2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Benim gibi minnak bir kadına ikiz aman Allahım neremde taşıyacam ben kuzuları
hadi artık bunuda sen düşün demiştim ikiz diyee
Allah okadar mutluyumki senin adına
artık sıra bizde canım duanı eksik etme bize

arkadaşlar merhaba benim de dün opu vardı. 10 adet işlem görebilir yumurta toplanmış şükür.. ama dünden beri ağrılarım geçmedi ilkinde bu kadar olmamıştı .. bu ağrılar normal mi acaba cevaplarsanız çok sevinirim..

aşama aşama ne kadar da belli koyulaşmaları.. çok güzel hazırlamışsın eline sağlık:)

egunalimm...canım bugün regl oldum.yarin gidiyorum Bülent hocaya..umarım senin gibi güzel haberLe donerim..

Eeee hani yaşadıklarını belirtileri de yazacaktın E egunal ım merakla bekliyoruz

egunalimm...canım bugün regl oldum.yarin gidiyorum Bülent hocaya..umarım senin gibi güzel haberLe donerim..
Hadi inşallah heyecanlandım valla...
İnşallah benim gibi mutlu sona ulaşırsın canım..
Hocama selamımı ilet lütfen..

Valla ben de çok heyecanliyim:) söyledim Neslihan hanıma.onun da sana selami var.Bülent beye de söyleyeceğim:)

Tebrikler
Buçuktan gün saymaların "pıt pıt" sesleriyle kutlamalar yapsın,
Sayılı buçuklu günlerin sağlıkla "haftalara" terfi etsin.
Haftalar bitip saatleri saydığında zaten zamanı durdurucak an'da olacaksın, buluşacaksınız :)
Buluşmanızın sonrasında zaman hep sizden yana aksın, sağlık ve huzurla...

Gönlünden geçiren herkese, hepimize aynı saymalar, zamanlar olsun

arkadaşlar bi hayırlı olsun geçmiş olsun diyen yok mu ya aşk olsun

arkadaşlar bi hayırlı olsun geçmiş olsun diyen yok mu ya aşk olsun
GEÇMİŞ OLSUN NORMAL AĞRI OLMASI Bİ KAÇ GÜN SONRA BİŞEYİN KALMAZ İNŞALLAH YUMURTALARINDA DÖLLENİR KALİTELİ BİR ŞEKİLDE SONUDA GÜZEL OLUR İNŞALLAH

Onları da yazayım
Yaz tabi, bu kadar net hissettiren neydi sana hamile olduğunu merak içindeyim gerçekten. O kadar zamandır deneyen ve bekleyen biri olarak senin bunu nasıl hissettiğini çok merak ediyorum yani acaba Bülent Hoca mı sana bu kadar net konuştu, kesin gözüyle baktı yoksa sen mi kendiliğinden bu defa farklı hissettin canım ya. Çünkü önceki transferden sonra nasıl hissettiğimi çok iyi hatırlıyorum. Şimdi yine aynı olacak o günlerde internetin başına oturup hep belirti arayıp okuyordum. Zaman geçmek bilmiyordu. Yani bu defa kararlıyım öyle yapmayacağım ama sen de daha ilk günlerde bu defa olduğunu hissedince acaba diyorum gerçekten hissediliyor mu? Dediğim gibi test siparişi vereceğim yakında zaten hergün deneyeceğim bakalım. Sen diyorsun yaptığımı yapmayın diye ama ben senin yolundan geleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…