTMEYİNBirazdan 3,5 gün itibariyle yaptığım idrar testlerini paylaşıcam toplu halde gün gün nasıl ilerlemiş fikir olsun sizlere..Ama siz yapmayın
1 GÜNDE ÇOK FAZLA BİR DEĞİŞİKLİK OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUMkızlarrrrr çok heyecanlıyım yarın gebelik testi yaptırmam gerekiyor bugünden yaptırsam sonuç değişir mi??????
bende aynı sekıldeyım pco var bır asılamam bır dusugum var bıde kımyasal dusugm 2 dusuk var ben tedavıye basladım bugun 7.gun ıgnemı vurdurucam ama hala bır sonuc alamadım ne yumurta sayısını ne ebatını söylemedıler daha erkenmıs yarın bellı olucakmıs asırı kılo aldım korkuyorm ohss dıye bırsey varmıs belırtılerı kıloymus ınsalllah bende ohss denılenden olmamıstır yarn bellı olucak :hayırlı sabahlar anniş adayları ve guzel anneler... 2 yılık evliyim ve pcos hastasıyım klomen tedavılerı iğnler ve bir aşılama tedavsi gördüm bi kez düşük yaptım 6 haftalıkken sanırım kımyasaldı ve şimdi tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. arnızda pcosşu olup tup bebek yaptıran var mı acaba bide lazer epilsayon tedavısı goruyorum hamıle kalırsam bı zararı olur mu kı
Az önce diğer konudan yazmıştım sana şimdi buradan aldım cevabımı canım. Demek aşılamaydı senin. Ben tüp diye hatırlamışım. Neyse olsun alışırsın zamanla ama inşallah ilk denemende olur da benim gibi delik deşik olmadan çok alışmadan bebeğine kavuşursun.bende aynı sekıldeyım pco var bır asılamam bır dusugum var bıde kımyasal dusugm 2 dusuk var ben tedavıye basladım bugun 7.gun ıgnemı vurdurucam ama hala bır sonuc alamadım ne yumurta sayısını ne ebatını söylemedıler daha erkenmıs yarın bellı olucakmıs asırı kılo aldım korkuyorm ohss dıye bırsey varmıs belırtılerı kıloymus ınsalllah bende ohss denılenden olmamıstır yarn bellı olucak :
birazdan gidip yaptıracağımmm lütfen dua edin1 GÜNDE ÇOK FAZLA BİR DEĞİŞİKLİK OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Hadi inş canım rabbim gönlüne göre versin inşbirazdan gidip yaptıracağımmm lütfen dua edin
aminnn hepimizin inşallahHadi inş canım rabbim gönlüne göre versin inş
Hayırlı olsun İnan senin adına çok sevindim İnşallah keyifli bir hamilelik sürecinden sonra bebişlerini sağlıcakla kucağına alırsın Allahım sabrının ve emeklerinin karşılığını verdi Tekrar hayırlı olsunSonucum 400 çıkmış kızlaaarrr
ALLAH yüzünü güldürsünbirazdan gidip yaptıracağımmm lütfen dua edin
Nasil oluyo 14 secde ne okunuyo canim..Canim benim Rabbim o kadar buyuk ki seni anne yapmaya yeter o bir yumi...bbugun cuma..ccok sevdiigim bi ablamiz bana demisti ki benimde yillarca bebegim olmadi bi cuma gunu sela ile ezan arasinda 14 secdeyi yap demisti ve ben transferden once ki cuma gunu yaptim..RRabbime cok yalvardim gozyaslarimla icten yalvaardim..Allahim saglikla nasip et bana..cektiklerimi bir sen biliyorsun..bu melegi bana nasip et die..hem gonlum ferahladi hem Rabbime dayandim..ccok rahat gecti transfer sonrasi..bbugun vaktin varsa yap istersen kuzumm..bbu araada ben de nisan 10 dogumluyum..nne cok benzerligimiz var:)))..bbugun kontrolumuz var kizlar dua edin bana dr guzel seyler soylesin..kuzumun put pitlarini gorelim yine insaallahhhh...
çok sevindim.gözün aydın.darısı bizlere inşallah...Sonucum 400 çıkmış kızlaaarrr
HarikasınSonucum 400 çıkmış kızlaaarrr
HAMİLEYİİMMMMMMMMMMMMMMM 188.8
inşallah ben de pozitif sonuç alabilirim hayırlısıyla.hem çok umutluyum hem de korkuyorum.Rabbim hayırlısını nasip eylesin bizlere...Canim benim Rabbim o kadar buyuk ki seni anne yapmaya yeter o bir yumi...bbugun cuma..ccok sevdiigim bi ablamiz bana demisti ki benimde yillarca bebegim olmadi bi cuma gunu sela ile ezan arasinda 14 secdeyi yap demisti ve ben transferden once ki cuma gunu yaptim..RRabbime cok yalvardim gozyaslarimla icten yalvaardim..Allahim saglikla nasip et bana..cektiklerimi bir sen biliyorsun..bu melegi bana nasip et die..hem gonlum ferahladi hem Rabbime dayandim..ccok rahat gecti transfer sonrasi..bbugun vaktin varsa yap istersen kuzumm..bbu araada ben de nisan 10 dogumluyum..nne cok benzerligimiz var:)))..bbugun kontrolumuz var kizlar dua edin bana dr guzel seyler soylesin..kuzumun put pitlarini gorelim yine insaallahhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?