2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

kızlarrrrr çok heyecanlıyım yarın gebelik testi yaptırmam gerekiyor bugünden yaptırsam sonuç değişir mi??????

sağol canım inşallah benim kadar beklemezsin sen...
rapor geçmiyor zaten acıbadem de.
5750 tl tüp bebek ücreti.Muayene ve rutin kan tahlilleri içinde..
cnm kızkardesıme carsamba gunu acıbadem maslakta 5.gün emrıyosu transferı yapıldı sende acıbadem mslakta bulent hocaya gıttın sanırım kızkardesımde oraya gıttı ama benm ıstanbula gelme ıhtımalım olmadıgı ıcın malesef oraya tercıh edemıyorm yoksa benıde aradılar gorustuk falan ama ben adanadayım burda tedavıye basladım senınkıler kacıncı gun emrıyosuydu kı kardesım 5.gü emrıyosu oldugunu soyledı ve 5.gun emrıyosunda sansı daha yuksek sanırm ınsallah

Birazdan 3,5 gün itibariyle yaptığım idrar testlerini paylaşıcam toplu halde gün gün nasıl ilerlemiş fikir olsun sizlere..Ama siz yapmayın
Çok sevindim canım, değerin ne güzel artmış. Hadi bakalım inşallah tüm hamileliğin boyunca böyle sorunsuz devam eder. Bu arada yazacaklarını dört gözle bekliyorum. Transferimden sonra kısmetse ben de internetten sipariş vereceğim senin gibi testlerden.Hiç boşuna işemeyeyeim diyorum ben de :)

Birazdan 3,5 gün itibariyle yaptığım idrar testlerini paylaşıcam toplu halde gün gün nasıl ilerlemiş fikir olsun sizlere..Ama siz yapmayın
diYorsun ki SÖYLEDİĞİMİ YAPIN GİTTİĞİM YOLDAN GİTMEYİN

bende aynı sekıldeyım pco var bır asılamam bır dusugum var bıde kımyasal dusugm 2 dusuk var ben tedavıye basladım bugun 7.gun ıgnemı vurdurucam ama hala bır sonuc alamadım ne yumurta sayısını ne ebatını söylemedıler daha erkenmıs yarın bellı olucakmıs asırı kılo aldım korkuyorm ohss dıye bırsey varmıs belırtılerı kıloymus ınsalllah bende ohss denılenden olmamıstır yarn bellı olucak :

Az önce diğer konudan yazmıştım sana şimdi buradan aldım cevabımı canım. Demek aşılamaydı senin. Ben tüp diye hatırlamışım. Neyse olsun alışırsın zamanla ama inşallah ilk denemende olur da benim gibi delik deşik olmadan çok alışmadan bebeğine kavuşursun.

Hadi bakalım inşallah güzel bir sonuç olur :) Dualarımız seninle

Sonucum 400 çıkmış kızlaaarrr
Hayırlı olsun İnan senin adına çok sevindim İnşallah keyifli bir hamilelik sürecinden sonra bebişlerini sağlıcakla kucağına alırsın Allahım sabrının ve emeklerinin karşılığını verdi Tekrar hayırlı olsun

Nasil oluyo 14 secde ne okunuyo canim..

inşallah ben de pozitif sonuç alabilirim hayırlısıyla.hem çok umutluyum hem de korkuyorum.Rabbim hayırlısını nasip eylesin bizlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…